Повезане вести

Мијатовић: "Неприхватљиво понашање играча!"

Мијатовић: "Неприхватљиво понашање играча!"

Б92 пре 22 дана
Винисијус када год је у могућности он мора да скрене пажњу на себе. Сада је то учинио приликом победе Реала против Барселоне, и уместо да се прича о томе, тема је понашање Бразилца после измене. На крају, Винисијус се извинио… »
И Мијатовић рекао наглас о Винисијусу оно што цео Мадрид зна

И Мијатовић рекао наглас о Винисијусу оно што цео Мадрид зна

Спортске.нет пре 22 дана
Предраг Мијатовић је увек радо виђен гост у шпанским медијима, а сада је после "Ел класика" анализирао потез Винисијуса Жуниора. Као што је познато, Бразилац се нашао у центру пажње због своје непримерене реакције приликом… »
Предраг Мијатовић огласио се после дебакла Партизана: Причао о проблемима Реал Мадрида

Предраг Мијатовић огласио се после дебакла Партизана: Причао о проблемима Реал Мадрида

Мондо пре 22 дана
Партизан је доживео дебакл након што је испао у раној фази Купа Србије. Међутим, директор црно-белих Предраг Мијатовић после неочекиваног пораза свог клуба није говорио о Парном ваљку, већ о проблемима Реал Мадрида у Ел Класику… »
Мијатовић критикује неприхватљиво понашање играча, али у Реалу

Мијатовић критикује неприхватљиво понашање играча, али у Реалу

Спорт клуб пре 22 дана
Директор Партизана Предраг Мијатовић огласио се у јавности, али не поводом шокантног испадања његовог клуба из Купа Србије од прволигаша Мачве већ због изјава аса Реал Мадрида Винисијуса после Ел Класика. Некадашњи фудбалер и… »
Мијатовић остао у неверици: Не знам ко га је саветовао да то каже...

Мијатовић остао у неверици: Не знам ко га је саветовао да то каже...

Курир пре 22 дана
Бразилац је у 72. минуту Ел Класика замењен, а након изласка са терена није желео да се поздрави са члановима стручног штаба и саиграчима који су били на клупи за резерве. Отишао је право у свлачионицу, а због тога је упутио… »
Мијатовић без цензуре: Не знам ко га је саветовао, али направио је огромну грешку!

Мијатовић без цензуре: Не знам ко га је саветовао, али направио је огромну грешку!

Хот спорт пре 22 дана
„Не можете уништити тимску атмосферу због једног играча“. Предраг Мијатовић, садашњи директор Партизана, а некадашњи играч Реала, осврнуо се на ситуацију са Винисијусом Жуниорем, који се након Ел Класика извинио навијачима… »
Мијатовић хвали тренера, али критикује прву звезду: „Не знам ко га је саветовао, али по мом мишљењу направио је грешку“…

Мијатовић хвали тренера, али критикује прву звезду: „Не знам ко га је саветовао, али по мом мишљењу направио је грешку“…

Данас пре 22 дана
Бивши фудбалер и директор фудбала Реала, Предраг Пеђа Мијатовић, осврнуо се на изјаву Винисијуса Жуниора, који се извинио због свог понашања приликом измене у Ел Класику против Барселоне. Мијатовић је оценио да је „позитивно што… »
Предраг Мијатовић у неверици! Не знам ко га је саветовао да то каже

Предраг Мијатовић у неверици! Не знам ко га је саветовао да то каже

Вечерње новости пре 22 дана
ПАРТИЗАНУ не цветају руже! Давно је завршио европску одисеју, испао је из Купа Србије, руку на срце у националном шампионату им и не иде лоше, али... ФОТО: ФК Партизан И док има брдо проблема у Хумској Предраг Мијатовић се бави и… »
Пеђа Мијатовић: "Не знам ко га је саветовао да ово каже, проблем мора брзо да се реши"

Пеђа Мијатовић: "Не знам ко га је саветовао да ово каже, проблем мора брзо да се реши"

Телеграф пре 22 дана
Бивши фудбалер и директор фудбала Реала, Предраг Пеђа Мијатовић, осврнуо се на изјаву Винисијуса Жуниора, који се извинио због свог понашања приликом измене у Ел Класику против Барселоне. Мијатовић је оценио да је „позитивно што… »
Винисијус Жуниор се јавно покајао: "Желим да се извиним свим навијачима Реала..."

Винисијус Жуниор се јавно покајао: "Желим да се извиним свим навијачима Реала..."

Курир пре 23 дана
Фудбалер Реала Винисијус Жуниор извинио се саиграчима, клубу, председнику Флорентину Перезу и навијачима због свог понашања на мечу 10. кола Ла Лиге против Барселоне, пренела је шпанска Марка. Фудбалери Реала су пре три дана на… »
Винисијус се извинио због инцидента на Ел Класику

Винисијус се извинио због инцидента на Ел Класику

Данас пре 23 дана
Фудбалер Реал Мадрида Винисијус Жуниор извинио се навијачима због своје реакције након што је замењен у недељном Ел Класику против Барселоне, који је његов тим добио 2:1. Бразилац је напустио игру у 72. минуту и одмах отишао у… »

Вести дана »