Povezane vesti
Tramp otkazao sastanak sa Putinom: "Naši razgovori nikud ne vode"
Blic 23.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je "otkazao" očekivani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. - Jednostavno mi se nije činilo ispravnim. Nisam imao osećaj da ćemo stići tamo gde moramo pa sam otkazao, ali… »
Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom: Jednostavno mi se nije činilo ispravnim
Euronews 23.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je "otkazao" očekivani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. "Jednostavno mi se nije činilo ispravnim. Nisam imao osećaj da ćemo stići tamo gde moramo – pa sam… »
"Otkazao sam sastanak sa Putinom" Tramp: Ovo je razlog (video)
Alo 23.10.2025
Аmerički predsednik Donald Tramp izjavio je da je otkazao planirani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali je dodao da će susret biti održan u budućnosti. "Činilo se da nećemo postići željeni cilj, ali pregovori će se nastaviti i… »
Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom: Jednostavno mi se nije činilo ispravnim
Politika 23.10.2025
„Svaki put kada razgovaram sa Vladimirom Putinom, imam dobre razgovore, a onda oni nikuda ne vode” – izjavio predsednik Amerike. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je danas da je „otkazao” očekivani sastanak sa ruskim… »
Tramp otkrio zašto je otkazao sastanak sa Putinom u Budimpešti: "Jednostavno mi se nije činilo ispravnim"
Telegraf 23.10.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je "otkazao" očekivani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. "Jednostavno mi se nije činilo ispravnim. Nisam imao osećaj da ćemo stići tamo gde moramo - pa sam… »
Vesti dana »
Obeležavanje treće godišnjice masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju
Euronews pre 12 minutajoš 44 povezane
Uroš Stevanović podneo ostavku na mesto selektora vaterpolo reprezentacije Srbije
Danas pre 1 satjoš 32 povezane
Nafta Brent poskupela na više od 109 dolara uprkos Trampovom planu za Ormuski moreuz
Blic pre 18 minutajoš 20 povezanih
Apostolović: Ne postoji formalna odluka o zamrzavanju sredstava EU za Srbiju
Beta pre 43 minutajoš 14 povezanih