Povezane vesti
Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima: "Verujem u snagu prijateljstva i saradnje između Srbije i Češke"
Blic 05.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je lideru stranke ANO Andreju Babišu pobedu na izborima u Češkoj, ističući da veruje u snagu prijateljstva i saradnje između Srbije i Češke. "Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da… »
Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima u Češkoj
Telegraf 05.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras pobedu na parlamentarnim izborima u Češkoj lideru stranke ANO Andreju Babišu. "Iskrene čestitke Andreju Babišu na pobedi na izborima. Uveren sam da će Vaš mandat doneti stabilnost, razvoj i novu… »
Vučić čestitao Babišu pobedu na izborima u Češkoj
Danas 05.10.2025
Na redovnim parlamentarnim izborima u Češkoj ubedljivo je pobedila populistička stranka ANO, bivšeg premijera, milijardera Andreja Babiša. Tim povodom oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je Babišu (71) uputio čestitke uz nadu da će… »
Vesti dana »
Đokić: Novi Sastav REM-a problematičan, nisam ni očekivala da će vlast dozvoliti da se kreira nezavisni REM
Mašina pre 27 minutajoš 63 povezane
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 42 minutajoš 110 povezanih
Jerinić: Milan Antonijević kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih