Повезане вести

(Фото) месец и по дана након порођаја најавила повратак: Ево шта је Александри Пријовић изазвало сузе, онда поменула и ћерку…

(Фото) месец и по дана након порођаја најавила повратак: Ево шта је Александри Пријовић изазвало сузе, онда поменула и ћерку…

Блиц 21.10.2025
На промоцију новог албума Наташе Беквалац дошла је и њена колегиница Александра Пријовић, која се породила пре нешто више од месец дана и на свет донела ћерку Ариу. Александра Пријовић најавила је свој повратак на естраду, а… »
"Тада ми се живот окренуо преко ноћи": Наташа Беквалац о Дачи Икодиновићу и самохраном мајчинству: "Одустала сам одавно"…

"Тада ми се живот окренуо преко ноћи": Наташа Беквалац о Дачи Икодиновићу и самохраном мајчинству: "Одустала сам одавно"…

Блиц 21.10.2025
Певачица Наташа Беквалац не промоцији новог албума "Мама" говорила је о раду на албуму, али и приватном животу и изазовима са којима се сусрела. Наташа Беквалац је спот за песму "Мама" снимила са својом мајком, а сада је открила… »
Наташа Беквалац окупила естраду! Познати се сјатили на промоцију њеног албума, а ова музичка звезда је најавила велики…

Наташа Беквалац окупила естраду! Познати се сјатили на промоцију њеног албума, а ова музичка звезда је најавила велики…

Курир 21.10.2025
Бројне јавне личности дошле су на промоцију албума Наташе Беквалац, а за певачицу и њене нове песме имали су само речи хвале. Певачица је издала нови албум "Мама" после девет година и организовала промоцију на коју су дошле и… »
(Фото, видео) у белом од главе до пете Наташа Беквалац поводом новог албума „Мама“: Узбуђена сам због нових песама! Ово сам…

(Фото, видео) у белом од главе до пете Наташа Беквалац поводом новог албума „Мама“: Узбуђена сам због нових песама! Ово сам…

Дневник 21.10.2025
Певачица Наташа Беквалац објавила је протекле седмице нови албум под називом “Мама”, а данас је тим поводом организовала конференцију за медије, на којој се појавила у необичној елегантној белој креацији. Како је рекла, узбуђена… »
Мала Катја у загрљају баке Мире: Познати се сјатили на раскошној промоцији Наташе Беквалац, ево како изгледа

Мала Катја у загрљају баке Мире: Познати се сјатили на раскошној промоцији Наташе Беквалац, ево како изгледа

Телеграф 21.10.2025
На промоцији новог албума Наташе Беквалац, коју је певачица приредила у Националној класи, све погледе привукле су њене ћерке. Док је Хана Икодиновић блистала у црној хаљини са дубоким шлицем, мала Катја је дошла у пратњи… »
Ћерка Наташе Беквалац у стилу холивудске диве: Хана украла шоу на промоцији албума своје мајке ФОТО

Ћерка Наташе Беквалац у стилу холивудске диве: Хана украла шоу на промоцији албума своје мајке ФОТО

Нова 21.10.2025
Наташа Беквалац вечерас промовише свој нови албум "Мама". Наташа је промоцију организовала у једном престоничком локалу, а том приликом појавила се у необичном белом стајлингу. На промоцији се појавила и њена ћерка Хана коју је… »
Хана Икодиновић украла шоу, попела се на бину, а ту је и тестера: Уснимили смо и реакцију Наташине мајке (Видео)

Хана Икодиновић украла шоу, попела се на бину, а ту је и тестера: Уснимили смо и реакцију Наташине мајке (Видео)

Мондо 21.10.2025
Све је прштало од емоција на догађају који је организовала Наташа Беквалац поводом представљања 10 нових песама упакованих у албум симболичног назива "МАМА". Наташа је извела пар песама на одушевљење присутних, а затворену… »
Утегнута у кратку хаљину! Александра Пријовић месец и по дана након порођаја изгледа овако: "Заплакала сам" (видео)

Утегнута у кратку хаљину! Александра Пријовић месец и по дана након порођаја изгледа овако: "Заплакала сам" (видео)

Ало 21.10.2025
Месец и по дана након порођаја Александра је заблистала у уској, краткој црној хаљини, те је одмах по доласку покупила све погледе. Александра Пријовић се вечерас појавила на промоцији новог албума Наташе Беквалац. Месец и по… »
Познати се окупили на промоцији Наташе Беквалац, Хана и Катја у центру пажње

Познати се окупили на промоцији Наташе Беквалац, Хана и Катја у центру пажње

Хелло 21.10.2025
Промоција новог албума Наташе Беквалац окупила је велики број јавних личности. Александра Пријовић, Ацо Пејовић, Славен Дошло, Леа Станковић ... само су неке од званица које су увеличале прославу. Звезде вечери, без сумње, биће… »
Кумови Пејовић и Александра Пријовић уживају, а њих вешто избегли: Изигнорисао певачицу, она бившег сарадника (Видео)

Кумови Пејовић и Александра Пријовић уживају, а њих вешто избегли: Изигнорисао певачицу, она бившег сарадника (Видео)

Мондо 21.10.2025
Међу званицама на промоцији Наташе Беквалац поводом новог албума "МАМА" нашли су се и кумови Ацо Пејовић и Александра Пријовић. Екипа МОНДА ухватила је тренутак када Ацо љуби Прију у главу: Пре тога, приметили смо да је на самом… »
Пријин трик који сужава струк: Једноставно, а ефектно као ништа што сте пробали до сада ФОТО

Пријин трик који сужава струк: Једноставно, а ефектно као ништа што сте пробали до сада ФОТО

Стори 21.10.2025
На промоцији новог албума Наташе Беквалац, Александра Пријовић је још једном показала зашто важи за једну од најбоље стилизованих певачица на домаћој сцени. Иако се пре нешто више од месец дана породила и на свет донела ћерку… »
Познати се сјатили на наташиној промоцији! Ћерке у центру пажње, сестре Беквалац одувале елеганцијом (фото)

Познати се сјатили на наташиној промоцији! Ћерке у центру пажње, сестре Беквалац одувале елеганцијом (фото)

Ало 21.10.2025
Гламур на нивоу. На промоцији новог албума Наташе Беквалац главне звезде вечери биле су њене ћерке. Док је Хана Икодиновић блистала у црној хаљини са дубоким шлицом, мала Катја је стигла у пратњи своје баке Мире. Катја је… »
Ћерку (18) пољубила у уста! Сви шокирани потезом Наташе Беквалац! (видео)

Ћерку (18) пољубила у уста! Сви шокирани потезом Наташе Беквалац! (видео)

Ало 21.10.2025
Оно што је све присутне оставило без речи јесте моменат у ком се Беквалчева пред масом људи са ћерком пољубила у уста. Наташа Беквалац је вечерас у организовала прославу поводом промоције свог новог албума. У престоничком… »
"Мама" се пева углас: Наташа Беквалац запевала нове песме на промоцији албума (фото)

"Мама" се пева углас: Наташа Беквалац запевала нове песме на промоцији албума (фото)

Вечерње новости 21.10.2025
ПОП дива Наташа Беквалац одржала је вечерас промоцију новог студијског албума "Мама". Новости Када су пристигле све колеге, пријатељи, родбина и представници медија, време је било да чују нове песме. Фото: Новости ПОГЛЕДАЈ… »
Цела естраде код Наташе Беквалац: На промоцији поп диве бројне колеге и пријатељи

Цела естраде код Наташе Беквалац: На промоцији поп диве бројне колеге и пријатељи

ПОП дива Наташа Беквалац одржала је вечерас промоцију новог студијског албума "Мама". Новости Фото: Новости ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ Како и доликује, Наташу су својим присуством подржале многобројне колеге. Новости Својим присуством… »
Подршка колегинице: Александра Пријовић дошла на промоцију новог албума Наташе Беквалац (фото)

Подршка колегинице: Александра Пријовић дошла на промоцију новог албума Наташе Беквалац (фото)

ПОП дива Наташа Беквалац одржала је вечерас промоцију новог студијског албума "Мама". Новости Наташа је окупила велики број пријатеља и колега, а велику пажњу изазвао је долазак младе фолк звезде Александре Пријовић. Новости… »
Ћерка Наташе Беквалац дошла из Шпаније због најважнијег дана певачице: У црној уској хаљини засенила све

Ћерка Наташе Беквалац дошла из Шпаније због најважнијег дана певачице: У црној уској хаљини засенила све

Телеграф 21.10.2025
Наташа Беквалац направила је промоцију свог новог албума, а међу првима је дошла њена ћерка Хана Икодиновић, коју је добила из брака са бившим ватерполистом Данилом Икодиновићем. Хана је блистала у црној хаљини припијеној уз… »
Најавила повратак! Прија одушевила фанове па проговорила искрено: Заплакала сам када сам чула Наташину песму "Мама"

Најавила повратак! Прија одушевила фанове па проговорила искрено: Заплакала сам када сам чула Наташину песму "Мама"

Курир 21.10.2025
На промоцију новог албума Наташе Беквалац дошла је и њена колегиница Александра Пријовић, која се породила пре нешто више од месец дана и на свет донела ћерку Ариу. Александра Пријовић најавила је свој повратак на естраду, а… »
Наташа Беквалац оставила све без текста! Завирите на промоцију албума, амбијент изгледа као лукс венчање (фото)

Наташа Беквалац оставила све без текста! Завирите на промоцију албума, амбијент изгледа као лукс венчање (фото)

Курир 21.10.2025
Екипа Курира нашла се на лицу места где је Наташа Беквалац премијерно представила свој нови албум "Мама", а призор нас је оставио без даха! Цела атмосфера деловала је као да смо закорачили на луксузно венчање – свуда око нас… »
Све пршти од емоција на промоцији Беквалчеве: Наташа пришла ћерки Хани и пољубила је у уста (Видео)

Све пршти од емоција на промоцији Беквалчеве: Наташа пришла ћерки Хани и пољубила је у уста (Видео)

Мондо 21.10.2025
Наташа Беквалац вечерас је у једном престоничком клубу оупила велики број званица на промоцији албума "МАМА". Поред најблићих чланова породице нашла су се и бројна позната имена - од Аце Пејовића и Александре Пријовић, до Секе… »
Ко се све од познатих појавио на промоцији код Наташе: Хана заблистала, све очи упрте у Александру Пријовић (Видео)

Ко се све од познатих појавио на промоцији код Наташе: Хана заблистала, све очи упрте у Александру Пријовић (Видео)

Мондо 21.10.2025
Највећа подршка Наташе Беквалац одувек је била њена породица, па је тако било и ове ноћи када је Наташа приредила промоцију албума "МАМА", четвртог по реду. Иако певачица вредно наступа, мало ко би поверовао да је од последњег… »
"Имам страх, несигурности, питања...Није било добро" Наташа Беквалац оголила душу, о ћеркама је рекла само једно!

"Имам страх, несигурности, питања...Није било добро" Наташа Беквалац оголила душу, о ћеркама је рекла само једно!

Ало 21.10.2025
Спот за песму "Мама" снимила је са својом мајком, а сада нам је открила колико је емотивно било снимање. Наташа Беквалац је вечерас одржала промоцију свог новог музичког албума под називом "Мама", а том приликом је пред нашим… »
"Заплакала сам" Александра Пријовић о емотивном тренутку, па најавила повратак месец и по дана након порођаја

"Заплакала сам" Александра Пријовић о емотивном тренутку, па најавила повратак месец и по дана након порођаја

Телеграф 21.10.2025
На промоцију новог албума Наташе Беквалац дошла је и њена колегиница Александра Пријовић, која се породила пре нешто више од месец дана и на свет донела ћерку Арију. Она се појавила у елегантној црној комбинацији - хаљина са… »
Ћерка Наташе Беквалац као холивудска звезда: Хаљина припијена уз тело и дубоки шлиц: Од њене лепоте застаје дах

Ћерка Наташе Беквалац као холивудска звезда: Хаљина припијена уз тело и дубоки шлиц: Од њене лепоте застаје дах

Блиц 21.10.2025
Наташа Беквалац направила је промоцију свог новог албума, а међу првима је дошла њена ћерка Хана Икодиновић, коју је добила из брака са бившим ватерполистом Данилом Икодиновићем. Хана је блистала у црној хаљини припијеној уз… »
Наташа песме посветила мами, сестрама, ћеркама, а ево шта на све то каже тата Драгољуб: Борио се до одређеног момента...

Наташа песме посветила мами, сестрама, ћеркама, а ево шта на све то каже тата Драгољуб: Борио се до одређеног момента...

Хелло 21.10.2025
Отац Наташе Беквалац највећа јој је подршка Наташа Беквалац организовала је данас промоцију свог новог албума “Мама”, који је по много чему аутобиографски. Песме је посеветила људима који су на неки начин обележили њен живот… »
„Тада ми се живот преокренуо у секунди“: Наташа Беквалац причала о приватности, па споменула Дачу Икодиновића

„Тада ми се живот преокренуо у секунди“: Наташа Беквалац причала о приватности, па споменула Дачу Икодиновића

Нова 21.10.2025
Наташа Беквалац је вечерас промовисала свој нови албум "Мама". Наташа Беквалац је, између осталог, говорила и о приватним стварима. Наиме, спот за песму „Мама“ снимила је са својом мајком, те истиче да је то било врло емотивно… »
На руци Наташе Беквалац засијао прстен! Открила од кога је, па уследило искрено признање о Дачи Икодиновићу: Срећна сам жена!…

На руци Наташе Беквалац засијао прстен! Открила од кога је, па уследило искрено признање о Дачи Икодиновићу: Срећна сам жена!…

Курир 21.10.2025
Певачица Наташа Беквалац данас је организовала промоцију свог новог студијског албума под називом "МАМА". Поред спектакуларног стајлинга, пажњу је привукао и амбијент саме промоције. На сусрету са новинарима, Наташа је говорила… »
"Мама" је моје лично и професионално чедо: Наташа Беквалац појавила се сва у белом на промоцији новог албума (фото)

"Мама" је моје лично и професионално чедо: Наташа Беквалац појавила се сва у белом на промоцији новог албума (фото)

ПОП дива Наташа Беквалац уприличила је гламурозну промоцију поводом новог студијског албума "Мама". Новости Када се појавила у једном престоничком клубу покривена тканином од главе до пете и са капуљачом на глави, окупљени… »
Сва у белом, лепа као богиња: Наташа Беквалац промовисала нови албум ФОТО

Сва у белом, лепа као богиња: Наташа Беквалац промовисала нови албум ФОТО

Стори 21.10.2025
Певачица Наташа Беквалац данас је пред припадницима седме силе представила свој дуго очекивани албум "Мама", а наша екипа била је на лицу места и забележила сваки тренутак овог пажљиво осмишљеног догађаја. Промоција је одржана… »
Наташа Беквалац у белом лепа као анђео, отворила душу: Одавно сам одустала од очекивања, зато и јесам срећна жена

Наташа Беквалац у белом лепа као анђео, отворила душу: Одавно сам одустала од очекивања, зато и јесам срећна жена

Хелло 21.10.2025
Наташа Беквалац данас је стала пред представике “седме силе”, а у склопу промоције свог новог албума “Мама”, одговарала је на бројна новинарска питања. Певачица се за ту прилику појавила одевена у бело, а многи су… »
Шок издање Наташе Беквалац: Стала пред новинаре у белом, нико није знао где да гледа (Фото)

Шок издање Наташе Беквалац: Стала пред новинаре у белом, нико није знао где да гледа (Фото)

Мондо 21.10.2025
За неког модерна млада, за неког "свештеница" у белом, тек неочекивани стајлинг Наташе Беквалац на промоцији 4. студијског албума "МАМА" све је оставио без даха. Када се појавила у једном престоничком клубу покривена тканином од… »
"Угрозила сам породицу": Наташа нам признала шта се десило након концерта у Београду

"Угрозила сам породицу": Наташа нам признала шта се десило након концерта у Београду

Мондо 21.10.2025
Наташа Беквалац се на промоцији 4. по реду албума под називом "МАМА", који је издала после десет година паузе појавила срећна и насмејана. Њен стајлинг изненадио је све, а софистицирана бела креација покрила ју је од главе до… »
Наташа Беквалац сва у белом од главе до пете! Певачица се појавила на промоцији у никад виђеном издању па урадила нешто о…

Наташа Беквалац сва у белом од главе до пете! Певачица се појавила на промоцији у никад виђеном издању па урадила нешто о…

Курир 21.10.2025
За неког модерна млада, за неког "свештеница" у белом, тек неочекивани стајлинг Наташе Беквалац на промоцији 4. студијског албума "МАМА" све је оставио без даха. Када се појавила у једном престоничком клубу покривена тканином од… »
"Је**ш музику, битна је хаљина": Наташа насмејала све, ево шта јој је сестра поручила (Видео)

"Је**ш музику, битна је хаљина": Наташа насмејала све, ево шта јој је сестра поручила (Видео)

Мондо 21.10.2025
Када се Наташа Беквалац појавила вечерас у једном престоничком клубу, покривена белом тканином од главе до пете и са капуљачом на глави, окупљени чланови седме силе нису знали где пре да гледају. Погледајте како је изгледала… »
На руци Наташе Беквалац засијао прстен! Открила од кога је, па споменула Икодиновића: "Није се појавио..."

На руци Наташе Беквалац засијао прстен! Открила од кога је, па споменула Икодиновића: "Није се појавио..."

Телеграф 21.10.2025
Певачица Наташа Беквалац данас је у ресторану Национална класа организовала промоцију свог новог студијског албума под називом "МАМА". Поред спектакуларног стајлинга, пажњу је привукао и амбијент саме промоције. На сусрету са… »
Наташа Беквалац у необичном стајлингу на промоцији свог новог албума: Декорација многе подсетила на романтично венчање ФОТО…

Наташа Беквалац у необичном стајлингу на промоцији свог новог албума: Декорација многе подсетила на романтично венчање ФОТО…

Нова 21.10.2025
Певачица Наташа Беквалац вечерас промовише свој нови албум "Мама". Наташа Беквалац је промоцију новог албума организовала у једном престоничком локалу, а посебну пажњу привукао је њен стајлинг, као и декорација. Наиме, све је… »
"Није ни честитао": Наташа нам открила да ли јој се Дача јавио након изласка албума (Видео)

"Није ни честитао": Наташа нам открила да ли јој се Дача јавио након изласка албума (Видео)

Мондо 21.10.2025
Поп звезда Наташа Беквалацнакон девет година објавила је свој нови студијски албум "МАМА". Обучена у бело од главе до пете, појавила се на својој промоцији која је уприличена у једном познатом престоничком клубу. Погледајте њен… »
"Урадио је то из ината јер смо се посвађали": Наташа нам открила све о сукобу са кумом и песми коју је продао

"Урадио је то из ината јер смо се посвађали": Наташа нам открила све о сукобу са кумом и песми коју је продао

Мондо 21.10.2025
Наташа Беквалац је оставила све без даха појавивши се на промоцији албума "МАМА" одевена као "опатица у белом" од главе до пете. Видно расположена и задовољна успехом нових песама, одговарала је на питања новинара. За МОНДО је… »
Кристина Беквалац опсовала наташу, она све открила Певачица проговорила о сестри: "Рекла ми је..." (видео)

Кристина Беквалац опсовала наташу, она све открила Певачица проговорила о сестри: "Рекла ми је..." (видео)

Ало 21.10.2025
Наташа је пред нашим камерама открила да је тоалету креирала њена сестра Кристина Беквалац, те нам припричала анегдоту. Наташа Беквалац је пре неколико дана објавила нови музички албум, а вечерас одржава промоцију истог. У… »
Завирите на промоцију албума Наташе Беквалац: Певачица распаметила декорацијом, поставила чак и голу статуу

Завирите на промоцију албума Наташе Беквалац: Певачица распаметила декорацијом, поставила чак и голу статуу

Телеграф 21.10.2025
Певачица Наташа Беквалац данас је пред припадницима седме силе представила нови албум "Мама", а екипа нашег портала се нашла на лицу места и све забележила. На самом улазу истиче се велики билборд са именом албума, а када се зађе… »
Наташа Беквалац у белом на најважнијем дану: Хаљина с капуљачом и дубоким прорезом, појавила се као богиња

Наташа Беквалац у белом на најважнијем дану: Хаљина с капуљачом и дубоким прорезом, појавила се као богиња

Телеграф 21.10.2025
Музичка звезда Наташа Беквалац данас је у ресторану Национална класа представила свој нови студијски албум под називом "Мама", а спектакуларан амбијент и њен изглед одузели су свима дах. Певачица се појавила у потпуно белој… »

Вести дана »