Повезане вести

Ово ће Украјина гађати у Русији ако добије ракете "Томахавк" Потенцијалних циљева има неколико хиљада, погледајте детаљну…

Ово ће Украјина гађати у Русији ако добије ракете "Томахавк" Потенцијалних циљева има неколико хиљада, погледајте детаљну…

Курир 07.10.2025
Амерички Институт за проучавање рата (ИСВ) објавио је мапу која приказује руске војне и безбедносне објекте који би се нашли у домету различитих верзија ракете Томахавк ако Украјина добије тај систем. Према мапи ИСВ-а, циљ… »
(Мапа) ово ће украјинци моћи да гађају ако добију томахавке: На мети више од 2.000 руских циљева! Ракете великог домета које…

(Мапа) ово ће украјинци моћи да гађају ако добију томахавке: На мети више од 2.000 руских циљева! Ракете великог домета које…

Блиц 07.10.2025
Амерички Институт за проучавање рата (ИСВ) објавио је карту на којој су означени руски војни и безбедносни објекти који би били у домету разних верзија пројектила Томахавк уколико Украјина добије тај систем. Према ИСВ-овој… »
Ово је мапа смрти: Све што је у домету Томахавк ракета у Русији (фото)

Ово је мапа смрти: Све што је у домету Томахавк ракета у Русији (фото)

Ало 07.10.2025
Скоро 2.000 руских војних објеката могло би бити у домету америчких Томахавк ракета ако Вашингтон пребаци оружје у Кијев. Путин и Трамп оцењују потенцијалну ескалацију сукоба. Према аналитичарима америчког Института за… »
Трумп: Донио сам одлуку о Томахавцима за Украјину, али прије тога нешто желим сазнати

Трумп: Донио сам одлуку о Томахавцима за Украјину, али прије тога нешто желим сазнати

СЕЕбиз 07.10.2025
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп изјавио је синоћ да је "донио одлуку, рецимо" о продаји далекометних пројектила Томахавк државама чланицама НАТО-а, како би они затим били испоручени Украјини. Украјина тврди да би… »
После „томахавк“ следи демонстрација руске нуклеарне моћи

После „томахавк“ следи демонстрација руске нуклеарне моћи

Политика 07.10.2025
Ходаренок је оценио у изјави за руске медије да би одлука о испоруци крстарећих ракета „Томахавк“ Украјини значајно ескалирала сукоб и „ослободила руке“ Москви. Пензионисани пуковник и војни посматрач Михаило Ходаренок оценио је… »
Кремљ чека да САД појасни могућу испоруку Томахавка Украјини

Кремљ чека да САД појасни могућу испоруку Томахавка Украјини

Слободна Европа 07.10.2025
Кремљ је 7. октобра саопћио да чека појашњење од Сједињених Америчких Држава о могућој испоруци ракета Томахавк Украјини, наводећи да такво оружје теоретски може носити нуклеарне бојеве главе. Гласноговорник Кремља Дмитриј… »
Путинова ноћна мора; Трамп: Донео сам одлуку

Путинова ноћна мора; Трамп: Донео сам одлуку

Б92 07.10.2025
Амерички председник Доналд Трамп је у понедељак наговестио да је "на неки начин донео одлуку" о хитном захтеву Кијева за крстареће ракете дугог домета Томахавк, потез за који се аналитичари слажу да би могао фундаментално да… »
Трамп близу одлуке: Испорука томахавка Украјини могла би променити ток рата, али и односе са Русијом

Трамп близу одлуке: Испорука томахавка Украјини могла би променити ток рата, али и односе са Русијом

НИН 07.10.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је „донекле донео одлуку“ о томе да ли ће Украјини бити испоручене крстареће ракете томахавк дугог домета — можда најважнији војни захтев који је Кијев икада упутио Вашингтону… »
Трамп донео озбиљну одлуку

Трамп донео озбиљну одлуку

Вести онлине 07.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је скоро донео одлуку у вези са испоруком крстарец́их ракета „томахавк“ Украјини, али да жели да види како Кијев намерава да их користи. „Да, вец́ сам, у суштини… »
Трамп скоро донео одлуку о испоруци „томахавка“ Украјини

Трамп скоро донео одлуку о испоруци „томахавка“ Украјини

Правда 07.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је скоро донео одлуку у вези са испоруком крстарећих ракета „томахавк“ Украјини, али да жели да види како Кијев намерава да их користи. „Да, већ сам, у суштини… »
Трамп: Одлука о „Томахавцима“ Кијеву практично донета

Трамп: Одлука о „Томахавцима“ Кијеву практично донета

Политика 07.10.2025
Иако није навео детаље, амерички лидер нагласио је да не жели да дође до даље ескалације сукоба у Украјини. ВАШИНГТОН – Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је практично донео одлуку у вези са испоруком крстарећих… »
Трамп: Не желим да видим ескалацију сукоба у Украјини, али сам донео одлуку о испоруци "томахавка"

Трамп: Не желим да видим ескалацију сукоба у Украјини, али сам донео одлуку о испоруци "томахавка"

РТВ 07.10.2025
МОСКВА - Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је практично донео одлуку у вези са испоруком крстарећих ракета "томахавк" Украјини. "Донео сам неку врсту одлуке...", рекао је Трамп новинарима у Белој кући, напомињући да би… »
Трамп: Донео сам неку врсту одлуке о испоруци Томахавка Украјини

Трамп: Донео сам неку врсту одлуке о испоруци Томахавка Украјини

Политика 07.10.2025
„Поставио бих нека питања” Украјинцима о томе како планирају да употребе ракете и „шта ће циљати”–рекао председник Америке. МОСКВА – Председник Америке Доналд Трамп изјавио је да је практично донео одлуку у вези са испоруком… »
Трамп донео одлуку о слању моћних ракета Украјини: Кијев би имао Москву "на нишану", а ако ово уради Путин ће побеснети

Трамп донео одлуку о слању моћних ракета Украјини: Кијев би имао Москву "на нишану", а ако ово уради Путин ће побеснети

Блиц 07.10.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас у Овалној соби медијима да је "на неки начин донео одлуку" о испоруци крстарећих ракета дугог домета "томахавк" Украјини. Председник САД Доналд Трамп изјавио је да би желео да зна… »

Вести дана »