Повезане вести

Орбан тврди да је Трумп обећао финансијски штит Мађарској

Орбан тврди да је Трумп обећао финансијски штит Мађарској

Блоомберг Адриа пре 29 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да је амерички председник Доналд Трумп пристао да подржи економију његове земље у случају спекулативног напада, иако није дао детаље о конкретном договору. "Јуче сам склопио договор са… »
Трамп ипак није дао Орбану неограничено изузеће за руску нафту: Бела кућа открила истину о састанку у Вашингтону

Трамп ипак није дао Орбану неограничено изузеће за руску нафту: Бела кућа открила истину о састанку у Вашингтону

Мондо пре 28 дана
Премијер Мађарске Виктор Орбан био је у Белој кући у Вашингтону на састанку са америчким председником Доналдом Трампом када су преговарали о изузећу Мађарске од увоза руског гаса и нафте након нових америчких санкција. Орбан је… »
"Постигао сам договор са Трампом" Орбан након састанка у Белој кући - Добро јутро, Бриселу!

"Постигао сам договор са Трампом" Орбан након састанка у Белој кући - Добро јутро, Бриселу!

Вечерње новости пре 28 дана
МАЂАРСКИ премијер Виктор Орбан изјавио је да је постигао договор са председником Сједињених Америчких Држава Доналдом Трампом о финансијском заштитном штиту. Фото: Профимедиа - Можемо да кажемо и то да овим споразумом имамо… »
Орбан: Постигао сам договор са Трампом

Орбан: Постигао сам договор са Трампом

Вести онлине пре 28 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да је постигао договор са председником САД Доналдом Трампом о финансијском заштитном штиту. – Можемо да кажемо и то да овим споразумом имамо готово неограничене могуц́ности финансирања у… »
Орбан се договорио с Трампом: "Америчким парама да заменимо бриселске"

Орбан се договорио с Трампом: "Америчким парама да заменимо бриселске"

Б92 пре 28 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да је постигао договор са председником Сједињених Америчких Држава Доналдом Трампом о финансијском заштитном штиту. "Можемо да кажемо и то да овим споразумом имамо готово неограничене… »
Орбан: Постигао сам договор са Трампом о финансијском заштитном штиту

РТВ пре 28 дана
БУДИМПЕШТА - Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да је постигао договор са председником Сједињених Америчких Држава Доналдом Трампом о финансијском заштитном штиту. "Можемо да кажемо и то да овим споразумом имамо готово… »

Еуроневс пре 28 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да је постигао договор са председником Сједињених Америчких Држава Доналдом Трампом о финансијском заштитном штиту. "Можемо да кажемо и то да овим споразумом имамо готово неограничене… »
„Добро јутро, бриселе!“ Орбан после састанка с Трампом објавио велики заокрет

„Добро јутро, бриселе!“ Орбан после састанка с Трампом објавио велики заокрет

Дневник пре 28 дана
БУДИМПЕШТА: Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је да је постигао договор са председником Сједињених Америчких Држава Доналдом Трампом о финансијском заштитном штиту. "Можемо да кажемо и то да овим споразумом имамо готово… »
Добро јутро, Бриселу! Орбан је постигао договор са Трампом какав би многе земље пожелеле

Добро јутро, Бриселу! Орбан је постигао договор са Трампом какав би многе земље пожелеле

Ало пре 28 дана

Политика пре 28 дана
Премијер нагласио да ако би Мађарска или њен финансијски систем били изложени било каквом спољашњем нападу, Американци су дали реч да ће у сваком таквом случају заштитити финансијску стабилност Мађарске. БУДИМПЕШТА - Мађарски… »
Сијарто открио детаље разговора са Американцима

Сијарто открио детаље разговора са Американцима

Правда пре 28 дана
Ослобођење има трајни карактер и односи се на неодређено време, истакао је шеф мађарске дипломатије. Сијарто каже да су Сједињене Америчке Државе трајно ослободиле испоруке руске нафте и гаса за Мађарску од санкција. "Поједини… »
Бела кућа демантује Будимпешту: Мађарска добила само једногодишње изузеће од америчких санкција

Бела кућа демантује Будимпешту: Мађарска добила само једногодишње изузеће од америчких санкција

НИН пре 28 дана
Бела кућа је данас саопштила да Мађарској није одобрено неограничено, већ једногодишње изузеће од америчких санкција на испоруку руске нафте и гаса, чиме је демантовала изјаве мађарских званичника о постигнутом договору са… »
Бела кућа демантовала Сијарта

Бела кућа демантовала Сијарта

Вести онлине пре 28 дана
Бела кућа је данас саопштила да је Мађарској одобрено једногодишње изузеће од санкција на испоруку нафте и гаса из Русије, а не неограничено, како тврди Будимпешта. Мађарски министар спољних послова Петер Сијарто изјавио да је… »
Шта су САД добиле заузврат од Мађарске?

Шта су САД добиле заузврат од Мађарске?

Вести онлине пре 28 дана
Мађарски премијер Виктор Орбан је рекао да је његова земља добила изузец́е од америчких санкција на гориво из Русије. Он је после састанка у Белој куц́и с председником Доналдом Трампом казао да ће то ц́е омогуц́ити да руска… »
Санкције на гас: Бела кућа демантовала мађарског министра

Санкције на гас: Бела кућа демантовала мађарског министра

Време пре 28 дана
Бела кућа је саопштила да је Мађарској није одобрено неограничено изузеће од санкција на испоруку нафте и гаса из Русије, већ једногодишње. Мађарски министар спољних послова Петер Сијарто је изавио да је Мађарска добила… »
"Добили неограничено ослобађање од санкција САД за руски гас и нафту"

"Добили неограничено ослобађање од санкција САД за руски гас и нафту"

Б92 пре 28 дана
Шеф мађарске дипломатије Петер Сијарто изјавио је да је Мађарска добила неограничено ослобађање од санкција САД за коришћење руске нафте и гаса, што је у супротности са изјавом званичника Беле куће који је рекао да им је… »
Бела кућа демантовала Сијарта: Мађарско изузеће од санкција важи само годину дана

Бела кућа демантовала Сијарта: Мађарско изузеће од санкција важи само годину дана

Данас пре 29 дана
Бела кућа је данас саопштила да је Мађарској одобрено једногодишње изузеће од санкција на испоруку нафте и гаса из Русије, а не неограничено, како тврди Будимпешта, објавио је Ројтерс. Мађарски министар спољних послова Петер… »
Сијарто: Мађарска добила неограничено изузеће од америчких санкција на руску нафту и гас

Сијарто: Мађарска добила неограничено изузеће од америчких санкција на руску нафту и гас

Данас пре 29 дана
Мађарски министар спољних послова Петер Сијарто изјавио је данас да је Мађарска добила изузеће од америчких санкција на испоруку нафте и гаса из Русије које није временски ограничено и навео да је нетачно извештавање западних… »

Вести дана »