Povezane vesti
Ovo će Ukrajina gađati u Rusiji ako dobije rakete "Tomahavk" Potencijalnih ciljeva ima nekoliko hiljada, pogledajte detaljnu…
Kurir 07.10.2025
Američki Institut za proučavanje rata (ISW) objavio je mapu koja prikazuje ruske vojne i bezbednosne objekte koji bi se našli u dometu različitih verzija rakete Tomahavk ako Ukrajina dobije taj sistem. Prema mapi ISW-a, cilj varijante Tomahavk, koja ima… »
(Mapa) ovo će ukrajinci moći da gađaju ako dobiju tomahavke: Na meti više od 2.000 ruskih ciljeva! Rakete velikog dometa koje…
Blic 07.10.2025
Američki Institut za proučavanje rata (ISW) objavio je kartu na kojoj su označeni ruski vojni i bezbednosni objekti koji bi bili u dometu raznih verzija projektila Tomahavk ukoliko Ukrajina dobije taj sistem. Prema ISW-ovoj karti, na meti varijante… »
Ovo je mapa smrti: Sve što je u dometu Tomahavk raketa u Rusiji (foto)
Alo 07.10.2025
Skoro 2.000 ruskih vojnih objekata moglo bi biti u dometu američkih Tomahavk raketa ako Vašington prebaci oružje u Kijev. Putin i Tramp ocenjuju potencijalnu eskalaciju sukoba. Prema analitičarima američkog Instituta za proučavanje rata (ISW), skoro… »
Trump: Donio sam odluku o Tomahawcima za Ukrajinu, ali prije toga nešto želim saznati
SEEbiz 07.10.2025
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump izjavio je sinoć da je "donio odluku, recimo" o prodaji dalekometnih projektila Tomahawk državama članicama NATO-a, kako bi oni zatim bili isporučeni Ukrajini. Ukrajina tvrdi da bi Tomahawci promijenili… »
Posle „tomahavk“ sledi demonstracija ruske nuklearne moći
Politika 07.10.2025
Hodarenok je ocenio u izjavi za ruske medije da bi odluka o isporuci krstarećih raketa „Tomahavk“ Ukrajini značajno eskalirala sukob i „oslobodila ruke“ Moskvi. Penzionisani pukovnik i vojni posmatrač Mihailo Hodarenok ocenio je u izjavi za ruske medije… »
Kremlj čeka da SAD pojasni moguću isporuku Tomahawka Ukrajini
Slobodna Evropa 07.10.2025
Kremlj je 7. oktobra saopćio da čeka pojašnjenje od Sjedinjenih Američkih Država o mogućoj isporuci raketa Tomahawk Ukrajini, navodeći da takvo oružje teoretski može nositi nuklearne bojeve glave. Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov ponovio je da će… »
Putinova noćna mora; Tramp: Doneo sam odluku
B92 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp je u ponedeljak nagovestio da je "na neki način doneo odluku" o hitnom zahtevu Kijeva za krstareće rakete dugog dometa Tomahavk, potez za koji se analitičari slažu da bi mogao fundamentalno da promeni tok rata. Njegove… »
Tramp blizu odluke: Isporuka tomahavka Ukrajini mogla bi promeniti tok rata, ali i odnose sa Rusijom
NIN 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „donekle doneo odluku“ o tome da li će Ukrajini biti isporučene krstareće rakete tomahavk dugog dometa — možda najvažniji vojni zahtev koji je Kijev ikada uputio Vašingtonu. „Najpre želim da saznam šta… »
Tramp doneo ozbiljnu odluku
Vesti online 07.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je skoro doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa „tomahavk“ Ukrajini, ali da želi da vidi kako Kijev namerava da ih koristi. „Da, već sam, u suštini, doneo odluku… Želim da… »
Tramp skoro doneo odluku o isporuci „tomahavka“ Ukrajini
Pravda 07.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je skoro doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa „tomahavk“ Ukrajini, ali da želi da vidi kako Kijev namerava da ih koristi. „Da, već sam, u suštini, doneo odluku... Želim da… »
Tramp: Odluka o „Tomahavcima“ Kijevu praktično doneta
Politika 07.10.2025
Iako nije naveo detalje, američki lider naglasio je da ne želi da dođe do dalje eskalacije sukoba u Ukrajini. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je praktično doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa „Tomahavk“ Ukrajini… »
Tramp: Ne želim da vidim eskalaciju sukoba u Ukrajini, ali sam doneo odluku o isporuci "tomahavka"
RTV 07.10.2025
MOSKVA - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je praktično doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa "tomahavk" Ukrajini. "Doneo sam neku vrstu odluke...", rekao je Tramp novinarima u Beloj kući, napominjući da bi "postavio neka pitanja"… »
Tramp: Doneo sam neku vrstu odluke o isporuci Tomahavka Ukrajini
Politika 07.10.2025
„Postavio bih neka pitanja” Ukrajincima o tome kako planiraju da upotrebe rakete i „šta će ciljati”–rekao predsednik Amerike. MOSKVA – Predsednik Amerike Donald Tramp izjavio je da je praktično doneo odluku u vezi sa isporukom krstarećih raketa… »
Tramp doneo odluku o slanju moćnih raketa Ukrajini: Kijev bi imao Moskvu "na nišanu", a ako ovo uradi Putin će pobesneti
Blic 07.10.2025
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas u Ovalnoj sobi medijima da je "na neki način doneo odluku" o isporuci krstarećih raketa dugog dometa "tomahavk" Ukrajini. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi želeo da zna šta Ukrajina planira da… »
Vesti dana »
Pristaje na infuziju ali ne odustaje Dijana Hrka nastavlja štrajk glađu
Dnevnik pre 10 minutajoš 113 povezane
Srednjoškolci i prosvetni radnici bojkotovali nastavu, pružili podršku Jaćimovićima i Dijani Hrki
NoviSad.com pre 1 satjoš 20 povezanih
Milan Antonijević kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
NIN pre 3 satajoš 17 povezanih