Povezane vesti

Postoje stotine snimaka Borkovića i dogovaranja kombinacija SNS?

Postoje stotine snimaka Borkovića i dogovaranja kombinacija SNS?

Vreme pre 10 sati
Nakon što je predsednik Aleksandar Vučić izjavio da je Andrijana Borković snimila razgovor svog bivšeg supruga Dušana Borkovića i funkcionera SNS-a Branka Malovića, ona je reagovala — tvrdeći da nije autorka snimka, ali da postoje stotine takvih… »
Andrijana Borković: Snimak autentičan, Vučić zloupotrebljava moje ime

Andrijana Borković: Snimak autentičan, Vučić zloupotrebljava moje ime

N1 Info pre 12 sati
Andrijana Borković, bivša supruga Dušana Borkovića, potvrdila je da je snimak razgovora između Borkovića i Branka Malovića autentičan, ali da ga ni ona, ni njen advokat ne poseduju. Pozvala je predsednika Srbije da ne zloupotrebljava njeno ime u… »
Supruga Borkovića napustila zemlju: Snimak je autentičan, Vučić da ne zloupotrebljava moje ime

Supruga Borkovića napustila zemlju: Snimak je autentičan, Vučić da ne zloupotrebljava moje ime

Radio 021 pre 12 sati
Bivša supruga sportskog vozača Dušana Borkovića, Andrijana, oglasila se nakon tvrdnje Aleksandra Vučića da je ona snimala razgovor između Borkovića i naprednjaka Branka Malovića o raspodeli novca. Andrijana Borković kaže i da je 31. jula končano uspela… »
Andrijana Borković odgovorila Vučiću: Ne zloupotrebljavajte moje ime, pitajte Dušana Borkovića zašto je snimao svoje…

Andrijana Borković odgovorila Vučiću: Ne zloupotrebljavajte moje ime, pitajte Dušana Borkovića zašto je snimao svoje…

Nova pre 12 sati
Andrijana Borković, bivša supruga sportskog vozača Dušana Borkovića, oglasila se nakon što ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spomenuo, rekavši da je ona pre devet godina snimila razgovor između tadašnjeg muža i funkcionera SNS Branka Malovića. U… »
Oglasila se bivša žena Dušana Borkovića: Nisam dostavila snimak medijima, za njega je znao Andrej Vučić

Oglasila se bivša žena Dušana Borkovića: Nisam dostavila snimak medijima, za njega je znao Andrej Vučić

Danas pre 12 sati
Autentičnost snimak razgovora između Borkovića i Branka Malovića Andrijana Borković potvrdila je bivša supruga Dušana Borkovića, Andrijana Kerkez, svojom objavom na društvenoj mreži X, ali i dodala da ga ni ona, ni njen advokat ne poseduju. Ona se… »
Najpoznatiji mlađi brat ponovo u fokusu: Andrej Vučić simbol neformalnog upravljanja Srbijom

Najpoznatiji mlađi brat ponovo u fokusu: Andrej Vučić simbol neformalnog upravljanja Srbijom

Danas pre 1 dan
Najpoznatiji mlađi brat u Srbiji Andrej Vučić ponovo se našao u žiži javnosti kada je nedeljnik Radar objavio transkript razgovora između sportskog vozača Dušana Borkovića i Brankom Malovićem, potpredsednikom Izvršnog odbora Srpske napredne stranke. U… »

Vesti dana »