Povezane vesti

Bačulov o pretresu na granici: Komandir dobijao direktivu da me zadržava i provocira (VIDEO)

Bačulov o pretresu na granici: Komandir dobijao direktivu da me zadržava i provocira (VIDEO)

N1 Info pre 30 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada kojeg je predsednik Srbije targetirao na prorežimskim medijima, čekao je sinoć oko pet sati na graničnom prelazu Horgoš. Njega i njegovu suprugu pretresali su policajci i carinici, a kako su Bačulovi… »
Miša Bačulov sa suprugom satima na granici: “Istresanje iz gaća” na Horgošu

Miša Bačulov sa suprugom satima na granici: “Istresanje iz gaća” na Horgošu

Luftika pre 30 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, i njegova supruga satima čekaju na graničnom prelazu Horgoš gde policija i carinici pregledaju automobil kojim se vraćaju u zemlju. Vozilo je skroz rastavljeno, a on i supruga su, kako je rekao za… »
Nakon prozivke predsednika: Odbornik Miša Bačulov zaustavljen i pretresan na Horgošu

Nakon prozivke predsednika: Odbornik Miša Bačulov zaustavljen i pretresan na Horgošu

Serbian News Media pre 30 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, kojeg je ranije predsednik Srbije Aleksandar Vučić, doveo u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, objavio je večeras na društvenim mrežama da je zaustavljen na graničnom… »
Bačulov otkrio sve detalje sa graničnog prelaza Horgoš! Skidali su nas gole (foto)

Bačulov otkrio sve detalje sa graničnog prelaza Horgoš! Skidali su nas gole (foto)

Pravda pre 30 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, i njegova supruga čekali su više od tri sata na graničnom prelazu Horgorš gde su policija i carinici pregledali automobil kojim se vraćali u zemlju. Vozilo je skroz rastavljeno, a on i supruga su, kako… »
Bačulov: Tri sata nas pretresali na Horgošu, rastavili automobil i skinuli gole - kao da sam Al Kaida

Bačulov: Tri sata nas pretresali na Horgošu, rastavili automobil i skinuli gole - kao da sam Al Kaida

Radio 021 pre 30 dana
Novosadski odbornik i aktivista Miša Bačulov i njegova supruga čekali su više od tri sata na graničnom prelazu Horgoš gde su policija i carinici pregledali automobil kojim se vraćaju u zemlju. Kako je naveo Miša Bačulov, vozilo je skroz rastavljeno, a on… »
Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“

Danas pre 30 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, i njegova supruga čekaju više od tri sata na graničnom prelazu Horgoš gde policija i carinici pregledaju automobil kojim se vraćaju u zemlju. Vozilo je skroz rastavljeno, a on i supruga su, kako je… »
„Javili su mi da postoji pozamašan bonus onome ko uspe da nam nešto podmetne“: Miša Bačulov zaustavljen na graničnom prelazu…

„Javili su mi da postoji pozamašan bonus onome ko uspe da nam nešto podmetne“: Miša Bačulov zaustavljen na graničnom prelazu…

Danas pre 31 dana
Miša Bačulov, odbornik u Skupštini grada Novog Sada, kojeg su prethodnih nekoliko dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, poslanik SNS Nebojša Bakarec i prorežimski mediji dovodili u vezu sa padom nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu… »

Vesti dana »