Povezane vesti
Terzić hvali Milojevića: Izdržali smo sve pritiske da se smeni!
Sport klub pre 1 dan
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je posle pobede nad Lilom kao da će Vladan Milojević ostati još dugo trener kluba. Terzić je pričao sa novinarima ispred svečane lože i hvalio Milojevića. „Sve pohvale zaslužuje Vladan Milojević… »
Milojević posle Lila: "Imate moju ostavku, evo sad sedam u kola i odlazim"
Sportske.net pre 1 dan
Konačno je Crvena zvezda pobedila u Ligi Evrope. Na stadionu "Rajko Mitić" je pao Lil, a šampion Srbije je ostao "u životu" kada je u pitanju međunarodno takmičenje. Dan pošto je imao nikad emotivnije izlaganje i praktično najavio svoj odlazak, Vladan… »
Tabela LE: Zvezda prva ispod crte, neočekivani lider i fenjeraš
Sport klub pre 1 dan
Kompletirano je četvrto kolo UEFA Lige Evrope, a pogled na tabelu mnoge će iznenaditi. Crvena zvezda je protiv francuskog Lila ( 1:0) ostvarila prvu pobedu ove sezone u Ligi Evrope i „skočila“ nekoliko mesta na tabeli. Sad je na poziciji 25, odnosno na… »
Vladan Milojević posle pobede nad Lilom: "Stalno se priča o mom statusu, većina je za to da ja odem iz kluba, otići ću, nemam…
Dnevnik pre 1 dan
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je izneo utiske posle pobede nad Lilom. Crveno-beli su savladali francuski tim sa 1:0, u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope. Milojević je otkrio šta je igračima rekao na poluvremenu. "Svaka pobeda je lepa… »
Tabela Lige Evrope: Zvezda se pobedom vratila u borbu za prolaz, ali sa pravom sme da sanja i više od toga
Nova pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde napravili su pravi podvig, sa 1:0 savladali Lil i tako ne samo prekinuli niz od četiri meča bez pobede, već i na najbolji mogući način povećali svoje šanse za prolaz u narednu fazu Lige Evrope. Pred duel sa Francuzima, Zvezda je… »
Endi Bara gledao Zvezdu, pa govorio o Rijeri: Zavisi od Celja
Sport klub pre 1 dan
Gde ima dima, ima i vatre, Albert Rijera je sve bliže prelasku na klupu Crvene zvezde. Imao je prilično emotivno izlaganje na konferenciji za novinare posle pobede nad Lilom šef struke Crvene zvezde Vladan Milojević, ali je veliko pitanje hoće li trener… »
Zvezdan Terzić veličao Vladana Milojevića: "Izdržali smo sve pritiske i napade da se on smeni"
Telegraf pre 1 dan
Video: Dajem ostavku, jeste zadovoljni?! Haos na konferenciji Milojevića, ušao u raspravu sa novinarima. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Lil sa 1:0 u četvrtom kolu ligaškog dela Lige Evrope, tako da su napravili veliki korak napred na tabeli. Posle… »
TABELA - Zvezda i dalje ''ispod crte'', ali ovaj raspored mora da se iskoristi!
Sportske.net pre 1 sat
Završena su prva četiri kola Lige Evrope, a ekipa Crvene zvezde je večeras ostvarila prvu pobedu, i to protiv francuskog Lila na ''Marakani'' (1:0). Podsetimo, srpski šampion je najpre remizirao na ''Marakani'' protiv Seltika (1:1), zatim je doživeo dva… »
Rijera o dolasku u Zvezdu: "Predsednik ima lep problem, ne mogu da prihvatim ja..."
Sportske.net pre 1 sat
Dok su fudbaleri Crvene zvezde odmeravali snage sa Lilom u meču četvrtog kola Lige Evrope, u Celju je domaćin slavio nakon preokreta protiv varšavske Legije rezultatom 2:1 u okviru trećeg kola Lige konferencija. Bio je to treći uzastopni trijumf tima… »
Dule Savić posle lila: „Bez ove pobede sve bi bilo drugačije!“
Hot sport pre 1 sat
Legenda je zadovoljna viđenim na terenu Crvena zvezda je na stadionu „Rajko Mitić“ savladala Lil rezultatom 1:0 u četvrtom kolu Lige Evrope, golom Marka Arnautovića u 85. minutu iz penala, pred više od 25.000 gledalaca. Pobeda je stigla posle dva kiksa u… »
Terzić uzvratio zlim jezicima: „Izdržali smo napade da se Milojević smeni!“
Hot sport pre 1 sat
Odgovor za sve koji nisu verovali Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Lil sa 1:0 u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope i tako napravili veliki korak ka evropskom proleću. Posle utakmice je ispred stadiona „Rajko Mitić“ govorio generalni direktor kluba… »
Bara o dolasku Rijere u Zvezdu: Mora Celje da pristane (video)
Sportski žurnal pre 1 sat
Teško je pričati o tome, mnogo zavisi od Celja. Endi Bara, menadžer trenera Celja Alberta Rijere, koji se pominje kao naslednik Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, gledao je na „Marakani“ meč crveno-belih sa Lilom (1:0) u 4. kolu Lige Evrope. -… »
Milojević: Tražili smo tu eneriju koja je bila sinoć na utakmici košarkaša sa Panatinaikosom
Doći će i taj famozni decembar, ako ne dođe i nešto ranije, da klub može da ide u malo mirnije vode. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa protiv Lila odigrala taktički zrelo i da je dobra energija bila ključ pobede. - Svaka… »
Veljković: Važna pobeda za samopouzdanje
Bitna je reakcija i bitno je da se ne plašimo grešaka. Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u 4. kolu Lige Evrope protiv Lila 1:0. Štoper Miloš Veljković izneo je prve utiske: - Mnogo važna pobeda za samopouzdanje i za ostanak u trci za nokaut fazu. Mislim… »
Kako su igrali rivali Zvezde? Selta gazila, Šturm odoleo Forestu
Sport klub pre 1 sat
FSCB i Malme poraženi, Rumuni izgubili u Švajcarskoj od Bazela, a Šveđani na svom terenu od Panatinaikosa, presudio im Filip Đuričić. Crvena zvezda je odradila ono što je do nje, slavila je protiv Lila (1:0) i stigla je do prve pobede u Ligi Evrope ove… »
„Mislim da smo zaslužili, mnogo će značiti ova pobeda“
Nova pre 1 sat
Fudbaler Crvene zvezde Marko Veljković rekao je da je njegova ekipa večeras odigrala zrelo protiv Lila u Ligi Evropa i da je zaslužila pobedu. „Odigrali smo zrelo, više nam odgovara da imamo kontrolu i da ne ulazimo mnogo u kontre kao u prošlim… »
Reči koje ne priliče treneru Zvezde: „Mislite da ću da se besim po Košutnjaku?“
Nova pre 1 sat
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, nakon velikog uspeha svog tima i pobede nad Lilom, po završetku meča je ušao u sukob sa novinarima na konferenciji za medije. Milojević se, naime, nakon loših rezultata crveno-belih i četiri vezane utakmice bez… »
Elšnik: Sada znamo da možemo da pobedimo sve do kraja
Sport klub pre 1 sat
Timi Maks Elšnik je bio prezadovoljan posle pobede protiv Lila, pohvalio je timski duh. Elšnik je odigrao 90 minuta na poziciji zadnjeg veznog, odradio dosta defanzivnih zadataka. „Danas smo svi, od prvog do poslednjeg, ostavili sve na terenu. Na kraju… »
Zvezdan Terzić se oglasio porukom za Vladana Milojevića: "Izdržali smo sve napade da se smeni"
Mondo pre 1 sat
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se posle pobede protiv Lila na "Marakani" i uputio čestitke ekipi, a na prvom mestu treneru Vladanu Milojeviću. "Pre svega, sve pohvale zaslužuje Vladan Milojević, koji je bio pod strahovitim… »
Milojević: Još večeras ću podneti ostavku ako će Zvezdi zbog toga biti bolje
Nemam nikakav problem, imam i dalje podršku navijača, da li je moguće da malo poštovanja nemate. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će još večeras podneti ostavku ako će klubu zbog toga biti bolje, u jeku spekulacija da će biti smenjen u… »
Zvezda skočila posle pobede nad Lilom: Ovako izgleda tabela Lige Evrope posle četvrtog kola
Kurir pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde napredovali su četiri mesta na tabeli Lige Evrope posle trijumfa nad Lilom. Crvena zvezda je savladala Lil 1:0 u Beogradu u okviru 4. kola i sa 30. mesta stigla do 26. pozicije. To je još uvek ispod 24. mesta, poslednjeg koje vodi… »
Rijeru pitali o dolasku u Zvezdu, ovo je odgovor Španca
Sport klub pre 1 sat
Albert Rijera je došao i do treće pobede u Ligi konferencije sa Celjem, a posle meča protiv Legije iz Varšave nije potvrdio da nastavlja trenersku karijeru u Crvenoj zvezdi. Pričao je, kao i u prethodnim situacijama, prilično diplomatski. „Ne mogu da… »
Veljković posle prvog trijumfa u ligi Evrope: Zaslužili smo pobedu protiv Lila!
Kurir pre 1 sat
"Odigrali smo zrelo, više nam odgovara da imamo kontrolu i da ne ulazimo mnogo u kontre kao u prošlim utakmicama. Kada ne bismo završavali akcije, pravili smo faulove i to nam je pomoglo, čekali smo priliku i iskoristili je", rekao je Veljković posle… »
Elšnik: Bili smo prava ekipa, zaslužili smo pobedu
Politika pre 1 sat
Ostavili smo sve na terenu, nije falilo borbe i karaktera i na taj način možemo svakog da pobedimo – rekao je Maks Elšnik. Danas smo svi, od prvog do poslednjeg, ostavili sve na terenu. Na kraju krajeva, zaslužili smo tri boda koja su jako bitna za… »
Marko Arnautović kakvog nikad niste videli: "Izdivljao" u transu, a njegov vrisak pobede čuo je ceo Beograd
Telegraf pre 1 sat
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Lil u meču 4. kola Lige Evrope, a koliko je ovaj trijumf značio fudbalerima domaćeg tima najbolje se videlo na kraju susreta. Naime, kamere su snimile, posle poslednjeg sudijskog zvižduka, Marka Arnautovića kako se… »
"Nadam se da je kriza završena, ali videćemo da li jeste" - Milojević detaljno o situaciji u klubu
Sportske.net pre 2 sata
Crvena zvezda je pobedila posle četiri utakmice i to u Ligi Evrope. Trener Vladan Milojević je posle meča bio emotivniji čak i nego juče, javno je rekao da je bivši ako to klubu treba, čak je planuo u jednom trenutku. Ipak, pre svega toga, bilo je… »
Nezapamćena konferencija vladana milojevića: „Dajem ostavku – Ne kopčam se ja na leđa!“
Hot sport pre 2 sata
Prvi utisci nakon pobede! U okviru 4. kola Lige Evrope, Crvena zvezda je u Beogradu dočekala Lil. Pobedu je odneo domaći sastav – 1:0, pogotkom Marka Arnautovića. Nakon utakmice, trener ‘crveno-belih’ izneo je svoje viđenje: „Znaju se neke stvari ovde… »
Šok na „marakani“: Rijerin menadžer gledao Zvezdu, pa poslao poruku!
Hot sport pre 2 sata
Nešto se kuva u Beogradu Agent poznatog španskog stručnjaka Alberta Rijere, Endi Bara, viđen je u loži stadiona „Rajko Mitić“ tokom duela Crvene zvezde i Lila u Ligi Evrope. Njegovo prisustvo izazvalo je buru spekulacija o tome da je Rijera ozbiljan… »
Milojević: Još večeras ću podneti ostavku ako će Zvezdi zbog toga biti bolje
Radio sto plus pre 2 sata
“Stalno se priča o mom statusu, koliko vidim da je većina za to da ja odem iz kluba. Otići ću, nemam problem, ako narod smatra da ne mogu više da pružim Crvenoj zvezdi. Da se ne pravimo Toše, svi ste to pisali, smenjivali ste me, vređali mene i moju… »
Učena: Neke stvari su nas mučile međusobno, sad je sve rešeno!
Sport klub pre 2 sata
Frenklin Tebo Učena konačno je pokazao zašto je doveden kao veliko pojačanje u odbrani Crvene Zvezde. Bivši igrač norveškog Sarpsborga nije blistao na prethodnim utakmicama na evropskoj sceni, ali je u pobedi nad Lilom bio jedan od najboljih na terenu… »
Milojević: Moja ostavka je i dalje na stolu, većina me želi van kluba
RTS pre 2 sata
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je na konferenciji za medije posle duela protiv Lila da je njegova ostavka i dalje na stolu, kao i da će napustiti klub ukoliko to bude potrebno. Zvezda je protiv Lila zabeležila prvu pobedu u Ligi… »
SKener: Veliko veče Mateusa, kapiten se probudio u poslednji čas
Sport klub pre 2 sata
Konačno! Crvena zvezda je došla do prve pobede u Ligi Evrope, a nju je fantastičnom odbranom u 90. minutu potpisao najbolji u ekipi od početka sezone - golman Mateus. Izveo je Vladan Milojević najbolje što ima protiv Lila, dok je Bruno Ženezio ostavio… »
Elšnik: Sada znamo da možemo da savladamo svakog do kraja
Sportski žurnal pre 3 sata
Zvezda je takva, nekad ne možemo da pobedimo lakšeg protivnika, a dobijemo najjačeg. Fudbaleri Crvene zvezde su savladali su Lil 1:0 u 4. kolu Lige Evrope. Nakon utakmice Timi Maks Elšnik je izneo prve utiske: - Danas smo svi, od prvog do poslednjeg… »
Zvezdina pobeda zlata vredna: Crveno-beli dobili tri stvari trijumfom nad Lilom, i ne zna se koja je od koje važnija
Nova pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde su sa 1:0 savladali Lil u 4. kolu Lige Evrope, a ova pobeda je posebno važna iz tri razloga. Sva tri, u najmanju ruku, veoma važna. Pred ovu utakmicu, Zvezda je na svok kontu imala tek jedan bod (remi sa Seltikom), zbog čega su… »
Elšnik posle trijumfa nad lilom: Ovo je Crvena zvezda! Jedna pobeda može da nas podigne
Kurir pre 2 sata
Fudbaler Crvene zvezde Timi Maks Elšnik rekao je da bi večerašnja pobeda protiv Lila mogla sve da preokrene i da su crveno-beli pokazali da mogu da se suprotstave svakom protivniku u Ligi Evropa. "Znači nam pobeda. Lil je iz ekipa iz lige petica, možda i… »
Terzić veličao milojevića: Izdržali smo sve napade i pritiske da se on smeni...
Kurir pre 2 sata
Zvezda je zabeležila jako važnu pobedu kojom se vratila u igru za nokaut fazu za ovog takmičenja. Crveno-beli su takođe prekinuli seriju od četiri uzastopna meča bez pobede i najavili izlazak iz krize. Svoje zadovoljstvo nakon meča nije krio generalni… »
Učena nakon velike pobede Zvezde: „Želimo još, verujemo jedni u druge“
Nova pre 2 sata
Tebo Učena, fudbaler Crvene zvezde, mogao je da bude jedan od heroja pobede nad Lilom. Nažalost, njegov šut je zatresao stativu, ali su crveno-beli uspeli da slave, 1:0. „Bilo je teško, svi znamo. Važna pobeda za nas i ključno je bilo da ne odustajemo… »
Skener kurira! Zvezda je živa, a ovo su junaci trijumfa nad lilom: Milojević znalački spremio utakmicu, sjajni Krunić i dva…
Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Lil 1:0, u utakmici četvrtog kola Lige Evropa i ostvarili prvu pobedu ove sezone u tom takmičenju.Zvezda je pobedila golom koji je Marko Arnautović postigao u 85. minutu iz jedanaesterca. Mateus 7,5 Ovaj… »
Miloš Veljković: Važna pobeda za samopouzdanje
Dnevnik pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u okviru četvrtog kola Lige Evrope protiv ekipe Lila rezultatom 1:0. Nakon utakmice prve utiske je podelio defanzivac Miloš Veljković. - Mnogo važna pobeda za samopouzdanje i za ostanak u trci za nokaut fazu. Mislim da… »
Haos na konferenciji za medije! Milojević besno poručio: Šta je problem?! Dajem ostavku odmah! Neću da se besim...
Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Lil 1:0, u utakmici četvrtog kola Lige Evropa i ostvarili prvu pobedu ove sezone u tom takmičenju. Zvezda je pobedila golom koji je Marko Arnautović postigao u 85. minutu iz jedanaesterca. Međutim… »
Bodovi, ali i pare: Evo koliko je Crvena zvezda zaradila pobedom nad Lilom u Ligi Evrope
Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu u Ligi Evrope i tako ostali u trci za plasman u nokaut fazu. Golom Marka Arnautovića iz penala u 85. minutu Crvena zvezda je savladala Lil u utakmici 4. kola. Zvezda je stigla do četvrtog boda i tako… »
Haos na Zvezdinoj konferenciji, Milojević: „Evo, dajem ostavku“
Nova pre 2 sata
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, održao je burnu konferenciju za medije nakon pobede nad Lilom od 1:0. „Mislim da sam trener jedan koji stoji čvrsto sa obe noge na zemlji, kad smo pravili velike pobede koje su nam donosile ulazak u Ligu šampiona… »
Moja ostavka je na stolu! Milojević najavio odlazak iz Zvezde: Smenjivali ste, vređali me, otići ću nije problem...
Kurir pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Lil rezultatom 1:0 u utakmici 4. kola Lige Evrope. Zvezda je zabeležila jako važnu pobedu kojom se vratila u igru za nokaut fazu za ovog takmičenja. Crveno-beli su takođe prekinuli seriju od četiri uzastopna meča bez… »
Pitanje koje je „otvorilo“ Miloja: Šta je sve rekao trener Zvezde
Sport klub pre 2 sata
Nemoj da se pravimo Toše, da li treba da se 'besim po Košutnjaku, ne kopčam se ja na leđa... Pitanje da pojasni izjavu koju je dao još u miks zoni, da „ko god dođe, isto će da bude“, jer „znaju se neke stvari ovde“… …lansiralo je do tada prilično mirnog… »
Milojević: Ako sam ja problem – podnosim ostavku
Politika pre 2 sata
Na pitanje o njegovom statusu i "stalnim pričama" o njegovom odlasku, emotivno je rekao da je to najmanji problem jer koliko vidi „svi žele da odem" „Ne znam da li ovo znači i kraj krize, nadam se da jeste. Ali, treba da uživamo u ovoj pobedi, rekao je… »
"Bez njih Ovo ne bi bilo moguće!" Tebo Učena nakon prve pobede Zvezde u Ligi Evrope
Večernje novosti pre 3 sata
Tebo učena je izneo utiske nakon pobede Zvezde nad Lilom (1:0) u Ligi Evrope. FOTO: FK Crvena zvezda Ovo je bila prva pobeda Crvene zvezde u Ligi Evrope ove godine. - Bilo je teško, svi znamo. Važna pobeda za nas i ključno je bilo da ne odustajemo pored… »
"Dajem ostavku, jeste zadovoljni?!" Haos na konferenciji Vladana Milojevića, ušao u raspravu sa novinarima
Telegraf pre 2 sata
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Lil u utakmici četvrtog kola Lige Evrope na stadionu "Rajko Mitić" golom Marka Arnautovića, ali je burno bilo na konferenciji Vladana Milojevića posle duela sa francuskim sastavom. Trener Crvene zvezde je u… »
"Od sutra više nisam trener zvezde"! Milojević na burnoj konferenciji poručio: "Ne kopčam se ja na leđa"
Večernje novosti pre 2 sata
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, održao je burnu konferenciju za medije nakon pobede nad Lilom od 1:0. FOTO: FK Crvena zvezda On je nakon meča uradio retrospektivu svog bitisanja u Zvezdi. - Mislim da sam trener jedan koji stoji čvrsto sa obe noge… »
Đuričić srušio jednog od Zvezdinih rivala u Ligi Evrope, Terzić strelac i asistent za Salcburg u prvoj pobedi!
Telegraf pre 2 sata
Zanimljivih je bilo utakmica u prvom terminu Lige Evrope večeras, a na dva susreta su strelci bili i srpski fudbaleri. Filip Đuričić je postigao gol za svoj Panatinaikos, dok je Aleksa Terzić uspeo da se raduje u dresu Salcburga. Oba tima su večeras… »
"Preuzeo je odgovornost u teškom trenutku" Trener Lila pohvalio jednog fudbalera Zvezde
Večernje novosti pre 2 sata
Poražen je Lil od Crvene zvezde u Beogradu, a trener Bruno Ženezio izašao je pred novinare na "Marakani". FOTO: Tanjug/AP Za početak je analizirao sam meč. - Nema žaljenja. Kad se utakmica završi, žaljenje ne služi ničemu. Mislim da nam je nedostajalo… »
Trener Lila ne žali ni za čim posle poraza od Zvezde: "Falilo nam je energije"
Sportske.net pre 3 sata
Lil je vezao i drugi poraz u Ligi Evrope porazom od Crvene zvezde u Beogradu. Ipak, tim sa severa Francuske i dalje je u dobroj poziciji, tako da trener Bruno Ženezio nije imao razloga za paniku. "Nema žaljenja. Kad se utakmica završi, žaljenje ne služi… »
Trener Lila nakon meča: „Žaljenje nema smisla!“
Hot sport pre 3 sata
Njegovo viđenje utakmice! U okviru 4. kola Lige Evrope, Crvena zvezda je u Beogradu dočekala Lil. Pobedu je odneo domaći sastav – 1:0, pogotkom Marka Arnautovića. Nakon meča, trener Lila – Bruno Genezio je rekao: „Žaljenje nema smisla. Kada se završi… »
Milojević: Odigrali smo taktički zrelo, doći će i taj famozni decembar
Radio sto plus pre 3 sata
“Svaka pobeda je lepa, drago mi je zbog igrača, meni je svaka pobeda koju ostvarim sa Crvenom zvezdom nešto najlepše u mom životu. Odigrali smo dobru utakmicu, taktički zrelu. Znao sam da ćemo imati problema u prvom poluvremenu, psihologija igra veliku… »
Kapiten Đuričić srušio Malme, Terzić overio trijumf Salcburga
Sport klub pre 3 sata
Odigrane su prve utakmice četvrtog kola UEFA Lige Evrope. Pored Crvene zvezde pobede su ostvarili Panatinaikos, Red Bul Salcburg, Bazel, Midtjiland, Frajburg i Selta. Srpski fudbaleri Filip Đuričić i Aleksa Terzić bili su strelci i najbolji igrači svojih… »
Terzić i Đuričić strelci u pobedama Salcburga i Panatinaikosa u Ligi Evrope
RTS pre 3 sata
Srpski fudbaleri Aleksa Terzić i Filip Đuričić upisali su se u strelce u četvrtom kolu Lige Evrope, u pobedama svojih timova – Salcburga i Panatinaikosa. Terzić je blistao u trijumfu Salcburga nad holandskim timom Go Ahed Igls 2:0. Srpski defanzivac… »
Ostavili smo sve na terenu Timi Maks Elšnik veruje: Kad igramo ovako, možemo da pobedimo svaku ekipu
Dnevnik pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali su ekipu Lila rezultatom 1:0 u okviru četvrtog kola Lige Evrope. Nakon utakmice vezni fudbaler Timi Maks Elšnik je izneo prve utiske. – Danas smo svi, od prvog do poslednjeg, ostavili sve na terenu. Na kraju krajeva… »
Učena objasnio ključ pobede Zvezde nad Lilom
B92 pre 3 sata
Frenklin Tebo Učena, fudbaler Crvene zvezde, oglasio se nakon pobede nad Lilom. Fudbaleri Crvene zvezde su dočekali Lil u 4. kolu Lige Evrope i pobedili minimalnim rezultatom! Izabranici Vladana Milojevića savladali su francuski Lil na svom stadionu… »
Trener Lila posle Zvezde: "Žaljenje nema smisla - njih trojica su im omogućila da pobede"
B92 pre 3 sata
Bruno Ženesio, trener Lila, obratio se na konferenciji za medije nakon utakmice četvrtog kola Lige Evrope. Francuski tim je pretrpeo poraz u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" u duelu protiv Crvene zvezde (1:0). "Žaljenje nema smisla. Kada se završi… »
Pitali smo trenera Lila ko iz Zvezde je na njega ostavio najveći utisak: "To su tri ključna igrača, zar ne?"
Telegraf pre 3 sata
Nisu uspeli fudbaleri Lila da napuste Beograd sa bodovima u ruci, pošto su večeras poraženi u četvrtom kolu Lige Evrope od Crvene zvezde golom Marka Arnautovića sa penala u 85. minuta. Poprilično dugačku konferenciju održao je trener Lila, Bruno Ženesio… »
Tebo Učena: "Sada više igramo kao tim, ne zanimaju me golovi, već pobede"
Telegraf pre 3 sata
Frenklin Tebo Učena odigrao je najbolju utakmicu u dresu Crvene zvezde, a posle meča otkrio je razlog tome. Štoper Zvezde je u prethodnih nekoliko mečeva pravio velike greške, ali je u ovom u paru sa Milošem Veljkovićem bio mnogo stabilniji: - Znali smo… »
Dule Savić oduševljen, otkrio ko ga je oduševio, pa poručio: "Bez ove pobede bi bilo drugačije..."
Telegraf pre 3 sata
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Lil rezultatom 1:0 u utakmici četvrtog kola Lige Evrope. Pred više od 25.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić" gol odluke, za prvenac u grupnoj fazi i "izlazak iz krize", postigao je Marko Arnautović u 85… »
Zvezda i Milojević su zaslužili više - poluprazna Marakana dočekala Lil
Sportske.net pre 6 sati
Trenutno najvažniji meč za Crvenu zvezdu ipak nije mobilisao navijače, jer je stadion "Rajko Mitić" na početku utakmice sa Lilom bio poluprazan. Šampion Srbije bi eventualnom pobedom u ovom meču popravio raspoloženje, momentalno najavio izlazak iz krize… »
Vesti dana »
Peti dan štrajka glađu Dijane Hrke, privedeni aktivisti zbog šaranja prostorija SNS-a u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 danjoš 108 povezanih
Milojević posle Lila: "Imate moju ostavku, evo sad sedam u kola i odlazim"
Sportske.net pre 1 danjoš 61 povezana
Novak ranije zbog partizana: Đoković saznao termin polufinala u Atini
Kurir pre 1 satjoš 56 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Beta pre 6 satijoš 35 povezanih
Žestoko neslaganje šefa delegacije EU i predsednika Srbije: „Ogledalo stvarnosti“ ili „tuđe mišljenje“
Nedeljnik pre 8 satijoš 31 povezana