Povezane vesti
Tramp odbio svog prijatelja Orbana: Evo šta je tražio od njega, ali predsednik SAD nije popustio
Kurir 01.11.2025
"Tražio je izuzeće. Nismo mu ga odobrili, ali jeste, da, Viktor, moj prijatelj, tražio je izuzeće", rekao je Tramp novinarima u predsedničkom avionu Air Force One. CNN je ranije preneo da će se dvojica lidera sastati sledeće nedelje, samo nekoliko… »
Tramp odbacio orbanov predlog "Neće biti posebnog tretmana za Budimpeštu"
Alo 01.11.2025
Američki predsednik je rekao da neće biti posebnog tretmana za Budimpeštu, koja je tražila da bude izuzeta od sankcija na rusku naftu. Američki predsednik Donald Tramp odbacio je zahtev premijera Viktora Orbana da Mađarsku izuzme od sankcija na rusku… »
"Nismo ga odobrili": Tramp odbacio Orbanov zahtev
Večernje novosti 01.11.2025
AMERIČKI predsednik je rekao da neće biti posebnog tretmana za Budimpeštu, koja je tražila da bude izuzeta od sankcija na rusku naftu. Foto: Tanjug/AP Američki predsednik Donald Tramp odbacio je zahtev premijera Viktora Orbana da Mađarsku izuzme od… »
Tramp i dalje ljut: "Sa njima neću da pregovaram"
B92 01.11.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je malo verovatno da će njegova administracija nastaviti trgovinske pregovore sa Kanadom, ali je napomenuo da ima dobar odnos sa kanadskim premijerom Markom Karnijem. "Ne, ali imam veoma dobar odnos [sa kanadskim… »
Orban pred dilemom – ruska nafta ili naklonost Trampa
Danas 01.11.2025
Predsednik SAD Donald Tramp zakazao je sastanak sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom 8. novembra, iako lokacija razgovora još nije potvrđena, izvestio je Blumberg 29. oktobra, prenosi BNE Intellinews. Prema mišljenju lokalnih analitičara, Orban će… »
Tramp: Nisam odobrio Orbanu izuzeće od američkih sankcija ruskoj nafti
NIN 01.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je mađarski premijer Viktor Orban zatražio od Sjedinjenih Američkih Država izuzeće od sankcija zbog kupovine ruske nafte, ali da SAD to nisu odobrile. "Tražio je izuzeće. Nismo mu ga odobrili, ali jeste, da… »
Kanada uputila izvinjenje, ali carine ostaju na snazi i biće još veće! Tramp poručuje: "Nećemo ponovo započeti trgovinske…
Blic 01.11.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da je malo verovatno da će njegova administracija nastaviti trgovinske pregovore sa Kanadom, ali je napomenuo da ima dobar odnos sa kanadskim premijerom Markom Karnijem. "Ne, ali imam veoma dobar odnos… »
Tramp: SAD i Kanada neće ponovo započeti trgovinske pregovore
NIN 01.11.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je malo verovatno da će njegova administracija nastaviti trgovinske pregovore sa Kanadom, ali je napomenuo da ima dobar odnos sa kanadskim premijerom Markom Karnijem. "Ne, ali imam veoma dobar odnos... Mnogo mi… »
Tramp odbio Orbanov zahtev za izuzeće američkih sankcija: Mađarska neće moći da kupuje rusku naftu
Telegraf 01.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je mađarski premijer Viktor Orban zatražio od Sjedinjenih Američkih Država izuzeće od sankcija zbog kupovine ruske nafte, ali da SAD to nisu odobrile. "Tražio je izuzeće. Nismo mu ga odobrili, ali jeste, da… »
Tramp: Nisam odobrio Orbanu izuzeće od američkih sankcija na rusku naftu
Radio 021 01.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je mađarski premijer Viktor Orban zatražio od Sjedinjenih Američkih Država (SAD) izuzeće od sankcija zbog kupovine ruske nafte, ali da SAD to nisu odobrile. "Tražio je izuzeće. Nismo mu ga odobrili, ali… »
Tramp: Nisam odobrio izuzeće Orbanu
Politika 01.11.2025
Američke sankcije usledile su samo nekoliko dana nakon što je izbio požar u glavnoj rafineriji na Dunavu. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je mađarski premijer Viktor Orban zatražio od Sjedinjenih Američkih Država izuzeće od sankcija zbog… »
Tramp: Sad će nastaviti nuklearne probe
Telegraf 01.11.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je juče da će Sjedinjene Američke Države nastaviti nuklearne probe, ne isključujući mogućnost podzemnih proba. Tramp nije direktno odgovorio na pitanja novinara u predsedničkom avionu na letu ka Floridi da li će… »
Vesti dana »
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 31 povezana
Kremlj o Putinovoj poseti: Indija je naš privilegovani strateški partner
Vesti online pre 39 minutajoš 31 povezana
BIRN: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih
Davidovac pred Barselonu: Oni su iskusna ekipa, ali mi smo u dobrom ritmu...
Kurir pre 29 minutajoš 35 povezanih
Vučić obišao radove na Ekspu: "Verujem da ćemo završiti do septembra 2026. godine" (foto)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane