Povezane vesti

Milojević: Čast mi je što se pominjem u trci za selektora

Milojević: Čast mi je što se pominjem u trci za selektora

Sportski žurnal pre 1 dan
Novinarima je deo posla da se bave izborom selektora, nema šta da dodam na tu temu. Posle ostavke Dragana Stojkovića, Vladan Milojević figurirao kao najozbiljniji kandidat za selektora Srbije. Pričao je Milojević o toj mogućnosti: - Trener sam Crvene… »
Rukomet: Novi Pazar – Bane 19:16

Rukomet: Novi Pazar – Bane 19:16

RTV Novi Pazar pre 1 dan
Rukometaši Novog Pazara pobedili su večeras gostujući tim Bana sa 19:16 (9:5), u meču trećeg kola Druge lige Zapad. Pazarci su tek u 20. minutu prvi put poveli sa 6:5, a u četiri navrata imali su maksimalnih plus pet (11:6, 12:7, 13:8, 15:10). Predvođeni… »
Amorim blista posle velikog trijumfa na Enfildu: Najveća pobeda u mojoj karijeri...

Amorim blista posle velikog trijumfa na Enfildu: Najveća pobeda u mojoj karijeri...

Kurir pre 1 dan
Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na gostovanju Liverpul sa 2:1 u utakmici osmog kola Premijer lige. Ovo je prva pobeda Junajteda na Enfildu nakon 17. januara 2016. godine. Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim konačno se radovao velikoj, baš… »
Vlahović više nije rekorder: Čudo od 16 godina sa Novog Beograda novi najmlađi strelac u istoriji srpskog fudbala

Vlahović više nije rekorder: Čudo od 16 godina sa Novog Beograda novi najmlađi strelac u istoriji srpskog fudbala

Nova pre 1 dan
Dušan Vlahović je protiv Radnika iz Surdulice sa 16 godina, dva meseca i pet dana tog 2. aprila 2016. godine protiv Radnika iz Surdulice postao najmlađi strelac u istoriji srpskog fudbala, ali je 19. oktobra 2025. godine taj rekord prepustio drugom… »
Spartakova lekcija Siviću i Radničkom!

Spartakova lekcija Siviću i Radničkom!

Sportske.net pre 1 dan
Velika pobeda ekipe Spartaka iz Subotice u okviru 12. kola Super lige Srbije. "Golubovi" su savladali Radnički iz Niša 2:0, pretekli ga na tabeli domaćeg šampionata i upisali pobedu protiv svog bivšeg trenera, Tomislava Sivića. Bila je ovo prva pobeda… »
Lil spreman za zvezdu: Ubedljivi u francuskom šampionatu, debitovao Srbin!

Lil spreman za zvezdu: Ubedljivi u francuskom šampionatu, debitovao Srbin!

Hot sport pre 7 sati
Prekinuli niz od tri utakmice bez pobede! U nedelju su odigrane poslednje utakmice osmog kola francuskog fudbalskog prvenstva, a Lil je na gostovanju kod Nanta slavio rezultatom 0:2 (0:1). Ova pobeda dolazi u trenutku kada se ekipa priprema za važan duel… »
San mi je da budem selektor, čast je što se spominjem: Milojević govorio o mestu selektora!

San mi je da budem selektor, čast je što se spominjem: Milojević govorio o mestu selektora!

Hot sport pre 7 sati
Deluje situacija sve ozbiljnije! Crvena zvezda je u nedelju uveče na svom stadionu, ali pred praznim tribinama, u jednoj pitomoj utakmici savladala IMT rezultatom 6:1 u korist crveno-belih. Posle meča reč je imao Vladan Milojević, koji je govorio o svom… »
Vladan Milojević upitan da li će biti selektor Srbije: Konačno progovorio na škakljivu temu

Vladan Milojević upitan da li će biti selektor Srbije: Konačno progovorio na škakljivu temu

Mondo pre 8 sati
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević glavni je kandidat za novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije posle ostavke Dragana Stojkovića Piksija. Njegovo ime već danima se spominje, posebno od kada je sve jasnije da Veljko Paunović ni ovog puta neće… »
Vladan: Videli smo Zvezdinu budućnost na terenu

Vladan: Videli smo Zvezdinu budućnost na terenu

Sportski žurnal pre 7 sati
Crvena zvezda je na "Marakani" pobedila IMT 6:1. Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali IMT 6:1 na stadionu “Rajko Mitić” u okviru 12. kola Super lige. - Jedna dobra utakmica sa dosta golova. Žao mi je što nije bilo navijača, ali sam siguran da… »
Milojević: Čast mi je da se moje ime spominje u kontekstu novog selektora Srbije

Milojević: Čast mi je da se moje ime spominje u kontekstu novog selektora Srbije

RTS pre 7 sati
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je posle trijumfa nad IMT-om da mladi igrači crveno-belih napredaju, kao i to da će se tim fokusirati na pripremu meča protiv Brage u Ligi Evrope. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su IMT na domaćem… »
Milojević zagonetan o mestu selektora: „Trener sam Zvezde, ali…“

Milojević zagonetan o mestu selektora: „Trener sam Zvezde, ali…“

Nova pre 7 sati
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, dao je zanimljiv odgovor na pitanje da li će klupu tima sa Marakane zameniti klupom namenjenom selektoru Srbije. „Ja sam trener Crvene zvezde i pod ugovor sam sa Zvezdom“, rekao je on na početku razgovora sa… »
Milojević o mestu selektora: Čast mi je da se spominje moje ime

Milojević o mestu selektora: Čast mi je da se spominje moje ime

Sport klub pre 8 sati
Vladan Milojević je posle utakmice protiv IMT-a odgovorio na pitanje novinara o potencijalnom dolasku na mesto selektora Srbije. Milojević je govorio u sličnom tonu kao za grčke medije, ali ipak direktnije. „Ja sam trener Crvene zvezde, pod ugovorom sa… »
Brutalna poruka posle Zvezda - IMT 6:1: "Ovo je realan rezultat, druga dimenzija"

Brutalna poruka posle Zvezda - IMT 6:1: "Ovo je realan rezultat, druga dimenzija"

Mondo pre 7 sati
Crvena zvezda se poigrala danas sa IMT-om i došla je do lake i ubedljive pobede 6:1 (3:0), a trener gostujućeg tima Zoran Vasiljević imao je "kiseo osmeh" po završetku utakmice. "Čestitam Zvezdi na ubedljivoj i zasluženoj pobedi. Ovo je druga dimenzija u… »
Uroš Radaković debitovao u pobedi Lila protiv Nanta

Uroš Radaković debitovao u pobedi Lila protiv Nanta

Sport klub pre 7 sati
U nedelju je odigrano poslednjih pet utakmica osmog kola francuskog prvenstva u fudbalu. Lil je kao gost savladao Nant rezultatom 0:2 (0:1). Golove za ekipu koju vodi Bruno Ženesio postigli su Hakon Arnar Haraldson u osmom i Hamza Igamane u 89. minutu… »
Milojević prvi put o pričama da će biti selektor: "Da se ne pravimo sad Toše..."

Milojević prvi put o pričama da će biti selektor: "Da se ne pravimo sad Toše..."

Sportske.net pre 8 sati
Jedna od glavnih tema sportske Srbije je pitanje selektora posle odlaska Dragana Stojkovića. U medijima se sve glasnije pominje ime Vladana Milojevića, a ide se čak dotle da se nagađa ko će biti sledeći trener Crvene zvezde. Milojević je na konferenciji… »
Milojević o ''Zvezdinoj deci'': ''Kostov već igra kao odrastao čovek''

Milojević o ''Zvezdinoj deci'': ''Kostov već igra kao odrastao čovek''

Sportske.net pre 8 sati
Crvena zvezda ove sezone ima u svom sastavu i dosta iskusnih igrača, i dosta stranaca, ali kako sezona odmiče sve više do izražaja dolaze mladi igrači, pre svih Vasilije Kostov, ali i Luka Zarić, Adem Avdić, nešto iskusniji Stefan Leković i drugi… »
Amorim: Ovo je moja najveća pobeda od kada sam u Mančester junajtedu

Amorim: Ovo je moja najveća pobeda od kada sam u Mančester junajtedu

RTS pre 8 sati
Trener Mančester junajteda Ruben Amorim istakao je posle trijumfa nad Liverpulom da će ova pobeda podići samopouzdanje igračima. Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Liverpul na gostovanju rezultatom 2:1 u osmom kolu Premijer lige. "Mislim da je ovo… »
Naši biseri su veliko bogatstvo, sve su bolji i bolji: Milojević progovorio o mladim fudbalerima Zvezde!

Naši biseri su veliko bogatstvo, sve su bolji i bolji: Milojević progovorio o mladim fudbalerima Zvezde!

Hot sport pre 8 sati
Veliki dan za Crvenu zvezdu! Crvena zvezda je u nedelju uveče na svom stadionu, ali pred praznim tribinama, u jednoj pitomoj utakmici savladala IMT rezultatom 6:1 u korist crveno-belih. Posle meča reč je imao Vladan Milojević, trener crveno-belih: –… »
Vladan Milojević odgovorio na pitanje da li će biti selektor Srbije: Evo šta je rekao trener crveno-belih...

Vladan Milojević odgovorio na pitanje da li će biti selektor Srbije: Evo šta je rekao trener crveno-belih...

Kurir pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru 12. kola Super lige Srbije pred praznim tribinama na stadionu "Rajko Mitić" s avladali IMT rezultatom 6:1 (3:0). Ovom pobedom tim Vladana Milojevića se vratio na prvo mesto prvenstva Srbije. Posle utakmice trener… »
Spartak za dva minuta rešio duel protiv radničkog: Osei i Tomović ispratili Nišlije

Spartak za dva minuta rešio duel protiv radničkog: Osei i Tomović ispratili Nišlije

Dnevnik pre 9 sati
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi za dva minuta rešili su dileme i upisali pobedu nad niškim Radničkim – 2:0 (2:0). Golovi odluke, Bongu Oseija i Stefana Tomovića, obradovali su Subotičane i najavili beg ekipe Đorđa Tutorića sa začelja. Furiozan finiš… »
Odluka za dva minuta: Osei i Tomović ispratili Nišlije

Odluka za dva minuta: Osei i Tomović ispratili Nišlije

Sport klub pre 9 sati
Blic krig u Subotici: fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi za dva minuta rešili su dileme i upisali pobedu nad niškim Radničkim – 2:0 (2:0). Golovi odluke, Bongu Oseija i Stefana Tomovića, obradovali su Subotičane i najavili beg ekipe Đorđa Tutorića sa… »
Živković bolji od Jovića i Grujića, PAOK naneo prvi poraz Nikolićevom AEK-u u ligi

Živković bolji od Jovića i Grujića, PAOK naneo prvi poraz Nikolićevom AEK-u u ligi

Sportske.net pre 9 sati
Fudbaleri PAOK-a izbili su na prvo mesto grčkog šampionata pošto su u derbiju 7. kola slavili na gostovanju AEK-u u Atini 2:0, nanevši prvi poraz današnjem rivalu u domaćem prvenstvu. Sudar u prestonici Grčke ovog oktobra bio je interesantniji nego što… »
Milojević posle ubedljive pobede: Videli smo Zvezdinu budućnost na terenu, žao mi je što nije bilo navijača

Milojević posle ubedljive pobede: Videli smo Zvezdinu budućnost na terenu, žao mi je što nije bilo navijača

Dnevnik pre 9 sati
Fudbaleri Crvena zvezde ubedljivo su savladali ekipu IMT rezultatom 6:1 na stadionu “Rajko Mitić” u okviru 12. kola Superlige Srbije. Nakon utakmice šef stručnog štaba Vladan Milojević je podelio utiske. - Jedna dobra utakmica sa dosta golova. Žao mi je… »
"Doge" konačno prekinule crnu seriju!

"Doge" konačno prekinule crnu seriju!

Sportske.net pre 8 sati
Odlična partija Lila u okviru osmog kola francuskog šampionata. Oni su kao gosti večeras savladali Nant rezultatom 0:2, sasvim zasluženo pošto su bili kvalitetniji i konkretniji rival. Već u 8. minutu utakmice gosti stižu do prednosti, na asistenciju… »
Crvena Zvezda odgovorila Partizanu i otišla korak dalje: "Šamar" večitom rivalu...

Crvena Zvezda odgovorila Partizanu i otišla korak dalje: "Šamar" večitom rivalu...

Kurir pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde pregazili su na stadionu "Rajko Mitić" ekipu IMT-a rezultaom 6:1 u meču 12. kola Superlige Srbije. Istorijski trenutak na Marakani dogodio se u drugom poluvremenu kada je mladi Vasilije Kostov (17) nasledio kapitensku traku od… »
Milojević: Ne plašimo se za budućnost

Milojević: Ne plašimo se za budućnost

Sport klub pre 8 sati
Uputio je trener Crvene zvezde niz pohvala igračima posle pobede od 6:1 protiv IMT-a. Ivanić je upisao het-trik, a podjednako dobro igrali su Arnautović i Kostov. „Dobra utakmica sa dosta golova. Žao mi je što nije bilo navijača, ali sam siguran da su… »
Lil u Nantu prekinuo loš niz

Lil u Nantu prekinuo loš niz

B92 pre 8 sati
Fudbaleri Lila slavili su kao gosti u Nantu (2:0), u poslednjem meču osmog kola francuske Lige 1. Islanđanin Hakon Arnar Haraldson je vodeći gol postigao u osmom minutu na asistenciju Olivijea Žirua, a tačku na susret stavio je Hamza Igaman u 89. minutu… »
Milojević upitan o mestu selektora Srbije - evo šta je rekao

Milojević upitan o mestu selektora Srbije - evo šta je rekao

B92 pre 8 sati
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bavio se pitanjem novog selektora reprezentacije Srbije. Dragan Stojković Piksi je podneo ostavku posle poraza od Albanije, a mnogi vide upravo Milojevića na njegovom mestu. "Ja sam trener Crvene zvezde i pod… »
"Srpski" AEK nemoćan protiv Živkovića - PAOK preuzeo vrh!

"Srpski" AEK nemoćan protiv Živkovića - PAOK preuzeo vrh!

B92 pre 9 sati
Fudbaleri PAOK-a pobedili su kao gosti AEK rezultaom 2:0 u derbi meču 7. kola grčkog šampionata. Ujedno su se vratili na čelo tabele i ostali jedini neporaženi tim ove sezone. Ključni igrač u trijumfu Solunjana bio je srpski reprezentativac Andrija… »
Milojević: Mladi igrači napreduju, sada počinju pripreme za Bragu

Milojević: Mladi igrači napreduju, sada počinju pripreme za Bragu

Politika pre 8 sati
„Igramo protiv veoma dobrog protivnika i moramo da se spremimo na najbolji mogući način”– zaključio je trener fudbalera Crvene zvezde. Dobra utakmica, sa dosta golova, žao mi je što nije bilo navijača, ali sam siguran da su uživali ispred malih ekrana… »
Paok srušio "srpski" AEK! Živković vodio crno-bele do pobede protiv Jovića i Grujića za vrh tabele

Paok srušio "srpski" AEK! Živković vodio crno-bele do pobede protiv Jovića i Grujića za vrh tabele

Telegraf pre 8 sati
Fudbaleri PAOK-a ostvarili su veliki trijumf u derbiju sedmog kola grčkog šampionata, pošto su u Atini savladali AEK rezultatom 2:0. Tim iz Soluna se ovom pobedom vratio na prvo mesto tabele i ostao jedina ekipa koja ove sezone još ne zna za poraz. Junak… »
Vladana Milojevića pitali o mestu selektora Srbije: "Ja sam trener Zvezde, ali sa druge strane..."

Vladana Milojevića pitali o mestu selektora Srbije: "Ja sam trener Zvezde, ali sa druge strane..."

Telegraf pre 8 sati
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su IMT sa ubedljivih 6:1 u utakmici 12. kola Superlige Srbije, a nakon duela je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević srpskog šampiona progovorio i za naše medije oko pitanja budućnosti i potencijalne… »
Niški Radnički poražen u Subotici

Niški Radnički poražen u Subotici

Južne vesti pre 9 sati
Nakon reprezentativne pauze fudbaleri Radničkog iz Niša izgubili su od Spartaka u Subotici rezultatom 2:0 (2:0) u 12. kolu Superlige. Ovo je sedmi poraz Nišlija koje su sada na 14. mestu na tabeli elitnog ranga. Ni na sedmom meču kao gosti fudbaleri… »
Zvezda ubedljiva protiv IMT-a, Spartak savladao niški Radnički u Super ligi

Zvezda ubedljiva protiv IMT-a, Spartak savladao niški Radnički u Super ligi

Radio sto plus pre 9 sati
Zvezda je do vođstva došla u 15. minutu golom Marka Arnautovića, a naredna dva pogotka u prvom poluvremenu postigao je kapiten crveno-belih Mirko Ivanić u 23. i 44. minutu. Ivanić je het-trik zabeležio u 53. minutu, a zatim se u strelce za domaći tim… »
Amorim: Moja najveća pobeda od kad sam u Mančester junajtedu

Amorim: Moja najveća pobeda od kad sam u Mančester junajtedu

Sport klub pre 10 sati
Veoma je Ruben Amorim svestan uspeha koji je ostvario na gostovanju Liverpulu. „Mislim da je ovo moja najveća pobeda od kada sam u Mančester junajtedu. Danas to mnogo znači, ali već sutra neće biti važno. To su tri boda i dobra pobeda“, rekao je Amorim… »
Spartak pobedio Radnički u Subotici

Spartak pobedio Radnički u Subotici

RTS pre 9 sati
Fudbaleri Spartaka savladali su u Subotici Radnički iz Niša rezultatom 2:0 u 12. kolu Superligi Srbije. Spartak je došao do trećeg trijumfa u sezoni, dok je Radnički upisao sedmi poraz. Ekipa iz Subotice je došla do vođstva u 13. minutu meča, Kvaku Bonsu… »
Milojević zadovoljan učinkom svojih izabranika: Bilo je dosta golova, žao mi je što nije bilo publike

Milojević zadovoljan učinkom svojih izabranika: Bilo je dosta golova, žao mi je što nije bilo publike

Euronews pre 9 sati
Fudbaleri Crvene zvezde bili su više nego ubedljivi u 12. kolu Superlige Srbije, gde su sa 6:1 učinkom savladali IMT. Bila je to generalna proba pred gostovanje Bragi u Ligi Evrope - koja nije mogla da prođe bolje. Fenomenalna igra krasila je crveno-bele… »
Hari Megvajer srušio šampiona, Liverpul nanizao četiri poraza (video)

Hari Megvajer srušio šampiona, Liverpul nanizao četiri poraza (video)

Sportski žurnal pre 10 sati
Junajted posle gotovo decenije savladao Liverpul na “Enfildu”. Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su na gostovanju Liverpul 2:1 u utakmici osmog kola Premijer lige. Junajted je poveo u drugom minutu, kada je loptu u prostor poslao Amad Dijalo, a u… »
Spartak siguran protiv "meraklija", Mladost bolja od Železničara

Spartak siguran protiv "meraklija", Mladost bolja od Železničara

B92 pre 9 sati
Spartak je u Subotici pobedio Radnički iz Niša sa 2:0, u meču 12. kola Superlige Srbije. Golove za domaći tim postigli su Kvaku Osei u 13. i Stefan Tomović u 15. minutu. Radnički je u 52. minutu imao šansu da sa penala smanji zaostatak, ali je neprecizan… »
"Najveća pobeda od kad vodim junajted!" Amorim nakon meča Liverpul - Mančester

"Najveća pobeda od kad vodim junajted!" Amorim nakon meča Liverpul - Mančester

Večernje novosti pre 9 sati
Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Liverpul na gostovanju u 8. kolu Premijer lige sa 2:1. Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim bio je jako zadovoljan nakon trijumfa. FOTO: Profimedia - Borili smo se za svaku loptu, izgubili smo samokontrolu… »
Trener IMT-a posle ubedljivog poraza od Zvezde: "Očekivano, ali jedina pozitivna stvar na meču..."

Trener IMT-a posle ubedljivog poraza od Zvezde: "Očekivano, ali jedina pozitivna stvar na meču..."

Telegraf pre 9 sati
Fudbaleri IMT-a su zabeležili poprilično ubedljiv poraz u okviru 12. kola Superlige Srbije, gde su gostovali Crvenoj zvezdi na Marakani i gde su poraženi sa ogromnih 1:6. Traktoristi su izašli hrabro u meč, ali to im se nije isplatilo ni najmanje… »
Koković sumirao poraz od Mladosti, pa poručio: "Znam da i moj kolega Lalatović ne voli takve stvari..."

Koković sumirao poraz od Mladosti, pa poručio: "Znam da i moj kolega Lalatović ne voli takve stvari..."

Telegraf pre 9 sati
Fudbaleri Železničara iz Pančeva poraženi su na gostovanju u Lučanima od ekipe Mladosti rezultatom 2:1 u okviru 12. kola Superlige Srbije, iako su tokom celog meča imali čak 73 odsto poseda lopte. Uprkos dominaciji u statistici, Pančevci nisu uspeli da… »
Spartak rutinski protiv Nišlija! Subotičani upisali važan trijumf protiv Radničkog

Spartak rutinski protiv Nišlija! Subotičani upisali važan trijumf protiv Radničkog

Telegraf pre 9 sati
Ekipa Spartaka iz Subotice ostvarila je izuzetno važnu pobedu u okviru 12. kola Superlige Srbije, “Golubovi” su na svom terenu savladali Radnički iz Niša rezultatom 2:0 i tako preskočili Nišlije na tabeli domaćeg prvenstva. Ova utakmica imala je dodatnu… »
Milojević pohvalio kostova: Veliko je bogatsvo što Zvezda ima takvog bisera

Milojević pohvalio kostova: Veliko je bogatsvo što Zvezda ima takvog bisera

Večernje novosti pre 9 sati
CRVENA zvezda je odigrala još jednu dominantnu utakmicu u Superligi Srbije. Crveno-beli su savladali IMT sa 6:1 i u dobrom raspoloženju idu u Bragu na meč 3. kola Lige Evrope. Posle duela sa "traktoristima" utiske je izneo Vladan Milojević. FOTO: M… »
Poraz Pazaraca nakon pet setova u Baču

Poraz Pazaraca nakon pet setova u Baču

Sandžak haber pre 10 sati
Poraz Pazaraca nakon pet setova u Baču Odbojkaši Novog Pazara izgubili su u Baču od domaćeg Partizana sa 2:3 u setovima, u meču drugog kola Prve lige Srbije. Pazarci su dobili prvi period igre u Baču sa 25:14, da bi novajlija u ligi nakon 25:20 i 25:21… »
Koković o ''nesportskom ponašanju'': ''Znam da moj kolega Lalatović ne voli takve stvari''

Koković o ''nesportskom ponašanju'': ''Znam da moj kolega Lalatović ne voli takve stvari''

Sportske.net pre 10 sati
Ekipa pančevačkog Železničara večeras je poražena od Mladosti u Lučanima sa 2:1, u utakmici 12. kola Super lige Srbije, iako je imala čak 73% loptu u svom posedu. Kako je ovu utakmicu video trener Pančevaca Radomir Koković? ''Ekipa Mladosti je zaslužila… »
Kakav šok na enfildu - mančester Junajted srušio Liverpul: Košmar Redsa se nastavlja, Crveni đavoli nakon devet godina slavili…

Kakav šok na enfildu - mančester Junajted srušio Liverpul: Košmar Redsa se nastavlja, Crveni đavoli nakon devet godina slavili…

Kurir pre 11 sati
Junajted je poveo u drugom minutu, kada je loptu u prostor poslao Amad Dijalo, a u strelce se upisao Brajan Mbeumo. Ovo je drugi put da je u duelu između Liverpula i Junajteda gol postignut u prva dva minuta, a prethodno je to viđeno 1995. godine kada je… »
"Pčelice" ređaju pobede u gostima, pao i Levante!

"Pčelice" ređaju pobede u gostima, pao i Levante!

Sportske.net pre 10 sati
Levante je u okviru devetog kola Primere dočekao Rajo i gosti su stigli do sva tri boda, bilo je 0:3. Već posle 25 minuta je bilo 0:2, a oba gola je postigao de Frutos, prvi u 12, drugi u 25. minutu. Konačnih 0:3 delo je Garsije u 65. minutu. Levante je… »
Amorim: "Najveća pobeda od kada vodim Junajted"

Amorim: "Najveća pobeda od kada vodim Junajted"

B92 pre 10 sati
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim konačno se radovao velikoj, baš važnoj pobedi, od kada sedi na klupi slavnog tima. Njegov tim je porazio Liverpul u najvećem derbiju engleskog fudbala rezultatom 2:1 na "Enfildu". Nije bilo mnogo ovakvih uspeha… »
Junajted posle gotovo 10 godina savladao Liverpul na Enfildu

Nedeljnik pre 11 sati
Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na gostovanju Liverpul sa 2:1, u utakmici osmog kola Premijer lige. Junajted je poveo u drugom minutu, kada je loptu u prostor poslao Amad Dijalo, a u strelce se upisao Brajan Mbeumo. Ovo je drugi put da… »
Presedan na Enfildu: Mančester se više ne plaši Liverpula!

Presedan na Enfildu: Mančester se više ne plaši Liverpula!

Hot sport pre 11 sati
Mančester junajted pobedio Liverpul na Enfildu i približio se rivalu na tabeli! U velikom derbiju Premijer lige, fudbaleri Mančester junajteda savladali su Liverpul na Enfildu rezultatom 2:1 i tako ostvarili važnu pobedu kojom su se bodovno približili… »
Nastavlja se trka za plej-ofom: Lučani bolji od jednog od glavnih rivala za top 8!

Nastavlja se trka za plej-ofom: Lučani bolji od jednog od glavnih rivala za top 8!

Hot sport pre 12 sati
Fudbaleri Mladosti iz Lučana ostvarili su važnu pobedu na svom terenu u 12. kolu Superlige Srbije, savladavši Železničar iz Pančeva rezultatom 2:1. Golove za domaći tim postigli su Nikola Đuričić (autogol u 34. minutu) i Petar Bojić u 43. minutu, dok je… »

Radio sto plus pre 11 sati
Junajted je poveo u drugom minutu, kada je loptu u prostor poslao Amad Dijalo, a u strelce se upisao Brajan Mbeumo. Ovo je drugi put da je u duelu između Liverpula i Junajteda gol postignut u prva dva minuta, a prethodno je to viđeno 1995. godine kada je… »
PLS - Mačva sve bolja i sve bliža vrhu - Nova pobeda Šapčana!

PLS - Mačva sve bolja i sve bliža vrhu - Nova pobeda Šapčana!

Sportske.net pre 11 sati
Takmičenje u Prvoj ligi Srbije stiglo je do 14. kola, a ekipa Mačve večeras je u Šapcu savladala kruševački Trajal rezultatom 2:0. Na vodeći gol čekalo se do 35. minuta, kada je Marko Nikolić zatresao mrežu gostiju, a trijumf Šapčana potvrdio je… »
Pančevcima posed, Lučancima bodovi - Lalatovićeva Mladost se probila u plej-of zonu!

Pančevcima posed, Lučancima bodovi - Lalatovićeva Mladost se probila u plej-of zonu!

Sportske.net pre 12 sati
Dvanaesto kolo Super lige Srbije nastavljeno je utakmicom u Lučanima, gde je domaća Mladost večeras savladala ekipu Železničara iz Pančeva sa 2:1. Tim trenera Nenada Lalatovića se ovom pobedom probio u gornji deo tabele, na osmu poziciju sa 14 bodova, a… »
Šta se ovo dešava sa Liverpulom? Sreća mu okrenula leđa, nokautirao ga Mančester junajted

Šta se ovo dešava sa Liverpulom? Sreća mu okrenula leđa, nokautirao ga Mančester junajted

Mondo pre 11 sati
Mančester junajted izlazi iz krize, a u nju je "smestio" Liverpul. Šampion Engleske izgleda katastrofalno u poslednjih mesec dana i doživeo je četvrti uzastopni poraz u svim takmičenjima, a ovaj od Mančester junajteda na "Enfildu" će posebno zaboleti… »
Železničar držao posed, Mladost davala golove! Bodovi ostali u Lučanima, Lalatović može biti zadovoljan

Železničar držao posed, Mladost davala golove! Bodovi ostali u Lučanima, Lalatović može biti zadovoljan

Telegraf pre 12 sati
Fudbaleri Mladosti iz Lučana upisali su važnu pobedu u 12. kolu Superlige Srbije, savladavši Železničar iz Pančeva rezultatom 2:1 na domaćem terenu. Iako je Železničar imao čak 73 odsto poseda lopte, Pančevci su ostali praznih ruku. Mladost je pokazala… »
Preokret „musketra“: Druga prvenstvena pobeda odbojkaša Ribnice iz Kraljeva

Preokret „musketra“: Druga prvenstvena pobeda odbojkaša Ribnice iz Kraljeva

Večernje novosti pre 16 sati
Drugu prvenstvenu pobedu ostvarili su odbojkši kraljevačke Ribnice u derbiju Drugog kola BPŠ Prve lige Srbije. G.Šljivić (arhiva) Kraljevački „musketari“ su pred svojim navijačima u novoj hali sportova protiv Spartaka iz Ljiga uspeli da nadoknade… »
Blagojević hvalio Miloševića, ali i kritikovao pojedince za sebičnost

Blagojević hvalio Miloševića, ali i kritikovao pojedince za sebičnost

Danas pre 1 dan
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević izjavio je nakon pobede nad TSC-om da je golman Marko Milošević bio najzaslužniji što je njegov tim stigao do tri boda, i dodao da nije zadovoljan ponašanjem pojedinih igrača. – Marko Milošević nas je spasao u… »

Vesti dana »