Povezane vesti

Aca Lukas odgovorio Dodiku: „Nikad mu nisam tražio podršku, on moju jeste“

Aca Lukas odgovorio Dodiku: „Nikad mu nisam tražio podršku, on moju jeste“

Danas pre 3 sata
Nakon što je Aci Lukasu otkazan nastup na Jahorini i nakon što je Milorad Dodik obavestio javnost kako je pevač izgubio kredibilitet za dalje nastupe u Republici Srpskoj oglasio se Lukas. Kako prenosi Nova.rs, pevač je na svom zvaničnom Instagram nalogu… »
Naser Orić odgovorio Dodiku nakon što se u javnosti pojavila fotografija sa Acom Lukasem

Naser Orić odgovorio Dodiku nakon što se u javnosti pojavila fotografija sa Acom Lukasem

Danas pre 2 sata
Fotografija koju je ratni komandant Armije RBiH Naser Orić objavio sa druženja u jednom restoranu izazvala je reakciju predsednika SNSD-a Milorada Dodika, a sve je rezultiralo otkazivanjem koncerta srbpskog pevača Ace Lukasa na Jahorini. Dodik je kazao… »
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem

"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem

Blic pre 4 sati
Aca Lukas Dodiku: "Meni je žao što je Mile danas samo predsednik jedne partije" Lukas napisao da fanovima ne traži ličhnu kartu Nakon što je Milorad Dodik na svom Tviter nalogu napisao da je Aca Lukas slikom, koja je isplivala u javnost, na kojoj je u… »
Aci Lukasu otkazan nastup na Jahorini zbog slike sa Naserom Orićem, oglasili se iz Olimpijskog centra: "Uznemirio je javnost u…

Aci Lukasu otkazan nastup na Jahorini zbog slike sa Naserom Orićem, oglasili se iz Olimpijskog centra: "Uznemirio je javnost u…

Blic pre 5 sati
Olimpijski centar „Jahorina": "Slika sa Naserom Orićem je izazvala zabrinutost i uznemirenost javnosti u RS" Kupljene karte važiće za drugog izvođača Aci Lukasu otkazan je nastup na Jahorini nakon što je u javnost isplivala slika na kojoj sedi u društvu… »
"Ja volim Acu Lukasa" Oglasio se Naser Orić nakon slike sa Acom Lukasom: "Poštujem njegov rad i njegove pesme"

"Ja volim Acu Lukasa" Oglasio se Naser Orić nakon slike sa Acom Lukasom: "Poštujem njegov rad i njegove pesme"

Blic pre 4 sati
Naser Orić kaže je da je on prišao Aci Lukasu i tražio sliku Naser Orić o fotki sa srpskim pevače: "Verujem da on nije ni znao ko sam ja" Nakon što su se oglasili Milorad Dodik i Olimpijski centar "Jahorina" povodom slike koja je isplivala u javnost, a… »
Aca Lukas se slikao sa Naserom Orićem, reagovao Dodik

Aca Lukas se slikao sa Naserom Orićem, reagovao Dodik

Danas pre 6 sati
Pevač Aca Lukas je duboko povredio sve nas u Republici Srpskoj družeći se s Naserom Orićem, rekao je predsednik SNSD-a Milorad Dodik, a prenosi RTRS. Zločini koje su Naser Orić i njegovi vojnici počinili nad srpskim narodom na području Srebrenice i… »

Vesti dana »