Povezane vesti
Željko Obradović više nije trener košarkaša Partizana
BBC News pre 7 minuta
U smiraj novembra 2025, trofejni trener je podneo ostavku, posle ubedljivog poraza od Panatinaikosa u Evroligi. Još uvek se ne zna ko će ga naslediti na klupi crno-belih. „Ja sam uvek dužan Partizanu jer me je on napravio". Ovim rečima se košarkaški… »
Željko Obradović više nije trener košarkaša Partizana
Radio 021 pre 7 minuta
U smiraj novembra 2025, trofejni trener je podneo ostavku, posle ubedljivog poraza od Panatinaikosa u Evroligi. Još uvek se ne zna ko će ga naslediti na klupi crno-belih. EPA „Ja sam uvek dužan Partizanu jer me je on napravio". Ovim rečima se košarkaški… »
Obradović podneo ostavku: Došao je trenutak kad sam morao da preuzmem odgovornost za sve loše stvari
RTV pre 12 minuta
BEOGRAD - Željko Obradović podneo je ostavku na mesto trenera košarkaškog kluba Partizan. Ovu informaciju preneo je portal Mocartsport, ali ona nije zvanično potvrđena iz kluba, pošto čelni ljudi "crno-belih" još nisu doneli odluku da prihvate ostavku… »
Ostoja: "Željko, obraćam ti se javno..."
Sportske.net pre 7 minuta
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se povodom neopozive ostavke trenera Željka Obradovića. "Željko, obraćam ti se javno sa onim što sam ti rekao i prilikom našeg razgovora. I kao predsednik i kao prijatelj i kao navijač… »
Mijailović: Biću večno zahvalan Željku Obradoviću
RTS pre 7 minuta
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović istakao je da će, i kao predsednik i kao prijatelj i kao navijač Partizana, večno biti zahvalan Željku Obradoviću. Nakon što je Željko Obradović podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana… »
Reprezentativac Srbije poslao poruku: Da li ima veze za Željkovim odlaskom iz Partizana?!
Hot sport pre 7 minuta
Mnogi to povezuju sa Željkovim odlaskom. Tristan Vukčević, reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Partizana, izazvao je pažnju javnosti misterioznom objavom na Instagramu. Njegov kratak, ali sugestivan post mnogi povezuju sa aktuelnom situacijom u… »
Pismo Željka Obradovića posle ostavke u Partizanu
Hello pre 7 minuta
Željko Obradović podneo je danas ostavku na mesto trenera Košarkaškog kluba Partizan. Umesto zvanične izjave on se navijačima Partizana obratio otvorenim pismom, koje prenosimo u celosti Poštovani navijači Partizana, Pre četiri i po godine sam se vratio… »
Oglasio se Ostoja posle ostavke Obradovića: Predsednik KK Partizan uputio pismo bivšem treneru
Kurir pre 22 minuta
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović saopštio je da je podneo neopozivu ostavku na tu funkciju zbog loših rezultata kluba u ovoj sezoni. Ovim povodom oglasio se i prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović. "Željko, obraćam ti se javno sa onim što… »
"Ne želim da dolivam ulje na vatru": Vlade Đurović se oglasio zbog ostavke Željka Obradovića
Mondo pre 22 minuta
Željko Obradović otišao je sa klupe Partizana. Poslao je otvoreno pismo i poručio da preuzima odgovornost za sve loše što se desilo u sezoni i da je odlučio da ode. O toj temi pričao je i Vlade Đurović. "Šta da kažem, razumem Željka, ali ne bih da… »
Da li je Tristan Vukčević upravo poslao poruku Željku Obradoviću? Napisao jednu rečenicu, a rekao mnogo
Mondo pre 1 sat
Posle vesti da je Željko Obradović ponudio ostavku na mesto trenera Partizana dolaze reakcije sa svih strana, a sada se mnogi pitaju da li je nova objava Tristana Vukčevića na društvenim mrežama upućena urpavo najtrofejnijem evropskom treneru svih… »
Oglasio se Tristan Vukčević sa zagonetnom porukom: Da li je ovim rečima direktno prozvao Željka Obradovića?
Kurir pre 47 minuta
Čitava košarkaška Evropa je ostala šokirana zbog navodne ostavke Željka Obradovića, čoveka koji je živa legenda Partizana. Posle vesti da je trener košarkaša Partizana Željko Obradović ponudio ostavku na tu funkciju nakon serije loših rezultata u… »
Vlade Đurović pričao o odlasku Željka Obradovića iz Partizana: "Da ne dolivam ulje na vatru..."
Telegraf pre 27 minuta
Ogroman "bum" u košarkaškom svetu danas je napravila vest da je Željko Obradović podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Partizana, a posle slabog starta sezone u Evroligi. On se obratio navijačima zvaničnim pismom putem sajta kluba u kojem je naveo da… »
Vukčević se oglasio misterioznom porukom: Da li ima veze sa Željkom Obradovićem? FOTO
B92 pre 1 sat
Košarkaš Vašington Vizardsa i bivši prvotimac Partizana Tristan Vukčević se misterioznom porukom oglasio na društvenoj mreži Instagram koju mnogi povezuju sa trenutnom situacijom u taboru crno-belih. Tristan Vukčević je na društvenim mrežama je podelio… »
Da li je Tristan Vukčević ovime prozvao Željka Obradovića posle navodne ostavke?
Telegraf pre 1 sat
Čitava košarkaška Evropa je ostala šokirana zbog navodne ostavke Željka Obradovića, čoveka koji je živa legenda Partizana. Crno-beli će, čini se, morati da potraže novog trenera, pominje se Andrea Trinkijeri, dok se zbog vesti o ostavci javio i Tristan… »
Vesti dana »
Vozači, budite maksimalno oprezni! Putevi Srbije uputili apel zbog najavljenog snega
Alo pre 22 minutajoš 31 povezana
Bačevac: Budžet za 2026. godinu garantuje nastavak razvojnih i infrastrukturih projakta u Sandžaku, kao i rast plata i penzija
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 36 povezanih