Povezane vesti
"On je omiljeni" Milena Kačavenda pred svima priznala sve o svojoj ljubavi sa Janjušem, nastao muk u Eliti
Alo pre 31 dana
Sad je sve jasno. Milena Kačavenda otkrila je učesnicima na kojoj su trenutno realaciji ona i Marko Janjušević Janjuš. - Hajde mi reci o čemu se radi, kada je reč o Janjušu i tebi? - upitao ju je Dača. - Nemamo petnaest godina. Jeste mi omiljeni, ali ne… »
"On je omiljeni": Milena Kačavenda konačno progovorila o odnosu sa Janjušem - Sad je sve jasno
Blic pre 31 dana
Milena Kačavenda otkrila je učesnicima na kakvoj je trenutno realaciji sa Markom Janjuševićem Janjušem. - Milena, hajde mi reci o čemu se radi, kada je reč o Janjušu i tebi? - upitao je Dača. - Nemamo petnaest godina. On jeste omiljeni, ali ne znam šta… »
Vesti dana »
Bogdan Bogdanović sjajan u pobedi LA Klipersa u Dalasu: Nema puno poena bez ozbiljne minutaže
Euronews pre 28 minutajoš 13 povezanih
Sa minus dva na 22 Vremenska prognoza za vikend donosi potpuni obrt, a već od naredne nedelje RHMZ upozorava na jednu pojavu
Alo pre 2 satajoš 7 povezanih
Hitna pomoć: U požaru na Čukaričkoj padini u Beogradu stradao jedan čovek
N1 Info pre 3 minutajoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Ukrajinska vojska tvrdi da kontroliše Mirnograd; Moskva: Spremni smo za samit sa SAD
RTV pre 18 minutajoš 2 povezane
Vetrovi promena na zapadu? Sad produžile licencu Lukoilu do ovog datuma
Alo pre 1 satjoš 7 povezanih