Povezane vesti
Šok preokret, Kristijan došao kod Kristine, ona otkrila: "Ja sam njega udarila, bio je na blok listi 3 dana"
Mondo pre 25 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević nedavno su raskinuli vezu, a od tada su počeli da iznose prljav veš iz svoja četiri zida. Mnogi misle da je to sve zapravo samo marketinški trik, a Kristina je iznenadila sve kada je rekla da je Kristijan sada… »
Potpuno se slomila! Kristina Spalević se guši u suzama pred kamerama, rešila da sve konačno prizna o Kristijanu
Alo pre 26 dana
Šok preokret. Kristina Spalević progovorila je o raskidu sa Kristijanom Golubovićem. – Ovo će biti moja prva i poslednja ispovest, jer mi se život iz dana u dan okreće za 360 stepeni. Kristijan je trenutno u mom stanu i čuva našu decu. Red TV Bio je na… »
"Kod mene je u stanu sa decom": Šok preokret, Kristina iskreno o pomirenju sa Kristijanom: "Ja sam njega udarila, a on je…
Blic pre 26 dana
Kristijan Golubović i Kristina Spalević nedavno su raskinuli i izneli prljav veš iz svog odnosa u javnost, a sada je došlo do preokreta. Naime, Kristina je iznenadila sve kada je rekla da je Kristijan kod nje u stanu. - Ovo će biti moja prva i poslednja… »
Vesti dana »

Jutro hladno, tokom dana sunčani intervali - temperatura do 18 stepeni
RTS pre 15 minutajoš 5 povezanih

"Dobra prilika za razmenu mišljenja": Ivica Dačić se u Londonu sastao sa kolegama iz regiona
Blic pre 8 satijoš 2 povezane