Povezane vesti

Ovo će Ukrajina gađati u Rusiji ako dobije rakete "Tomahavk" Potencijalnih ciljeva ima nekoliko hiljada, pogledajte detaljnu…

Ovo će Ukrajina gađati u Rusiji ako dobije rakete "Tomahavk" Potencijalnih ciljeva ima nekoliko hiljada, pogledajte detaljnu…

Kurir 07.10.2025
Američki Institut za proučavanje rata (ISW) objavio je mapu koja prikazuje ruske vojne i bezbednosne objekte koji bi se našli u dometu različitih verzija rakete Tomahavk ako Ukrajina dobije taj sistem. Prema mapi ISW-a, cilj varijante Tomahavk, koja ima… »
(Mapa) ovo će ukrajinci moći da gađaju ako dobiju tomahavke: Na meti više od 2.000 ruskih ciljeva! Rakete velikog dometa koje…

(Mapa) ovo će ukrajinci moći da gađaju ako dobiju tomahavke: Na meti više od 2.000 ruskih ciljeva! Rakete velikog dometa koje…

Blic 07.10.2025
Američki Institut za proučavanje rata (ISW) objavio je kartu na kojoj su označeni ruski vojni i bezbednosni objekti koji bi bili u dometu raznih verzija projektila Tomahavk ukoliko Ukrajina dobije taj sistem. Prema ISW-ovoj karti, na meti varijante… »
Ovo je mapa smrti: Sve što je u dometu Tomahavk raketa u Rusiji (foto)

Ovo je mapa smrti: Sve što je u dometu Tomahavk raketa u Rusiji (foto)

Alo 07.10.2025
Skoro 2.000 ruskih vojnih objekata moglo bi biti u dometu američkih Tomahavk raketa ako Vašington prebaci oružje u Kijev. Putin i Tramp ocenjuju potencijalnu eskalaciju sukoba. Prema analitičarima američkog Instituta za proučavanje rata (ISW), skoro… »
Trump: Donio sam odluku o Tomahawcima za Ukrajinu, ali prije toga nešto želim saznati

Trump: Donio sam odluku o Tomahawcima za Ukrajinu, ali prije toga nešto želim saznati

SEEbiz 07.10.2025
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump izjavio je sinoć da je "donio odluku, recimo" o prodaji dalekometnih projektila Tomahawk državama članicama NATO-a, kako bi oni zatim bili isporučeni Ukrajini. Ukrajina tvrdi da bi Tomahawci promijenili… »
Posle „tomahavk“ sledi demonstracija ruske nuklearne moći

Posle „tomahavk“ sledi demonstracija ruske nuklearne moći

Politika 07.10.2025
Hodarenok je ocenio u izjavi za ruske medije da bi odluka o isporuci krstarećih raketa „Tomahavk“ Ukrajini značajno eskalirala sukob i „oslobodila ruke“ Moskvi. Penzionisani pukovnik i vojni posmatrač Mihailo Hodarenok ocenio je u izjavi za ruske medije… »
Kremlj čeka da SAD pojasni moguću isporuku Tomahawka Ukrajini

Kremlj čeka da SAD pojasni moguću isporuku Tomahawka Ukrajini

Slobodna Evropa 07.10.2025
Kremlj je 7. oktobra saopćio da čeka pojašnjenje od Sjedinjenih Američkih Država o mogućoj isporuci raketa Tomahawk Ukrajini, navodeći da takvo oružje teoretski može nositi nuklearne bojeve glave. Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov ponovio je da će… »
Putinova noćna mora; Tramp: Doneo sam odluku

Putinova noćna mora; Tramp: Doneo sam odluku

B92 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp je u ponedeljak nagovestio da je "na neki način doneo odluku" o hitnom zahtevu Kijeva za krstareće rakete dugog dometa Tomahavk, potez za koji se analitičari slažu da bi mogao fundamentalno da promeni tok rata. Njegove… »
Tramp blizu odluke: Isporuka tomahavka Ukrajini mogla bi promeniti tok rata, ali i odnose sa Rusijom

Tramp blizu odluke: Isporuka tomahavka Ukrajini mogla bi promeniti tok rata, ali i odnose sa Rusijom

NIN 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „donekle doneo odluku“ o tome da li će Ukrajini biti isporučene krstareće rakete tomahavk dugog dometa — možda najvažniji vojni zahtev koji je Kijev ikada uputio Vašingtonu. „Najpre želim da saznam šta… »
Tramp doneo ozbiljnu odluku

Tramp doneo ozbiljnu odluku

Vesti online 07.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je skoro doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa „tomahavk“ Ukrajini, ali da želi da vidi kako Kijev namerava da ih koristi. „Da, već sam, u suštini, doneo odluku… Želim da… »
Tramp skoro doneo odluku o isporuci „tomahavka“ Ukrajini

Tramp skoro doneo odluku o isporuci „tomahavka“ Ukrajini

Pravda 07.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je skoro doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa „tomahavk“ Ukrajini, ali da želi da vidi kako Kijev namerava da ih koristi. „Da, već sam, u suštini, doneo odluku... Želim da… »
Tramp: Odluka o „Tomahavcima“ Kijevu praktično doneta

Tramp: Odluka o „Tomahavcima“ Kijevu praktično doneta

Politika 07.10.2025
Iako nije naveo detalje, američki lider naglasio je da ne želi da dođe do dalje eskalacije sukoba u Ukrajini. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je praktično doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa „Tomahavk“ Ukrajini… »
Tramp: Ne želim da vidim eskalaciju sukoba u Ukrajini, ali sam doneo odluku o isporuci "tomahavka"

Tramp: Ne želim da vidim eskalaciju sukoba u Ukrajini, ali sam doneo odluku o isporuci "tomahavka"

RTV 07.10.2025
MOSKVA - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je praktično doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa "tomahavk" Ukrajini. "Doneo sam neku vrstu odluke...", rekao je Tramp novinarima u Beloj kući, napominjući da bi "postavio neka pitanja"… »
Tramp: Doneo sam neku vrstu odluke o isporuci Tomahavka Ukrajini

Tramp: Doneo sam neku vrstu odluke o isporuci Tomahavka Ukrajini

Politika 07.10.2025
„Postavio bih neka pitanja” Ukrajincima o tome kako planiraju da upotrebe rakete i „šta će ciljati”–rekao predsednik Amerike. MOSKVA – Predsednik Amerike Donald Tramp izjavio je da je praktično doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa… »
Tramp doneo odluku o slanju moćnih raketa Ukrajini: Kijev bi imao Moskvu "na nišanu", a ako ovo uradi Putin će pobesneti

Tramp doneo odluku o slanju moćnih raketa Ukrajini: Kijev bi imao Moskvu "na nišanu", a ako ovo uradi Putin će pobesneti

Blic 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas u Ovalnoj sobi medijima da je "na neki način doneo odluku" o isporuci krstarećih raketa dugog dometa "tomahavk" Ukrajini. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi želeo da zna šta Ukrajina planira da… »

Vesti dana »