Povezane vesti
Barcokas pomenuo batlera: Njegov agent je izabrao Zvezdu...
Kurir pre 30 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpijakos rezultatom 91:80 u utakmici 13. kola Evrolige. Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas je izneo utiske posle poraza od Crvene zvezde. Barcokas je istakao da je četvrta četvrtina presudila njegovoj ekipi… »
Da li je Tristan Vukčević ovime prozvao Željka Obradovića posle ostavke?
Telegraf pre 30 dana
Čitava košarkaška Evropa je ostala šokirana zbog navodne ostavke Željka Obradovića, čoveka koji je živa legenda Partizana. Crno-beli će, čini se, morati da potraže novog trenera, pominje se Andrea Trinkijeri, dok se zbog vesti o ostavci javio i Tristan… »
Javio se i Sterling Braun posle ostavke Željka Obradovića: "Ljubav, poštovanje, naučio sam mnogo..."
Telegraf pre 30 dana
Čitava evropska košarka je ostala uzdrmana. Najtrofejniji trener, ujedno i najveći od svih, Željko Obradović podneo je ostavku u ekipi Partizana i tako je napustio crno-bele posle četiri godine u ovom timu. Ova vest o ostavci je ogroman šok, pogotovo… »
Tajrik Džons poslao poruku željku obradoviću: Centar Partizana napisao dve reči
Kurir pre 30 dana
Ostavka Željka Obradovića, najtrofejnijeg trenera u istoriji Evrolige, vest je dana u svetu košarke. Reakcije stižu sa svih strana, pa i od sadašnjih igrača Partizana. Kako saznajemo, upravo su igrači bili prvi kojima je Željko saopštio da više neće biti… »
Saša Obradović komentarisao odlazak Željka Obradovića iz Partizana: "Siguran sam da će Željko..."
Telegraf pre 30 dana
Odlazak Željka Obradovića sa mesta prvog trenera Partizana definitivno je bila glavna košarkaška vest ove srede, te je logično da je o njoj govorio i trener Crvene zvezde Saša Obradović. Sašin tim je dobio Olimpijakos u derbiju 13. kola EL rezultatom… »
„Zadao je zadatak nama mlađim trenerima“: Saša Obradović se oglasio povodom Željkovog odlaska!
Hot sport pre 29 dana
„On je jedan od najboljih od nas“! Trener Crvene zvezde, Saša Obradović, obratio se medijima nakon pobede nad Olimpijakosom. Nezaobilazna tema bila je i odlazak najtrofejnijeg trenera Evrope, Željka Obradovića, sa klupe večitog rivala. Posle lošeg niza u… »
Mića Berić besan: „Ne može ovako Željko da ode, da mu se zahvaljuju putem ličnog Instagram naloga“
Nova pre 29 dana
Košarkašku javnost je ostavila u šoku odluka Željka Obradovića da napusti klupu Partizana. Crno-beli su loše startovali sezonu u Evroligi u kojoj imaju skor od 4-9 uz sedam poraza u poslednjih osam mečeva. Obradović je očigledno procenio da više ništa ne… »
Saša Obradović: Pokazali smo sjajan karakter u poslednjoj četvrtini
Politika pre 29 dana
„Zahvaljujući možda i najboljim navijačima u Evropi smo došli do ove važne pobede”. Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da je njegova ekipa pokazala sjajan karakter u poslednjoj četvrtini večerašnje utakmice Evrolige protiv… »
Obradović o Obradoviću: "Žao mi je, on je najbolji od nas i zadao je neke visoke standarde nama mlađima"
Sportske.net pre 29 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović upitan je da prokometariše dešavanja iz tabora Partizana od srede popodne. Kao što je poznato, Željko Obradović više nije trener Partizana i to je definitivno uzdrmalo košarkašku javnost, ne samo u Srbiji… »
TABELA - Zvezda na vrhu, Partizan malo deli od dna
Sportske.net pre 29 dana
Može da se podvuče crta između jedinice i trojke. Prošla je 1/3 sezone u Evroligi, sledi pauza usled reprezentativnih obaveza. Predah da se snage koliko-toliko zbiju, da se igrači oporave i sa timom povežu koji su stigli u doselekciji. Ali, kod nekih… »
„Sumnjao sam, ali je dobar igrač“: Vlade Đurović oduševljen Zvezdinim izdanjem, posebno ishvalio dva igrača!
Hot sport pre 29 dana
Izneo je i jedno nepopularno mišljenje! Košarkaši Crvene zvezde upisali su večeras veoma značajan trijumf protiv Olimpijakosa u okviru 13. kola Evrolige (90:79), čime su popravili učinak na 9–4 i zadržali se u vrhu – na podeli prvog mesta elitnog… »
Saša Obradović o Željkovoj ostavci: Žao mi je…
Sport klub pre 29 dana
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, govorio je za medije posle pobede nad Olimpijakosom, a jedna od tema bila je činjenica da na mestu Zvezdinog večitog rivala više nije Željko Obradović. Posle niza loših rezultata u Evroligi Željko Obradović je podneo… »
Saša Obradović: Pokazali smo sjajan karakter u poslednjoj četvrtini
Radio sto plus pre 29 dana
“Zahvaljujući možda i najboljim navijačima u Evropi smo došli do ove važne pobede. Utakmica je bila sjajna, oba tima, u oba pravca, sjajna za gledanje. Ali kao i u drugim mečevima, pokazali smo sjajan karakter u poslednjoj četvrtini. Tako smo došli i do… »
Zvezda na deobi prvog mesta: Ovako izgleda tabela Evrolige posle fantastične pobede crveno-belih!
Kurir pre 29 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpijakos rezultatom 91:80 u utakmici 13. kola Evrolige. Zvezda nakon ove pobede ima skor 9-4 koliko i Hapoel i Panatinaikos. Crveno-beli su zbog koše razlike trenutno drugi, iza Hapoela, a ispred Panatinaikosa… »
Saša Obradović o odlasku Željka Obradovića iz Partizana: „Žao mi je što mu se to desilo…“
Nova pre 29 dana
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, je nakon meča protiv Olimpijakosa iskoristio priliku da pošalje poruku Željku Obradoviću, koji je napustio klupu Partizana. Obradović je napustio Partizan nakon poraza od Panatinaikosa (91:69), dok je Crvena zvezda… »
Grejem posle debija iz snova: Sanjao sam o nastupu pred ovakvom publikom...
Kurir pre 29 dana
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Olimpijakos rezultatom 91:80 u utakmici 13. kola Evrolige. Zvezda nakon ove pobede ima skor 9-4 koliko i Hapoel i Panatinaikos. Svoj debi pred beogradskom publikom imao je Devonte Grejem koji se konačno oporavio od… »
Obradović o odlasku Žoca iz Partizana: Najbolji je od nas i uvek će to biti...
Kurir pre 29 dana
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na svom terenu u Beogradu Olimpijakos 91:80 (21:15, 16:23, 22:27, 32:15), u utakmici 13. kola Evrolige. Tema broj jedan u košarkaškom svetu svakako jeste odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana, pa je trener… »
"Žao mi je zbog Željka": Sašu Obradovića pitali za dešavanja u Partizanu i ostavku trenera
Mondo pre 29 dana
Crvena zvezda je pobedila Olimpijakos u Areni (91:80), a po završetku utakmice na konferenciji su novinari Sašu Obradovića pitali za ostavku Željka Obradovića u Partizanu i za dešavanja u redovima "večitog rivala". "Iskreno, žao mi je svakog trenera koji… »
Skandalozne tvrdnje iz Grčke: Obradović nije otišao zbog Partizana, već zbog vlasti u Srbiji
Nova pre 29 dana
Odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana, uprkos veoma lošoj formi crno-belih, centralna je tema košarkaške javnosti širom Evrope, a iz Grčke stižu informacije koje govore da ovakav rasplet nije usledio samo zbog rezultata na terenu. Kako je naveo… »
Partizan se opet oglasio zbog Željka: Posle ostavke trofejnog trenera imali samo jednu poruku za njega
Kurir pre 29 dana
Na zvaničnim kanalima kluba pojavio se emotivan video, svojevrsna retrospektiva najjačih trenutaka Obradovićeve druge epohe u crno-belom dresu – od pobeda koje su dizale dvoranu na noge, do scena koje su pokazivale njegovu strast, posvećenost i odnos… »
„Preživeli smo teške šuteve, ostali zajedno“ – Obradović hvali karakter Zvezde, otkrio ko je bio „X faktor“
Nova pre 29 dana
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović izjavio je da je njegova ekipa pokazala sjajan karakter u poslednjoj četvrtini utakmice Evrolige protiv Olimpijakosa i uz pomoć njega, i podrške navijača, došla do važne pobede u tom duelu. „Zahvaljujući… »
Saša Obradović o Željkovoj ostavci: Žao mi je svakog trenera...
Dnevnik pre 29 dana
Trener Crvene zvezde Saša Obradović prokomentarisao je odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana. – Žao mi je svakog trenera koji izgubi posao. On je jedan od najboljih od nas i uvek će to biti. Da li je to njegov matični klub ili neki drugi… »
Obradović: "Žao mi je što se Željku to desilo..."
B92 pre 29 dana
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, govorio je o ostavci Željka Obradovića koji više nije trener košarkaša Partizana. Trofejni stručnjak je posle poraza u Atini završio svoj drugi trenerski mandat među crno-belima, na šta se njegov prezimenjak osvrnuo… »
"On je najbolji od nas": Ovako je Saša Obradović prokomentarisao Žocov otkaz u Partizanu
Večernje novosti pre 29 dana
Tema dana je ostavka Željka Obradovića, a o tome govorio je i Saša Obradović nakon pobede Zvezde nad Olimpijakosom. FOTO: M. Vukadinović Izrazio je žaljenje mlađi Obradović zbog današnjih dešavanja, uputivši poruku devetostrukom osvajaču Evrolige. - Žao… »
Javio se Partizan - tri reči za Željka Obradovića VIDEO
B92 pre 29 dana
KK Partizan je objavio oproštajnu poruku upućenu Željku Obradoviću. Željko Obradović završio je svoj mandat na klupi crno-belih. Posle poraza u Atini, u duelu 13. kola Evrolige protiv Panatinaikosa, trofejni stručnjak odlučio je da podnese neopozivu… »
Sterling Braun se oglasio zbog Željka Obradovića FOTO
B92 pre 29 dana
Košarkaš Partizana Sterling Braun se oglasio povodom odlaska Željka Obradovića sa klupe crno-belih. Vest koja je potresla crno-belu zajednicu – Željko Obradović je podneo neopozivu ostavku i više nije trener Partizana. Odmah nakon ozvaničenja te odluke… »
Grejem o igranju sa Batlerom: "Biće potrebno vreme" VIDEO
B92 pre 29 dana
Devonte Grejem, košarkaš Crvene zvezde, govorio je o igranju u tandemu sa Džeredom Batlerom, nakon trijumfa nad Olimpijakosom (91:80) u meču 13. kola Evrolige. Grejem je na prvom svom meču u Evroligi za 15 minuta imao devet poena i po četiri asistencije… »
Partizan se emotivnim snimkom rastao od Željka Obradovića: Tri reči su bile dovoljne crno-belima
Telegraf pre 29 dana
Emotivno su navijači Partizana doživeli današnje vesti. Željko Obradović je posle četiri godine napustio klupu crno-belih, a nakon poraza od Panatinaikosa u Atini u 13. kolu Evrolige. Mnogobrojne poruke podrške su poslali crno-beli putem društvenih mreža… »
Vlade Đurović dobio pitanje da li bi Sale Đorđević trebalo da zameni Žoca: "To je Partizanov problem"
Telegraf pre 29 dana
Košarkaši Partizana ostali su danas bez svog dugogodišnjeg trenera na klupi. Legendarni Željko Obradović podneo je neopozivu ostavku na mesto trenera crno-belih i neće se vraćati na tu poziciju, a beogradski klub bacio se u potragu za njegovim zamenikom… »
FOTO Oglasila se trojica košarkaša crno-belih zbog ostavke Željka: „Nije trebalo ovako da se završi, ti si Partizan“
Nova pre 29 dana
Kao bomba je odjeknula vest da je Željko Obradović podneo ostavku na mesto trenera Partizana. Nakon serije loših rezultata, legendarni trener je odlučio da stavi tačku na mandat koji je trajao više od četiri sezone, a to je izazvalo i brojne rekacije… »
Ovoliko je Željko Obradović značio Partizanu: Crno-beli objavili emotivni snimak, ove reči idu u legendu
Mondo pre 29 dana
KK Partizan oprostio se od legende kluba Željka Obradovića emotivnim video snimkom. Nije želeli navijači da poveruju da je došao kraj Obradovićeve ere, ali iskusni stručnjak je preuzeo odgovornost za loše rezultate i podneo neopozivu ostavku. Crno-beli… »
Objava Tristana Vukčevića privukla mnogo pažnje
Sport klub pre 29 dana
Košarkaška vest dana u Evropi svakako je činjenica da Željko Obradović više nije na klupi Partizana, a tim povodom su se na društvenim mrežama javnosti obratili mnogi bivši i sadašnji igrači crno-belih. Međutim, za razliku od objava Lesora, Papapetrua… »
Oglasili se igrači Partizana: Nije trebalo ovako da se završi... Ove poruke su uputili Obradoviću
Dnevnik pre 29 dana
Željko Obradović nije više trener Košarkaškog kluba Partizan. Nakon niza loših rezultata došlo je do razlaza između jednog od najboljih evropskih trenera i beogradskih crno-belih. Društvene mreže bruje od reakcija navijača Partizana, a oglasili su se i… »
„Tvoje nasleđe u Partizanu i našem sportu je neizbrisivo“: Predsednik KK Partizan nakon ostavke Željka Obradovića
Nedeljnik pre 29 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se putem Instagrama Željku Obradoviću, trenenu crno-belih, nakon njegove ostavke. Prenosimo tekst njegove objave u celosti: „Željko, obraćam ti se javno sa onim što sam ti rekao i prilikom našeg razgovora… »
(Nad)realno: Nećete verovati gde bi Željko Obradović mogao da ode posle Partizana!
Hot sport pre 29 dana
Jedna čudna opcija kada uzmemo CV slavnog trenera Grčka „Gazeta“ objavila je da se Željko Obradović, posle teškog poraza Partizana od Panatinaikosa u 13. kolu Evrolige, nije vratio sa ekipom u Beograd, već je ostao u Atini, što je odmah otvorilo prostor… »
Đurović o odlasku Obradovića: „Ne bih da dolivam ulje na vratu, ali…“
Hot sport pre 29 dana
To je ozbiljan udarac za klub iz Humske Vlade Đurović, nekadašnji trener i sadašnji konsultant TV Arena sport, reagovao je na vest dana u srpskom sportu – odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana posle poraza od Panatinaikosa i skora 4-9 u Evroligi… »
Pismo Željka Obradovića posle ostavke u Partizanu
Hello pre 29 dana
Željko Obradović podneo je danas ostavku na mesto trenera Košarkaškog kluba Partizan. Umesto zvanične izjave on se navijačima Partizana obratio otvorenim pismom, koje prenosimo u celosti "Poštovani navijači Partizana, Pre četiri i po godine sam se vratio… »
"Da ne dolivam ulje na vatru": Vlade Đurović se oglasio zbog ostavke Željka Obradovića
Mondo pre 29 dana
Željko Obradović otišao je sa klupe Partizana. Poslao je otvoreno pismo i poručio da preuzima odgovornost za sve loše što se desilo u sezoni i da je odlučio da ode. O toj temi pričao je i Vlade Đurović. "Šta da kažem, razumem Željka, ali ne bih da… »
Pokuševski tuguje: ''Nije trebalo ovako da se završi...''
Sportske.net pre 29 dana
I bivši, ali i sadašnji košarkaši Partizana oglašavaju se večeras posle ostavke Željka Obradovića, najboljeg i najtrofejnijeg evropskog trenera. Među njima veliku pažnju je privukao i komentar Alekseja Pokuševskog koji je sinoć imao raspravu sa… »
"Nije trebalo ovako da se završi": Oglasio se Pokuševski, ovim je sve rekao
Mondo pre 29 dana
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski oglasio se nakon odlaska trenera Željka Obradovića. Iskusni stručnjak je dao nepozivu ostavku nakon tri uzastopna poraza u Evroligi i debakla protiv Panatinaikosa u Atini. Iako je dobio "ribanje" u drugom poluvremenu… »
Grci tvrde: Željko otišao zbog pritiska vlasti, nisu mu oprostili
Sport klub pre 29 dana
Novinar grčkog lista "Gazzetta" Janis Palas, u danu u kojem se Željko Obradović neopozivom ostavkom povukao sa klupe Partizana, objavio je tekst u kojem navodi da rezultati crno-belih nisu jedini povod za njegovu odluku. „Partizan je tonuo, a Željko… »
SAZNAJEMO Mijailović odmah prihvatio ostavku Obradovića
Nova pre 29 dana
Željko Obradović više nije trener Partizana nakon što je posle serije loših rezultata podneo ostavku. Partizan je u utorak doživeo ubedljiv poraz u Atini od Panatinaikosa što je bio sedmi u poslednjih osam mečeva. Obradović je procenio da više ne može da… »
Oglasili se Nakić i Džons zbog Obradovića: Tajrik napisao samo dve reči FOTO
B92 pre 29 dana
Košarkaši Partizana Mario Nakić i Tajrik Džons su se oglasili povodom vesti da Željko Obradović više nije na klupi crno-belih. Evropska košarka danas je u znaku Željka Obradovića. Legendarni trener je podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana… »
Pokuševski o odlasku Obradovića: Nije trebalo ovako da se završi
Politika pre 29 dana
Obradović, koji je sa Partizanom 1992. godine osvojio titulu prvaka Evrope, se u beogradski klub vratio u junu 2021. godine. Trener košarkaša Partizana Željko Obradović saopštio je da je podneo neopozivu ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata kluba… »
"Moj grad, moj klub, moji ljudi": Reprezentativac Srbije se oglasio zbog odlaska Obradovića iz Partizana
Telegraf pre 29 dana
Košarkaš Partizana Mario Nakić, ujedno i reprezentativca Srtbije, oglasio se na društvenim mrežama i poslao poruku Željku Obradoviću, nakon što je ovaj dao ostavku na mesto trenera crno-belih! Nakić je od dolaska u Partizan sarađivao samo sa Obradovićem… »
Oglasio se Aleksej Pokuševski posle odlaska Željka Obradovića iz Partizana
Telegraf pre 29 dana
Kao grom iz vedra neba stigla je danas vest da je Željko Obradović podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana nakon poraza od Panatinaikosa u Atini sinoć. Trener crno-belih ostao je u grčkoj prestonici i nije se vratio u Beograd, a pismom se… »
Tajrik Džons poslao dve reči Željku Obradoviću nakon ostavke u Partizanu, evo šta je napisao
Telegraf pre 29 dana
Glavna vest dana u evropskoj košarci je Željko Obradović. Proslavljeni trener podneo je neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana, a posle ove informacije počeli su da se javljaju i njegovi aktuelni igrači. Prvi od svih se oglasio Aleksej Pokuševski… »
Željko Obradović više nije trener košarkaša Partizana
Radio 021 pre 29 dana
U smiraj novembra 2025, trofejni trener je podneo ostavku, posle ubedljivog poraza od Panatinaikosa u Evroligi. Još uvek se ne zna ko će ga naslediti na klupi crno-belih. EPA „Ja sam uvek dužan Partizanu jer me je on napravio". Ovim rečima se košarkaški… »
Obradović podneo ostavku: Došao je trenutak kad sam morao da preuzmem odgovornost za sve loše stvari
RTV pre 29 dana
BEOGRAD - Željko Obradović podneo je ostavku na mesto trenera košarkaškog kluba Partizan. Ovu informaciju preneo je portal Mocartsport, ali ona nije zvanično potvrđena iz kluba, pošto čelni ljudi "crno-belih" još nisu doneli odluku da prihvate ostavku… »
Ostoja: "Željko, obraćam ti se javno..."
Sportske.net pre 29 dana
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se povodom neopozive ostavke trenera Željka Obradovića. "Željko, obraćam ti se javno sa onim što sam ti rekao i prilikom našeg razgovora. I kao predsednik i kao prijatelj i kao navijač… »
Vlade Đurović o odlasku Obradovića: "Da ne dolivam ulje na vatru..."
Sportske.net pre 29 dana
Nekadašnji košarkaški trener, a sada stručni konsultant na TV Arena sport Vlade Đurović prokomentarisao je u večerašnjem studiju odluku Željka Obradovića da napusti Partizan. Vest dana u srpskom sportu. Željko Obradović više nije trener Partizana nakon… »
Mijailović: Biću večno zahvalan Željku Obradoviću
RTS pre 29 dana
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović istakao je da će, i kao predsednik i kao prijatelj i kao navijač Partizana, večno biti zahvalan Željku Obradoviću. Nakon što je Željko Obradović podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana… »
Reprezentativac Srbije poslao poruku: Da li ima veze za Željkovim odlaskom iz Partizana?!
Hot sport pre 29 dana
Mnogi to povezuju sa Željkovim odlaskom. Tristan Vukčević, reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Partizana, izazvao je pažnju javnosti misterioznom objavom na Instagramu. Njegov kratak, ali sugestivan post mnogi povezuju sa aktuelnom situacijom u… »
NIN pre 29 dana
"Ja sam uvek dužan Partizanu jer me je on napravio". Ovim rečima se košarkaški trener Željko Obradović obratio novinarima u junu 2021, kada se posle 28 godina vratio na klupu beogradskog Partizana. Da li je posle četiri i po godine "vratio dug" ostaje na… »
Vlade Đurović komentarisao ostavku Željka Obradovića: Ne bih da dolivam ulje na vatru...
Kurir pre 29 dana
Vest dana u svetu košarke, svakako je ona da je Željko Obradović podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana. Obradović se pismom obratio navijačima Partizana u kome je obrazložio svoju odluku. Ovim povodom se oglasio i Vlade Đurović, analitičar… »
Željko Obradović dao ostavku, pa se obratio navijačima Partizana: Morao sam da preuzmem odgovornost
Story pre 29 dana
Dugogodišnji trener "Partizana", Željko Obradović dao je ostavku danas na funkciju trenera, svog, kako kaže, voljenog kluba. Da su vesti o ostavci istina potvrdio je i "Partizan" koji je objavio pismo Željka Obradovića kojim se obratio upravi kluba, ali… »
Južne vesti pre 29 dana
EPA „Ja sam uvek dužan Partizanu jer me je on napravio“. Ovim rečima se košarkaški trener Željko Obradović obratio novinarima u junu 2021, kada se posle 28 godina vratio na klupu beogradskog Partizana. Da li je posle četiri i po godine „vratio dug“… »
FOTO Navijači Partizana pobesneli zbog ostavke Žoca: Ostoja, dok je nas, klub ugasiti nećeš
Nova pre 29 dana
Najveća sportska detonacija koju je srpski sport mogao da oseti u ovom trenutku jeste ostavka Željka Obradovića. Nakon serije loših rezultata ove sezone u Evroligi i sedam poraza u osam mečeva, najtrofejniji trener svih vremena je podneo ostavku. On se… »
TVITOVI - ''Čin poštenog čoveka, krivica nije samo njegova''
Sportske.net pre 29 dana
Ogroman je broj reakcija navijača Partizana na društvenim mrežama posle danas ozvaničene ostavke Željka Obradovića. Najtrofejniji trener Evrope je odlučio da posle serije poraza u Evroligi i osećaja nemoći da ''probudi'' ekipu iz letargije, podnese… »
Predsednik KK Partizan Mijailović: Željko, večno sam ti zahvalan na svemu što si učinio za klub
Radio sto plus pre 29 dana
“Željko, obraćam ti se javno sa onim što sam ti rekao i prilikom našeg razgovora. I kao predsednik i kao prijatelj i kao navijač Partizana, biću ti večno zahvalan na svemu što si učinio za ovaj klub. I sada, kao odgovoran čovek kojem je čast iznad svega… »
"Nije trebalo ovako da se završi" Pokuševski poslao poruku bivšem treneru - njegove reči su prejake!
Kurir pre 29 dana
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović saopštio je da je podneo neopozivu ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata kluba u ovoj sezoni. Ovim povodom oglasio se i aktuelni košarkaš crno-belih Aleksej Pokuševski: "Hvala na svemu. Nije trebalo ovako… »
Oglasio se Ostoja posle ostavke Obradovića: Predsednik KK Partizan uputio pismo bivšem treneru
Kurir pre 29 dana
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović saopštio je da je podneo neopozivu ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata kluba u ovoj sezoni. Ovim povodom oglasio se i prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović. "Željko, obraćam ti se javno sa onim što… »
"Željko Obradović je ovo duže spremao"
B92 pre 29 dana
Vlade Đurović je prokomentarisao ostavku Željka Obradovića. Košarkaška javnost je ostala zatečena odlukom Željka Obradovića da neopozivo napusti mesto trenera Partizana, nakon slabijeg starta sezone u Evroligi. U zvaničnom pismu objavljenom na sajtu… »
"Nabijem na k**** sve igrače koji buše ovog čoveka...": Brutalna poruka srpskog borca posle ostavke Žoca
Telegraf pre 29 dana
Odjeknula je evropskom košarkom vest da je Željko Obradović podneo ostavku na mestu trenera Partizana! Ovakvu odluku, dosadašnji strateg crno-belih doneo je nakon niza loših rezultata od početka sezone, a sama vest odmah je izazvala mnogobrojne reakcije… »
Oglasio se Tristan Vukčević sa zagonetnom porukom: Da li je ovim rečima direktno prozvao Željka Obradovića?
Kurir pre 29 dana
Čitava košarkaška Evropa je ostala šokirana zbog navodne ostavke Željka Obradovića, čoveka koji je živa legenda Partizana. Posle vesti da je trener košarkaša Partizana Željko Obradović ponudio ostavku na tu funkciju nakon serije loših rezultata u… »
Da li je Tristan Vukčević upravo poslao poruku Željku Obradoviću? Napisao jednu rečenicu, a rekao mnogo
Mondo pre 29 dana
Posle vesti da je Željko Obradović ponudio ostavku na mesto trenera Partizana dolaze reakcije sa svih strana, a sada se mnogi pitaju da li je nova objava Tristana Vukčevića na društvenim mrežama upućena urpavo najtrofejnijem evropskom treneru svih… »
Vlade Đurović pričao o odlasku Željka Obradovića iz Partizana: "Da ne dolivam ulje na vatru..."
Telegraf pre 29 dana
Ogroman "bum" u košarkaškom svetu danas je napravila vest da je Željko Obradović podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana, a posle slabog starta sezone u Evroligi. On se obratio navijačima zvaničnim pismom putem sajta kluba u kojem je naveo da… »
Bivši fudbaler Partizana se oglasio zbog odlaska Obradovića, okačio je samo jedan transparent
Telegraf pre 29 dana
Nekadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović oglasio se na društvenim mrežama povodom odlaska Željka Obradovića sa mesta prvog trenera crno-belih! Obradović je u sredu popodne, putem zvaničnog sajta kluba, poslao otvoreno pismo javnosti kojim je potvrdio… »
Vukčević se oglasio misterioznom porukom: Da li ima veze sa Željkom Obradovićem? FOTO
B92 pre 29 dana
Košarkaš Vašington Vizardsa i bivši prvotimac Partizana Tristan Vukčević se misterioznom porukom oglasio na društvenoj mreži Instagram koju mnogi povezuju sa trenutnom situacijom u taboru crno-belih. Tristan Vukčević je na društvenim mrežama je podelio… »
Vesti dana »
Pet opozicionih stranaka postiglo dogovor o koordinaciji aktivnosti ka EU
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Oglasili se iz "Puteva Srbije", izdali upozorenje vozačima na dve opasne pojave: Svi putni pravci prohodni, na ovim deonicama sneg napadao do 5 cm
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Pljačka apoteke u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, maloletni vinovnici uhapšeni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Amerika napala Nigeriju! Oglasio se Tramp: "Moćan udar protiv ISIS, ciljaju i ubijaju nevine hrišćane"!
Kurir pre 38 minutajoš 2 povezane