Повезане вести
Тужилаштво у Србији опет под критикама председника Вучића
Слободна Европа 06.10.2025
Последња изјава председника Србије у вези са истрагом о паду надстрешнице на новосадској Железничкој станици нови је притисак врха власти на тужилаштво у Србији, оценио је потпредседник београдског Центра за правосудна… »
(Видео) Вучић обелоданио Миша Бачулов се шетао на Железничкој станици само пар сати пре трагедије
Дневник 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић показао је вечерас у Хит Твит-у снимак испред надстрешнице на железничкој станици у Новом Саду снимљен само пар сати пре пада исте. Каже и да данас не верује у то да је била саботажа на… »
Бачулов најавио „правне кораке“ против Вучића
Нова 06.10.2025
Одборник Скупштине Новог Сада Миша Бачулов рекао је за Н1 да је Александар Вучић приказао снимак на коме он три сата пре пада надстрешнице шета кроз Железничку станицу, како би га оптужио да је одговоран за "терористички напад… »
Н1 Директно: "Шести октобар" као прилика за нови почетак
Н1 Инфо 06.10.2025
Вечерас у емисији Н1 директно о "шестом октобру" као прилици за нови почетак, а не пропуштеној шанси. Пратимо протестне скупове у Београду, Чачку и Новом Саду на који ће опозициони политичари и грађани представити иницијативу о… »
Бачулов: Вучић ме оптужује за терористички напад којим пуни главу својим гласачима, плаши се 1. новембра
Нови магазин 06.10.2025
Одборник Скупштине Новог Сада Миша Бачулов рекао је за Н1 да је Александар Вучић приказао снимак на коме он три сата пре пада надстрешнице шета кроз Железничку станицу, како би га оптужио да је одговоран за "терористички напад… »
Бачулов: Вучић ме оптужује за терористички напад којим пуни главу својим гласачима, плаши се 1. новембра
Н1 Инфо 06.10.2025
Приближава се 1. новембар и паника власти је на врхунцу: Вучић је пласирао нову теорију завере. Циљ је да „опере“ Весића и…
Нова 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић месец дана пред годишњицу пада надстрешнице Железничке станице у Новом Саду која је убила 16 људи, отвара широм врата теоријама завере да је та трагедија последица терористичког акта. Ово је… »
"Ко је наредио?" Карлеуша поставила круцијална питања: "Зашто су склоњени докази исте ноћи?"
Ало 06.10.2025
На снимцима се, подсетимо, види блокадер Миша Бачулов који нервозно шета поред надстрешнице у Новом Саду. Певачица Јелена Карлеуша, која често коментарише политичке теме, огласила се поводом шок снимака који су пуштени у емисији… »
Како је Бачулов говорио о паду надстрешнице пре Вучићевог гостовања на Пинку
Нова 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић је синоћ током гостовања на ТВ Пинк као "екслузивно" сазнање саопштио како је Миша Бачулов, лидер покрета "Буди херој" виђен дан трагедије 1. новембра 2024. како се шета испред Железничке… »
„Вучић уперио прстом“: Шта пишу регионални медији о гостовању председника Србије на ТВ Пинку?
Данас 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић је синоћ говорио о изборима, 5. октобру, протестима, као и о надстрешници у Новом Саду и „звучном топу“. Његово гостовање у емисији „Хит Твит“ на ТВ Пинку привукло је пажњу и регионалних… »
Вучић о снимцима из Новог Сада: “Чудно” је зашто су 11 месеци скривани докази о паду надстрешнице
Сербиан Невс Медиа 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио да је “веома чудно” што су, по његовим речима, 11 месеци били сакривени снимци на којима се види како новосадски опозициони одборник Миша Бачулов шета испред Железничке станице… »
„Није му страно ни да много горе ствари изјави“: Адвокат Рајић о Вучићевој изјави за Мишу Бачулова и правним потезима које…
Нова 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић, приликом јучерашњег гостовања на "Пинку", имао је више забрињавајућих изјава, а једна од њих је дефинитивно она усмерена на лидера покрета "Буди Херој" Миша Бачулов, уз снимак на коме се… »
Вучић опет о Бачулову: Уверен сам у његову невиност. Ко год би организовао нешто тако опасно, узео би неког паметнијег
Нова 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио да је "веома чудно" што су, по његовим речима, 11 месеци били сакривени снимци на којима се види како новосадски опозициони одборник Миша Бачулов шета испред Железничке станице… »
Пад надстрешнице и теорије завере: Кад власт бежи од одговорности
Радио 021 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић, гостујући на телевизији са националном фреквенцијом, допринео је ширењу теорија завере у вези са падом надстрешнице Железничке станице у Новом Саду. У овом тексту читаћете о следећем: Теорија… »
Дављеник се за сламку хвата! Зато се Вучић сетио Бачулова
Нова 06.10.2025
Надстрешницу која је убила 16 људи није срушио, немар, нестручност и корупција, него Миша Бачулов. Такав закључак би се могао извући из опасних инсинуација председника Србије Александра Вучића. Дакле није ту крив онај који је… »
Вучић о снимцима на Железничкој станици у Новом Саду: Како је могуће да 11 месеци нисмо ово видели?
Телеграф 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је чудно што државни органи нису упућени у постојање снимка на којем се председник удружења "Буди Херој" Миша Бачулов види испред Железничке станице у Новом Саду неколико… »
Вучић о Бачулову: „Уверен сам у његову невиност, мада не искључујем могућност да грешим“
Недељник 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић данас је изјавио да је „веома чудно“ што су, по његовим речима, 11 месеци били сакривени снимци на којима се види како новосадски опозициони одборник Миша Бачулов шета испред Железничке станице… »
Вучић: Уверен сам у невиност Бачулова, чудно је што добар део државних органа ништа о томе није знао
НИН 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио да је "веома чудно" што су, по његовим речима, 11 месеци били сакривени снимци на којима се види како новосадски опозициони одборник Миша Бачулов шета испред Железничке станице… »
Вучић: Уверен сам у невиност Бачулова, чудно је што добар део државних органа ништа о томе није знао
Данас 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио ;да је „веома чудно“ што су, по његовим речима, 11 месеци били сакривени снимци на којима се види како новосадски опозициони одборник Миша Бачулов шета испред Железничке… »
Бачулов поново у Вучићевом фокусу: Инсинуације без доказа, шта ће урадити тужилаштво?
Данас 06.10.2025
На телевизији Пинк у емисији Хит твит синоћ је приказан снимак од 1. новембра прошле године, када је пала надстрешница, на којем се види лидер покрета Буди Херој Миша Бачулов како пар сати пре пада шета испред Железничке станице… »
Вучић и његових седам суманутих изјава из Хит твита
Нова 06.10.2025
Председник Србије изнео је синоћ на телевизији Пинк низ врло проблематичних изјава, међу којима је свакако највише одјека изазвало објављивање снимка са надзорних камера, на којем се види лидер покрета "Буди Херој" Миша Бачулов… »
Бачулов: Забринут сам за безбедност своје породице због Вучићевог снимка на ТВ Пинк
Нови магазин 06.10.2025
Одборник покрета Буди херој у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов изјавио је данас да је забринут за безбедност своје породице након синоћњег објављивања снимка на ТВ Пинк на којем се види како пролази поред Железничке… »
Вучић: Како је могуће да 11 месеци нисмо видели снимак Бачулова на Железничкој станици у Новом Саду?
Еуроневс 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је чудно што државни органи нису упућени у постојање снимка на којем се председник удружења "Буди Херој" Миша Бачулов види испред Железничке станице у Новом Саду неколико сати… »
Бачулов: Познато је да сам 1. новембра био на Железничкој станици
РТС 06.10.2025
Одборник у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов, поводом приказивања видео снимка на ТВ Пинк на којем се он види 1. новембра испред железничке станице , изјавио је да се то зна и да скоро годину дана прича о томе да је тог… »
Вучић: На скуповима против блокада 168.000 људи, на блокадерским 7.800 у целој Србији
Еуроневс 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је пре недељу дана на скуповима против блокада било 168.000 људи, а да је у најбољем дану блокадера било 7.800 људи на нивоу целе Србије и указао да то говори који су скупови… »
Бачулов: Вучић ме таргетира, забринут сам за безбедност породице
Ин медија 06.10.2025
Одборник покрета Буди херој у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов изјавио је данас да је забринут за безбедност своје породице након синоћњег објављивања снимка на ТВ Пинк на којем се види како пролази поред Железничке… »
Бачулов: Вучић ме лажно оптужује за пад надстрешнице, забринут сам за безбедност породице
Недељник 06.10.2025
Одборник покрета „Буди херој“ у Скупштини града Новог Сада Миша Бачулов изјавио је данас да је забринут за безбедност своје породице након синоћњег објављивања снимка на ТВ Пинк на којем се види како пролази поред Железничке… »
Одброник Бачулов забринут за безбедност: “Вучић ми је црта мету” након објаве снимка са Железничке станице
Сербиан Невс Медиа 06.10.2025
„Оно што је Вучић синоћ урадио може да ми навуче неког лудака на врат“: Бачулов забринут за безбедност своје породице…
Нова 06.10.2025
Бачулов: Забринут сам за безбедност своје породице због Вучићевог снимка на ТВ Пинк
Н1 Инфо 06.10.2025
Вучић повезао пад надстрешнице са снимком Мише Бачулова, спортисте, хуманисте и демонстранта
Југмедиа 06.10.2025
Пре гостовања председника Србије Александра Вучића на Телевизији Пинк синоћ је приказан снимак Новосађанина Мише Бачулова како неколико сати раније шета по Железничкој станици. Предсендик Србије је током гостовања касније… »
Бачулов: Због Вучићевог снимка на ТВ Пинк, забринут сам за безбедност своје породице
Бета 06.10.2025
Бачулов: Због Вучићевог снимка на ТВ Пинк, забринут сам за безбедност своје породице
Данас 06.10.2025
Радио сто плус 06.10.2025
Бачулов је агенцији Бета казао да је председник Србије Александар Вучић, који је снимак са Железничке станице доставио ТВ Пинк, послао поруку јавности “да сам ја срушио надстрешницу када је настрадало 16 људи”. “Његово лудило… »
Бачулов за „Време”: Вучић је постао неурачунљив
Време 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић тврди да је тек недавно видео снимке на којима се новосадски одборник Миша Бачулов појављује три сата пре пада надстершнице Железничке станице. Бачулов му одговара да је то што прича „дно дна”… »
Вучић признао: Звучни топ био 15. марта на улицама Београда и изнео иницијале полицијаца за “лажну вест”
Југмедиа 06.10.2025
Председник Србије Александра Вучић оптужио је синоћ поједине полиције и целе јединице како су се договорили да на улице Београда 15. марта ове године “избаце” звучни топ и да су потом „достављали лажне информације” о том оружју… »
Миша Бачулов одговорио Вучићу на оптужбе: Желиш свих да нас се решиш до 1. новембра (ВИДЕО)
Мој Нови Сад 06.10.2025
Председник Србије Александар Вучић јуче је помпезно најављивао своје гостовање у Хит Твиту на телевизији Пинк у недељу увече. Од многих ствари које је изјавио, пажњу су највише привукле информације да је сазнао ко је "давао… »
Парандиловић осудио таргетирање новосадског одборника Мише Бачулова
Данас 06.10.2025
Председник странке Ново лице Србије (НЛС) и посланик Милош Парандиловић осудио је данас таргетирање новосадског одборника Мише Бачулова и теорије завере Српске напредне странке (СНС) о рушењу надстрешнице, оценивши да би… »
Тајна снимка из Новог Сада: шта је радио Миша Бачулов прије рушења надстрешнице (видео)
Политика 06.10.2025
Само два дана прије инцидента Бачулов је у једном интервјуу изјавио да му је „мисија да сруши овај режим“. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ у емисији ХитТвит да су тек недавно пристигли снимци са надзорних… »
На Вучићеве сумње зашто је Бачулов био на Железничкој станици јутро пре пада надстрешнице, Бачулов одговара: Ово је дно дна…
Машина 06.10.2025
Након што је синоћ у емисији Хит твит председник државе Александар Вучић без јасног контекста говорио о томе да је одборник у Скупштини Града Новог Сада Миша Бачулов био на Железничкој станици у Новом Саду непосредно пред пад… »
Бачулов о Вучићевим оптужбама: Од првог дана сам говорио да сам тог јутра ишао возом за Београд
Глас Зајечара 06.10.2025
У емисији Хит твит приказан је видео снимак од 1. новембра прошле године, када је пала надстрешница, на којем се види лидер покрета Буди Херој Миша Бачулов како неколико сати пре пада шета испред Железничке станице. Иако је видео… »
Вучић без контекста показао снимке Бачулова на Железничкој станици, оптужио полицајце за звучни топ
Врање невс 06.10.2025
Врање/Београд - Гостујући на једној режимској телевизији са националном фреквенцијом, На телевизији Пинк, председник Србије Александар Вучић коментарисао је приказане снимке Мише Бачулова, одборника у Скупштини Новог Сада, како… »
Вучић: “Бачулов унезверено шетао пре пада надстрешнице” – Бачулов узвраћа: “Зар ме се толико бојиш?”
Луфтика 06.10.2025
Председник Александар Вучић изјавио је да је недавно добијен видео снимак на којем се види одборник Миша Бачулов како унезверено шета испред Железничке станице у Новом Саду, свега неколико сати пре него што је дошло до пада… »
Бачулов о Вучићевим оптужбама: Од почетка сам говорио да сам тог јутра пролазио испод надстрешнице
Недељник 06.10.2025
У емисији Хит твит приказан је видео снимак од 1. новембра прошле године, када је пала надстрешница, на којем се види лидер покрета Буди Херој Миша Бачулов како пар сати пре пада шета испред Железничке станице, пише Данас. Иако… »
Бачулов одговорио Вучићу: Ово је дно дна!
Правда 06.10.2025
У емисији Хит твит приказан је видео снимак од 1. новембра прошле године, када је пала надстрешница, на којем се види лидер покрета Буди Херој Миша Бачулов како неколико сати пре пада шета испред Железничке станице. Иако је видео… »
Вучић рекао да се на снимку пре пада надстрешнице види Бачулов како "унезверено шета"; Бачулов му одговорио
Радио 021 06.10.2025
Председник Александар Вучић изјавио је да постоји снимак на ком се види како одборник у новосадској скупштини Миша Бачулов "унезверено шета" испред Железничке станице у Новом Саду неколико сати пре пада надстрешнице. "Тек пре… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 1 сатјош 44 повезане
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 4 сатијош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава за легализацију Министарка Софронијевић: Невероватан одзив грађана
Ало пре 5 минутајош 123 повезане
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Радио сто плус пре 45 минутајош 72 повезане