Povezane vesti
Vučić sa Makronom tri sata o saradnji: Danas sastanak sa Amerikancima o NIS-u
Sputnik pre 19 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je upoznao predsednika Francuske Emanuela Makrona sa aktuelnom situacijom u vezi sa NIS-om i naveo da će tim povodom naša delegacija danas imati sastanke sa Amerikancima. "Mi sutra imamo sastanak sa… »
Vučić: Tri sata sam razgovarao sa Makronom o metrou, napretku ka EU, svim strateškim stvarima
Novi magazin pre 14 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je tri sata razgovarao sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i da je zadovoljan tim sastankom na kojem je bilo reči o "svim strateškim stvarima" koje su pred njima u narednom periodu. "Naravno… »
Beograd dobija metro za 2-3 godine: Vučić iz Pariza najavio potpisivanje ugovora u decembru
Kurir pre 1 sat
Vučić je najavio da ćemo do 15. decembra potpisati i komercijalni ugovor sa francuskom kompanijom Almstom za izgradnju prve linije beogradskog metroa, koju bismo mogli da dobijemo za dve i po do tri godine. - Mi ćemo do 15. decembra potpisati konačno i… »
Vučić nakon radne večere sa Makronom: Beograd će dobiti metro, u decembru je potpisivanje ugovora
Mondo pre 44 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle radne večere sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u Jelisejskoj palati najavio je da Beograd dobija metro za dve do tri godine. Vučić je najavio da ćemo do 15. decembra potpisati i komercijalni ugovor sa… »
Vučić najavio iz Pariza Beograd dobija metro za 2 do 3 godine, ugovor se potpisuje do 15. decembra
Alo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle radne večere sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u Jelisejskoj palati najavio je da Beograd dobija metro za 2-3 godine. Vučić je najavio da ćemo do 15. decembra potpisati i komercijalni ugovor sa… »
Vučić posle sastanka sa Makronom: Tri sata smo razgovarali o metrou, napretku ka EU, svim strateškim stvarima
Danas pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je tri sata razgovarao sa predsednikkom Francuske Emanuelom Makronom i da je zadovoljan tim sastankom na kome su razgovarali o „svim strateškim stvarima“ koje su pred njima u narednom periodu. „Naravno… »
Vučić: Tri sata sam razgovarao sa Makronom o metrou, napretku ka EU, svim strateškim stvarima
Glas Zaječara pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je tri sata razgovarao sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i da je zadovoljan tim sastankom na kojem je bilo reči o "svim strateškim stvarima" koje su pred njima u narednom periodu. "Naravno… »
"Beograd konačno dobija metro": Vučić otkrio o čemu je pričao sa Makronom
Pravda pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je tri sata razgovarao sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i da je zadovoljan tim sastankom na kojem je bilo reči o "svim strateškim stvarima" koje su pred njima u narednom periodu. - Naravno… »
Vučić: Sa Makronom o svim strateškim stvarima
Radio sto plus pre 1 sat
“Naravno govorili smo o evropskom putu Srbije da u narednih godinu dana možemo mnogo toga da učinimio i od nas zavisi, ali verujem da će i raspoloženje u Evropskoj uniji biti takvo da Srbiji bude omogućen taj napredak”, rekao je Vučić. Објава коју дели… »
Vučić: Do 15. decembra potpisaćemo ugovor o izgradnji prve linije metroa u Beogradu
Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Kako je rekao, Beograd konačno dobija metro. Mnogo toga radimo sa Francuskom. Mi ćemo do 15. decembra potpisati konačni komercijalni ugovor za izgradnju prve linije metroa sa francuskom kompanijom Alstom. Dakle u narednih mesec dana - rekao je Vučić i… »
Vučić i Makron u Parizu: Trosatni razgovor u Jelisejskoj palati
Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
On je najavio i da ćemo do 15. decembra potpisati i komercijalni ugovor sa francuskom kompanijom Almstom za izgradnju prve linije beogradskog metroa, koju bismo mogli da dobijemo za dve i po do tri godine. Mi ćemo do 15. decembra potpisati konačno i… »
Vučić posle sastanka sa Makronom: Metro, superkompjuter i napredak ka EU
Serbian News Media pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć da je tri sata razgovarao sa predsednikkom Francuske Emanuelom Makronom i da je zadovoljan tim sastankom na kome su razgovarali o „svim strateškim stvarima“ koje su pred njima u narednom periodu. „Naravno… »
Vučić: Upoznao sam Makrona sa situacijom u vezi sa NIS-om, razgovoraćemo s Amerikancima
B92 pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je upoznao predsednika Francuske Emanuela Makrona sa aktulenom situacijom u vezi NIS-a i naveo da će tim povodom naša delegacija danas imati sastanke sa Amerikancima. "Mi sutra imamo sastanak sa… »
Vučić iz Pariza: Metro stiže za tri godine! Potpisivanje komercijalnog ugovora već u decembru
Telegraf pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, nakon radne večere sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u Jelisejskoj palati u Parizu, da su razgovarali o svim strateškim pitanjima saradnje dve zemlje i najavio da ćemo do 15. decembra potpisati i… »
N1 Info pre 2 sata
Vučić: Sa Makronom o svim strateškim stvarima
Beta pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je tri sata razgovarao sa predsednikkom Francuske Emanuelom Makronom i da je zadovoljan tim sastankom na kome su razgovarali o "svim strateškim stvarima" koje su pred njima u narednom periodu… »
Vučić se sastao sa Makronom: "Beograd konačno dobija metro"
Radio 021 pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zadovoljan trosatnim razgovor sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. "Naravno govorili smo o evropskom putu Srbije da u narednih godinu dana možemo mnogo toga da učinimo i od nas zavisi, ali… »
Vučić nakon sastanka u Parizu: Makron iskren saveznik, razgovarali smo o investicijama, vojnoj opremi i geopolitici
Nedeljnik pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je tri sata razgovarao sa predsednikkom Francuske Emanuelom Makronom i da je zadovoljan tim sastankom na kome su razgovarali o „svim strateškim stvarima“ koje su pred njima u narednom periodu… »
Za 15 godina kad nestane uglja... Vučić govorio sa Makronom o ključnim stvarima za Srbiju
Alo pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom razgovarao o razvoju nuklearne energije u Srbiji i istakao da je to jedina energija koja nas može spasiti u budućnosti s obzirom na to da za 15 godina, kako… »
Vučić: Sa Makronom i o razvoju nuklearne energije u Srbiji, upoznao sam ga sa situacijom u vezi NIS-a
RTV pre 9 sati
PARIZ - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, posle radne večere sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u Jelisejskoj palati u Parizu, da su razgovarali o svim strateškim pitanjima saradnje dve zemlje i najavio da ćemo do 15. decembra potpisati i… »
Vučić iz Pariza: Sa Makronom tri sata o saradnji, do 15. decembra potpisujemo ugovor za metro
IndeksOnline pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, posle radne večere sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom u Jelisejskoj palati u Parizu, da su razgovarali o svim strateškim pitanjima saradnje dve zemlje i najavio da ćemo do 15. decembra potpisati i… »
Vučić sa Makronom o razvoju nuklearne energije u Srbiji: Želim da pomognem onima koji će biti na vlasti za 15 godina
Euronews pre 9 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom razgovarao o razvoju nuklearne energije u Srbiji i istakao da je to jedina energija koja nas može spasiti u budućnosti s obzirom na to da za 15 godina, kako… »
Vučić: Beograd konačno dobija metro; Do 15. decembra potpisaćemo komercijalni ugovor
B92 pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će do 15. decembra biti potpisan ugovor za izgradnju prve linije metroa, ističući da bi građani za dve i po do tri godine mogli da dobiju prvu metro liniju. "Mi ćemo do 15. decembra potpisati konačno i… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 24 povezane
Novi magazin pre 14 minutajoš 22 povezane
Srbija poražena od Engleske, ostaje minimalna šansa za plasman na SP 2026 kroz Ligu nacija
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 27 povezanih
Ispred Skupštine Srbije od jutros mirno: Sin Milomira Jaćimovića obustavio štrajk glađu
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih
Petković (Ne damo Jadar) o odlaganju projekta Rio Tinta: Ovo je signal da su izbori blizu
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih