Povezane vesti
Albancima osumnjičenim za pokušaj otmice srpske devojčice preinačeno delo pa pušteni na slobodu
Pravda 16.10.2025
Osnovno tužilaštvo u Severnoj Mitrovici preinačilo je dvojici osumnjičenih Albanaca koji su pokušali da otmu šesnaestogodišnju devojčicu iz Malog Zvečana, krivično delo pokušaj otmice u napad i oni su puštena na slobodu, saznaje Tanjug. Srpska lista… »
Kurti bez osnova zatvara Srbe
Vesti online 16.10.2025
Funkcioner Srpske liste Igor Simić ukazao je na to da režim Aljbina Kurtija, dok bez osnova drži u zatvoru desetine Srba, na slobodu pušta Albance koji su pokušali otmicu srpske devojčice u Malom Zvečanu. “Dok Kurtijev režim u zatvoru bez osnova drži… »
Simić: Kurtijev režim bez osnova zatvara Srbe, a pušta Albance koji su pokušali otmicu
Telegraf 16.10.2025
Funkcioner Srpske liste Igor Simić ukazao je večeras na to da režim Aljbina Kurtija, dok bez osnova drži u zatvoru desetine Srba, na slobodu pušta Albance koji su pokušali otmicu srpske devojčice u Malom Zvečanu. "Dok Kurtijev režim u zatvoru bez osnova… »
Simić: Kurtijev režim bez osnova zatvara Srbe, a pušta Albance koji su pokušali otmicu
Blic 15.10.2025
Funkcioner Srpske liste Igor Simić ukazao je večeras na to da režim Aljbina Kurtija, dok bez osnova drži u zatvoru desetine Srba, na slobodu pušta Albance koji su pokušali otmicu srpske devojčice u Malom Zvečanu. "Dok Kurtijev režim u zatvoru bez osnova… »
Vesti dana »
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana