Povezane vesti

Glumica ima 3 sina, jednog sa autizmom, drugog sa adhd: "Dotuklo me je kad me muž otišao u Nemačku, nisam imala kad ni da…

Glumica ima 3 sina, jednog sa autizmom, drugog sa adhd: "Dotuklo me je kad me muž otišao u Nemačku, nisam imala kad ni da…

Kurir pre 1 dan
Hrvatska glumica Marijana Mikulić progovorila je o životnim izazovima sa kojima se suočila nakon što je njenom sinu dijagnostikovan autizam, a u tom periodu i muž je otišao u Nemačku na godinu dana. Otvoreno je rekla kako je rastrzana u želju da se… »
Glumica rodila tri sina: Jedan ima autizam, drugi adhd - Marijana priznaje: "Dotuklo me je kad je muž otišao, očekivanja…

Glumica rodila tri sina: Jedan ima autizam, drugi adhd - Marijana priznaje: "Dotuklo me je kad je muž otišao, očekivanja…

Blic pre 18 sati
Glumica Marijana Mikulić ima trojicu sinova, koji su joj centar sveta. Jedan od sinova ima autizam, o čemu je otvoreno govorila. - Okolina ne zna ništa drugo osim da osuđuje. Danas svi očekuju da radiš kao da uopšte nemaš porodicu, da si uvek dostupan… »
Poznata glumica rodila tri sina: Jedan ima autizam, a drugi ADHD – „Odlazak muža me je dotukao, nisam imala vremena ni da…

Poznata glumica rodila tri sina: Jedan ima autizam, a drugi ADHD – „Odlazak muža me je dotukao, nisam imala vremena ni da…

Nova pre 21 sat
Glumica Marijana Mikulić ima trojicu sinova, od kojih jedan ima autizam, o čemu je sada otvoreno govorila u hrvatskoj emisiji „Nedeljom u 2“. „Okolina ne zna ništa drugo osim da osuđuje. Danas svi očekuju da radiš kao da uopšte nemaš porodicu, da si uvek… »

Vesti dana »