Povezane vesti
"Nećemo imati kantice, imaćemo, verujem, dovoljno struje" Vučić otkrio kako će Srbija prebroditi izazove u snabdevanju gasom…
Blic pre 24 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "četvrtkom u 9" na RTS-u, govorio je i o energetskoj situaciji u Srbiji. - Došao sam da kažem ljudima da ne brinu, prvi dan kad budemo imali probleme — mi ćemo uzeti da ih rešavamo i… »
Sankcije Rusiji podižu cene nafte u regionu - kakva je situacija u Srbiji
RTS pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da problema zbog uvođenja američkih sankcija u NIS-u ima, da se traže rešenja ali da nestašice goriva neće biti. Proširenje američkih sankcija na "Rosnjeft" i "Lukoil" donosi neizvesnost i na tržište Bugarske… »
Vučić: Kad budemo imali teškoće sa nabavkom nafte uzećemo stvar u svoje ruke
Nova ekonomija pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da neće biti nestašice naftnih derivata zbog uvođenja američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS). „Prvi dan kad budemo imali probleme uzećemo stvar u svoje ruke i zaštiti Srbiju“, rekao je Vučić… »
"Verujem da ćemo se dogovoriti": Oglasio se Vučić o sankcijama NIS-u
Mondo pre 25 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je večeras uverenje da će se Srbija dogovoriti sa ruskim partnerima posle uvođenja američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije ( NIS) i dodao da će se učiniti sve da se ne ugrozi ruska imovina u Srbiji. ''Ja verujem… »
Vučić se oglasio u vezi sa sankcijama NIS-u
Telegraf pre 25 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je večeras uverenje da će se Srbija dogovoriti sa ruskim partnerima posle uvođenja američkih sankcija Naftnoj industriji Srbije (NIS) i dodao da će se učiniti sve da se ne ugrozi ruska imovina u Srbiji. ''Ja verujem da… »
Vučić o sankcijama NIS-u: Dogovorili smo uvoz sa MOL-om, ali požar u rafineriji komplikuje situaciju
Danas pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras na RTS-u da građani ne treba da brinu zbog sankcija koje su uvedene Naftnoj industriji Srbije (NIS), tvrdeći da država ima plan za obezbeđivanje energenata i stabilnost u snabdevanju. „Došao sam da… »
Vesti dana »
Bačulov kaže da je iz medija saznao za pritvor: Vučić progoni neistomišljenike
N1 Info pre 23 minutajoš 29 povezanih
Poznati srpski meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje
Ozon press pre 29 minutajoš 64 povezane