Povezane vesti

Prestanite da mi govorite da spustim nivo kortizola - to mi stvara stres

BBC News pre 2 dana
Mogu li trikovi na društvenim mrežama zaista pomoći da se spuste nivoi kortizola? Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o kom znam… »

NIN pre 2 dana
Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o kom znam vrlo malo - zaposela moje naloge na društvenim mrežama. Vidim objave koje me… »
Prestanite da mi govorite da spustim nivo kortizola – to mi stvara stres

Prestanite da mi govorite da spustim nivo kortizola – to mi stvara stres

Južne vesti pre 2 dana
PA Media Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom – hormonom stresa o kom znam vrlo malo – zaposela moje naloge na društvenim mrežama. Vidim objave… »

Radio 021 pre 2 dana
Mogu li trikovi na društvenim mrežama zaista pomoći da se spuste nivoi kortizola? PA Media Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o… »

Vesti dana »