Povezane vesti

Ogromna torta, a devojke bacaju latice ruža: Kulminacija na svadbi Uroša Živkovića - prelep prizor oduševio goste (video)

Ogromna torta, a devojke bacaju latice ruža: Kulminacija na svadbi Uroša Živkovića - prelep prizor oduševio goste (video)

Blic pre 9 minuta
Folker Uroš Živković i njegova supruga Jovana organizovali su danas svadbeno veselje nakon crkvenog venčanja i krštenja deteta. U toku noći je pred goste izneta ogromna torta na pet spratova, dok su devojke bacale latice ruža oko iste. Prizor je oduševio… »
Viki sa mužem na svadbi Uroša Živkovića: Drži Tašketa za ruku i ne pušta ga - istakla bujno poprsje i nosi vrtoglave potpetice…

Viki sa mužem na svadbi Uroša Živkovića: Drži Tašketa za ruku i ne pušta ga - istakla bujno poprsje i nosi vrtoglave potpetice…

Blic pre 1 sat
Pevačica Viki Miljković pojavila se večeras na gala svadbi folk pevača Uroša Živkovića. Viki je došla sa mužem, kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, a sve vreme ga je držala za ruku. Oboje su bili u sivim i crnim tonovima, dok je Viki za ovu… »
Zorana napravila lom na svadbi kod Uroša! Zapevala "Večeru", mladoženja otvorio novčanik pa počeo da kiti

Zorana napravila lom na svadbi kod Uroša! Zapevala "Večeru", mladoženja otvorio novčanik pa počeo da kiti

Telegraf pre 2 sata
Pevča Uroš Živković priredio je gala slavlje nakon što se pred Bogom zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Jovani. Veliko slavlje upriličeno je u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a pevaču su veselje uveličale mnoge zvanice, među kojima su i… »
"Našao sam ženu koja može da mi podiže dete i održava kuću" Naš pevač juče napravio gala svadbu, pa progovorio o supruzi…

"Našao sam ženu koja može da mi podiže dete i održava kuću" Naš pevač juče napravio gala svadbu, pa progovorio o supruzi…

Alo pre 3 sata
Istakao je da je na dan svadbe plakao od sreće. Pevač Uroš Živković danas je napravio veliku gala proslavu povodom venčanja sa suprugom Jovanom i krštenja njihovog sina. - Ovo je najveći dan u mom životu. Ne samo zbog venčanja, još veća stvar je što smo… »
Nakon halidove sahrane, došla na svadbu Pevačica privatnim avionom sletela u Beograd, pa ispoštovala kolegu

Nakon halidove sahrane, došla na svadbu Pevačica privatnim avionom sletela u Beograd, pa ispoštovala kolegu

Alo pre 3 sata
Privatnim avionom otišla na Halidovu sahranu, a u večernjim časovima se pojavila na svadbi. Pevačica Viki Miljković pojavila se sinoć na gala svadbi kolege Uroša Živkovića. Došla je sa mužem, kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, a sve vreme ga je… »
500 Zvanica dočekao u totalnom luksuzu: Evo koliko je Uroš Živković platio samo dekoraciju za gala svadbu

500 Zvanica dočekao u totalnom luksuzu: Evo koliko je Uroš Živković platio samo dekoraciju za gala svadbu

Kurir pre 4 sati
Folker Uroš Živković i njegova supruga Jovana organizovali su svadbeno veselje nakon crkvenog venčanja i krštenja deteta. Kako "Grand" prenosi, dekoracija košta vrtoglavih 19.000 evra, pa je jasno da Živkovići nimalo nisu štedeli na žurku iz snova. - Ovo… »
Vrtoglava cifra: Evo koliko je Uroš Živković platio samo dekoraciju za gala svadbu - nimalo nije štedeo

Vrtoglava cifra: Evo koliko je Uroš Živković platio samo dekoraciju za gala svadbu - nimalo nije štedeo

Blic pre 5 sati
Folker Uroš Živković i njegova supruga Jovana organizovali su juče svadbeno veselje nakon crkvenog venčanja i krštenja deteta. O veselju se naširoko priča, dok je sad isplivao podatak koliko novca je Uroš dao samo na raskošnu dekoraciju. Kako "Grand"… »
Folkerki pune ruke evrića: Isplivali snimci sa svadbe Uroša Živkovića - pevač raskopčao košulju i ljubi mladu, bakšiši na sve…

Folkerki pune ruke evrića: Isplivali snimci sa svadbe Uroša Živkovića - pevač raskopčao košulju i ljubi mladu, bakšiši na sve…

Blic pre 5 sati
Pevač Uroš Živković napravio je veliko gala slavlje povodom venčanja i krštenja sina. Uroš je sinoć okupio brojne kolege je svadbenoj proslavi, a mnogi su se latili mikrofona i žurka je trajala do duboko u noć, a atmosfera je bila na zavidnom noviu… »
Mladenci igraju koliko ih noge nose, šalju poljupce: Pevačica pokazala kadrove sa svadbe Uroša Živkovića, mladoženja u transu…

Mladenci igraju koliko ih noge nose, šalju poljupce: Pevačica pokazala kadrove sa svadbe Uroša Živkovića, mladoženja u transu…

Blic pre 5 sati
Poznati folker Uroš Živković juče je organizovao duplo slavlje - crkveno venčanje sa partnerkom Jovanom i krštenje njihovog sina Lazara, a nakon svečanosti par je upriličio gala veselje. Pevačica Katarina Grujić bila je među zvanicama, te je na… »
Prvi ples uz mladoženjinu pesmu: Uroš Živković odabrao svoju numeru za poseban momenat na svadbi: "Ne daš da ništa boli me..."…

Prvi ples uz mladoženjinu pesmu: Uroš Živković odabrao svoju numeru za poseban momenat na svadbi: "Ne daš da ništa boli me..."…

Blic pre 15 sati
Poznati folker Uroš Živković danas je organizovao duplo slavlje - crkveno venčanje sa partnerkom Jovanom i krštenje njihovog sina Lazara, a nakon svečanosti par je upriličio gala slavlje. Tokom večeri se dogodio i prvi ples, koji je dotakao sve zvanice… »
"Našao sam ženu koja može da mi podiže dete i održava kuću": Uroš Živković o supruzi, kolegama, bakšišu na svadbi i krštenju…

"Našao sam ženu koja može da mi podiže dete i održava kuću": Uroš Živković o supruzi, kolegama, bakšišu na svadbi i krštenju…

Blic pre 16 sati
Pevač Uroš Živković danas je napravio veliku gala proslavu povodom venčanja sa suprugom Jovanom i krštenja njihovog sina. "Ovo je najveći dan u mom životu. Ne samo zbog venčanja, još veća stvar je što smo krstili našeg prvenca danas. Bio je divan, hrabri… »

Vesti dana »