Povezane vesti
"On je omiljeni" Milena Kačavenda pred svima priznala sve o svojoj ljubavi sa Janjušem, nastao muk u Eliti
Alo 15.10.2025
Sad je sve jasno. Milena Kačavenda otkrila je učesnicima na kojoj su trenutno realaciji ona i Marko Janjušević Janjuš. - Hajde mi reci o čemu se radi, kada je reč o Janjušu i tebi? - upitao ju je Dača. - Nemamo petnaest godina. Jeste mi omiljeni, ali ne… »
"On je omiljeni": Milena Kačavenda konačno progovorila o odnosu sa Janjušem - Sad je sve jasno
Blic 14.10.2025
Milena Kačavenda otkrila je učesnicima na kakvoj je trenutno realaciji sa Markom Janjuševićem Janjušem. - Milena, hajde mi reci o čemu se radi, kada je reč o Janjušu i tebi? - upitao je Dača. - Nemamo petnaest godina. On jeste omiljeni, ali ne znam šta… »
Vesti dana »
Poslanici opozicije raspravljali o odgovornosti ministra Dačića u slučaju "Senjak": Umesto depeše, bolje da je napisao ostavku
N1 Info pre 53 minutajoš 29 povezanih
Obrušio se deo betonske konstrukcije na graničnom prelazu Gradiška, zašto se ne otvara novi prelaz
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
I ovo je moguće! Sneg veje u jednom delu Srbije, prizor nestvaran: Evo gde se očekuju pljuskovi do kraja dana
Telegraf pre 47 minutajoš 37 povezanih