Povezane vesti
"Seoski idiot" je dogovorio: Ni vi se meni ne sviđate VIDEO
B92 pre 7 sati
Tokom sastanka u kabinetu Bele kuće, američki predsednik Donald Tramp izazvao je talas smeha kada je australijskom ambasadoru Kevinu Rudu direktno rekao: "Ni vi se meni ne sviđate. I verojatno nikada ni nećete.”. Ova oštra primedba, izrečena za stolom… »
"Seoski idiot" je dogovorio: Ni vi se meni ne sviđate (video)
Večernje novosti pre 7 sati
TOKOM sastanka u kabinetu Bele kuće, američki predsednik Donald Tramp izazvao je talas smeha kada je australijskom ambasadoru Kevinu Rudu direktno rekao: “Ni vi se meni ne sviđate. I verojatno nikada ni nećete.”. Foto: Tanjug/AP Ova oštra primedba… »
Tramp: Hamas će se ponašati pristojno ili će biti iskorenjen
NIN pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da palestinski militantni pokret Hamas treba da se "ponaša pristojno", ili će se, kako je rekao, suočiti sa ozbiljnim posledicama. "Biće fini, a ako ne budu, mi ćemo otići i iskorenićemo ih", rekao… »
Tramp: Hamas će se ponašati pristojno, ili će biti iskorenjen
Telegraf pre 14 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da palestinski militantni pokret Hamas treba da se "ponaša pristojno", ili će se, kako je rekao, suočiti sa ozbiljnim posledicama. "Biće fini, a ako ne budu, mi ćemo otići i iskorenićemo ih", rekao… »
"Ako nisu dobri, iskorenićemo ih": Tramp upozorio Hamas: "bili ste veoma nasilni"
Blic pre 19 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da palestinski militantni pokret Hamas treba da se "ponaša pristojno", ili ce se, kako je rekao, suočiti sa ozbiljnim posledicama. "Biće fini, a ako ne budu, mi ćemo otići i iskorenićemo ih", rekao je… »
Vesti dana »

Oglasila se MOL grupa: Nije bilo spoljnog uticaja na požar u našoj rafineriji u Mađarskoj
Telegraf pre 20 minutajoš 36 povezanih

Nikola Sarkozi stigao u zatvor, počinje izdržavanje petogodišnje zatvorske kazne: Evo šta je sa sobom poneo u ćeliju (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 41 povezana

EU planira da zabrani ruski gas do 2027. godine - gde je u toj jednačini Srbija
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 37 povezanih