Повезане вести

Зеленски спреман да поднесе оставку након завршетка рата: "Имамо Трампову подршку да нападнемо Русију ако Украјина добије…

Зеленски спреман да поднесе оставку након завршетка рата: "Имамо Трампову подршку да нападнемо Русију ако Украјина добије…

Блиц пре 21 дана
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да ће бити спреман да поднесе оставку након завршетка рата, али да Украјина наставља да одговара на руске нападе, објавио је "Аксиос". Зеленски је у интервјуу за "Аксиос", који… »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Ројтерс: Дронови погодили руске луке у Новоросијску и Туапсеу; Због руских удара 30.000 људи у Чернигову…

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Ројтерс: Дронови погодили руске луке у Новоросијску и Туапсеу; Због руских удара 30.000 људи у Чернигову…

РТВ пре 20 дана
КИЈЕВ, МОСКВА, ВАШИНГТОН - Рат у Украјини – 1.310. дан. Украјинска војска тврди да је јутрос у Запорошкој области оборила руски авион "сухој" Су-34. Мађарски премијер Виктор Орбан разговарао је са председником САД Доналдом… »
Због руских удара 30.000 људи у Чернигову без струје; Ројтерс: Дронови погодили руске луке у Новоросијску и Туапсеу

Због руских удара 30.000 људи у Чернигову без струје; Ројтерс: Дронови погодили руске луке у Новоросијску и Туапсеу

РТС пре 20 дана
Рат у Украјини – 1.310. дан. Украјинска војска тврди да је јутрос у Запорошкој области оборила руски авион "сухој" Су-34. Мађарски премијер Виктор Орбан разговарао је са председником САД Доналдом Трампом о енергетској безбедности… »
Кијев броји мртве на стотине Руски ракетни удар уништио подземни штаб, Украјина објавила снимак уништења руских авиона

Кијев броји мртве на стотине Руски ракетни удар уништио подземни штаб, Украјина објавила снимак уништења руских авиона

Ало пре 20 дана
Како се ситуација у Украјини развија, прац́ење најновијих информација је од суштинског значаја. Овај блог пружа свеобухватан преглед кључних догађаја, текуц́их сукоба и значајних вести са фронта у Украјини 25. септембра који је… »
Еу заобишла Мађарску и словачку: Праве зид против руских дронова, ове две земље нису позване! "То је политичка одлука"

Еу заобишла Мађарску и словачку: Праве зид против руских дронова, ове две земље нису позване! "То је политичка одлука"

Курир пре 20 дана
Као одговор на инциденте у којима су учествовали руски дронови који су ушли на територију Пољске и Румуније, европски комесар за одбрану сазвао је видео конференцију са представницима источноевропских земаља од Финске до… »
Еу прави зид против руских дронова, ове две земље нису позване: "То је политичка одлука"

Еу прави зид против руских дронова, ове две земље нису позване: "То је политичка одлука"

Телеграф пре 20 дана
Словачка и Мађарска нису добиле позив. Као одговор на инциденте у којима су учествовали руски дронови који су ушли на територију Пољске и Румуније, европски комесар за одбрану сазвао је видео конференцију са представницима… »
Русија погодила ахилову пету Невоља за 30.000 Украјинаца!

Русија погодила ахилову пету Невоља за 30.000 Украјинаца!

Ало пре 20 дана
Због руских удара 30.000 људи у Чернигову без струје. Око 30.000 потрошача у северном украјинском граду Чернигов и околном округу суочава се са несташицом струје након руског напада на виталну инфраструктуру, рекао је локални… »
"Када се то деси, одмах ћу тражити изборе и дати сигнал парламенту": Зеленски најавио повлачење са власти, открио план

"Када се то деси, одмах ћу тражити изборе и дати сигнал парламенту": Зеленски најавио повлачење са власти, открио план

Мондо пре 20 дана
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да не намерава да води земљу у мирнодопско време. Он је то рекао за амерички Аксиос и обећао да ц́е затражити од украјинског парламента да организује изборе у случају да се… »
Зеленски спреман на оставку ако... Ево шта је обећао Трампу, разуме да Украјинци можда желе "лидера са новим мандатом" да…

Зеленски спреман на оставку ако... Ево шта је обећао Трампу, разуме да Украјинци можда желе "лидера са новим мандатом" да…

Курир пре 20 дана
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да не намерава да води земљу у мирнодопско време. Он је то казао за амерички Аксиос и обећао да ц́е затражити од украјинског парламента да организује изборе у случају да се… »
Украјинци дроновима напали нуклеарну електрану

Украјинци дроновима напали нуклеарну електрану

Политика пре 20 дана
Украјинске снаге покушале су данас да дроном нападну Курску нуклеарну електрану. МОСКВА - Украјинске снаге покушале су данас да дроном нападну Курску нуклеарну електрану 2 у граду Курчатову, саопштио је гувернер руске Курске… »
"Зеленски је наркоман и наказа, а и он треба да зна једну ствар": Путинов човек поново прети нуклеарним оружјем

"Зеленски је наркоман и наказа, а и он треба да зна једну ствар": Путинов човек поново прети нуклеарним оружјем

Мондо пре 20 дана
Бивши руски председник и високи званичник Кремља Дмитриј Медведев упутио је још једну претњу нуклеарним оружјем након што је украјински председник Володимир Зеленски рекао да би московски званичници требало да знају где им је… »
Путинов човек: Једино Србија, Мађарска и Словачка нису марионете Брисела

Путинов човек: Једино Србија, Мађарска и Словачка нису марионете Брисела

Б92 пре 20 дана
Европске земље се спремају за тајно распоређивање авиона и система противваздушне одбране на граници са Русијом, користећи извештаје о наводним кршењима руског ваздушног простора као параван, изјавио је Андреј Картаполов, шеф… »
Зеленски спреман да поднесе оставку након завршетка рата: "Имамо Трампову подршку да нападнемо Русију ако..."

Зеленски спреман да поднесе оставку након завршетка рата: "Имамо Трампову подршку да нападнемо Русију ако..."

Телеграф пре 20 дана
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да ће бити спреман да поднесе оставку након завршетка рата, али да Украјина наставља да одговара на руске нападе, објавио је Аксиос. Зеленски је у интервјуу за Аксиос, који је… »
Медведев одговорио Зеленском: Русија може да примени оружје од којег нема спаса у склоништима

Медведев одговорио Зеленском: Русија може да примени оружје од којег нема спаса у склоништима

Спутник пре 20 дана
Русија би могла да примени такво оружје од каквог спаса нема у склоништима, оштро је реаговао заменик председника руског Савета безбедности на претње Владимира Зеленског на рачун руских званичника. Зеленски је недавно дао изјаву… »
ВИДЕО Украјинци уништили руске авионе на Криму па се похвалили: „Погледајте како лепо горе“

ВИДЕО Украјинци уништили руске авионе на Криму па се похвалили: „Погледајте како лепо горе“

Нова пре 20 дана
Украјинска војна обавештајна служба (ХУР) извела је успешан напад дроновима на окупираном Криму, при чему је уништила два руска транспортна авиона Ан-26 и две радарске станице, саопштила је агенција 25. септембра. Овај напад део… »
Бруталан одговор Зеленском: Наказо, спаса вам бити неће

Бруталан одговор Зеленском: Наказо, спаса вам бити неће

Б92 пре 20 дана
Заменик председника руског Савета безбедности Дмитриј Медведев оштро је реаговао на претњу украјинског председника Володимира Зеленског о руским званичницима. Наиме, Зеленски је у интервјуу пред напуштање Њујорка, где је… »
Русија непоколебљива: Ни склоништа не помажу против нашег оружја

Русија непоколебљива: Ни склоништа не помажу против нашег оружја

Ало пре 20 дана
Русија може употребити такво оружје од ког не помаже ни склониште, и то не сме да се заборави, изјавио је заменик председника Савета безбедности Руске Федерације Дмитриј Медведев као одговор на претње Владимира Зеленског… »
Оштре речи Медведева упућене зеленском: Русија може да примени оружје од којег нема спаса у склоништима

Оштре речи Медведева упућене зеленском: Русија може да примени оружје од којег нема спаса у склоништима

Вечерње новости пре 20 дана
РУСИЈА би могла да примени такво оружје од каквог спаса нема у склоништима, оштро је реаговао заменик председника руског Савета безбедности на претње Владимира Зеленског на рачун руских званичника. Дмитриј Медведев, Фото АП -… »
Зеленски: Спреман сам да поднесем оставку након рата

РТВ пре 20 дана
ЊУЈОРК - Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да ће бити спреман да поднесе оставку након завршетка рата, али да Украјина наставља да одговара на руске нападе, објавио је Аксиос. Зеленски је у интервјуу за… »
Зеленски: „Спреман сам да се повучем када рат буде готов“

Зеленски: „Спреман сам да се повучем када рат буде готов“

Нова пре 20 дана
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је у емисији „Тхе Аксиос Схов“ новинару Бараку Равиду да не намерава да води своју земљу у мирнодопским условима. Он је такође обећао да ће затражити од украјинског парламента да… »

Н1 Инфо пре 20 дана
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да ће бити спреман да поднесе оставку након завршетка рата, али да Украјина наставља да одговара на руске нападе, објавио је Аксиос. Зеленски је у интервјуу за Аксиос, који је… »

Недељник пре 20 дана

НИН пре 20 дана
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да ће бити спреман да поднесе оставку након завршетка рата, али да Украјина наставља да одговара на руске нападе, објавио је Аксиос. Володимир Зеленски је у интервјуу за… »
Зеленски: Спреман сам да се повучем

Зеленски: Спреман сам да се повучем

Ало пре 20 дана
Председник Украјине Володимир Зеленски је сугерисао да су центри руске моц́и, попут Кремља, веома важни за преговарачким столом. Зеленски је рекао за новински веб-сајт Аксиос да би био спреман да се повуче након што се рат са… »
Зеленски добио зелено светло; "Спреман сам, подносим оставку..."

Зеленски добио зелено светло; "Спреман сам, подносим оставку..."

Б92 пре 20 дана
Паклени обрт Трам одобио удар на Русију?!

Паклени обрт Трам одобио удар на Русију?!

Ало пре 20 дана
Председник САД Доналд Трамп дао је одобрење за ударе у дубину Русије ако њене снаге буду гађале украјинску енергетску инфраструктуру, рекао је лидер Украјине Володимир Зеленски. Зеленски тврди да је Трамп обећао да ће… »
Зеленски каже да је спреман да поднесе оставку, али после рата

Зеленски каже да је спреман да поднесе оставку, али после рата

Политика пре 20 дана
Зеленски је рекао да има експлицитну подршку америчког председника Трампа. ЊУЈОРК - Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је да ће бити спреман да поднесе оставку након завршетка рата, али да Украјина наставља да… »
"Спреман сам да поднесем оставку након рата" Зеленски: Путин је добио оно што је желео

"Спреман сам да поднесем оставку након рата" Зеленски: Путин је добио оно што је желео

Вечерње новости пре 20 дана
УКРАЈИНСКИ председник Владимир Зеленски изјавио је да ће бити спреман да поднесе оставку након завршетка рата, али да Украјина наставља да одговара на руске нападе, објавио је Аксиос. Фото: АП Пхото/Лаурент Циприани Зеленски је… »
„Путин ће наставити да шири рат, руски дронови већ лете по Европи“: Драматичан говор украјинског председника у УН

„Путин ће наставити да шири рат, руски дронови већ лете по Европи“: Драматичан говор украјинског председника у УН

Данас пре 21 дана
Украјински председник Володимир Зеленски позвао је у среду светске лидере у Уједињеним нацијама да заједно раде на заустављању руског рата у Украјини и оптужио руског председника Владимира Путина да жели да прошири сукоб ван… »
Гур: Уништена два руска авиона и радарска станица Украјински обавештајци објавили снимак напада на Криму (видео)

Гур: Уништена два руска авиона и радарска станица Украјински обавештајци објавили снимак напада на Криму (видео)

Ало пре 21 дана
Војници Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине уништили су два руска авиона Ан-26 на Криму и погодили површинску радарску станицу и обалски радар, објавио је ГУР на Фејсбуку. "Борци специјалне јединице ГУР-а… »

Вести дана »