Povezane vesti
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, odgovorila Vučiću na poziv za razgovor (VIDEO)
N1 Info pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, nastavlja štrajk glađu. Hrka kaže da dane ne broji, da se dobro oseća, i da ne odustaje od štrajka. Osvrnula se na to što je sinoć, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao da je spreman na… »
Hrka: Ako je Vučić spreman da razgovara nek dođe ovde i pred svima, što se plaši naroda
Beta pre 3 sata
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice na novosadskoj železničkoj stanici, poručila je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da, ako je na to spreman, treba da dođe tu gde ona štrajkuje glađu, i razgovara sa njom pred svima… »
Dijana Hrka odgovorila Vučiću na poziv za razgovor: „Rekao je jednu rečenicu koja je meni zaparala uši“
Danas pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, nastavlja štrajk glađu. Hrka kaže da dane ne broji, da se dobro oseća, i da ne odustaje od štrajka, prenosi N1. Osvrnula se na to što je sinoć, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao da je… »
Dijana Hrka odgovorila Vučiću
Nedeljnik pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice na novosadskoj železničkoj stanici, osmi dan nastavlja štrajk glađu ispred Skupštine Srbije, javlja N1. Hrka je istakla da se dobro oseća, ne broji dane i ne odustaje od svojih zahteva. Dijana… »
Dijana Hrka odgovorila Vučiću na poziv za razgovor, nastavila štrajk glađu 8. dan
Nova pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, nastavlja je štrajk glađu. Hrka kaže da dane ne broji, da se dobro oseća, i da ne odustaje od prekida štrajka. Osvrnula se na to što je sinoć, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao da je… »
Vučić poručio Dijani Hrki da hoće da razgovara sa njom, "ali da mu je savest čista" - ona mu odgovorila
Radio 021 pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, osmi dan štrajkuje glađu. Hrka kaže da dane ne broji, da se dobro oseća, i da ne odustaje od štrajka. Osvrnula se na to što je sinoć predsednik Srbije… »
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, odgovorila Vučiću na poziv za razgovor
Novi magazin pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, nastavlja štrajk glađu. Hrka kaže da dane ne broji, da se dobro oseća, i da ne odustaje od štrajka. Osvrnula se na to što je sinoć, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao da je spreman na… »
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, odgovorila Vučiću na poziv za razgovor
Pravda pre 4 sati
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke poginulog u padu nadstrešnice, nastavlja je štrajk glađu. Hrka kaže da dane ne broji, da se dobro oseća, i da ne odustaje od prekida štrajka. Osvrnula se na to što je sinoć predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da je… »
Hrka: Ako je Vučić spreman da razgovara nek dođe ovde i pred svima, što se plaši naroda
Radio sto plus pre 3 sata
Kako je navela, ne razmišlja šta je bio motiv Vučića da je pozove posle godinu dana, objavio je N1. “Neka on razmišlja o tome, on je predsednik, on se u sve meša. Ako je gospodin predsednik spreman da razgovara i ako misli da želi da razgovara doći će… »
Vučić poručio:Protiv gospođe Hrke nemam ništa, spreman sam da je primim u Predsedništvu
Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
"Ja sam uvek spreman bez obzira na to šta je gospođa Hrka sa svojim pristalicama uzvikivala uvrede na moj račun. Ne znam kako bih mogao da pomognem, ali sam uvek spreman da primim gospođu Hrku. Spreman sam i da posetim, ali bez političke predstave. Ja… »
Vučić poručuje Dijani Hrki: Spreman sam za razgovor, ali ne pred 500 ljudi
Danas pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas majci nastradalog mladića u novosadskoj tragediji Dijani Hrki, koja već sedam dana štrajkuje glađu ispred Narodne skupštine, da je spreman na razgovor s njom i da mu je savest čista. Vučić je rekao da… »
Vesti dana »
Zima se vraća na velika vrata Nove padavine stižu već večeras, a zahlađenje čeka Srbiju od ovog datuma
Alo pre 1 satjoš 24 povezane
Hitna pomoć zbrinula poslanika Mrdića na licu mesta, nije ga prebacila u zdravstvenu ustanovu
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Orban se dogovorio s Trampom: "Američkim parama da zamenimo briselske"
B92 pre 47 minutajoš 15 povezanih
Lavrov spreman za sastanak sa američkim državnim sekretarom Markom Rubiom
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih