Повезане вести
Шок преокрет, Кристијан дошао код Кристине, она открила: "Ја сам њега ударила, био је на блок листи 3 дана"
Мондо пре 1 дан
Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић недавно су раскинули везу, а од тада су почели да износе прљав веш из своја четири зида. Многи мисле да је то све заправо само маркетиншки трик, а Кристина је изненадила све када је рекла… »
Потпуно се сломила! Кристина Спалевић се гуши у сузама пред камерама, решила да све коначно призна о Кристијану
Ало пре 1 дан
Шок преокрет. Кристина Спалевић проговорила је о раскиду са Кристијаном Голубовићем. – Ово ће бити моја прва и последња исповест, јер ми се живот из дана у дан окреће за 360 степени. Кристијан је тренутно у мом стану и чува нашу… »
"Код мене је у стану са децом": Шок преокрет, Кристина искрено о помирењу са Кристијаном: "Ја сам њега ударила, а он је…
Блиц пре 1 дан
Кристијан Голубовић и Кристина Спалевић недавно су раскинули и изнели прљав веш из свог односа у јавност, а сада је дошло до преокрета. Наиме, Кристина је изненадила све када је рекла да је Кристијан код ње у стану. - Ово ће… »
Вести дана »

Одржана војна парада: Прелетели и француски рафали, приказан израелски лансер ракета великог домета
Бета пре 29 минутајош 92 повезане

Сајбер напад на аеродроме, летови се масовно отказују: Драма у више европских земаља
Мондо пре 1 сатјош 19 повезаних

Велика војна парада "Снага јединства" – "хермес" и "ПУЛС" први пут пред српском јавношћу, лет француских "рафала"
РТС пре 33 минутајош 20 повезаних

Украјина напала Запорошку нуклеарну електрану: Експлозије изнад центра за обуку
НИН пре 3 сатајош 24 повезане