Povezane vesti

Vučić sa bin Hamadom: "Srećan i beskrajno zahvalan što je došao u Beograd i što će biti prisutan na vojnoj paradi"

Vučić sa bin Hamadom: "Srećan i beskrajno zahvalan što je došao u Beograd i što će biti prisutan na vojnoj paradi"

Blic pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić susreo se sa šeikom Naserom bin Hamadom Al Kalifom koju će prisustvovati vojnoj paradi "Snaga jedinstva" u Beogradu. "Srećan i beskrajno zahvalan što je došao u Beograd i što će biti prisutan na vojnoj paradi. Još… »
"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi

Blic pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »
Sve spremno za vojni spektakl u prestonici Pogledajte kako je zasijala Kula Beograd! (video)

Sve spremno za vojni spektakl u prestonici Pogledajte kako je zasijala Kula Beograd! (video)

Alo pre 24 dana
Veličanstvena vojna parada koja se danas održava u Beogradu bila je najavljena i spektakularnim video performansom na Kuli Beograd. Alo! portal objavljuje snimak sa "Beograda na vodi" koji je najbolji uvod u vojnu paradu koja će danas od 11 sati biti… »
Vučić dočekao šeika Bin Zajeda, koji će gostovati na vojnoj paradi

Vučić dočekao šeika Bin Zajeda, koji će gostovati na vojnoj paradi

Danas pre 25 dana
„Ponosan i srećan što sam ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu sačekam velikog prijatelja Srbije, šeika Muhameda bin Zajed al Nahjana. To je jedan od ljudi koji je uvek bio uz našu zemlju, a posebno kada nam je bilo teško“, napisao je Vučić na… »

Vesti dana »