Повезане вести
"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сати
Председник Србије Александар Вучић угостио је вечерас председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, који борави у посети Србији. Истакао је да је поносан и срећан што је поново имао прилику да на… »
Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 6 сати
Председник Србије Александар Вучић сусрео се са шеиком Насером бин Хамадом Ал Калифом коју ће присуствовати војној паради "Снага јединства" у Београду. "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на… »
Вучић дочекао шеика Бин Заједа, који ће гостовати на војној паради
Данас пре 6 сати
„Поносан и срећан што сам поново имао прилику да на београдском аеродрому сачекам великог пријатеља Србије, шеика Мухамеда бин Зајед ал Нахјана. То је један од људи који је увек био уз нашу земљу, а посебно када нам је било… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 3 сатајош 6 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

Огњен (8) је испао докторки из руку по рођењу: Сада се бори са 16 дијагноза, за лечење дужни 1,4 милиона долара, а борба тек предстоји (фото)
Блиц пре 48 минутајош 1 повезана

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана