Povezane vesti
Vučić telefonom razgovarao sa Dijanom Hrka i Uglješom Mrdićem: Zamolio ih da prekinu štrajkove glađu
Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je jutros telefonom razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem, koji štrajkuju glađu u Beogradu. Vučić je rekao da ih je zamolio da prekinu štrajkove. "Zabrinut sam za zdravlje Dijane Hrke i Uglješe… »
Vučić razgovarao sa Dijanom Hrkom! Predsednik Srbije se oglasio
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se i naveo da se čuo sa Dijanom Hrkom, majkom Stefana Hrke, stradalog u padu nadstrešnice u Novom Sadu. - Razgovarao sam jutros telefonom sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem. Zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu, a… »
Vučić razgovarao sa Dijanom Hrkom, ona poručila: „Neću ići na noge predsedniku“
Vreme pre 14 sati
Aleksandar Vučić izjavio je da je razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem, koji štrajkuju glađu i pozvao Hrku na sastanak u predsedništvu kako bi razgovarali o nastavku protesta. Hrka potvrdila da se čula sa Vučićem i poručila da mu „neće iči na… »
Vučić telefonom razgovarao s Dijanom Hrka, zamolio je da prekine štrajk glađu
Beta pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je telefonom razgovarao s Dijanom Hrka i da je "zamolio" da prekine štrajk glađu u koji je stupila pre devet dana. Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je majku mladića poginulog pri padu nadstrešnice… »
Vučić tvrdi da je jutros telefon razgovarao sa Dijanom Hrkom, ona mu poručila da ako je spreman da razgovara neka izađe
Jugmedia pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se jutros putem svog Instagram profila video-porukom, u kojoj je naveo da je razgovarao telefonom sa Dijanom Hrkom, koja štrajkuje kod Ćacilenda, i Uglješom Mrdićem, koji štrajkuje glađu na stepeništu Skupštine… »
Vučić razgovarao telefonom sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem: Molim ih da prekinu štrajk glađu
Sputnik pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravlje Dijane Hrke i narodnog poslanika Uglješe Mrdića i da ih je u telefonskom razgovoru zamolio da prekinu štrajk glađu i da ne naškode sebi navodeći da imaju vremena za svaku… »
Oglasila se Dijana Hrka povodom Vučićevih navoda da ju je pozvao telefonom
Luftika pre 18 sati
Majka mladića Stefana Hrke koji je stradao u padu nastrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, Dijana Hrka, oglasila se povodom navoda predsednika Srbije Aleksandra Vučića da ju je pozvao telefonom i da su razgovarali. „Čula sam se sa njim, ali ne… »
Glas Zaječara pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je telefonom razgovarao s Dijanom Hrka i da je "zamolio" da prekine štrajk glađu u koji je stupila pre devet dana. Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je majku mladića poginulog pri padu nadstrešnice… »
Vučić telefonom razgovarao s Dijanom Hrkom, ona izjavila da nije u stanju da da komentar jer se ne oseća dobro
Morava info pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je telefonom razgovarao s Dijanom Hrka i da je “zamolio“ da prekine štrajk glađu u koji je stupila pre devet dana. Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je majku mladića poginulog pri padu nadstrešnice… »
Radio sto plus pre 18 sati
Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je majku mladića poginulog pri padu nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu, 1. novembra prošle godine, pozvao na sastanak u zgradi Predsedništva. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »
Vučić tvrdi da je razgovarao sa Dijanom Hrkom
Danas pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom zvaničnom Instagram nalogu izjavio da se čuo telefonom sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem i zamolio ih da prekinu štrajk glađu. „Jutros sam telefonom razgovarao i sa gospođom Hrkom i sa Uglješom Mrdićem… »
"Pozvao sam je u Predsedništvo na sastanak": Oglasio se Vučić i otkrio da je razgovarao sa Dijanom Hrkom
Mondo pre 18 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je jutros razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem koji danima štrajkuju glađu kod Skupštine Srbije. " Razgovarao sam jutros telefonom sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem. Zamolio sam ih da prekinu štrajk… »
Mrdić hitno prebačen u Urgentni centar! Predsedniku Odbora za pravosuđe pozlilo nakon 11 dana štrajka glađu
Dnevnik pre 17 sati
Uglješa Mrdić, poslanik SNS i predsednik Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu Narodne skupštine Republike Srbije, hitno je prevezen u Urgentni centar (UC), saznaje Informer. Njemu je pozlilo nakon što je 11 dana štrajkovao glađu… »
Vučić razgovarao sa Dijanom Hrka i poslanikom SNS, moli ih da prekinu štrajk glađu
Serbian News Media pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je jutros telefonom razgovarao s Dijanom Hrka i da je „zamolio“ da prekine štrajk glađu u koji je stupila pre devet dana. Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je majku mladića poginulog pri padu… »
Vučić: Razgovarao sam jutros telefonom sa Hrkom i Mrdićem, zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu
N1 Info pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je jutros telefonom razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem, koji štrajkuju glađu, ona pored Ćacilenda već deveti dan, a on 11. dan ispred Skupštine Srbije. "Zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu, a… »
Vučić: Zabrinut sam za zdravlje Hrke i Mrdića, molim ih da prekinu štrajk glađu (VIDEO)
RTV pre 19 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravlje Dijane Hrke i narodnog poslanika Uglješe Mrdića i da ih je u telefonskom razgovoru zamolio da prekinu štrajk glađu i da ne naškode sebi navodeći da imaju vremena za… »
Vučić jutros razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem: „Zamolio sam ih da zaustave štrajk glađu, da ne naškode sebi“…
Nedeljnik pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na svom Instagram profilu u kom kaže da je jutros razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem, koji štrajkuju glađu više od nedelju dana i pozvao ih da prekinu štrajk. „ Raspitao sam se malo kod… »
Vučić: Zabrinut sam za zdravlje Hrke i Mrdića, molim ih da prekinu štrajk glađu
RTK pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravlje Dijane Hrke i narodnog poslanika Uglješe Mrdića i da ih je u telefonskom razgovoru zamolio da prekinu štrajk glađu i da ne naškode sebi navodeći da imaju vremena za svaku… »
Vučić izjavio da je zamolio Hrku i Mrdića da prekinu štrajk glađu
Slobodna Evropa pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vućić objavio je na društvenoj mreži Instagram 10. novembra da je razgovarao telefonom s Dijanom Hrkom i poslanikom Uglješom Mrdićem koji štrajkuju glađu ispred Skupštine Srbije. Vučić je u video izjavi rekao da je zabrinut… »
Vučić: Razgovarao sam sa Dijanom Hrkom
Vesti online pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravlje Dijane Hrke i narodnog poslanika Uglješe Mrdića, koji štrajkuju glađu i naveo da je razgovarao sa njima telefonom i zamolio ih da prekinu štrajk glađu. „Razgovarao sam… »
Vučić razgovarao telefonom sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem: Zabrinut sam za njihovo zdravlje, molim ih da prekinu štrajk…
RTS pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je da je zabrinut za zdravlje majke stradalog Stefana u padu nadstrešnice Dijane Hrke i narodnog poslanika Uglješe Mrdića, koji štrajkuju glađu i naveo da je razgovarao sa njima… »
Vučić tvrdi da je razgovarao sa Dijanom Hrkom VIDEO
Nova pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu video porukom, i kako tvrdi, jutros je razgovarao telefonom sa Dijanom Hrkom, koja štrajkuje kod Ćacilenda. Vučić je izjavio da je jutros razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom… »
Vučić razgovarao sa Hrkom i Mrdićem, zamolio ih da prekinu štrajk glađu, Hrku pozvao u Predsedništvo na sastanak
Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
„Zabrinut sam za zdravlje Dijane Hrke i Uglješe Mrdića. Zabrinut sam i zbog toga što spavaju u šatorima i zbog neuzimanja hrane. Raspitao se malo kod lekara zbog nedostatka kalijuma. Elektroliti su nešto manji problem, šta god to značilo. Zabrinut sam za… »
Vučić razgovarao telefonom sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem: Zamolio ih da prekinu štrajk glađu
Euronews pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je javnost putem Instagram profila da je jutros obavio telefonski razgovor sa Dijanom Hrkom i poslanikom Uglješom Mrdićem, koji štrajkuju glađu kod Skupštine Srbije. On ih je, kako je naveo, pozvao da prekinu… »
Vučić: Razgovarao sam sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem, zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu
NIN pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zabrinut za zdravlje Dijane Hrke i narodnog poslanika Uglješe Mrdića, koji štrajkuju glađu i naveo da je razgovarao sa njima telefonom i zamolio ih da prekinu štrajk glađu. Vučić je u video objavi… »
Vučić pozvao Dijanu Hrku na razgovor: “Zamolio sam je da prekine štrajk glađu”
Luftika pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je jutros telefonom razgovarao sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem, koji štrajkuju glađu, ona pored Ćacilenda već deveti dan, a on 11. dan ispred Skupštine Srbije. “Zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu, a… »
Hrka: Topovski udar jutros bačen u delu Pionirskog parka
Radio sto plus pre 19 sati
Ona štrajkuje već deveti dan, kod ograde koja okružuje šatorsko nasilje pristalica vlasti, poznato kao Ćacilend, jer je policija nije pustila da prođe dalje ka stepenicama Doma Narodne skupštine de je želela da dođe. Štrajk glađu je započela kao “izraz… »
Novi magazin pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je jutros telefonom razgovarao s Dijanom Hrka i da je "zamolio" da prekine štrajk glađu u koji je stupila pre devet dana. Vučić je u objavi na Instagramu naveo da je majku mladića poginulog pri padu… »
(Video) Predsednik Vučić Razgovarao sa Dijanom Hrkom Pozvao je na razgovor u predsedništvo
Dnevnik pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa Dijanom Hrkom, koja štrajkuje glađu ispred zgrade Skupštine Srbije. - Razgovarao sam jutros telefonom sa Dijanom Hrkom i Uglješom Mrdićem. Zamolio sam ih da prekinu štrajk glađu, a gospođu Hrku… »
Vesti dana »
Danas se obeležava dan primirja u Prvom svetskom ratu Ovo su stvari koje treba da znate o državnom prazniku
Alo pre 33 minutajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Peskov otkriva uslove za kraj rata u Ukrajini; Zelenski demantuje da se sukobio sa Trampom
RTV pre 18 minutajoš 1 povezana
Monakov povratak u Beograd, Partizan protiv prošlogodišnjeg finaliste Evrolige
RTS pre 33 minutajoš 1 povezana