Povezane vesti

L&Z makeup guide: Ajlajneri za zrelu kožu Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do racing komada – šest look-ova u…

L&Z makeup guide: Ajlajneri za zrelu kožu Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do racing komada – šest look-ova u…

Lepota i zdravlje pre 11 sati
Hteli mi to da priznamo ili ne, ali, kada koža stari, njena tekstura se drastično menja – postaje tanja, suvlja, a sitne linije i bore oko očiju postaju vidljivije. Zbog toga, potrebno je prilagoditi i makeup rutinu. Ono što smo obožavale da nosimo u… »
Jesenji i zimski outfiti: Kako „igrati na sigurno“ sa smeđim detaljima? Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do…

Jesenji i zimski outfiti: Kako „igrati na sigurno“ sa smeđim detaljima? Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do…

Lepota i zdravlje pre 15 sati
Čini se da je ove jeseni sve dozvoljeno, od akcentnih rukavica i baby plavih cipela, do neočekivanih nijansi poput pistać zelene. Da, ova jesen (i zima) donose nam zaista mnogo materijala za igranje kada je stil u pitanju. Ali, naravno, ne vole svi da… »
Spotted: Baby blue je nova „IT“ nijansa koja osvaja modnu scenu Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do racing…

Spotted: Baby blue je nova „IT“ nijansa koja osvaja modnu scenu Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do racing…

Lepota i zdravlje pre 19 sati
Jesenji period po pravilu asociramo sa zemljanim tonovima. Bordo, deep braon i zagasite zelene nijanse čine osnovu svakog dobro promišljenog autfita. Međutim, tokom poslednjih sezona se izdvojila jedna neočekivana nijansa iz hladnijeg spektruma kao dark… »
Stručnjaci ga zovu “mineral lepote” – skrivena tajna jake kose i noktiju Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do…

Stručnjaci ga zovu “mineral lepote” – skrivena tajna jake kose i noktiju Shopping vodič po izboru web urednice: Od preppy do…

Lepota i zdravlje pre 21 sat
Kada je u pitanju nega kože, noktiju i kose, najčešće se fokusiramo na vitamine, hijaluronsku kiselinu i antioksidanse. Međutim, jedan mineral često ostaje u senci – silicijum za kosu i nokte. Iako zanemaren, silicijum je ključan za očuvanje mladalačkog… »
Food & health vodič za zaposlene žene: Kako uvrstiti više povrća u dnevni meni? Shopping vodič po izboru web urednice: Od…

Food & health vodič za zaposlene žene: Kako uvrstiti više povrća u dnevni meni? Shopping vodič po izboru web urednice: Od…

Lepota i zdravlje pre 22 sata
Za sve (nas) zaposlene žene, balansiranje između posla, porodice i ličnog vremena najčešće znači da je zdrav obrok prvi žrtvovan, odnosno da dolazi poslednji na listi prioriteta. Ipak, uvrstiti više povrća u dnevni meni ne mora biti tako koplikovana… »

Vesti dana »