Повезане вести

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"

Блиц 20.09.2025
Председник Србије Александар Вучић сусрео се са шеиком Насером бин Хамадом Ал Калифом коју ће присуствовати војној паради "Снага јединства" у Београду. "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на… »
"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради

Блиц 20.09.2025
Председник Србије Александар Вучић угостио је вечерас председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, који борави у посети Србији. Истакао је да је поносан и срећан што је поново имао прилику да на… »
Све спремно за војни спектакл у престоници Погледајте како је засијала Кула Београд! (видео)

Све спремно за војни спектакл у престоници Погледајте како је засијала Кула Београд! (видео)

Ало 20.09.2025
Величанствена војна парада која се данас одржава у Београду била је најављена и спектакуларним видео перформансом на Кули Београд. Ало! портал објављује снимак са "Београда на води" који је најбољи увод у војну параду која ће… »
Вучић дочекао шеика Бин Заједа, који ће гостовати на војној паради

Вучић дочекао шеика Бин Заједа, који ће гостовати на војној паради

Данас 19.09.2025
„Поносан и срећан што сам поново имао прилику да на београдском аеродрому сачекам великог пријатеља Србије, шеика Мухамеда бин Зајед ал Нахјана. То је један од људи који је увек био уз нашу земљу, а посебно када нам је било… »

Вести дана »