Повезане вести
Бачулов о претресу на граници: Командир добијао директиву да ме задржава и провоцира (ВИДЕО)
Н1 Инфо 09.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада којег је председник Србије таргетирао на прорежимским медијима, чекао је синоћ око пет сати на граничном прелазу Хоргош. Њега и његову супругу претресали су полицајци и… »
Миша Бачулов са супругом сатима на граници: “Истресање из гаћа” на Хоргошу
Луфтика 09.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада, и његова супруга сатима чекају на граничном прелазу Хоргош где полиција и цариници прегледају аутомобил којим се враћају у земљу. Возило је скроз растављено, а он и супруга… »
Након прозивке председника: Одборник Миша Бачулов заустављен и претресан на Хоргошу
Сербиан Невс Медиа 09.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада, којег је раније председник Србије Александар Вучић, довео у везу са падом надстрешнице на Железничкој станици у Новом Саду, објавио је вечерас на друштвеним мрежама да је… »
Бачулов открио све детаље са граничног прелаза Хоргош! Скидали су нас голе (фото)
Правда 09.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада, и његова супруга чекали су више од три сата на граничном прелазу Хоргорш где су полиција и цариници прегледали аутомобил којим се враћали у земљу. Возило је скроз… »
Бачулов: Три сата нас претресали на Хоргошу, раставили аутомобил и скинули голе - као да сам Ал Каида
Радио 021 09.10.2025
Новосадски одборник и активиста Миша Бачулов и његова супруга чекали су више од три сата на граничном прелазу Хоргош где су полиција и цариници прегледали аутомобил којим се враћају у земљу. Како је навео Миша Бачулов, возило… »
Бачулов о претресу на Хоргошу: „Скидали су нас до голе коже, као да сам Ал Каида“
Данас 09.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада, и његова супруга чекају више од три сата на граничном прелазу Хоргош где полиција и цариници прегледају аутомобил којим се враћају у земљу. Возило је скроз растављено, а он… »
„Јавили су ми да постоји позамашан бонус ономе ко успе да нам нешто подметне“: Миша Бачулов заустављен на граничном прелазу…
Данас 08.10.2025
Миша Бачулов, одборник у Скупштини града Новог Сада, којег су претходних неколико дана председник Србије Александар Вучић, посланик СНС Небојша Бакарец и прорежимски медији доводили у везу са падом надстрешнице на Железничкој… »
Вести дана »
Министар унутрашњих послова Бенина: Осујећен војни пуч у земљи
Нови магазин пре 25 минутајош 24 повезане
Прогноза времена за Србију 7. и 8. децембар 2025: Облачно и хладно са маглом и сунчаним интервалима сутра
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Вучић сутра са тимовима за енергетску стабилност и безбедност: Наставак разговора о НИС и рафинерији Панчево
НИН пре 45 минутајош 24 повезане