Povezane vesti
"Viđali smo se tajno", poznata pevačica varala muža sa rijaliti učesnikom: "Udata je, ali mi nije bilo bitno"
Telegraf pre 11 sati
Bivši rijaliti učesnik Aleksandar Bogunović Zverka šokirao je javnost kada je govorio o svojoj tajnoj vezi sa jednom poznatom pevačicom, za koju tvrdi da je tada varala muža sa njim. Detaljno je opisao kako su se upoznali i kako je tekao njihov odnos… »
"Rekla mi je da je udata i ima dete, ali mi nije bilo bitno" Poznata pevačica varala muža sa rijaliti učesnikom: "Viđali smo…
Blic pre 14 sati
Kaže da je danas jako popularna i ima porodicu On je iz Zadruge diskvalifikovan sa dugom od 50.000 evra Bivši rijaliti učesnik, Aleksandar Bogunović Zverka, šokirao je javnost kada je govorio da je poznata pevačica varala muža sa njim. On je tada izneo… »
Vesti dana »
Počeo sastanak o NIS-u u Predsedništvu; dok se čeka odluka Vašingtona o licenci, Rafinerija je u fazi tople cirkulacije
RTS pre 5 minutajoš 34 povezane
Vazduh u Srbiji najzagađeniji u regionu, očekuje se da košava malo poboljša stanje
Radio 021 pre 2 satajoš 11 povezanih
Rusi tvrde: 'Osvojili smo Pokrovsk', ključni grad na istoku Ukrajine
BBC News pre 56 minutajoš 26 povezanih
Rafinerija u Pančevu i dalje radi: Još nije ugašena i dalje je u fazi tople cirkulacije
Kurir pre 10 minutajoš 21 povezana
Oprez na putevima zbog magle: Višesatna zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz zemlje
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana