Povezane vesti
Prestanite da mi govorite da spustim nivo kortizola - to mi stvara stres
BBC News 17.10.2025
Mogu li trikovi na društvenim mrežama zaista pomoći da se spuste nivoi kortizola? Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o kom znam… »
Radio 021 17.10.2025
Mogu li trikovi na društvenim mrežama zaista pomoći da se spuste nivoi kortizola? PA Media Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o… »
NIN 17.10.2025
Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom - hormonom stresa o kom znam vrlo malo - zaposela moje naloge na društvenim mrežama. Vidim objave koje me… »
Prestanite da mi govorite da spustim nivo kortizola – to mi stvara stres
Južne vesti 17.10.2025
PA Media Navodno može da mi promeni oblik lica, doda kilograme u struku i čak pokrene opadanje kose. Osećam se kao da su upozorenja u vezi sa kortizolom – hormonom stresa o kom znam vrlo malo – zaposela moje naloge na društvenim mrežama. Vidim objave… »
Vesti dana »
Optužni predlog za slučaj Generalštab: Ko je Nikola Selaković
BBC News pre 35 minutajoš 46 povezanih
Drama na pregovorima Ukrajine i Amerike Vitkof i Kušner su izgovorili ovo, Zelenski je ostao u šoku: "Zapanjujuće!"
Blic pre 30 minutajoš 49 povezanih
Pojačana kontrola saobraćaja: Biće angažovani svi raspoloživi alkometri i droga testovi
Zrenjaninski pre 30 minutajoš 36 povezanih
Filmski svet u žalosti: Slavni Rob Rajner i njegova supruga pronađeni mrtvi, sumnja se na ubistvo
Blic pre 25 minutajoš 68 povezanih
Nova godina pod snegom? Marko Čubrilo najavljuje zahlađenje, prodor hladnog vazduha iz Rusije, a ovako će izgledati kraj godine
Dnevnik pre 1 satjoš 38 povezanih