Povezane vesti
Prestanite da mi govorite da spustim nivo kortizola - to mi stvara stres
BBC News pre 2 dana
Mogu li trikovi na društvenim mrežama zaista pomoći da se spuste nivoi kortizola? Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o kom znam… »
NIN pre 2 dana
Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o kom znam vrlo malo - zaposela moje naloge na društvenim mrežama. Vidim objave koje me… »
Prestanite da mi govorite da spustim nivo kortizola – to mi stvara stres
Južne vesti pre 2 dana
PA Media Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom – hormonom stresa o kom znam vrlo malo – zaposela moje naloge na društvenim mrežama. Vidim objave… »
Radio 021 pre 2 dana
Mogu li trikovi na društvenim mrežama zaista pomoći da se spuste nivoi kortizola? PA Media Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o… »
Vesti dana »

Dačić o slučaju pada nadstrešnice: Ne može se unapred odbaciti pitanje da li je došlo do sabotaže, diverzije ili terorizma
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Volodimire, ako ne prihvatiš Putinove uslove, uništiće Ukrajinu": Isplivali svi detalji razgovora Trampa i Zelenskog: Lider SAD psovao, ponižavao i bacao mape
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Prvi rezultati izbora u Severnoj Makedoniji: Kandidati za gradonačelnike VMRO-DPMNE vode u 53 opštine
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih

Rok za podnošenje prijava prihoda frilensera za treći kvartal do 30. Oktobra: U suprotnom se podleže obavezi plaćanja kamate
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana