Povezane vesti

Mijatović: "Neprihvatljivo ponašanje igrača!"

Mijatović: "Neprihvatljivo ponašanje igrača!"

B92 pre 13 sati
Vinisijus kada god je u mogućnosti on mora da skrene pažnju na sebe. Sada je to učinio prilikom pobede Reala protiv Barselone, i umesto da se priča o tome, tema je ponašanje Brazilca posle izmene. Na kraju, Vinisijus se izvinio svima, osim treneru Ćabiju… »
I Mijatović rekao naglas o Vinisijusu ono što ceo Madrid zna

I Mijatović rekao naglas o Vinisijusu ono što ceo Madrid zna

Sportske.net pre 16 sati
Predrag Mijatović je uvek rado viđen gost u španskim medijima, a sada je posle "El klasika" analizirao potez Vinisijusa Žuniora. Kao što je poznato, Brazilac se našao u centru pažnje zbog svoje neprimerene reakcije prilikom izmene. Iako je kasnije, tek u… »
Predrag Mijatović oglasio se posle debakla Partizana: Pričao o problemima Real Madrida

Predrag Mijatović oglasio se posle debakla Partizana: Pričao o problemima Real Madrida

Mondo pre 18 sati
Partizan je doživeo debakl nakon što je ispao u ranoj fazi Kupa Srbije. Međutim, direktor crno-belih Predrag Mijatović posle neočekivanog poraza svog kluba nije govorio o Parnom valjku, već o problemima Real Madrida u El Klasiku. Već je poznata reakcija… »
Mijatović kritikuje neprihvatljivo ponašanje igrača, ali u Realu

Mijatović kritikuje neprihvatljivo ponašanje igrača, ali u Realu

Sport klub pre 19 sati
Direktor Partizana Predrag Mijatović oglasio se u javnosti, ali ne povodom šokantnog ispadanja njegovog kluba iz Kupa Srbije od prvoligaša Mačve već zbog izjava asa Real Madrida Vinisijusa posle El Klasika. Nekadašnji fudbaler i sportski direktor Real… »
Mijatović ostao u neverici: Ne znam ko ga je savetovao da to kaže...

Mijatović ostao u neverici: Ne znam ko ga je savetovao da to kaže...

Kurir pre 20 sati
Brazilac je u 72. minutu El Klasika zamenjen, a nakon izlaska sa terena nije želeo da se pozdravi sa članovima stručnog štaba i saigračima koji su bili na klupi za rezerve. Otišao je pravo u svlačionicu, a zbog toga je uputio javno izvinjenje. Način na… »
Mijatović bez cenzure: Ne znam ko ga je savetovao, ali napravio je ogromnu grešku!

Mijatović bez cenzure: Ne znam ko ga je savetovao, ali napravio je ogromnu grešku!

Hot sport pre 20 sati
„Ne možete uništiti timsku atmosferu zbog jednog igrača“. Predrag Mijatović, sadašnji direktor Partizana, a nekadašnji igrač Reala, osvrnuo se na situaciju sa Vinisijusom Žuniorem, koji se nakon El Klasika izvinio navijačima, saigračima i predsedniku… »
Mijatović hvali trenera, ali kritikuje prvu zvezdu: „Ne znam ko ga je savetovao, ali po mom mišljenju napravio je grešku“…

Mijatović hvali trenera, ali kritikuje prvu zvezdu: „Ne znam ko ga je savetovao, ali po mom mišljenju napravio je grešku“…

Danas pre 21 sat
Bivši fudbaler i direktor fudbala Reala, Predrag Peđa Mijatović, osvrnuo se na izjavu Vinisijusa Žuniora, koji se izvinio zbog svog ponašanja prilikom izmene u El Klasiku protiv Barselone. Mijatović je ocenio da je „pozitivno što se Vinisijus izvinio… »
Predrag Mijatović u neverici! Ne znam ko ga je savetovao da to kaže

Predrag Mijatović u neverici! Ne znam ko ga je savetovao da to kaže

Večernje novosti pre 21 sat
PARTIZANU ne cvetaju ruže! Davno je završio evropsku odiseju, ispao je iz Kupa Srbije, ruku na srce u nacionalnom šampionatu im i ne ide loše, ali... FOTO: FK Partizan I dok ima brdo problema u Humskoj Predrag Mijatović se bavi i Real Madridom, pa se… »
Peđa Mijatović: "Ne znam ko ga je savetovao da ovo kaže, problem mora brzo da se reši"

Peđa Mijatović: "Ne znam ko ga je savetovao da ovo kaže, problem mora brzo da se reši"

Telegraf pre 22 sata
Bivši fudbaler i direktor fudbala Reala, Predrag Peđa Mijatović, osvrnuo se na izjavu Vinisijusa Žuniora, koji se izvinio zbog svog ponašanja prilikom izmene u El Klasiku protiv Barselone. Mijatović je ocenio da je „pozitivno što se Vinisijus izvinio… »
Vinisijus Žunior se javno pokajao: "Želim da se izvinim svim navijačima Reala..."

Vinisijus Žunior se javno pokajao: "Želim da se izvinim svim navijačima Reala..."

Kurir pre 1 dan
Fudbaler Reala Vinisijus Žunior izvinio se saigračima, klubu, predsedniku Florentinu Perezu i navijačima zbog svog ponašanja na meču 10. kola La Lige protiv Barselone, prenela je španska Marka. Fudbaleri Reala su pre tri dana na svom terenu pobedili… »
Vinisijus se izvinio zbog incidenta na El Klasiku

Vinisijus se izvinio zbog incidenta na El Klasiku

Danas pre 1 dan
Fudbaler Real Madrida Vinisijus Žunior izvinio se navijačima zbog svoje reakcije nakon što je zamenjen u nedeljnom El Klasiku protiv Barselone, koji je njegov tim dobio 2:1. Brazilac je napustio igru u 72. minutu i odmah otišao u svlačionicu, vidno… »

Vesti dana »