Povezane vesti
"Želim da se luka pokaje zbog ovoga sa majom Marinković": Aneli Ahmić oštro o vereniku pred ulazak u Elitu: "Daleko mu lepa…
Blic pre 21 dana
Aneli Ahmić večeras je stigla u Šimanovce i potpuno je spremna za ulazak u "Zadrugu 9 Elitu". Ona je potom komentarisala odnos svog verenika Luke Vujovića i Maje Marinković: "Pitanje je da li ćeš ti pasti na tu spletku i kako ćeš se postaviti. On zna da… »
"Daleko mu lepa kuća" Aneli Ahmić oštro o vereniku pred ulazak u Elitu i njegovom odnosu sa Majom Marinković
Telegraf pre 21 dana
Aneli Ahmić večeras je stigla u Šimanovce i spremna je za ulazak u devetu sezonu rijalitija "Elita". Pre nego što je ponovo zakoračila u Belu kuću, Aneli je prokomentarisala odnos svog verenika Luke Vujovića i Maje Marinković, koji je već izazvao burne… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci u sredu bojkotuju nastavu u znak podrške Jaćimovićima i Dijani Hrki
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 14 minutajoš 36 povezanih
Dijana Hrka deseti dan štrajkuje glađu, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara
RTS pre 2 satajoš 42 povezane
Vučić: Rusi pregovaraju sa trećom stranom oko NIS-a, vreme nam ističe
RTK pre 39 minutajoš 53 povezane
Petrušev prvi put protiv Zvezde: Nije mi bilo svejedno, par puta sam ostao bez daha...
Kurir pre 3 minutajoš 86 povezanih