Povezane vesti

Stojaković prvi put pred novinarama: Partizan je veliki klub, jurimo šampionsku titulu

Stojaković prvi put pred novinarama: Partizan je veliki klub, jurimo šampionsku titulu

Euronews pre 54 minuta
Novi trener Partizana Nenad Stojaković pojavio se prvi put pred novinare i istakao koji su mu ciljevi u narednom periodu, napominjući da je privilegija biti na klupi tako velikog kluba. "Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam danas ovde. Privilegija je… »
Partizan vratio bivšeg kapitena u Humsku: Biće prvi pomoćnik Nenada Stojakovića

Partizan vratio bivšeg kapitena u Humsku: Biće prvi pomoćnik Nenada Stojakovića

Mondo pre 49 minuta
Fudbalski klub Partizan ima novog trenera, pošto je u subotu i zvanično predstavljen Nenad Stojaković, dosadašnji šef struke u Teleoptiku. Nekadašnji fudbaler crno-belih već je počeo da radi sa ekipom, koja je "okrnjena" zbog reprezentativne pauze, a na… »
„Partizan kao gromada od kluba ne sme da razmišlja o drugom mestu“: Slikovite izjave novog trenera, uporedio „parni valjak“ sa…

„Partizan kao gromada od kluba ne sme da razmišlja o drugom mestu“: Slikovite izjave novog trenera, uporedio „parni valjak“ sa…

Nova pre 34 minuta
Nenad Stojaković je i zvanično predstavljen kao novi trener Partizana, a tom prilikom je imao niz slikovitih izjava koje dovoljno govore da je spreman da se ozbiljno posveti poslu. Istakao je da je ovo njemu motiv da sebe predstavi u najboljem mogućem… »
Stojaković: Partizan je kao Mercedes koji stoji u garaži (video)

Stojaković: Partizan je kao Mercedes koji stoji u garaži (video)

Sportski žurnal pre 19 minuta
„Ne smem da dozvolim nikome da idemo ispod lestvice koja je postavljena na najvišem nivo“. Novi trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković izjavio je danas da mu je zadatak da stvori kulturu koja će omogućiti klubu da u kontinuitetu napreduje. -… »
Stojaković: Plan je jednostavan – „Partizane, napadaj!“

Stojaković: Plan je jednostavan – „Partizane, napadaj!“

Sport klub pre 1 sat
Nenad Stojaković nasledio je Srđana Blagojevića na klupi Partizana, a u subotu je doskorašnji trener Teleoptika imao prvu konferenciju za medije u svojstvu šefa stručnog štaba crno-belih na stadionu u Humskoj 1. Posle uzimanja šala iz ruku potpredsednika… »
Ovo će se svideti grobarima: Bivši fudbaler crno-belih jedan od pomoćnika novog trenera FK Partizan

Ovo će se svideti grobarima: Bivši fudbaler crno-belih jedan od pomoćnika novog trenera FK Partizan

Večernje novosti pre 15 minuta
Novi trener fudbalera Partizana, Nenad Stojaković, vodiće tim zajedno sa svojim pomoćnicima, a jedan od njih je ljubimac navijača crno-belih, Miroslav Vulićević. FOTO: M. Vukadinović Vulićević je zajedno sa Srđanom Golovićem bio pomoćnik Nenada… »
Partizan je kao mercedes u garaži, drugo mesto nam nikad nije Opcija: Partizan promovisao novog šefa struke!

Partizan je kao mercedes u garaži, drugo mesto nam nikad nije Opcija: Partizan promovisao novog šefa struke!

Hot sport pre 1 sat
Nenad Stojaković predstavljen kao novi trener Partizana: „Opcija nikada nije drugo mesto“! Partizan je danas zvanično predstavio Nenada Stojakovića kao novog šefa stručnog štaba, čoveka koji je u crno-belom sistemu praktično proveo ceo život – od 1989… »
Stojaković: Partizan je uspavani div, drugo mesto nije opcija

Stojaković: Partizan je uspavani div, drugo mesto nije opcija

RTS pre 2 sata
Novi trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da mu je izuzetna čast i privilegija što je postao trener "crno-belih" i istakao da klubu cilj nikad ne sme da bude drugo mesto. Pre početka konferencije za medije Stojakoviću je sreću poželeo i… »
„Crno-beli su uspavani div“

„Crno-beli su uspavani div“

Sportski žurnal pre 1 sat
„Malim pobedama, na dnevnom nivou, pokušaću da napravim atmosferu za rezultate koji nas vode do krajnjeg cilja“. Novi trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da klubu cilj nikad ne sme da bude drugo mesto. Pre početka konferencije za medije… »
Partizan promovisao novog trenera – Stojaković: „Čast i privilegija je preuzeti uspavanog diva“

Partizan promovisao novog trenera – Stojaković: „Čast i privilegija je preuzeti uspavanog diva“

Sputnik pre 1 sat
Novi trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da mu je izuzetna čast i privilegija što je postao trener crno-belih i istakao da klubu cilj nikad ne sme da bude drugo mesto. Pre početka konferencije za medije Stojakoviću je sreću poželeo i… »
Partizan predstavio Stojakovića: "Ovaj klub nikad ne sme da razmišlja o drugom mestu!"

Partizan predstavio Stojakovića: "Ovaj klub nikad ne sme da razmišlja o drugom mestu!"

Sportske.net pre 2 sata
Nenad Stojaković je već vodio treninge Partizana, a sada se predstavio javnosti i, ako ništa drugo, čekaju nas zanimljivi sastanci sa novim trenerom crno-belih. No, ono što je svakako bitno jeste da je Stojaković rekao da će klub već ove sezone napasti… »
Partizan je uspavani div – Novi trener Stojaković: Drugo mesto nikad ne sme da bude naš cilj

Partizan je uspavani div – Novi trener Stojaković: Drugo mesto nikad ne sme da bude naš cilj

Dnevnik pre 2 sata
Fudbalski klub Partizan zvanično je predstavio novog trenera Nenada Stojakovića. Pre početka konferencije za medije Stojakoviću je sreću poželeo i Predrag Mijatović, potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja, i uručio mu klupski šal. – Drago mi… »
"Drugo mesto nikada nije opcija!" Novi trener Partizana najavio borbu za titulu: "Ovaj klub, uspavani div..."

"Drugo mesto nikada nije opcija!" Novi trener Partizana najavio borbu za titulu: "Ovaj klub, uspavani div..."

Kurir pre 2 sata
FK Partizan promovisao je Nenada Stojakovića u šefa stručnog štaba. Stojaković je održao i prvu konferenciju za medije od dolaska u Humsku, te je obraćanje počeo tako što je pozdravio novinare. - Dobar dan svima! Drago mi je da sam ovde. Čast mi je i… »
Stojaković: Izuzetna mi je čast i privilegija što sam prvi trener Partizana

Stojaković: Izuzetna mi je čast i privilegija što sam prvi trener Partizana

Radio sto plus pre 2 sata
“Izuzetna mi je čast i privilegija što sam ovde ispred vas kao prvi trener Partizana. Znam da je većina vas došla zbog gromade od ovog kluba, ali nadam se da ću marljivim radom ubediti vas da jedan dan dođete i zbog Nenada Stojakovića”, naveo je… »
"Partizan nikada ne sme da misli o drugom mestu": Počela era Nenada Stojakovića u Humskoj

"Partizan nikada ne sme da misli o drugom mestu": Počela era Nenada Stojakovića u Humskoj

Mondo pre 2 sata
Fudbalski klub Partizan ima novog trenera - umesto Srđana Blagojevića koji je dobio otkaz, a zatim Marka Jovanovića i Đorđija Ćetkovića koji su kao prelazno rešenje vodili klub, na klupu tima iz Humske seda Nenad Stojaković. Reč je o bivšem fudbaleru… »
Predrag Mijatović raspalio maštu grobarima! Govorio o novom treneru Partizana, pa najavio borbu za titulu: "Nije nemoguće…

Predrag Mijatović raspalio maštu grobarima! Govorio o novom treneru Partizana, pa najavio borbu za titulu: "Nije nemoguće…

Kurir pre 3 sata
Nenad Stojaković postao je novi trener FK Partizan i ovo je bilo iznenađenje, kako za navijače crno-belih, tako i za čitavu fudbalsku javnost u Srbiji. Potpredsednik Partizana, Predrag Mijatović, gostovao je na televiziji Una i govorio je o novom šefu… »
Predstavljen novi trener Partizana, govorio i o Zvezdi: "Drugo mesto nikada nije opcija" VIDEO

Predstavljen novi trener Partizana, govorio i o Zvezdi: "Drugo mesto nikada nije opcija" VIDEO

B92 pre 2 sata
Novi trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da mu je izuzetna čast i privilegija što je postao trener "crno-belih" i istakao da klubu cilj nikad ne sme da bude drugo mesto. "Drago mi je da sam ovde. Izuzetna mi je čast i privilegija što sam… »
Predstavljen novi šef stručnog štaba Partizana, Nenad Stojaković (video)

Predstavljen novi šef stručnog štaba Partizana, Nenad Stojaković (video)

Politika pre 2 sata
Stojaković je na klupi nasledio Srđana Blagojevića koji je smenjen posle eliminacije iz Kupa Srbije od prvoligaša Mačve (2:0) i ubedljivog poraza od Čukaričkog (4:1) u Superligi. Novi trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da mu je izuzetna… »
Novog stratega Partizana upitali za pritisak, on ispričao anegdotu za Lebrona Džejmsa: "Zove oca, a on..."

Novog stratega Partizana upitali za pritisak, on ispričao anegdotu za Lebrona Džejmsa: "Zove oca, a on..."

Telegraf pre 2 sata
Nakon smene Srđana Blagojevića i dve utakmice u kojima su ekipu privremeno vodili Marko Jovanović i Đorđije Ćetković, crno-beli su za novog šefa stručnog štaba imenovali Nenada Stojakovića, dosadašnjeg trenera Teleoptika. On se danas prvi put obratio… »
Trener Partizana na prvom obraćanju crno-bele predstavio kao mercedes: "Pala je prašina na njega, ali..."

Trener Partizana na prvom obraćanju crno-bele predstavio kao mercedes: "Pala je prašina na njega, ali..."

Telegraf pre 2 sata
Posle smene Srđana Blagojevića i dve utakmice koju su sa klupe vodili Marko Jovanović i Đorđije Ćetković, crno-beli su za novog šefa struke imenovali Nenada Stojakovića, dosadašnjeg trenera Teleoptika. On se danas po prvi put obratio javnosti na… »
Stojaković u prvom obraćanju spomenuo Zvezdu i večiti derbi pre 72 godine: "Od tada se zovemo Parni valjak"

Stojaković u prvom obraćanju spomenuo Zvezdu i večiti derbi pre 72 godine: "Od tada se zovemo Parni valjak"

Telegraf pre 2 sata
Posle odlaska Srđana Blagojevića sa funkcije i dvomeča koji su sa klupe vodili privremeni treneri Marko Jovanović i Đorđije Ćetković, uprava crno-belih odlučila je da poveri vođenje tima Nenadu Stojakoviću, doskorašnjem strategu Teleoptika. On je danas… »
"Mi smo uspavani div, drugo mesto na tabeli nije opcija!" Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub

"Mi smo uspavani div, drugo mesto na tabeli nije opcija!" Prvo obraćanje novog trenera Partizana od kad je stigao u klub

Večernje novosti pre 2 sata
Novi trener fudbalera Partizana Nenad Stojaković rekao je da mu je izuzetna čast i privilegija što je postao trener "crno-belih" i istakao da klubu cilj nikad ne sme da bude drugo mesto. FOTO: Ata images Pre početka konferencije za medije Stojakoviću je… »
Ko je Nenad Stojaković, novi trener Partizana?! Mijatović ga izabrao i šokirao Grobare, a ovo je njegova priča: Igrao za…

Ko je Nenad Stojaković, novi trener Partizana?! Mijatović ga izabrao i šokirao Grobare, a ovo je njegova priča: Igrao za…

Kurir pre 4 sati
Odluka potpredsednika FK Partizana Predraga Mijatovića da Nenada Stojakovića imenuje za trenera prvog tima iznenadila je ogromnu većinu pristalica crno-belih. Mali broj navijača Partizana uopšte zna ko je Nenad Stojaković, a još manje je upoznata sa… »
"Nenad je Tumbaković mog vremena": Mijatović progovorio o novom treneru, izbor nije slučajnost

"Nenad je Tumbaković mog vremena": Mijatović progovorio o novom treneru, izbor nije slučajnost

Mondo pre 5 sati
Partizan je doneo radikalne promene i rešio da smeni dosadašnjeg trenera Srđana Blagojevića. Nakon što je potpredsednik kluba Predrag Mijatović objasnio razloge rastanka sa dosadašnjim strategom, progovorio je i o novom treneru Nenadu Stojakoviću. U… »

Vesti dana »