Повезане вести

Општа драма у елити: Урош и Дејан урлали по имању, раскинули, па се помирили: Људи гледају и не верују (фото)

Општа драма у елити: Урош и Дејан урлали по имању, раскинули, па се помирили: Људи гледају и не верују (фото)

Блиц пре 20 дана
Учесници ријалитија Елита 9 Урош Станић и Дејан Кетић, први мушки геј пар у овом ријалити програму, изазвао је буру емоција и коментара након што су озваничили везу. Ипак, уследила је велика свађа, али и покушај помирења који је… »
Остао без једине подршке Мајка Уроша Станића пресекла: "Стидим се, нека ме спомиње више"

Остао без једине подршке Мајка Уроша Станића пресекла: "Стидим се, нека ме спомиње више"

Ало пре 20 дана
Признаје да ју је осрамотио својим понашањем у ријалитију. Урош Станић ове сезоне у Елити је упознао дечка са којим је упловио у љубавну везу. Јуче је гостовао са Дејаном Кетићем у радио емисији, те су тако обелоданили да су у… »
''Ко је мушко, а ко женско у тој вези?'' Асмин Дурџић подржао геј везу у Елити 9, а једва ствар му ипак није јасна (видео)…

''Ко је мушко, а ко женско у тој вези?'' Асмин Дурџић подржао геј везу у Елити 9, а једва ствар му ипак није јасна (видео)…

Ало пре 20 дана
Нико ово није очекивао. У ријалитију Елита 9 Урош Станић и Дејан Кетић су се смували и постали први геј пар у том шоуу. Дејан је рекао да је бисексуалац и да му није важно да ли је особа мушко или женско, већ каква је као особа… »
Право лице дечка Уроша станића: Гледали сте га на малим екранима: Тешком причом растужио је многе, а сад шокирао везом у…

Право лице дечка Уроша станића: Гледали сте га на малим екранима: Тешком причом растужио је многе, а сад шокирао везом у…

Блиц пре 20 дана
Иако вам можда на прву Дејан Кетић, који је ушао у везу са Урошем Станићем у Елити 9, не изгледа познато, њега је читава Србија упознала пре девет година у музичком програму "Ја имам таленат". Стихови које је отпевао расплакали… »
Дечко Уроша Станића плаћао за интимне односе! Дејан признао све: "Имао сам их више"

Дечко Уроша Станића плаћао за интимне односе! Дејан признао све: "Имао сам их више"

Телеграф пре 21 дана
Учесник ријалитија Елита 9, Дејан Кетић, поново је у центру пажње након што је пред камерама започео, а потом раскинуо везу са Урошем Станићем, остављајући све у неизвесности око њиховог односа. У међувремену, он је признао… »
Дечко Уроша станића плаћао за интимне односе: Све је испливало на видело: "Имао сам их више"

Дечко Уроша станића плаћао за интимне односе: Све је испливало на видело: "Имао сам их више"

Блиц пре 21 дана
Учесник ријалитија Елита 9 Дејан Кетић, ушао је у везу, па раскинуо са Урошем Станићем пред камерама, те сада ни сами не знају у каквом су односу. У међувремену, он је признао цимерима да је раније плаћао другим мушкарцима да… »
"Носила сам га 9 месеци, стидим га се, шта још нећу да: Доживим?" Мајка Уроша Станића ван себе након што се смувао са…

"Носила сам га 9 месеци, стидим га се, шта још нећу да: Доживим?" Мајка Уроша Станића ван себе након што се смувао са…

Блиц пре 21 дана
Урош Станић пред камерама ријалитија "Елита 9" започео је везу са Дејаном Кетићем, а сада се тим поводом огласила његова мајка Тања. Урошева мајка није крила разочарање због сина, те је навела да се стиди њега и његове везе… »

Вести дана »