Povezane vesti

Bačulov: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice zbog Vučićevog snimka na TV Pink

Bačulov: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice zbog Vučićevog snimka na TV Pink

N1 Info pre 14 minuta
Odbornik pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da je zabrinut za bezbednost svoje porodice nakon sinoćnjeg objavljivanja snimka na TV Pink na kojem se vidi kako prolazi pored Železničke stanice, tri sata pre pada… »
Bačulov: Zbog Vučićevog snimka na TV Pink, zabrinut sam za bezbednost svoje porodice

Bačulov: Zbog Vučićevog snimka na TV Pink, zabrinut sam za bezbednost svoje porodice

Beta pre 20 minuta
Odbornik pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da je zabrinut za bezbednost svoje porodice nakon sinoćnjeg objavljivanja snimka na TV Pink na kojem se vidi kako prolazi pored Železničke stanice, tri sata pre pada… »
Vučić povezao pad nadstrešnice sa snimkom Miše Bačulova, sportiste, humaniste i demonstranta

Vučić povezao pad nadstrešnice sa snimkom Miše Bačulova, sportiste, humaniste i demonstranta

Jugmedia pre 14 minuta
Pre gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Televiziji Pink sinoć je prikazan snimak Novosađanina Miše Bačulova kako nekoliko sati ranije šeta po Železničkoj stanici. Predsendik Srbije je tokom gostovanja kasnije nejasno doveo u vezu ovog… »

Danas pre 15 minuta
Na Vučićeve sumnje zašto je Bačulov bio na Železničkoj stanici jutro pre pada nadstrešnice, Bačulov odgovara: Ovo je dno dna…

Na Vučićeve sumnje zašto je Bačulov bio na Železničkoj stanici jutro pre pada nadstrešnice, Bačulov odgovara: Ovo je dno dna…

Mašina pre 1 sat
​Nakon što je sinoć u emisiji Hit tvit predsednik države Aleksandar Vučić bez jasnog konteksta govorio o tome da je odbornik u Skupštini Grada Novog Sada Miša Bačulov bio na Železničkoj stanici u Novom Sadu neposredno pred pad nadstrešnice, oglasio se i… »
Bačulov za „Vreme”: Vučić je postao neuračunljiv

Bačulov za „Vreme”: Vučić je postao neuračunljiv

Vreme pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je tek nedavno video snimke na kojima se novosadski odbornik Miša Bačulov pojavljuje tri sata pre pada nadsteršnice Železničke stanice. Bačulov mu odgovara da je to što priča „dno dna”. Više od 11 meseci od… »
Vučić priznao: Zvučni top bio 15. marta na ulicama Beograda i izneo inicijale policijaca za “lažnu vest”

Vučić priznao: Zvučni top bio 15. marta na ulicama Beograda i izneo inicijale policijaca za “lažnu vest”

Jugmedia pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandra Vučić optužio je sinoć pojedine policije i cele jedinice kako su se dogovorili da na ulice Beograda 15. marta ove godine “izbace” zvučni top i da su potom „dostavljali lažne informacije” o tom oružju, za koje opet tvrdi da… »
Miša Bačulov odgovorio Vučiću na optužbe: Želiš svih da nas se rešiš do 1. novembra (VIDEO)

Miša Bačulov odgovorio Vučiću na optužbe: Želiš svih da nas se rešiš do 1. novembra (VIDEO)

Moj Novi Sad pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je pompezno najavljivao svoje gostovanje u Hit Tvitu na televiziji Pink u nedelju uveče. Od mnogih stvari koje je izjavio, pažnju su najviše privukle informacije da je saznao ko je "davao lažne informacije o… »
Parandilović osudio targetiranje novosadskog odbornika Miše Bačulova

Parandilović osudio targetiranje novosadskog odbornika Miše Bačulova

Danas pre 1 sat
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) i poslanik Miloš Parandilović osudio je danas targetiranje novosadskog odbornika Miše Bačulova i teorije zavere Srpske napredne stranke (SNS) o rušenju nadstrešnice, ocenivši da bi predsednik Srbije Aleksandar… »
Tajna snimka iz Novog Sada: šta je radio Miša Bačulov prije rušenja nadstrešnice (video)

Tajna snimka iz Novog Sada: šta je radio Miša Bačulov prije rušenja nadstrešnice (video)

Politika pre 1 sat
Samo dva dana prije incidenta Bačulov je u jednom intervjuu izjavio da mu je „misija da sruši ovaj režim“. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć u emisiji HitTvit da su tek nedavno pristigli snimci sa nadzornih kamera na kojima se vidi da… »
Bačulov o Vučićevim optužbama: Od prvog dana sam govorio da sam tog jutra išao vozom za Beograd

Bačulov o Vučićevim optužbama: Od prvog dana sam govorio da sam tog jutra išao vozom za Beograd

Glas Zaječara pre 2 sata
U emisiji Hit tvit prikazan je video snimak od 1. novembra prošle godine, kada je pala nadstrešnica, na kojem se vidi lider pokreta Budi Heroj Miša Bačulov kako nekoliko sati pre pada šeta ispred Železničke stanice. Iako je video prikazan bez ikakvog… »
Vučić bez konteksta pokazao snimke Bačulova na Železničkoj stanici, optužio policajce za zvučni top

Vučić bez konteksta pokazao snimke Bačulova na Železničkoj stanici, optužio policajce za zvučni top

Vranje news pre 2 sata
Vranje/Beograd - Gostujući na jednoj režimskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, Na televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je prikazane snimke Miše Bačulova, odbornika u Skupštini Novog Sada, kako više od tri sata pre pada… »
Vučić: “Bačulov unezvereno šetao pre pada nadstrešnice” – Bačulov uzvraća: “Zar me se toliko bojiš?”

Vučić: “Bačulov unezvereno šetao pre pada nadstrešnice” – Bačulov uzvraća: “Zar me se toliko bojiš?”

Luftika pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je nedavno dobijen video snimak na kojem se vidi odbornik Miša Bačulov kako unezvereno šeta ispred Železničke stanice u Novom Sadu, svega nekoliko sati pre nego što je došlo do pada nadstrešnice. “Tek pre… »
(Video) Vučić pokazao snimak Miša Bačulov se šetao kod nadstrešnice nekoliko sati pre pada

(Video) Vučić pokazao snimak Miša Bačulov se šetao kod nadstrešnice nekoliko sati pre pada

Dnevnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je večeras u Hit Tvit-u snimak ispred nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu snimljen samo par sati pre pada iste. Kaže i da danas ne veruje u to da je bila sabotaža na nadstrešnici u Novom Sadu. - I… »
Bačulov o Vučićevim optužbama: Od početka sam govorio da sam tog jutra prolazio ispod nadstrešnice

Bačulov o Vučićevim optužbama: Od početka sam govorio da sam tog jutra prolazio ispod nadstrešnice

Nedeljnik pre 4 sati
U emisiji Hit tvit prikazan je video snimak od 1. novembra prošle godine, kada je pala nadstrešnica, na kojem se vidi lider pokreta Budi Heroj Miša Bačulov kako par sati pre pada šeta ispred Železničke stanice, piše Danas. Iako je video prikazan bez… »
Bačulov odgovorio Vučiću: Ovo je dno dna!

Bačulov odgovorio Vučiću: Ovo je dno dna!

Pravda pre 4 sati
U emisiji Hit tvit prikazan je video snimak od 1. novembra prošle godine, kada je pala nadstrešnica, na kojem se vidi lider pokreta Budi Heroj Miša Bačulov kako nekoliko sati pre pada šeta ispred Železničke stanice. Iako je video prikazan bez ikakvog… »
Vučić rekao da se na snimku pre pada nadstrešnice vidi Bačulov kako "unezvereno šeta"; Bačulov mu odgovorio

Vučić rekao da se na snimku pre pada nadstrešnice vidi Bačulov kako "unezvereno šeta"; Bačulov mu odgovorio

Radio 021 pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da postoji snimak na kom se vidi kako odbornik u novosadskoj skupštini Miša Bačulov "unezvereno šeta" ispred Železničke stanice u Novom Sadu nekoliko sati pre pada nadstrešnice. "Tek pre nekoliko dana smo dobili… »

Vesti dana »