Povezane vesti

Ibrahimagić i Šruder otkrili prednosti Nemačke pred finale sa Turskom

Ibrahimagić i Šruder otkrili prednosti Nemačke pred finale sa Turskom

Nova pre 2 sata
Košarkaši Nemačke su spremni za finale Evrobasketa, za zlato igraju u nedelju od 20.00 sa Turskom. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Dve neporažene ekipe u Rigi odlučuju ko će umesto Španije ja tron, a Nemci imaju priliku da objedine svetsku i evropsku… »
Ataman doktorirao na temu – kako sa osmoricom do finala

Ataman doktorirao na temu – kako sa osmoricom do finala

Nova pre 2 sata
Dve ekipe koje su najviše pokazale na Evrobasketu, Turska i Nemačka, igraće za titulu u nedelju od 20 časova, a Ergin Ataman je još jednom pokazao kakav je trener. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Možda je čak Turska za nijasnu bolje igrala od svetskog… »
Ibrahimagić: Obe ekipe zaslužile su finale

Ibrahimagić: Obe ekipe zaslužile su finale

Sport klub pre 2 sata
Još malo vremena ostalo je do finalne utakmice Evrobasketa gde će snage odmeriti dve neporažene reprezentacije - Nemačka i Turska. Nemci su od početka takmičenja bez glavnog trenera, Aleksa Mumbrua koji se zbog bolesti povukao, ali igraju sjajno. Pobedom… »
Šreder odgovorio na Atamanovo "ludilo": Kapiten Nemačke hladan kao led

Šreder odgovorio na Atamanovo "ludilo": Kapiten Nemačke hladan kao led

Mondo pre 2 sata
Selektor košarkaške reprezentacije Nemačke Alan Ibrahimagić i kapiten Denis Šreder govorili su na konferenciji za medije pred finale Eurobasketa sa Turskom. Meč je na programu u nedelju od 20 časova, dok će se Finska u Grčka od 16 časova boriti za… »
Haos u Turskoj pred finale, Ataman otkrio ko je dobio otkaz zbog skandala

Haos u Turskoj pred finale, Ataman otkrio ko je dobio otkaz zbog skandala

Nova pre 3 sata
Košarkaši Turske i Nemačke igraju u finalu Evrobasekta u Rigi, u nedelju od 20 sati. U taboru Turske atmosfera baš i nije najbolja - evo zbog čega. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Turska je u petak savladala Grčku sa 94:68 u polufinalu, nakon kog je došlo… »
Osman najavio finale sa Nemačkom: „Pokazali smo da možemo da igramo sa favoritima kao što su Srbija, Grčka…“

Osman najavio finale sa Nemačkom: „Pokazali smo da možemo da igramo sa favoritima kao što su Srbija, Grčka…“

Nova pre 2 sata
Džedi Osman, jedan od najboljih košarkaša Turske, najavio je finale Evrobasketa, u kom će njegova selekcija igrati protiv Nemačke (nedelja, 20 sati). Pokreni i podeli SUPER VAJB. Turska je bila u grupi A sa Srbijom, gde je zabeležila svih pet pobeda, a… »
Ibrahimagić i Šruder otkrili kako protiv Turske: "Teško je igrati protiv nas" VIDEO

Ibrahimagić i Šruder otkrili kako protiv Turske: "Teško je igrati protiv nas" VIDEO

B92 pre 3 sata
Košarkaši Nemačke spremni su za finale Evrobasketa i o tome su govorili na konferenciji za medije. Košarkaška reprezentacija Nemačke je posle pobede nad Finskom zakazala duel sa Turcima u finalu Evrobasketa 2025. godine. Taj duel je zakazan za nedelju… »
Ja sam najbolji trener u Evropi: Ataman pred finale održao neverovatnu konferenciju!

Ja sam najbolji trener u Evropi: Ataman pred finale održao neverovatnu konferenciju!

Hot sport pre 3 sata
Ataman pred finale Evrobasketa prilično samouveren! Selektor turske košarkaške reprezentacije, Ergin Ataman, uoči velikog finala Evrobasketa protiv Nemačke, izneo je niz samouverenih izjava, osvrnuvši se na svoj trenerski uspeh, značaj utakmice za tursku… »
Provokacije Turaka posle plasmana u finale: Grci se žalili zbog aludiranja na jednu od najvećih tragedija

Provokacije Turaka posle plasmana u finale: Grci se žalili zbog aludiranja na jednu od najvećih tragedija

Nova pre 3 sata
Objave Alperena Šenguna i Košarkaškog saveza Turske podigle su buru na Evrobasketu, zbog njih su se Grci žalili. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Turska je prošla u finale Evrobasketa pobedivši Grčku u petak rezultatom 94:68 a nažalost, duel će ostati… »
Ataman pred finale Evrobasketa imao jasnu poruku: Najbolji sam trener u Evropi poslednjih 10 godina

Ataman pred finale Evrobasketa imao jasnu poruku: Najbolji sam trener u Evropi poslednjih 10 godina

Nova pre 3 sata
Ergin Ataman, selektor Turske, govorio je pred novinarima dan pre finala Evrobasketa, u kom se njegov tim sastaje sa Nemačkom (nedelja, 20 sati). Pokreni i podeli SUPER VAJB. Turska je pomalo neočekivano stigla do finala u Rigi bez poraza. „Igrali smo… »
FOTO Ovako izgledaju medalje koje Srbija neće osvojiti, jedan detalj posebno zanimljiv

FOTO Ovako izgledaju medalje koje Srbija neće osvojiti, jedan detalj posebno zanimljiv

Nova pre 4 sati
Evropsko prvenstvo u košarci se približava kraju - u finalu će igrati Nemačka i Turska (nedelja, 20 sati), dok će se u meču za bronzu sastati Grčka i Finska (nedelja, 16 sati). Pokreni i podeli SUPER VAJB. Najveće razočaranje je reprezentacija Srbije… »
"Ja sam najbolji trener u Evropi": Ataman hvalio svog sina i spremio pesnice za titulu na Eurobasketu

"Ja sam najbolji trener u Evropi": Ataman hvalio svog sina i spremio pesnice za titulu na Eurobasketu

Mondo pre 3 sata
Turska protiv Nemačke igra za titulu prvaka Evrope. Ergin Ataman je ubeđen da će njegov tim da osvoji i to javno govori, potvrdio je to i dan uoči meča za titulu. Selektor je sa kapitenom Džedijem Osmanom pričao na konferenciji za medije. "Naša glavna… »
Ataman briljirao: Nije to ego, ja jesam najbolji trener u Evropi

Ataman briljirao: Nije to ego, ja jesam najbolji trener u Evropi

Sport klub pre 4 sati
Kakva „atamanovska“ konferencija za medije pred finale Evorbasketa Turska – Nemačka. Govorio je selektor Turske o tome da je tim spreman da dođe do trofeja, o svom sinu, svom ogromnom samopouzdanju, ali i o otkazu koji je dobio menadžer društvenih mreža… »
Ataman pred finale čak tri puta pomenuo Srbiju: "Najbolji sam trener u poslednjih 10 godina u Evropi"

Ataman pred finale čak tri puta pomenuo Srbiju: "Najbolji sam trener u poslednjih 10 godina u Evropi"

Telegraf pre 4 sati
Konferencija za medije selektora Turske, Ergina Atamana pred veliko finale Eurobasketa protiv Nemačke očekivano je bila i više nego interesantna. Pričao je iskusni stručnjak o mnogim stvarima u svom prepoznatljivom stilu. Pre svega je rekao da je njegov… »
Ataman spomenuo Srbiju pred finale Evrobasketa, pa poručio: "To su opasne stvari" VIDEO

Ataman spomenuo Srbiju pred finale Evrobasketa, pa poručio: "To su opasne stvari" VIDEO

B92 pre 4 sati
Selektor Turske Ergin Ataman i kapiten Džedi Osman govorili su na konferenciji za medije pred finale Evrobasketa. Košarkaši Turske su pobedom nad Grčkom obezbedili plasman u finale Evrobasketa, gde će igrati sa Nemačkom. Taj duel je zakazan za nedelju… »
B92.sport na treningu Turaka: Larkin kao snajper - Šengun ume i nogom VIDEO

B92.sport na treningu Turaka: Larkin kao snajper - Šengun ume i nogom VIDEO

B92 pre 4 sati
Košarkaši Turske već su arhivirali veliku pobedu nad Grčkom u polufinalu Evrobasketa i okrenuli se najvažnijoj utakmici ove generacije. Finale, sa Nemačkom, na programu je u nedelju od 20 sati u Rigi. U meč za trofej ekipa Ergina Atamana ulazi sa… »
Šok potez Nemačke pred finale, to se nije očekivalo

Šok potez Nemačke pred finale, to se nije očekivalo

Nova pre 11 sati
Košarkaši Nemačke i Turske igraće u finalu Evrobasketa (nedelja, 20.00), a svetski prvak je dan ranije povukao ne baš očekivan potez. Pokreni i podeli SUPER VAJB. Nemačka je rešila da bez treninga ide na finale, pošto je ovaj planiran za subotu – već… »

Vesti dana »