Повезане вести

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Трамп: Зеленски ће тражити да нападне Русију; Лавров: Меланија игра корисну улогу у решавању рата

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Трамп: Зеленски ће тражити да нападне Русију; Лавров: Меланија игра корисну улогу у решавању рата

РТВ пре 24 дана
КИЈЕВ/МОСКВА/ВАШИНГТОН - Рат у Украјини – 1.330. дан. Амерички председник Доналд Трамп потврдио је да украјински лидер Володимир Зеленски долази код њега у петак и да жели да добије ракете "томахавк". Рекао је да је разочаран у… »
РАТ У УКРАЈИНИ Руска војска покренула масовни напад на Суми, прекинуто снабдевање водом и струјом

РАТ У УКРАЈИНИ Руска војска покренула масовни напад на Суми, прекинуто снабдевање водом и струјом

Еуроневс пре 24 дана
Рат у Украјини траје 1.329 дана. Председник САД Доналд Трамп поново је критиковао руског председника Владимира Путина. Трамп је током разговора са новинарима у Белој кући рекао да руски лидер једноставно није вољан да оконча… »
Трамп: Зеленски ће тражити да нападне Русију

Трамп: Зеленски ће тражити да нападне Русију

РТС пре 24 дана
Рат у Украјини – 1.330. дан. Председник САД Доналд Трамп оценио је да ће украјински председник Володимир Зеленски затражити да Украјина нападне Русију. Шеф руске фипломатије Сергеј Лавров открио је у интервјуу Комерсанту детаље… »
Рат - дан 1.330: Украјина спрема моћан удар на Русију; Американци спремни да појачају притисак на Москву

Рат - дан 1.330: Украјина спрема моћан удар на Русију; Американци спремни да појачају притисак на Москву

Б92 пре 24 дана
Рат у Украјини - 1.330. дан. Главни задатак Украјине у овом тренутку је проширење способности дугог домета за ударе на територију непријатеља, саопштио је украјински председник Володимир Зеленски. Министар одбране Сједињених… »
БРИКС није напад на долар, вец́ пут ка економској независности

БРИКС није напад на долар, вец́ пут ка економској независности

Спутник пре 23 дана
БРИКС није усмерен против Запада или било које друге земље, вец́ представља снажну платформу за економску сарадњу, самосталност и узајамну корист његових чланица. Тврдње о напуштању БРИКС-а нису истините — напротив, све је… »
Лавров: ЕУ жели да украјински сукоб претвори у Трампов рат

Лавров: ЕУ жели да украјински сукоб претвори у Трампов рат

РТВ пре 23 дана
МОСКВА - Руски министар спољних послова Сергеј Лавров изјавио је данас да европске земље желе да се украјински сукоб претвори у рат америчког председника Доналда Трампа. "Европљани желе да овај рат постане рат Доналда Трампа… »
Немачка ће финансирати пакет америчког оружја за Украјину од 500 милиона долара

Немачка ће финансирати пакет америчког оружја за Украјину од 500 милиона долара

Политика пре 23 дана
Пакет ће обухватити системе противваздушне одбране, ракете Патриот, радарске системе…. Немачка ће финансирати пакет америчког оружја за Украјину у вредности од 500 милиона долара, изјавио је данас немачки министар одбране Борис… »
Делегација Украјине разговарала с произвођачем ПВО система "патриот" и ракета "томахавк"

Делегација Украјине разговарала с произвођачем ПВО система "патриот" и ракета "томахавк"

РТВ пре 23 дана
ВАШИНГТОН - Украјинска делегација разговарала је с представницима америчких војноиндустријских компанија које производе ПВО системе "патриот" и ракете "томахавк" уочи састанка председника Сједињених Држава Доналда Трампа и… »
Трамп опет критиковао Путина: Веома сам разочаран, он стварно мора да реши овај рат! (видео)

Трамп опет критиковао Путина: Веома сам разочаран, он стварно мора да реши овај рат! (видео)

Ало пре 23 дана
Знате, тренутно у Русији имају дуге редове људи који чекају на бензин, рекао је Трамп. Председник САД Доналд Трамп поново је критиковао руског председника Владимира Путина током данашњег разговора са новинарима у Белој кући… »
Ово је лош знак за Русију Ипак ће да распале америчке ракете?!

Ово је лош знак за Русију Ипак ће да распале америчке ракете?!

Ало пре 23 дана
Украјинска делегација у Сједињеним Државама састала се са произвођачем авиона „Ф-16“, али што је посебно забрињавајуће за Москву и са произвођачем ракета „томахавк“. Украјинска делегација у Сједињеним Државама састала се са… »
Да ли су претње тарифама САД заиста натерале земље да напусте БРИКС? Ево шта тврди Трамп

Да ли су претње тарифама САД заиста натерале земље да напусте БРИКС? Ево шта тврди Трамп

Телеграф пре 23 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да су све земље које су желеле да буду део БРИКС-а одустале од тих амбиција због америчких царинских тарифа. - Рекао сам свима који желе да буду у БРИКС-у да је то… »
Писторијус: Немачка ће у наредним годинама уложити 10 милијарди евра у дронове

Писторијус: Немачка ће у наредним годинама уложити 10 милијарди евра у дронове

НИН пре 23 дана
Немачка ће у наредним годинама уложити 10 милијарди евра (11,62 милијарде долара) у различите врсте дронова, изјавио је данас немачки министар одбране Борис Писторијус на састанку министара одбране НАТО-а у Бриселу. Писторијус је… »
Трамп сада удара и БРИКС - поново прети царинама: "Заузимам веома чврст став о долару..."

Трамп сада удара и БРИКС - поново прети царинама: "Заузимам веома чврст став о долару..."

Курир пре 23 дана
Ако нека земља жели да буде у БРИКС-у, биће јој уведене царине, рекао је предсеник САД, Доналд Трамп, новинарима у Белој кући, на састанку са аргентинским колегом Хавијером Милеијем. – Рекао сам: ‘Ако неко жели да буде у… »
"Путин ће нуклеарним арсеналом одговорити на Томахавк ракете!" Стручњаци анализирали планове Трампа и Зеленског: Долази до…

"Путин ће нуклеарним арсеналом одговорити на Томахавк ракете!" Стручњаци анализирали планове Трампа и Зеленског: Долази до…

Курир пре 23 дана
Украјински председник Володимир Зеленски у петак ће се у Вашингтону састати са америчким председником Доналдом Трампом. Шеф Беле куће каже да Зеленски долази по крстареће ракете Томахавк. Ту су и најаве да ће, ако Американци дају… »
Украјина ЖЕЛИ ТОМАХАВКЕ у својим рукама! Делегација стигла у САД, данас се воде судбоносни разговори!

Украјина ЖЕЛИ ТОМАХАВКЕ у својим рукама! Делегација стигла у САД, данас се воде судбоносни разговори!

Курир пре 23 дана
Делегација, коју предводе премијерка Јулија Свириденко и шеф председничке администрације Андриј Јермак, у посети је САД уочи састанка украјинског председника Володимира Зеленског и америчког председника Доналда Трампа, заказаног… »
Тресе се кремљ, пескову прекипело! Не видимо алтернативу паузи у преговорима са Украјином

Тресе се кремљ, пескову прекипело! Не видимо алтернативу паузи у преговорима са Украјином

Ало пре 23 дана
Говорећи о земљама БРИКС-а, Песков је казао да су његове чланице земље које деле заједничку визију сарадње у корист својих народа. Портпарол Кремља Дмитриј Песков изјавио је данас да Европљани свакодневно провоцирају Кијев… »
За шта се спрема Борис? Немачка улаже у најсмртоносније оружје рата у Украјини!

За шта се спрема Борис? Немачка улаже у најсмртоносније оружје рата у Украјини!

Ало пре 23 дана
Немачка ће у наредним годинама уложити 10 милијарди евра (11,62 милијарде долара) у различите врсте дронова, изјавио је данас немачки министар одбране Борис Писториус на састанку министара одбране НАТО-а у Бриселу. Писториус је… »
Немачка улаже 10 милијарди евра у дронове

Немачка улаже 10 милијарди евра у дронове

Политика пре 23 дана
Немачка ће у наредним годинама уложити 10 милијарди евра у различите врсте дронова. БРИСЕЛ - Немачка ће у наредним годинама уложити 10 милијарди евра (11,62 милијарде долара) у различите врсте дронова, изјавио је данас немачки… »
Кремљ: Европа свакодневно подстиче Кијев да настави са сукобом

Кремљ: Европа свакодневно подстиче Кијев да настави са сукобом

Правда пре 23 дана
Постоји проблем са дипломатским решавањем украјинског сукоба, али не кривицом Русије, рекао је Дмитриј Песков. Европљани свакодневно провоцирају Кијев да настави са сукобом, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. "Проблем… »
Раст БРИКС-а заустављен? Трамп: То је напад на долар, сви их напуштају због америчких царина

Раст БРИКС-а заустављен? Трамп: То је напад на долар, сви их напуштају због америчких царина

Блиц пре 23 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да су све земље које су желеле да буду део БРИКС-а одустале од тих амбиција због америчких царинских тарифа. "Рекао сам свима који желе да буду у БРИКС-у да је то у… »
Украјински званичници се састали са произвођачима Томахавка

Украјински званичници се састали са произвођачима Томахавка

Сербиан Невс Медиа пре 23 дана
Делегација високих украјинских званичника која борави у Сједињеним Америчким Државама (САД) саопштила је данас да се састала са представницима америчких произвођача оружја, укључујући компанију која производи крстареће ракете… »
"Сви напуштају БРИКС због америчких царина"

"Сви напуштају БРИКС због америчких царина"

Б92 пре 23 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да су све земље које су желеле да буду део БРИКС-а одустале од тих амбиција због америчких царинских тарифа. "Рекао сам свима који желе да буду у БРИКС-у да је то у… »
Трамп: Због мојих царина сви одустају од БРИКС-а

Трамп: Због мојих царина сви одустају од БРИКС-а

Радио 021 пре 23 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да су све земље које су желеле да буду део БРИКС-а одустале од тих амбиција због америчких царинских тарифа. "Рекао сам свима који желе да буду у БРИКС-у да је то у реду, али да ћемо ми… »
Трамп: Сви напуштају БРИКС због америчких царина

Еуроневс пре 23 дана
Руте: НАТО и ЕУ сарађују на успостављању "зида против дронова" за заштиту Европе

Руте: НАТО и ЕУ сарађују на успостављању "зида против дронова" за заштиту Европе

Еуроневс пре 23 дана
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је да НАТО и Европска унија заједно раде на успостављању "зида против дронова" како би заштитили земље чланице од упада беспилотних летелица. Руте је рекао да две организације имају… »
Хили: Британски авиони ц́е наставити да лете изнад Пољске до краја године

Хили: Британски авиони ц́е наставити да лете изнад Пољске до краја године

Еуроневс пре 23 дана
Британски министар одбране Џон Хили изјавио је данас да ц́е авиони његове земље наставити да лете изнад Пољске до краја ове године, јер је британска обавеза према НАТО мисији "Источни стражар" продужена. "Такође, повец́авамо… »
Трамп: Путин невољан да заврши рат, у Русији дуги редови људи који чекају на бензин

Трамп: Путин невољан да заврши рат, у Русији дуги редови људи који чекају на бензин

Време пре 23 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је руски лидер Владимир Путин „једноставно невољан“ да оконча рат у Украјини. Трамп је рекао да је време да Москва пронађе решење и нагласио да у Русији влада несташица горива… »
Трамп критиковао Путина: "Веома сам разочаран"

Трамп критиковао Путина: "Веома сам разочаран"

НИН пре 23 дана
Председник САД Доналд Трамп поново је критиковао руског председника Владимира Путина током разговора са новинарима у уторак у Белој кући. Трамп је рекао да руски лидер једноставно није вољан да оконча ''свој рат у Украјини''… »

НИН пре 23 дана
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је да НАТО и Европска унија заједно раде на успостављању "зида против дронова" како би заштитили земље чланице од упада беспилотних летелица. Марк Руте је рекао да две организације… »
"Рекао сам свима који желе да буду у бриксу" Трамп коначно отворио карте, ништа није битно - осим долара

"Рекао сам свима који желе да буду у бриксу" Трамп коначно отворио карте, ништа није битно - осим долара

Ало пре 23 дана
"Гледајте, веома сам разочаран" Трамп јавно ударио на Путина: Људи у дугим редовима чекају на бензин

"Гледајте, веома сам разочаран" Трамп јавно ударио на Путина: Људи у дугим редовима чекају на бензин

Ало пре 23 дана
Председник САД Доналд Трамп поново је критиковао руског председника Владимира Путина током разговора са новинарима у уторак у Белој кући. Трамп је рекао да руски лидер једноставно није вољан да оконча ''свој рат у Украјини''… »

Политика пре 23 дана
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да су све земље које су желеле да буду део БРИКС-а одустале. ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је да су све земље које су… »
Британски авиони наставиће да лете изнад Пољске до краја године

Британски авиони наставиће да лете изнад Пољске до краја године

Политика пре 23 дана
Британски министар одбране Џон Хили изјавио је данас да ц́е авиони његове земље наставити да лете изнад Пољске. ЛОНДОН - Британски министар одбране Џон Хили изјавио је данас да ц́е авиони његове земље наставити да лете… »
"Он стварно мора да реши овај рат": Трамп поново критиковао Путина: Веома сам разочаран

"Он стварно мора да реши овај рат": Трамп поново критиковао Путина: Веома сам разочаран

Блиц пре 24 дана
Председник САД Доналд Трамп поново је критиковао руског председника Владимира Путина током данашњег разговора са новинарима у Белој кући. Трамп је рекао да руски лидер једноставно није вољан да оконча "свој рат у Украјини"… »

Вести дана »