Povezane vesti

Obradović se obraća javnosti u utorak? Nekadašnji košarkaš Partizana o njegovoj ostavci – „Mislim da to još nije definitivno“…

Obradović se obraća javnosti u utorak? Nekadašnji košarkaš Partizana o njegovoj ostavci – „Mislim da to još nije definitivno“…

Danas pre 1 sat
Nekadašnji košarkaš Slađan Stojklović je gostovao u podkastu „Super Indirektno“, gde je najviše govorio o ostavci Željka Obradovića na mestu trenera Partizana. Stojković je bio član crno-belih 1992. godine, odnosno u sezoni nakon osvajanja tadašnje… »
Obradovićev odlazak nije defintivan: Legendarni košarkaš otkrio nove informacije – Rasplet tek sledi!

Obradovićev odlazak nije defintivan: Legendarni košarkaš otkrio nove informacije – Rasplet tek sledi!

Hot sport pre 35 minuta
„Ova ljubav, čekanje na aerodromu, nisam mogao da verujem šta gledam“. Slađan Stojković, legenda jugoslovenske košarke, gostovao je u podkastu „Super Indirektno“, kod Kalinića i Popovića. Ključna tema bila je ostavka Željka Obradovića. Stojković, koji… »
"Željko će se obratiti danas, tek sledi rasplet": Stojković otkrio nove detalje o treneru Partizana

"Željko će se obratiti danas, tek sledi rasplet": Stojković otkrio nove detalje o treneru Partizana

Mondo pre 1 sat
BIvši košarkaš Slađan Stojković gostovao je u ponedeljak uveče u podkastu " Super Indirektno kod Popa i Milana" na TV Una gde je fokus bila ostavka Željka Obradovića u Partizanu. S obzirom na to da je Slađan Stojković u kontaktu sa svima iz čuvene… »
„Obradović se se danas obratiti?“ – Partizanov bivši košarkaš ima pouzdane informacije

„Obradović se se danas obratiti?“ – Partizanov bivši košarkaš ima pouzdane informacije

Sputnik pre 39 minuta
Nekadašnji košarkaš Partizana Slađan Stojković izjavio je da ima pouzdane informacije da će se Željko Obradović danas obratiti javnosti. U subotu popodne pojavila se konačna informacija u vidu zvaničnog saopštenja KK Partizan da je Željko Obradović… »
"Informacije koje imam o Obradoviću su dosta pouzdane"

"Informacije koje imam o Obradoviću su dosta pouzdane"

B92 pre 1 sat
Slađan Stojković, nekadašnji košarkaš Partizana, kaže da će se Željko Obradović obratiti javonsti u utorak povodom aktuelnosti. Stojković je gostovao u podkastu "Super Indirektno", gde je najviše govorio o gorućoj temi – ostavci Željka Obradovića na… »
Željko se danas obraća javnosti? Bivši košarkaš najavio: "Rasplet tek sledi"

Željko se danas obraća javnosti? Bivši košarkaš najavio: "Rasplet tek sledi"

Sportske.net pre 1 sat
Bivši košarkaš Slađan Stojković sinoć je bio gost u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana" i između ostalog istakao da će danas Željko Obradović da se obrati javnosti. Dodao je da smatra da njegov odlazak nije konačan. "Ja mislim da to još nije… »
Odlazak Obradovića nije definitivan

Odlazak Obradovića nije definitivan

Vesti online pre 1 sat
Gostujući u emisiji “Super Indirektno”, nekadašnji košarkaš Partizana Slađan Stojković istakao je da veruje da odlazak Željka Obradovića sa klupe crno-belih nije definitivan! Stojković je dres Partizana zadužio nakon što su crno-beli postali šampioni… »
Željko Obradović se danas obraća javnosti?! Proslavljeni as Partizana otkriva: Odlazak nije definitivan - rasplet tek sledi…

Željko Obradović se danas obraća javnosti?! Proslavljeni as Partizana otkriva: Odlazak nije definitivan - rasplet tek sledi…

Kurir pre 1 sat
Nekadašnji košarkaš Partizana, Slađan Stojković, otkriva da će se Željko Obradović najverovatnije oglasiti u toku dana. Stojković je u popularnom podkastu "Super Indirektno kod Popa i Milana" istakao da odlazak trofejnog stručnjaka iz Partizana nije… »
„Odlazak Željka nije definitivan, to su informacije koje ja imam“: Bivši košarkaš Partizana podigao buru

„Odlazak Željka nije definitivan, to su informacije koje ja imam“: Bivši košarkaš Partizana podigao buru

Nova pre 1 sat
Gostujući u emisiji „Super Indirektno“, bivši košarkaš Partizana Slađan Stojković izneo je tvrdnju koja je među navijačima crno-belih odmah podigla atmosferu: prema njegovim informacijama — rastanak Željka Obradovića nije završen posao. Stojković, koji… »
Kakav obrt u Humskoj! Oglasio se bivši igrač Partizana i otkrio nove detalje o Željku Obradoviću

Kakav obrt u Humskoj! Oglasio se bivši igrač Partizana i otkrio nove detalje o Željku Obradoviću

Večernje novosti pre 1 sat
Slađan Stojković je gostovao u podkastu "Super Indirektno", gde je najviše govorio o gorućoj temi – ostavci Željka Obradovića na mestu trenera Partizana. Foto: D. Milovanović S obzirom da nosio dres crno-belih čuvene 1992. godine, odnosno u sezoni nakon… »
Bivši igrač Partizana poručuje: "Odlazak Obradovića nije definitivan, prema informacijama koje ja imam..."

Bivši igrač Partizana poručuje: "Odlazak Obradovića nije definitivan, prema informacijama koje ja imam..."

Telegraf pre 1 sat
Gostujući u emisiji "Super Indirektno", nekadašnji košarkaš Partizana Slađan Stojković istakao je da veruje da odlazak Željka Obradovića sa klupe crno-belih nije definitivan! Stojković je dres Partizana zadužio nakon što su crno-beli postali šampioni… »

Vesti dana »