Povezane vesti
Tramp otkazao sastanak sa Putinom: "Naši razgovori nikud ne vode"
Blic pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je "otkazao" očekivani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. - Jednostavno mi se nije činilo ispravnim. Nisam imao osećaj da ćemo stići tamo gde moramo pa sam otkazao, ali… »
Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom: Jednostavno mi se nije činilo ispravnim
Euronews pre 6 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je "otkazao" očekivani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. "Jednostavno mi se nije činilo ispravnim. Nisam imao osećaj da ćemo stići tamo gde moramo – pa sam… »
"Otkazao sam sastanak sa Putinom" Tramp: Ovo je razlog (video)
Alo pre 5 sati
Аmerički predsednik Donald Tramp izjavio je da je otkazao planirani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali je dodao da će susret biti održan u budućnosti. "Činilo se da nećemo postići željeni cilj, ali pregovori će se nastaviti i… »
Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom: Jednostavno mi se nije činilo ispravnim
Politika pre 5 sati
„Svaki put kada razgovaram sa Vladimirom Putinom, imam dobre razgovore, a onda oni nikuda ne vode” – izjavio predsednik Amerike. VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je danas da je „otkazao” očekivani sastanak sa ruskim… »
Tramp otkrio zašto je otkazao sastanak sa Putinom u Budimpešti: "Jednostavno mi se nije činilo ispravnim"
Telegraf pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je "otkazao" očekivani sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. "Jednostavno mi se nije činilo ispravnim. Nisam imao osećaj da ćemo stići tamo gde moramo - pa sam… »
Vesti dana »
Želite da uložite u mem akcije? Imamo rešenje za vas - MEME ETF
Bloomberg Adria pre 22 minutajoš 1 povezana
Kako je Vladimir Prelovac stvorio globalnu alternativu Googlu
Bloomberg Adria pre 22 minutajoš 1 povezana
EU je odobrila 19. paket sankcija protiv Rusije; Francuska sprema vojsku za potencijalni sukob
RTS pre 37 minutajoš 4 povezane