Повезане вести

Трамп кренуо као Бајден са лапсусима Помешао државе, овога пута Албанију и Јерменију

Трамп кренуо као Бајден са лапсусима Помешао државе, овога пута Албанију и Јерменију

Дневник 19.09.2025
ЛОНДОН: Амерички председник Доналд Трамп направио је лапсус током посете Великој Британији када се похвалио да је решио спор у области Нагорно Карабах између Азербејџана и, како је рекао, Албаније, мислећи при том на Јерменију… »
Нови лапсус Трампа Албанци гледају у чуду, никако да запамти ко су

Нови лапсус Трампа Албанци гледају у чуду, никако да запамти ко су

Ало 19.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп направио је лапсус током посете Великој Британији када се похвалио да је решио спор у области Нагорно Карабах између Азербејџана и, како је рекао, Албаније, мислећи при том на Јерменију, преносе… »
Трампе, лапсус, опет... Није Албанија

Трампе, лапсус, опет... Није Албанија

Б92 19.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп направио је лапсус током посете Великој Британији када се похвалио да је решио спор у области Нагорно Карабах између Азербејџана и, како је рекао, Албаније, мислећи при том на Јерменију, преносе… »
Како је Трамп помирио Азербејџан и Албанију? Амерички председник збунио свет

Како је Трамп помирио Азербејџан и Албанију? Амерички председник збунио свет

Вечерње новости 19.09.2025
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп направио је лапсус током посете Великој Британији када се похвалио да је решио спор у области Нагорно Карабах између Азербејџана и, како је рекао, Албаније, мислећи при том на Јерменију, преносе… »
Трамп направио лапсус и помешао Албанију и Јерменију

Трамп направио лапсус и помешао Албанију и Јерменију

РТВ 19.09.2025
ЛОНДОН - Амерички председник Доналд Трамп направио је лапсус током посете Великој Британији када се похвалио да је решио спор у области Нагорно Карабах између Азербејџана и, како је рекао, Албаније, мислећи при том на Јерменију… »
Трумп каже да га је Путин изневерио, савезници морају престати да купују нафту

Трумп каже да га је Путин изневерио, савезници морају престати да купују нафту

Блоомберг Адриа 19.09.2025
Председник САД Доналд Трумп изјавио је да га је руски председник Владимир Путин "заиста изневерио", али је инсистирао да савезници морају престати да купују нафту из Русије уколико желе да САД додатно интервенишу и изврше… »
(Видео) Трамп тврди да је решио сукоб Албаније и "Абербајџана": Председник Америке поново побркао државе: Трећи пут у…

(Видео) Трамп тврди да је решио сукоб Албаније и "Абербајџана": Председник Америке поново побркао државе: Трећи пут у…

Блиц 19.09.2025
Доналд Трамп, председник Сједињених Америчких Држава, обратио се медијима након састанка са британским премијером Киром Стармером. Амерички председник је говорио о својим успесима у окончању ратова широм света и поново је рекао… »
"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером

Блиц 19.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас након државне посете Великој Британији да се са премијером те земље Киром Стармером не слаже око питања имигранције и енергетике. - Мислим да се ми не слажемо око две ствари… »
Трамп: Ако цена нафте падне – Русија ће пристати на договор

Трамп: Ако цена нафте падне – Русија ће пристати на договор

Данас 18.09.2025
Амерички председник Доналд Трамп казао је данас да европске земље морају да смање зависност од руске нафре, пре него што он одлучи да изврши додатни притисак на председника Русије Владимира Путина, као и да планира да врати… »

Вести дана »