Povezane vesti
"Viđali smo se tajno", poznata pevačica varala muža sa rijaliti učesnikom: "Udata je, ali mi nije bilo bitno"
Telegraf pre 28 dana
Bivši rijaliti učesnik Aleksandar Bogunović Zverka šokirao je javnost kada je govorio o svojoj tajnoj vezi sa jednom poznatom pevačicom, za koju tvrdi da je tada varala muža sa njim. Detaljno je opisao kako su se upoznali i kako je tekao njihov odnos… »
"Rekla mi je da je udata i ima dete, ali mi nije bilo bitno" Poznata pevačica varala muža sa rijaliti učesnikom: "Viđali smo…
Blic pre 29 dana
Kaže da je danas jako popularna i ima porodicu On je iz Zadruge diskvalifikovan sa dugom od 50.000 evra Bivši rijaliti učesnik, Aleksandar Bogunović Zverka, šokirao je javnost kada je govorio da je poznata pevačica varala muža sa njim. On je tada izneo… »
Vesti dana »
Iako je "pokazao zube", Partizan nastavio niz poraza u Evroligi: Valensija bolja u završnici utakmice
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 55 povezanih
Šta se to dešava na tržištu mleka: Koje mere bi mogle da reše probleme u otkupu i spreče prosipanje mleka
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 4 satijoš 22 povezane
Sutra u Srbiji skraćeno radno vreme prodavnica, tržnih centara, pošte
BizLife pre 7 satijoš 58 povezanih
Trampov čovek: Sumnjam da je Ukrajina stvarno napala Putinovu rezidenciju
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih