Povezane vesti
Opšta drama u eliti: Uroš i Dejan urlali po imanju, raskinuli, pa se pomirili: Ljudi gledaju i ne veruju (foto)
Blic 25.09.2025
Učesnici rijalitija Elita 9 Uroš Stanić i Dejan Ketić, prvi muški gej par u ovom rijaliti programu, izazvao je buru emocija i komentara nakon što su ozvaničili vezu. Ipak, usledila je velika svađa, ali i pokušaj pomirenja koji je privukao pažnju… »
Ostao bez jedine podrške Majka Uroša Stanića presekla: "Stidim se, neka me spominje više"
Alo 25.09.2025
Priznaje da ju je osramotio svojim ponašanjem u rijalitiju. Uroš Stanić ove sezone u Eliti je upoznao dečka sa kojim je uplovio u ljubavnu vezu. Juče je gostovao sa Dejanom Ketićem u radio emisiji, te su tako obelodanili da su u ljubavnoj vezi, što je… »
''Ko je muško, a ko žensko u toj vezi?'' Asmin Durdžić podržao gej vezu u Eliti 9, a jedva stvar mu ipak nije jasna (video)…
Alo 25.09.2025
Niko ovo nije očekivao. U rijalitiju Elita 9 Uroš Stanić i Dejan Ketić su se smuvali i postali prvi gej par u tom šouu. Dejan je rekao da je biseksualac i da mu nije važno da li je osoba muško ili žensko, već kakva je kao osoba. Njihova veza je… »
Pravo lice dečka Uroša stanića: Gledali ste ga na malim ekranima: Teškom pričom rastužio je mnoge, a sad šokirao vezom u…
Blic 25.09.2025
Iako vam možda na prvu Dejan Ketić, koji je ušao u vezu sa Urošem Stanićem u Eliti 9, ne izgleda poznato, njega je čitava Srbija upoznala pre devet godina u muzičkom programu "Ja imam talenat". Stihovi koje je otpevao rasplakali su mnoge, a Danica… »
Dečko Uroša Stanića plaćao za intimne odnose! Dejan priznao sve: "Imao sam ih više"
Telegraf 25.09.2025
Učesnik rijalitija Elita 9, Dejan Ketić, ponovo je u centru pažnje nakon što je pred kamerama započeo, a potom raskinuo vezu sa Urošem Stanićem, ostavljajući sve u neizvesnosti oko njihovog odnosa. U međuvremenu, on je priznao cimerima da je ranije… »
Dečko Uroša stanića plaćao za intimne odnose: Sve je isplivalo na videlo: "Imao sam ih više"
Blic 24.09.2025
Učesnik rijalitija Elita 9 Dejan Ketić, ušao je u vezu, pa raskinuo sa Urošem Stanićem pred kamerama, te sada ni sami ne znaju u kakvom su odnosu. U međuvremenu, on je priznao cimerima da je ranije plaćao drugim muškarcima da imaju intimne odnose, što je… »
"Nosila sam ga 9 meseci, stidim ga se, šta još neću da: Doživim?" Majka Uroša Stanića van sebe nakon što se smuvao sa…
Blic 24.09.2025
Uroš Stanić pred kamerama rijalitija "Elita 9" započeo je vezu sa Dejanom Ketićem, a sada se tim povodom oglasila njegova majka Tanja. Uroševa majka nije krila razočaranje zbog sina, te je navela da se stidi njega i njegove veze sa cimerom. - Ooo Bože me… »
Vesti dana »
Darkov toronto igra sjajno ove sezone! Peti trijumf Reptorsa u poslednjih šest utakmica!
Kurir pre 31 minutajoš 39 povezanih
Učenici svih niških gimnazija danas bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Naissus info pre 26 minutajoš 17 povezanih
Ujutru magla i mraz, a tokom dana sunce. Evo kakvo nas vreme očekuje danas i narednih dana
Glas juga pre 1 minutjoš 14 povezanih
Poginulo svih 20 vojnika i članova posade turskog vojnog teretnog aviona koji se srušio u Gruziji
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih