Povezane vesti

"Postigao sam dogovor sa Trampom" Orban nakon sastanka u Beloj kući - Dobro jutro, Briselu!

"Postigao sam dogovor sa Trampom" Orban nakon sastanka u Beloj kući - Dobro jutro, Briselu!

Večernje novosti pre 5 minuta
MAĐARSKI premijer Viktor Orban izjavio je da je postigao dogovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom o finansijskom zaštitnom štitu. Foto: Profimedia - Možemo da kažemo i to da ovim sporazumom imamo gotovo neograničene… »
Orban: Postigao sam dogovor sa Trampom

Orban: Postigao sam dogovor sa Trampom

Vesti online pre 1 sat
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je postigao dogovor sa predsednikom SAD Donaldom Trampom o finansijskom zaštitnom štitu. – Možemo da kažemo i to da ovim sporazumom imamo gotovo neograničene mogućnosti finansiranja u Sjedinjenim Američkim… »
Orban se dogovorio s Trampom: "Američkim parama da zamenimo briselske"

Orban se dogovorio s Trampom: "Američkim parama da zamenimo briselske"

B92 pre 1 sat
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je postigao dogovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom o finansijskom zaštitnom štitu. "Možemo da kažemo i to da ovim sporazumom imamo gotovo neograničene mogućnosti finansiranja u… »
Orban: Postigao sam dogovor sa Trampom o finansijskom zaštitnom štitu

RTV pre 1 sat
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je postigao dogovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom o finansijskom zaštitnom štitu. "Možemo da kažemo i to da ovim sporazumom imamo gotovo neograničene mogućnosti… »

Euronews pre 1 sat
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je postigao dogovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom o finansijskom zaštitnom štitu. "Možemo da kažemo i to da ovim sporazumom imamo gotovo neograničene mogućnosti finansiranja u… »
„Dobro jutro, brisele!“ Orban posle sastanka s Trampom objavio veliki zaokret

„Dobro jutro, brisele!“ Orban posle sastanka s Trampom objavio veliki zaokret

Dnevnik pre 1 sat
BUDIMPEŠTA: Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je postigao dogovor sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom o finansijskom zaštitnom štitu. "Možemo da kažemo i to da ovim sporazumom imamo gotovo neograničene mogućnosti… »
Dobro jutro, Briselu! Orban je postigao dogovor sa Trampom kakav bi mnoge zemlje poželele

Dobro jutro, Briselu! Orban je postigao dogovor sa Trampom kakav bi mnoge zemlje poželele

Alo pre 1 sat

Politika pre 1 sat
Premijer naglasio da ako bi Mađarska ili njen finansijski sistem bili izloženi bilo kakvom spoljašnjem napadu, Amerikanci su dali reč da će u svakom takvom slučaju zaštititi finansijsku stabilnost Mađarske. BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban… »
Sijarto otkrio detalje razgovora sa Amerikancima

Sijarto otkrio detalje razgovora sa Amerikancima

Pravda pre 4 sati
Oslobođenje ima trajni karakter i odnosi se na neodređeno vreme, istakao je šef mađarske diplomatije. Sijarto kaže da su Sjedinjene Američke Države trajno oslobodile isporuke ruske nafte i gasa za Mađarsku od sankcija. "Pojedini mediji tvrde da američko… »
Orban tvrdi da je Trump obećao finansijski štit Mađarskoj

Orban tvrdi da je Trump obećao finansijski štit Mađarskoj

Bloomberg Adria pre 5 sati
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da je američki predsednik Donald Trump pristao da podrži ekonomiju njegove zemlje u slučaju spekulativnog napada, iako nije dao detalje o konkretnom dogovoru. "Juče sam sklopio dogovor sa američkim predsednikom o… »
Bela kuća demantuje Budimpeštu: Mađarska dobila samo jednogodišnje izuzeće od američkih sankcija

Bela kuća demantuje Budimpeštu: Mađarska dobila samo jednogodišnje izuzeće od američkih sankcija

NIN pre 4 sati
Bela kuća je danas saopštila da Mađarskoj nije odobreno neograničeno, već jednogodišnje izuzeće od američkih sankcija na isporuku ruske nafte i gasa, čime je demantovala izjave mađarskih zvaničnika o postignutom dogovoru sa Vašingtonom. Vest je preneo… »
Bela kuća demantovala Sijarta

Bela kuća demantovala Sijarta

Vesti online pre 6 sati
Bela kuća je danas saopštila da je Mađarskoj odobreno jednogodišnje izuzeće od sankcija na isporuku nafte i gasa iz Rusije, a ne neograničeno, kako tvrdi Budimpešta. Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio da je Mađarska dobila vremenski… »
Šta su SAD dobile zauzvrat od Mađarske?

Šta su SAD dobile zauzvrat od Mađarske?

Vesti online pre 6 sati
Mađarski premijer Viktor Orban je rekao da je njegova zemlja dobila izuzeće od američkih sankcija na gorivo iz Rusije. On je posle sastanka u Beloj kući s predsednikom Donaldom Trampom kazao da će to će omogućiti da ruska nafta i gas i dalje stižu u… »
Sankcije na gas: Bela kuća demantovala mađarskog ministra

Sankcije na gas: Bela kuća demantovala mađarskog ministra

Vreme pre 6 sati
Bela kuća je saopštila da je Mađarskoj nije odobreno neograničeno izuzeće od sankcija na isporuku nafte i gasa iz Rusije, već jednogodišnje. Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto je izavio da je Mađarska dobila vremenski neograničeno izuzeće… »
"Dobili neograničeno oslobađanje od sankcija SAD za ruski gas i naftu"

"Dobili neograničeno oslobađanje od sankcija SAD za ruski gas i naftu"

B92 pre 7 sati
Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto izjavio je da je Mađarska dobila neograničeno oslobađanje od sankcija SAD za korišćenje ruske nafte i gasa, što je u suprotnosti sa izjavom zvaničnika Bele kuće koji je rekao da im je odobreno izuzeće na godinu… »
Bela kuća demantovala Sijarta: Mađarsko izuzeće od sankcija važi samo godinu dana

Bela kuća demantovala Sijarta: Mađarsko izuzeće od sankcija važi samo godinu dana

Danas pre 17 sati
Bela kuća je danas saopštila da je Mađarskoj odobreno jednogodišnje izuzeće od sankcija na isporuku nafte i gasa iz Rusije, a ne neograničeno, kako tvrdi Budimpešta, objavio je Rojters. Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto danas je izavio da… »
Sijarto: Mađarska dobila neograničeno izuzeće od američkih sankcija na rusku naftu i gas

Sijarto: Mađarska dobila neograničeno izuzeće od američkih sankcija na rusku naftu i gas

Danas pre 20 sati
Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je danas da je Mađarska dobila izuzeće od američkih sankcija na isporuku nafte i gasa iz Rusije koje nije vremenski ograničeno i naveo da je netačno izveštavanje zapadnih medija da ono važi samo… »

Vesti dana »