Povezane vesti

Parker preslišao studente

Parker preslišao studente

Sportski žurnal pre 4 dana
Amerikanac, često osporavan, odličnom napadačkom partijom napravio sjajnu uvertiru pred sutrašnji (20.15) meč sa Panatinaikosom. PARTIZAN – STUDENTSKI CENTAR 94:72 (25:20, 21:21, 23:12, 25:19) Beograd - Dvorana: Beogradska arena. Gledalaca: 3.265… »
Iz prve ruke: Šejk Milton rekao sve o Džabariju Parkeru!

Iz prve ruke: Šejk Milton rekao sve o Džabariju Parkeru!

Kurir pre 3 dana
Atmosfera u Partizanu je bolja posle pobede protiv SC Derbija u osmom kolu ABA lige, potvrđuje to i Šejk Milton. - Pobeda u ABA ligi nam znači, kao i svaka pobeda, dobra je za tim. Bitno je da gradimo kontinuitet i hemiju, tako da nam je ovo prijalo. Oni… »
Grbović: "Obradovića isturaju zbog marketinga, Partizanova Skupština nema smisla"

Grbović: "Obradovića isturaju zbog marketinga, Partizanova Skupština nema smisla"

Sportske.net pre 3 dana
Bivši košarkaš Partizana Goran Grbović isključen je iz Skupštine kluba, a na njegovo mesto došao je još jedan legendarni igrač crno-belih Žarko Paspalj. Nakon što više nije deo Skupštine voljenog kluba Grbović je to prokomentarisao za "Kurir" i bio jako… »
"Čuo sam da više nisam član Skupštine Partizana!" Goran Grbović se oglasio: "I bolje, jer ona ionako nema smisla... O svemu…

"Čuo sam da više nisam član Skupštine Partizana!" Goran Grbović se oglasio: "I bolje, jer ona ionako nema smisla... O svemu…

Kurir pre 3 dana
Vest da je Košarkaški klub Partizan isključio svoju legendu Gorana Grbovića iz skupštine mnoge je iznenadila. Grbović je poznat kao čovek koji nema dlake na jeziku, često je umeo da kritikuje, a u razgovoru za Kurir kaže da nije zvanično obavešten da… »
Paspalj o povratku u Partizan: ''Ne znam zašto se digla tolika prašina''

Paspalj o povratku u Partizan: ''Ne znam zašto se digla tolika prašina''

Sportske.net pre 3 dana
Prethodnih dana je veliku pažnju košarkaške javnosti izazvala informacija da je Žarko Paspalj postao novi član Skupštine Partizana, i to umesto Gorana Grbovića. Paspalj je u razgovoru za '' Sportissimo'' to i potvrdio, izražavajući zadovoljstvo što će… »
Milton se ne plaši Nana i raduje se Atini: "Potreban nam je Parker koji pogađa šuteve"

Milton se ne plaši Nana i raduje se Atini: "Potreban nam je Parker koji pogađa šuteve"

Sportske.net pre 3 dana
Partizan je pobedom nad Studentskim centrom donekle ublažio evroligaške rane, ali samo privremeno. Da bi one počele da zarastaju, potrebno je da se ređaju pobede u elitnom takmičenju, a to će biti jako teško u utorak uveče, kada crno-beli gostuju… »
Zamena legendi: Čuveni košarkaš se vratio u Partizan

Zamena legendi: Čuveni košarkaš se vratio u Partizan

Danas pre 3 dana
Legendarni košarkaš Partizana Žarko Paspalj postao je član Skupštine kluba iz Humske. Ova vest pojavila se u javnosti u smiraj novembra, iako je Paspalj primljen u Skupštinu Partizana u septembru umesto Gorana Grbovića. – Ne znam zašto se sad pojavila ta… »
Žarko Paspalj u Partizanu! Oglasio se legendarni košarkaš i objasnio sve

Žarko Paspalj u Partizanu! Oglasio se legendarni košarkaš i objasnio sve

Večernje novosti pre 3 dana
Partizan je savladao Studentski centar 94:72 u 8. kolu ABA lige, a nakon trijumfa stigla je vest da Goran Grbović više nije član Skupštine crno-belih i da je njegovo mesto zauzeo Žarko Paspalj. Foto: Tviter - Posle pobede još malo lepih vesti. Kako… »
Paspalj o povratku u Partizan i jednom detalju koji nije znao

Paspalj o povratku u Partizan i jednom detalju koji nije znao

Sport klub pre 3 dana
Žarko Paspalj opet u Partizanu! Vest koja je u ponedeljak ujutro prostrujala košarkaškim krugovima je istinita, ali nije sveža. Legendarni košarkaš, koji je crno-beli dres nosio u dva navrata (1986-1989. i 1990/91), postao je član Skupštine Partizana… »
Džabari Parker otkrio stanje svoje povrede

Džabari Parker otkrio stanje svoje povrede

Sport klub pre 4 dana
Džabari Parker je samo dva dana nakon prijavljene povrede mišića odigrao fenomenalan meč protiv Studentskog centra. Džabari je protiv Podgoričana ubacio 28 poena. Dobio je aplauze od publike, dobio je podršku od publike kada je ulazio prvi put u igru i… »
Partizan dočekao Parkera: "Na 100 odsto sam!"

Partizan dočekao Parkera: "Na 100 odsto sam!"

B92 pre 4 dana
Američki košarkaš Džabari Parker odigrao je svoj najbolji meč u dresu Partizana u pobedi nad Studentskim centrom (94:72) u ABA ligi. Parker je meč završio sa 28 poena, što je njegov najbolji učinak od dolaska u Beograd. "Najvažnije je što smo upisali… »
Parker posle neverovatne partije: Drago mi je da su me navijači podržali, ali nije bitno da li dobijem aplauz ili ne!

Parker posle neverovatne partije: Drago mi je da su me navijači podržali, ali nije bitno da li dobijem aplauz ili ne!

Hot sport pre 4 dana
Amerikanac konačno pokazao zašto je doveden u Partizan. Džabari Parker je protiv Studentskog centra odigrao meč koji navijači čekaju mesecima. Ubacio je 28 poena, nosio napad crno-belih i pokazao da može da bude ključni igrač u momentu kada ekipi najviše… »
Parker otvoreno o svemu! Lider Partizana iskreno i pravo u centar!

Parker otvoreno o svemu! Lider Partizana iskreno i pravo u centar!

Kurir pre 4 dana
Košarkaši Partizana na krilima Džabarija Parkera savladali su su u osmom kolu ABA lige Studentski centar rezultatom 94:72. Džabari je konačno zaigrao u svom maniru! Šutirao je 6 od 7 za tri i energijom podsetio na onoog pravog Parkera. Sakupio je ukupno… »
Bruno konačno srećan: Dolaskom u Partizan pronašao je sebe - sledi Kenet Farid!

Bruno konačno srećan: Dolaskom u Partizan pronašao je sebe - sledi Kenet Farid!

Kurir pre 4 dana
Košarkaši Partizana ubedljivo su na svom parketu savladali Studentski centar sa 94:72 u 8. kolu ABA lige. Crno-bele sada čeka okršaj sa Panatinaikosom u Atini u utorak, a centar Partizana Bruno Fernando srećan je u Partizanu... - Trudimo se da budemo što… »
Razgoropađeni Džabari Parker ubacio šest trojki, pobeda Partizana u ABA ligi

Razgoropađeni Džabari Parker ubacio šest trojki, pobeda Partizana u ABA ligi

Danas pre 4 dana
Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu u Beogradu Studentski centar 94:72 (25:20, 21:21, 23:12, 25:19), u osmom kolu ABA lige. Partizan je predvodio Džabari Parker koji je postigao šest trojki i meč završio sa 28 poena, a pratili su ga Bruno… »

Vesti dana »