Povezane vesti

Bačulov o pretresu na granici: Komandir dobijao direktivu da me zadržava i provocira (VIDEO)

Bačulov o pretresu na granici: Komandir dobijao direktivu da me zadržava i provocira (VIDEO)

N1 Info pre 5 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada kojeg je predsednik Srbije targetirao na prorežimskim medijima, čekao je sinoć oko pet sati na graničnom prelazu Horgoš. Njega i njegovu suprugu pretresali su policajci i carinici, a kako su Bačulovi… »
Miša Bačulov sa suprugom satima na granici: “Istresanje iz gaća” na Horgošu

Miša Bačulov sa suprugom satima na granici: “Istresanje iz gaća” na Horgošu

Luftika pre 5 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, i njegova supruga satima čekaju na graničnom prelazu Horgoš gde policija i carinici pregledaju automobil kojim se vraćaju u zemlju. Vozilo je skroz rastavljeno, a on i supruga su, kako je rekao za… »
Nakon prozivke predsednika: Odbornik Miša Bačulov zaustavljen i pretresan na Horgošu

Nakon prozivke predsednika: Odbornik Miša Bačulov zaustavljen i pretresan na Horgošu

Serbian News Media pre 5 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, kojeg je ranije predsednik Srbije Aleksandar Vučić, doveo u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, objavio je večeras na društvenim mrežama da je zaustavljen na graničnom… »
Bačulov otkrio sve detalje sa graničnog prelaza Horgoš! Skidali su nas gole (foto)

Bačulov otkrio sve detalje sa graničnog prelaza Horgoš! Skidali su nas gole (foto)

Pravda pre 5 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, i njegova supruga čekali su više od tri sata na graničnom prelazu Horgorš gde su policija i carinici pregledali automobil kojim se vraćali u zemlju. Vozilo je skroz rastavljeno, a on i supruga su, kako… »
Bačulov: Tri sata nas pretresali na Horgošu, rastavili automobil i skinuli gole - kao da sam Al Kaida

Bačulov: Tri sata nas pretresali na Horgošu, rastavili automobil i skinuli gole - kao da sam Al Kaida

Radio 021 pre 5 dana
Novosadski odbornik i aktivista Miša Bačulov i njegova supruga čekali su više od tri sata na graničnom prelazu Horgoš gde su policija i carinici pregledali automobil kojim se vraćaju u zemlju. Kako je naveo Miša Bačulov, vozilo je skroz rastavljeno, a on… »
Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“

Danas pre 5 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, i njegova supruga čekaju više od tri sata na graničnom prelazu Horgoš gde policija i carinici pregledaju automobil kojim se vraćaju u zemlju. Vozilo je skroz rastavljeno, a on i supruga su, kako je… »
„Javili su mi da postoji pozamašan bonus onome ko uspe da nam nešto podmetne“: Miša Bačulov zaustavljen na graničnom prelazu…

„Javili su mi da postoji pozamašan bonus onome ko uspe da nam nešto podmetne“: Miša Bačulov zaustavljen na graničnom prelazu…

Danas pre 5 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, kojeg su prethodnih nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poslanik SNS Nebojša Bakarec i prorežimski mediji dovodili u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu… »

Vesti dana »