Povezane vesti
Dečko Uroša Stanića plaćao za intimne odnose! Dejan priznao sve: "Imao sam ih više"
Telegraf pre 3 sata
Učesnik rijalitija Elita 9, Dejan Ketić, ponovo je u centru pažnje nakon što je pred kamerama započeo, a potom raskinuo vezu sa Urošem Stanićem, ostavljajući sve u neizvesnosti oko njihovog odnosa. U međuvremenu, on je priznao cimerima da je ranije… »
Dečko Uroša stanića plaćao za intimne odnose: Sve je isplivalo na videlo: "Imao sam ih više"
Blic pre 4 sati
Učesnik rijalitija Elita 9 Dejan Ketić, ušao je u vezu, pa raskinuo sa Urošem Stanićem pred kamerama, te sada ni sami ne znaju u kakvom su odnosu. U međuvremenu, on je priznao cimerima da je ranije plaćao drugim muškarcima da imaju intimne odnose, što je… »
"Nosila sam ga 9 meseci, stidim ga se, šta još neću da: Doživim?" Majka Uroša Stanića van sebe nakon što se smuvao sa…
Blic pre 5 sati
Uroš Stanić pred kamerama rijalitija "Elita 9" započeo je vezu sa Dejanom Ketićem, a sada se tim povodom oglasila njegova majka Tanja. Uroševa majka nije krila razočaranje zbog sina, te je navela da se stidi njega i njegove veze sa cimerom. - Ooo Bože me… »
Opšta drama u eliti: Uroš i Dejan urlali po imanju, raskinuli, pa se pomirili: Ljudi gledaju i ne veruju (foto)
Blic pre 6 sati
Učesnici rijalitija Elita 9 Uroš Stanić i Dejan Ketić, prvi muški gej par u ovom rijaliti programu, izazvao je buru emocija i komentara nakon što su ozvaničili vezu. Ipak, usledila je velika svađa, ali i pokušaj pomirenja koji je privukao pažnju… »
Vesti dana »

Promenljivo oblačno i relativno toplo, mestimično s kišom, do 27 stepeni
RTV pre 4 satijoš 2 povezane

"Možda odlože sankcije NIS-u, još jednom": Vučić pozvao Trampa da poseti Srbiju
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Lavrov i Rubio na tajnom sastanku: "Moskva treba da preduzme značajne korake ka trajnom rešenju rata"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane