Повезане вести
Ово ће Украјина гађати у Русији ако добије ракете "Томахавк" Потенцијалних циљева има неколико хиљада, погледајте детаљну…
Курир 07.10.2025
Амерички Институт за проучавање рата (ИСВ) објавио је мапу која приказује руске војне и безбедносне објекте који би се нашли у домету различитих верзија ракете Томахавк ако Украјина добије тај систем. Према мапи ИСВ-а, циљ… »
(Мапа) ово ће украјинци моћи да гађају ако добију томахавке: На мети више од 2.000 руских циљева! Ракете великог домета које…
Блиц 07.10.2025
Амерички Институт за проучавање рата (ИСВ) објавио је карту на којој су означени руски војни и безбедносни објекти који би били у домету разних верзија пројектила Томахавк уколико Украјина добије тај систем. Према ИСВ-овој… »
Ово је мапа смрти: Све што је у домету Томахавк ракета у Русији (фото)
Ало 07.10.2025
Скоро 2.000 руских војних објеката могло би бити у домету америчких Томахавк ракета ако Вашингтон пребаци оружје у Кијев. Путин и Трамп оцењују потенцијалну ескалацију сукоба. Према аналитичарима америчког Института за… »
Трумп: Донио сам одлуку о Томахавцима за Украјину, али прије тога нешто желим сазнати
СЕЕбиз 07.10.2025
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп изјавио је синоћ да је "донио одлуку, рецимо" о продаји далекометних пројектила Томахавк државама чланицама НАТО-а, како би они затим били испоручени Украјини. Украјина тврди да би… »
После „томахавк“ следи демонстрација руске нуклеарне моћи
Политика 07.10.2025
Ходаренок је оценио у изјави за руске медије да би одлука о испоруци крстарећих ракета „Томахавк“ Украјини значајно ескалирала сукоб и „ослободила руке“ Москви. Пензионисани пуковник и војни посматрач Михаило Ходаренок оценио је… »
Кремљ чека да САД појасни могућу испоруку Томахавка Украјини
Слободна Европа 07.10.2025
Кремљ је 7. октобра саопћио да чека појашњење од Сједињених Америчких Држава о могућој испоруци ракета Томахавк Украјини, наводећи да такво оружје теоретски може носити нуклеарне бојеве главе. Гласноговорник Кремља Дмитриј… »
Путинова ноћна мора; Трамп: Донео сам одлуку
Б92 07.10.2025
Амерички председник Доналд Трамп је у понедељак наговестио да је "на неки начин донео одлуку" о хитном захтеву Кијева за крстареће ракете дугог домета Томахавк, потез за који се аналитичари слажу да би могао фундаментално да… »
Трамп близу одлуке: Испорука томахавка Украјини могла би променити ток рата, али и односе са Русијом
НИН 07.10.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је „донекле донео одлуку“ о томе да ли ће Украјини бити испоручене крстареће ракете томахавк дугог домета — можда најважнији војни захтев који је Кијев икада упутио Вашингтону… »
Трамп донео озбиљну одлуку
Вести онлине 07.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је скоро донео одлуку у вези са испоруком крстарец́их ракета „томахавк“ Украјини, али да жели да види како Кијев намерава да их користи. „Да, вец́ сам, у суштини… »
Трамп скоро донео одлуку о испоруци „томахавка“ Украјини
Правда 07.10.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да је скоро донео одлуку у вези са испоруком крстарећих ракета „томахавк“ Украјини, али да жели да види како Кијев намерава да их користи. „Да, већ сам, у суштини… »
Трамп: Одлука о „Томахавцима“ Кијеву практично донета
Политика 07.10.2025
Иако није навео детаље, амерички лидер нагласио је да не жели да дође до даље ескалације сукоба у Украјини. ВАШИНГТОН – Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је практично донео одлуку у вези са испоруком крстарећих… »
Трамп: Не желим да видим ескалацију сукоба у Украјини, али сам донео одлуку о испоруци "томахавка"
РТВ 07.10.2025
МОСКВА - Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је практично донео одлуку у вези са испоруком крстарећих ракета "томахавк" Украјини. "Донео сам неку врсту одлуке...", рекао је Трамп новинарима у Белој кући, напомињући да би… »
Трамп: Донео сам неку врсту одлуке о испоруци Томахавка Украјини
Политика 07.10.2025
„Поставио бих нека питања” Украјинцима о томе како планирају да употребе ракете и „шта ће циљати”–рекао председник Америке. МОСКВА – Председник Америке Доналд Трамп изјавио је да је практично донео одлуку у вези са испоруком… »
Трамп донео одлуку о слању моћних ракета Украјини: Кијев би имао Москву "на нишану", а ако ово уради Путин ће побеснети
Блиц 07.10.2025
Амерички председник Доналд Трамп рекао је данас у Овалној соби медијима да је "на неки начин донео одлуку" о испоруци крстарећих ракета дугог домета "томахавк" Украјини. Председник САД Доналд Трамп изјавио је да би желео да зна… »
Вести дана »
НБС прати ситуацију у НИС-у и демантује „финансијски колапс“: Банкарски сектор Србије ликвидан и стабилан
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 31 повезана
И сељаци под надзором: БИА убацивала шпијунски софтвер у телефоне пољопривредника
Радио 021 пре 6 сатијош 8 повезаних
Влаховић и Новаковић УЖИВО испред Арене, долазе ли Жоц и Остоја
Спорт клуб пре 1 минутјош 36 повезаних
Видео: Погледајте најбоље моменте са меча Србија - Фарска острва
Курир пре 46 минутајош 47 повезаних