Povezane vesti
Tužilaštvo u Srbiji opet pod kritikama predsednika Vučića
Slobodna Evropa 06.10.2025
Poslednja izjava predsednika Srbije u vezi sa istragom o padu nadstrešnice na novosadskoj Železničkoj stanici novi je pritisak vrha vlasti na tužilaštvo u Srbiji, ocenio je potpredsednik beogradskog Centra za pravosudna istraživanja (CEPRIS) Slobodan… »
(Video) Vučić obelodanio Miša Bačulov se šetao na Železničkoj stanici samo par sati pre tragedije
Dnevnik 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je večeras u Hit Tvit-u snimak ispred nadstrešnice na železničkoj stanici u Novom Sadu snimljen samo par sati pre pada iste. Kaže i da danas ne veruje u to da je bila sabotaža na nadstrešnici u Novom Sadu. - I… »
Bačulov najavio „pravne korake“ protiv Vučića
Nova 06.10.2025
Odbornik Skupštine Novog Sada Miša Bačulov rekao je za N1 da je Aleksandar Vučić prikazao snimak na kome on tri sata pre pada nadstrešnice šeta kroz Železničku stanicu, kako bi ga optužio da je odgovoran za "teroristički napad kojim puni glavu svojim… »
N1 Direktno: "Šesti oktobar" kao prilika za novi početak
N1 Info 06.10.2025
Večeras u emisiji N1 direktno o "šestom oktobru" kao prilici za novi početak, a ne propuštenoj šansi. Pratimo protestne skupove u Beogradu, Čačku i Novom Sadu na koji će opozicioni političari i građani predstaviti inicijativu o lustraciji i peticiju za… »
Bačulov: Vučić me optužuje za teroristički napad kojim puni glavu svojim glasačima, plaši se 1. novembra
Novi magazin 06.10.2025
Odbornik Skupštine Novog Sada Miša Bačulov rekao je za N1 da je Aleksandar Vučić prikazao snimak na kome on tri sata pre pada nadstrešnice šeta kroz Železničku stanicu, kako bi ga optužio da je odgovoran za "teroristički napad kojim puni glavu svojim… »
Bačulov: Vučić me optužuje za teroristički napad kojim puni glavu svojim glasačima, plaši se 1. novembra
N1 Info 06.10.2025
Približava se 1. novembar i panika vlasti je na vrhuncu: Vučić je plasirao novu teoriju zavere. Cilj je da „opere“ Vesića i…
Nova 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić mesec dana pred godišnjicu pada nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu koja je ubila 16 ljudi, otvara širom vrata teorijama zavere da je ta tragedija posledica terorističkog akta. Ovo je nova strategija odbrane… »
"Ko je naredio?" Karleuša postavila krucijalna pitanja: "Zašto su sklonjeni dokazi iste noći?"
Alo 06.10.2025
Na snimcima se, podsetimo, vidi blokader Miša Bačulov koji nervozno šeta pored nadstrešnice u Novom Sadu. Pevačica Jelena Karleuša, koja često komentariše političke teme, oglasila se povodom šok snimaka koji su pušteni u emisiji "Hit tvit" na televiziji… »
Kako je Bačulov govorio o padu nadstrešnice pre Vučićevog gostovanja na Pinku
Nova 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć tokom gostovanja na TV Pink kao "eksluzivno" saznanje saopštio kako je Miša Bačulov, lider pokreta "Budi heroj" viđen dan tragedije 1. novembra 2024. kako se šeta ispred Železničke stanice u Novom Sadu… »
„Vučić uperio prstom“: Šta pišu regionalni mediji o gostovanju predsednika Srbije na TV Pinku?
Danas 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć govorio o izborima, 5. oktobru, protestima, kao i o nadstrešnici u Novom Sadu i „zvučnom topu“. Njegovo gostovanje u emisiji „Hit Tvit“ na TV Pinku privuklo je pažnju i regionalnih medija. Hrvatski Index i… »
Vučić o snimcima iz Novog Sada: “Čudno” je zašto su 11 meseci skrivani dokazi o padu nadstrešnice
Serbian News Media 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da je “veoma čudno” što su, po njegovim rečima, 11 meseci bili sakriveni snimci na kojima se vidi kako novosadski opozicioni odbornik Miša Bačulov šeta ispred Železničke stanice u tom gradu nekoliko… »
„Nije mu strano ni da mnogo gore stvari izjavi“: Advokat Rajić o Vučićevoj izjavi za Mišu Bačulova i pravnim potezima koje…
Nova 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prilikom jučerašnjeg gostovanja na "Pinku", imao je više zabrinjavajućih izjava, a jedna od njih je definitivno ona usmerena na lidera pokreta "Budi Heroj" Miša Bačulov, uz snimak na kome se vidi kako na dan tragedije… »
Vučić opet o Bačulovu: Uveren sam u njegovu nevinost. Ko god bi organizovao nešto tako opasno, uzeo bi nekog pametnijeg
Nova 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da je "veoma čudno" što su, po njegovim rečima, 11 meseci bili sakriveni snimci na kojima se vidi kako novosadski opozicioni odbornik Miša Bačulov šeta ispred Železničke stanice u tom gradu nekoliko… »
Pad nadstrešnice i teorije zavere: Kad vlast beži od odgovornosti
Radio 021 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, doprineo je širenju teorija zavere u vezi sa padom nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu. U ovom tekstu čitaćete o sledećem: Teorija "diverzije" bez dokaza… »
Davljenik se za slamku hvata! Zato se Vučić setio Bačulova
Nova 06.10.2025
Nadstrešnicu koja je ubila 16 ljudi nije srušio, nemar, nestručnost i korupcija, nego Miša Bačulov. Takav zaključak bi se mogao izvući iz opasnih insinuacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Dakle nije tu kriv onaj koji je nestručno uradio… »
Vučić o snimcima na Železničkoj stanici u Novom Sadu: Kako je moguće da 11 meseci nismo ovo videli?
Telegraf 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je čudno što državni organi nisu upućeni u postojanje snimka na kojem se predsednik udruženja "Budi Heroj" Miša Bačulov vidi ispred Železničke stanice u Novom Sadu nekoliko sati pre pada nadstrešnice… »
Vučić o Bačulovu: „Uveren sam u njegovu nevinost, mada ne isključujem mogućnost da grešim“
Nedeljnik 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je izjavio da je „veoma čudno“ što su, po njegovim rečima, 11 meseci bili sakriveni snimci na kojima se vidi kako novosadski opozicioni odbornik Miša Bačulov šeta ispred Železničke stanice u tom gradu nekoliko… »
Vučić i njegovih sedam sumanutih izjava iz Hit tvita
Nova 06.10.2025
Predsednik Srbije izneo je sinoć na televiziji Pink niz vrlo problematičnih izjava, među kojima je svakako najviše odjeka izazvalo objavljivanje snimka sa nadzornih kamera, na kojem se vidi lider pokreta "Budi Heroj" Miša Bačulov kako na dan tragedije 1… »
Bačulov ponovo u Vučićevom fokusu: Insinuacije bez dokaza, šta će uraditi tužilaštvo?
Danas 06.10.2025
Na televiziji Pink u emisiji Hit tvit sinoć je prikazan snimak od 1. novembra prošle godine, kada je pala nadstrešnica, na kojem se vidi lider pokreta Budi Heroj Miša Bačulov kako par sati pre pada šeta ispred Železničke stanice. Iako je video prikazan… »
Vučić: Uveren sam u nevinost Bačulova, čudno je što dobar deo državnih organa ništa o tome nije znao
NIN 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da je "veoma čudno" što su, po njegovim rečima, 11 meseci bili sakriveni snimci na kojima se vidi kako novosadski opozicioni odbornik Miša Bačulov šeta ispred Železničke stanice u tom gradu nekoliko… »
Vučić: Uveren sam u nevinost Bačulova, čudno je što dobar deo državnih organa ništa o tome nije znao
Danas 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio ;da je „veoma čudno“ što su, po njegovim rečima, 11 meseci bili sakriveni snimci na kojima se vidi kako novosadski opozicioni odbornik Miša Bačulov šeta ispred Železničke stanice u tom gradu nekoliko… »
Bačulov: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice zbog Vučićevog snimka na TV Pink
Novi magazin 06.10.2025
Odbornik pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da je zabrinut za bezbednost svoje porodice nakon sinoćnjeg objavljivanja snimka na TV Pink na kojem se vidi kako prolazi pored Železničke stanice, tri sata pre pada… »
Vučić: Kako je moguće da 11 meseci nismo videli snimak Bačulova na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Euronews 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je čudno što državni organi nisu upućeni u postojanje snimka na kojem se predsednik udruženja "Budi Heroj" Miša Bačulov vidi ispred Železničke stanice u Novom Sadu nekoliko sati pre pada nadstrešnice i… »
Bačulov: Poznato je da sam 1. novembra bio na Železničkoj stanici
RTS 06.10.2025
Odbornik u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov, povodom prikazivanja video snimka na TV Pink na kojem se on vidi 1. novembra ispred železničke stanice , izjavio je da se to zna i da skoro godinu dana priča o tome da je tog dana bio tamo. U pisanoj… »
Vučić: Na skupovima protiv blokada 168.000 ljudi, na blokaderskim 7.800 u celoj Srbiji
Euronews 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pre nedelju dana na skupovima protiv blokada bilo 168.000 ljudi, a da je u najboljem danu blokadera bilo 7.800 ljudi na nivou cele Srbije i ukazao da to govori koji su skupovi doživeli debakl. Vučić je… »
Bačulov: Vučić me targetira, zabrinut sam za bezbednost porodice
In medija 06.10.2025
Odbornik pokreta Budi heroj u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da je zabrinut za bezbednost svoje porodice nakon sinoćnjeg objavljivanja snimka na TV Pink na kojem se vidi kako prolazi pored Železničke stanice, tri sata pre pada… »
Bačulov: Vučić me lažno optužuje za pad nadstrešnice, zabrinut sam za bezbednost porodice
Nedeljnik 06.10.2025
Odbornik pokreta „Budi heroj“ u Skupštini grada Novog Sada Miša Bačulov izjavio je danas da je zabrinut za bezbednost svoje porodice nakon sinoćnjeg objavljivanja snimka na TV Pink na kojem se vidi kako prolazi pored Železničke stanice, tri sata pre pada… »
Odbronik Bačulov zabrinut za bezbednost: “Vučić mi je crta metu” nakon objave snimka sa Železničke stanice
Serbian News Media 06.10.2025
Bačulov: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice zbog Vučićevog snimka na TV Pink
N1 Info 06.10.2025
Bačulov: Zbog Vučićevog snimka na TV Pink, zabrinut sam za bezbednost svoje porodice
Beta 06.10.2025
„Ono što je Vučić sinoć uradio može da mi navuče nekog ludaka na vrat“: Bačulov zabrinut za bezbednost svoje porodice…
Nova 06.10.2025
Vučić povezao pad nadstrešnice sa snimkom Miše Bačulova, sportiste, humaniste i demonstranta
Jugmedia 06.10.2025
Pre gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Televiziji Pink sinoć je prikazan snimak Novosađanina Miše Bačulova kako nekoliko sati ranije šeta po Železničkoj stanici. Predsendik Srbije je tokom gostovanja kasnije nejasno doveo u vezu ovog… »
Bačulov: Zbog Vučićevog snimka na TV Pink, zabrinut sam za bezbednost svoje porodice
Radio sto plus 06.10.2025
Bačulov je agenciji Beta kazao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je snimak sa Železničke stanice dostavio TV Pink, poslao poruku javnosti “da sam ja srušio nadstrešnicu kada je nastradalo 16 ljudi”. “Njegovo ludilo nema granice. Ovo je… »
Danas 06.10.2025
Bačulov za „Vreme”: Vučić je postao neuračunljiv
Vreme 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je tek nedavno video snimke na kojima se novosadski odbornik Miša Bačulov pojavljuje tri sata pre pada nadsteršnice Železničke stanice. Bačulov mu odgovara da je to što priča „dno dna”. Više od 11 meseci od… »
Vučić priznao: Zvučni top bio 15. marta na ulicama Beograda i izneo inicijale policijaca za “lažnu vest”
Jugmedia 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandra Vučić optužio je sinoć pojedine policije i cele jedinice kako su se dogovorili da na ulice Beograda 15. marta ove godine “izbace” zvučni top i da su potom „dostavljali lažne informacije” o tom oružju, za koje opet tvrdi da… »
Miša Bačulov odgovorio Vučiću na optužbe: Želiš svih da nas se rešiš do 1. novembra (VIDEO)
Moj Novi Sad 06.10.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je pompezno najavljivao svoje gostovanje u Hit Tvitu na televiziji Pink u nedelju uveče. Od mnogih stvari koje je izjavio, pažnju su najviše privukle informacije da je saznao ko je "davao lažne informacije o… »
Parandilović osudio targetiranje novosadskog odbornika Miše Bačulova
Danas 06.10.2025
Predsednik stranke Novo lice Srbije (NLS) i poslanik Miloš Parandilović osudio je danas targetiranje novosadskog odbornika Miše Bačulova i teorije zavere Srpske napredne stranke (SNS) o rušenju nadstrešnice, ocenivši da bi predsednik Srbije Aleksandar… »
Tajna snimka iz Novog Sada: šta je radio Miša Bačulov prije rušenja nadstrešnice (video)
Politika 06.10.2025
Samo dva dana prije incidenta Bačulov je u jednom intervjuu izjavio da mu je „misija da sruši ovaj režim“. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć u emisiji HitTvit da su tek nedavno pristigli snimci sa nadzornih kamera na kojima se vidi da… »
Na Vučićeve sumnje zašto je Bačulov bio na Železničkoj stanici jutro pre pada nadstrešnice, Bačulov odgovara: Ovo je dno dna…
Mašina 06.10.2025
Nakon što je sinoć u emisiji Hit tvit predsednik države Aleksandar Vučić bez jasnog konteksta govorio o tome da je odbornik u Skupštini Grada Novog Sada Miša Bačulov bio na Železničkoj stanici u Novom Sadu neposredno pred pad nadstrešnice, oglasio se i… »
Bačulov o Vučićevim optužbama: Od prvog dana sam govorio da sam tog jutra išao vozom za Beograd
Glas Zaječara 06.10.2025
U emisiji Hit tvit prikazan je video snimak od 1. novembra prošle godine, kada je pala nadstrešnica, na kojem se vidi lider pokreta Budi Heroj Miša Bačulov kako nekoliko sati pre pada šeta ispred Železničke stanice. Iako je video prikazan bez ikakvog… »
Vučić bez konteksta pokazao snimke Bačulova na Železničkoj stanici, optužio policajce za zvučni top
Vranje news 06.10.2025
Vranje/Beograd - Gostujući na jednoj režimskoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom, Na televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je prikazane snimke Miše Bačulova, odbornika u Skupštini Novog Sada, kako više od tri sata pre pada… »
Vučić: “Bačulov unezvereno šetao pre pada nadstrešnice” – Bačulov uzvraća: “Zar me se toliko bojiš?”
Luftika 06.10.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je nedavno dobijen video snimak na kojem se vidi odbornik Miša Bačulov kako unezvereno šeta ispred Železničke stanice u Novom Sadu, svega nekoliko sati pre nego što je došlo do pada nadstrešnice. “Tek pre… »
Bačulov o Vučićevim optužbama: Od početka sam govorio da sam tog jutra prolazio ispod nadstrešnice
Nedeljnik 06.10.2025
U emisiji Hit tvit prikazan je video snimak od 1. novembra prošle godine, kada je pala nadstrešnica, na kojem se vidi lider pokreta Budi Heroj Miša Bačulov kako par sati pre pada šeta ispred Železničke stanice, piše Danas. Iako je video prikazan bez… »
Bačulov odgovorio Vučiću: Ovo je dno dna!
Pravda 06.10.2025
U emisiji Hit tvit prikazan je video snimak od 1. novembra prošle godine, kada je pala nadstrešnica, na kojem se vidi lider pokreta Budi Heroj Miša Bačulov kako nekoliko sati pre pada šeta ispred Železničke stanice. Iako je video prikazan bez ikakvog… »
Vučić rekao da se na snimku pre pada nadstrešnice vidi Bačulov kako "unezvereno šeta"; Bačulov mu odgovorio
Radio 021 06.10.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da postoji snimak na kom se vidi kako odbornik u novosadskoj skupštini Miša Bačulov "unezvereno šeta" ispred Železničke stanice u Novom Sadu nekoliko sati pre pada nadstrešnice. "Tek pre nekoliko dana smo dobili… »
Vesti dana »
Obradović pred Monako otkrio ono što najviše zanima svakog navijača crvene zvezde: "Ako ne ovu, verovatno će sledeću utakmicu biti u sastavu"
Kurir pre 32 minutajoš 34 povezane
Moćna poruka Filipa Kostića pred Engleze: Otkrio šta je Veljko Paunović odmah promenio posle Piksija
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Uhapšena dvojica mladića u Novom Sadu: Osumnjičeni za preprodaju droge, pronađena kesa sa 130 grama marihuane
Nova pre 37 minutajoš 23 povezane