Повезане вести
Мијатовић: "Неприхватљиво понашање играча!"
Б92 пре 22 дана
Винисијус када год је у могућности он мора да скрене пажњу на себе. Сада је то учинио приликом победе Реала против Барселоне, и уместо да се прича о томе, тема је понашање Бразилца после измене. На крају, Винисијус се извинио… »
И Мијатовић рекао наглас о Винисијусу оно што цео Мадрид зна
Спортске.нет пре 22 дана
Предраг Мијатовић је увек радо виђен гост у шпанским медијима, а сада је после "Ел класика" анализирао потез Винисијуса Жуниора. Као што је познато, Бразилац се нашао у центру пажње због своје непримерене реакције приликом… »
Предраг Мијатовић огласио се после дебакла Партизана: Причао о проблемима Реал Мадрида
Мондо пре 22 дана
Партизан је доживео дебакл након што је испао у раној фази Купа Србије. Међутим, директор црно-белих Предраг Мијатовић после неочекиваног пораза свог клуба није говорио о Парном ваљку, већ о проблемима Реал Мадрида у Ел Класику… »
Мијатовић критикује неприхватљиво понашање играча, али у Реалу
Спорт клуб пре 22 дана
Директор Партизана Предраг Мијатовић огласио се у јавности, али не поводом шокантног испадања његовог клуба из Купа Србије од прволигаша Мачве већ због изјава аса Реал Мадрида Винисијуса после Ел Класика. Некадашњи фудбалер и… »
Мијатовић остао у неверици: Не знам ко га је саветовао да то каже...
Курир пре 22 дана
Бразилац је у 72. минуту Ел Класика замењен, а након изласка са терена није желео да се поздрави са члановима стручног штаба и саиграчима који су били на клупи за резерве. Отишао је право у свлачионицу, а због тога је упутио… »
Мијатовић без цензуре: Не знам ко га је саветовао, али направио је огромну грешку!
Хот спорт пре 22 дана
„Не можете уништити тимску атмосферу због једног играча“. Предраг Мијатовић, садашњи директор Партизана, а некадашњи играч Реала, осврнуо се на ситуацију са Винисијусом Жуниорем, који се након Ел Класика извинио навијачима… »
Мијатовић хвали тренера, али критикује прву звезду: „Не знам ко га је саветовао, али по мом мишљењу направио је грешку“…
Данас пре 22 дана
Бивши фудбалер и директор фудбала Реала, Предраг Пеђа Мијатовић, осврнуо се на изјаву Винисијуса Жуниора, који се извинио због свог понашања приликом измене у Ел Класику против Барселоне. Мијатовић је оценио да је „позитивно што… »
Предраг Мијатовић у неверици! Не знам ко га је саветовао да то каже
Вечерње новости пре 22 дана
ПАРТИЗАНУ не цветају руже! Давно је завршио европску одисеју, испао је из Купа Србије, руку на срце у националном шампионату им и не иде лоше, али... ФОТО: ФК Партизан И док има брдо проблема у Хумској Предраг Мијатовић се бави и… »
Пеђа Мијатовић: "Не знам ко га је саветовао да ово каже, проблем мора брзо да се реши"
Телеграф пре 22 дана
Бивши фудбалер и директор фудбала Реала, Предраг Пеђа Мијатовић, осврнуо се на изјаву Винисијуса Жуниора, који се извинио због свог понашања приликом измене у Ел Класику против Барселоне. Мијатовић је оценио да је „позитивно што… »
Винисијус Жуниор се јавно покајао: "Желим да се извиним свим навијачима Реала..."
Курир пре 23 дана
Фудбалер Реала Винисијус Жуниор извинио се саиграчима, клубу, председнику Флорентину Перезу и навијачима због свог понашања на мечу 10. кола Ла Лиге против Барселоне, пренела је шпанска Марка. Фудбалери Реала су пре три дана на… »
Винисијус се извинио због инцидента на Ел Класику
Данас пре 23 дана
Фудбалер Реал Мадрида Винисијус Жуниор извинио се навијачима због своје реакције након што је замењен у недељном Ел Класику против Барселоне, који је његов тим добио 2:1. Бразилац је напустио игру у 72. минуту и одмах отишао у… »
Вести дана »
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 7 сатијош 4 повезане
Рокови за изборне радње на КиМ: Списак бирачких места се мора објавити до 25. новембра
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Адвокат о одлуци Апелационог суда у Београду: Пресуда Кецмановићима укинута из процедуралних разлога
Данас пре 10 сатијош 4 повезане