Povezane vesti

Uskoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom: Oglasio se Vučić o snabdevanju gasom

Uskoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom: Oglasio se Vučić o snabdevanju gasom

Nova pre 16 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće imati problema u snabdevanju gasom jer očekuje potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju tim energentom. Vučić je ocenio da je dobra vest da su SAD produžile licencu… »
Vučić: Izbori u maju ili decembru naredne godine

Vučić: Izbori u maju ili decembru naredne godine

Nova pre 6 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je realno da izbori budu u maju ili decembru naredne godine, navodeći da na lokalnim izborima nije bilo nijedne primedbe i da opozicija zna da nije bilo krađe, jer su bili jednako zastupljeni, te da… »
Vučić: Verujem da će sledeća godina biti najbolja što se tiče povećanja standarda

Vučić: Verujem da će sledeća godina biti najbolja što se tiče povećanja standarda

Euronews pre 16 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da veruje da će sledeća godina možda biti najbolja godina u našoj istoriji što se tiče povećanja životnog standarda, završavanja infrastrukturnih objekata i promene lica Srbije. "Verujem da će to biti… »
Vučić: Očekujemo skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora za gas sa Rusijom

RTV pre 41 minuta
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće imati problema sa gasom i da očekuje skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju gasom, kao i da do leta nećemo imati probleme sa gasom. "Srbija neće imati… »

Radio 021 pre 31 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju gasom. "Srbija neće imati problema sa gasom. Mi očekujemo skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora. Svakako nećemo do leta imati bilo… »
Vučić: Očekujemo potpisivanje kratkoročnog ugovora o gasu

Vučić: Očekujemo potpisivanje kratkoročnog ugovora o gasu

RTS pre 41 minuta
Predsednik Srbije rekao je da ima dve dobre vesti, a to je da Srbija neće imati problem sa gasom i da očekuje potpisivanje kratkoročnog ugovora o gasu. Dobra vest je i što je Lukoil dobio produženje licence jer u Srbiji ima 112 Lukoilovih pumpi koje će… »
"Izbori u maju ili decembru, realnije u decembru!" Vučić: "Nadležne institucije će doneti odluku da li će biti samo…

"Izbori u maju ili decembru, realnije u decembru!" Vučić: "Nadležne institucije će doneti odluku da li će biti samo…

Blic pre 52 minuta
Vučić je istakao posvećenost čuvanju mira uprkos regionalnim izazovima i provokacijama Najavio je izbore za narednu godinu i govorio o projektu Ekspo kao značajnom urbanom poduhvatu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost Nacionalnog dnevnika na… »

NIN pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće imati problema sa gasom i da očekuje skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju gasom, kao i da do leta nećemo imati probleme sa gasom. "Srbija neće imati problema sa… »
Vučić: Očekujem potpisivanje kratkoročnog ugovora o snabdevanju ruskim gasom

N1 Info pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće imati problema u snabdevanju gasom jer očekuje potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju tim energentom. Vučić je ocenio da je dobra vest da su SAD produžile licencu… »
Vučić: Bez problema sa gasom do leta

Vučić: Bez problema sa gasom do leta

Vreme pre 1 sat
„Srbija do leta neće imati nikakvih problema sa gasom. Po trenutnim cenama, može se razmatrati nabavka dodatnih količina iz različitih izvora“, rekao je redsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u četvrtak da… »
Vučić otkrio nove informacije: Potpisivanje ugovora sa Rusijom i licenca za "Lukoil"

Vučić otkrio nove informacije: Potpisivanje ugovora sa Rusijom i licenca za "Lukoil"

Pravda pre 51 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima dve dobre vesti – prvu vest da je "Lukoil" dobio produženje licence do 26. aprila, te da to znači da će 112 pumpi u Srbiji moći da funkcionišu i sa naftnim derivatima uvezenim sa strane a ne samo od… »
Vučić objavio dobru vest: Dobijamo ugovor sa Rusijom - imaćemo sigurno povoljan gas do leta

Vučić objavio dobru vest: Dobijamo ugovor sa Rusijom - imaćemo sigurno povoljan gas do leta

Sputnik pre 41 minuta
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija neće imati problema sa gasom i da očekuje skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju gasom, kao i da do leta nećemo imati probleme sa gasom. On je dodao da ćemo se truditi da… »
Vučić o zakonu o "legalizaciji": Važno je da imate ličnu kartu i bilo kakav ugovor čime dokazujete svoje vlasništvo

Vučić o zakonu o "legalizaciji": Važno je da imate ličnu kartu i bilo kakav ugovor čime dokazujete svoje vlasništvo

Blic pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je gostujući u Nacionalnom dnevniku TV Pink da 8. decembra počinje akcija legalizacije nelegalnih objekata "Svoj na svome" i da veruje da će ona biti veoma uspešna i povoljna za građane. - Mi verujemo da ćemo za… »
Vučić: Siguran sam da će Rusi dogovoriti sa partnerima prenos vlasništva u NIS-u

Vučić: Siguran sam da će Rusi dogovoriti sa partnerima prenos vlasništva u NIS-u

Euronews pre 56 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom situacije u NIS-u da je siguran da će Rusi, sa svojim partnerima, dogovoriti prenos vlasništva u skladu sa američkim sankcijama. Na pitanje da li je krajnje rešenje nacionalizacija NIS-a… »
"Srbija neće imati problema sa gasom" Vučić: Očekujemo potpisivanje kratkoročnog ugovora

"Srbija neće imati problema sa gasom" Vučić: Očekujemo potpisivanje kratkoročnog ugovora

Blic pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Nacionalnom dnevniku na televiziji Pink, a ovom prilikom se dotakao sankcija NIS-u kao i pregovora za nabavku gasa od drugih izvora ukoliko ugovor sa Rusijom ne bude sklopljen. Vučić je istakao da, ima dve, ne… »
"Posle 15. januara ne možemo da izdržimo!" Vučić o situaciji sa NIS-om: Siguran sam da će se Rusi dogovoriti

"Posle 15. januara ne možemo da izdržimo!" Vučić o situaciji sa NIS-om: Siguran sam da će se Rusi dogovoriti

Blic pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Nacionalnom dnevniku na TV Pink, a kako je rekao za građane ima dve dobre vesti - jedna je da Srbija neće imati problema s gasom, dok je druga da je OFAC izdao produženje licence za Lukoil. On se osvrnuo i… »
Vučić: Za nekoliko dana otvaranje novih 14,3 kilometara na Moravskom koridoru, u slučaju NIS-a zagovaramo moral u politici

Vučić: Za nekoliko dana otvaranje novih 14,3 kilometara na Moravskom koridoru, u slučaju NIS-a zagovaramo moral u politici

Morava info pre 36 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će za koji dan biti otvorena nova deonica Moravskog koridora u dužini od 14,5 kilometara, od Vrnjačke Banje do kraljevačkog predgrađa Vrba. On je izjavio je da će, uz lakša ili teža rešenja, Srbija morati… »
Do 15. januara možemo da izdržimo! Vučić o situaciji sa NIS-om: Siguran sam da će se Rusi dogovoriti

Do 15. januara možemo da izdržimo! Vučić o situaciji sa NIS-om: Siguran sam da će se Rusi dogovoriti

Kurir pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je večeras, govoreći o NIS-u, da do 15. januara možemo da izdržimo, ali posle toga ne. "Siguran sam da će Rusi dogovoriti, jer čini mi se da bi bilo normalno da razumeju poziciju Srbije, kaznenim merama se… »

Novi magazin pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće imati problema u snabdevanju gasom jer očekuje potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju tim energentom. Vučić je za TV Pink rekao da je dobra vest da su SAD produžile… »
Vučić: Sledeća godina će biti najbolja u našoj istoriji

Vučić: Sledeća godina će biti najbolja u našoj istoriji

Glas Zapadne Srbije pre 46 minuta
„Imam dve male, nisu tako male, a nisu najznačajnije, relativno dobre vesti za građane Srbije. Lukoil je dobio produženje licence do 26. aprila, to znači da će 112 pumpi u Srbiji, a 11 je u Beogradu, ostale su u drugim delovima Srbije, moći da… »
"Možemo da izdržimo do 15. januara, posle toga ne": Vučić komentarisao sankcije Naftnoj industriji Srbije

"Možemo da izdržimo do 15. januara, posle toga ne": Vučić komentarisao sankcije Naftnoj industriji Srbije

Mondo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je sankcije Naftnoj industriji Srbije (NIS) tokom gostovanja na televiziji "Pink". Nakon što je podelio dve dobre vesti po pitanju produženja licence "Lukoilu" i snabdevanja gasom, komentarisao je sankcije… »
"Važno je da imate ličnu kartu i bilo kakav ugovor", Vučić o legalizaciji: To je velika stvar za sve u Srbiji

"Važno je da imate ličnu kartu i bilo kakav ugovor", Vučić o legalizaciji: To je velika stvar za sve u Srbiji

Kurir pre 56 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se i na novi zakon o legalizaciji i podsetio da upis kreće 8. - Danas sam bio sa ministarkom Damjanović i premijerom Macutom. Ogromna je procedura, elektronski se radi, važno je da imate ličnu kartu i bilo kakav… »
Vučić podelio dve dobre vesti za Srbiju: Jedna se tiče goriva, druga snabdevanja gasom

Vučić podelio dve dobre vesti za Srbiju: Jedna se tiče goriva, druga snabdevanja gasom

Mondo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Nacionalni dnevnik" na "Pink" televiziji kada je govorio o svim važnim temama. Na početku je otkrio da ima dve dobre vesti. "Prva vest je produženje licence za Lukoil. Lukoil je dobio produženje… »
Vučić: 8. decembra počinje akcija legalizacije "Svoj na svome"

Vučić: 8. decembra počinje akcija legalizacije "Svoj na svome"

Euronews pre 36 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da 8. decembra počinje akcija legalizacije nelegalnih objekata "Svoj na svome" i da veruje da će ona biti veoma uspešna i povoljna za građane. "Mi verujemo da ćemo za samo šest meseci završiti tri puta više… »
Vučić otkrio kada će biti izbori u Srbiji: Ovo su dva moguća datuma

Vučić otkrio kada će biti izbori u Srbiji: Ovo su dva moguća datuma

Mondo pre 51 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je otkrio dva moguća datuma izbora prilikom gostovanja na televiziji "Pink". Prema njegovim rečima, u 2026. će biti izbora u maju ili decembru, a nije još poznato da li će biti spajanja predsedničkih i parlamentarnih… »
Vučić o gasu: Imam dve dobre vesti za građane Srbije

Vučić o gasu: Imam dve dobre vesti za građane Srbije

B92 pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori o ekonomskim izazovima koji su pred Srbijom i mogućim rešenjima. Na pitanje o razgovoru sa Bocan Harčenkom, i o produžetku gasnog aranžmana, Vučić je rekao da ima dve dobre vesti za građane Srbije. "Prvo, Lukoil… »
Vučić: Ponosan sam na Srbiju; U najtežim uslovima spustili smo inflaciju, penzije podigli dramatično

Vučić: Ponosan sam na Srbiju; U najtežim uslovima spustili smo inflaciju, penzije podigli dramatično

B92 pre 41 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u novembru spuštena inflacija na 2,7 odsto i dodao da je to postignuto merom o ograničavanju marži trgovinskim lancima. "Spustili smo inflaciju u novembru, biće saopšteno za dan, dva, tri, na 2,7 odsto… »
Vučić: Izbori ili u maju ili decembru naredne godine, ali realnije je u decembru

Vučić: Izbori ili u maju ili decembru naredne godine, ali realnije je u decembru

Telegraf pre 31 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će izbori biti održani u maju ili u decembru naredne godine, ali da je realnije da budu održani krajem novembra ili u decembru. Vučić je, na pitanje da li će biti predsednički i parlamentarni izbori, za TV… »

Telegraf pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće imati problema sa gasom i da očekuje skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju gasom, kao i da do leta nećemo imati probleme sa gasom. "Srbija neće imati problema sa… »

RTK pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće imati problema sa gasom i da očekuje skoro potpisivanje kratkoročnog ugovora sa Rusijom o snabdevanju gasom, kao i da do leta nećemo imati probleme sa gasom. „Srbija neće imati problema sa… »
Srbija neće imati problem sa gasom do leta! Predsednik Vučić saopštio lepe vesti: "Lukoil" dobio produženje licence

Srbija neće imati problem sa gasom do leta! Predsednik Vučić saopštio lepe vesti: "Lukoil" dobio produženje licence

Kurir pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je dve dobre vesti za građane. " Lukoil je dobio produženje licence do 26. aprila. To znači da će 112 pumpi u Srbiji, od kojih 11 u Beogradu, moći da funkcionišu i sa naftnim derivatima uvezenim sa strane, a ne… »
Dve odlične vesti za Srbiju: Lukoil je dobio produženje licence do 26. aprila, Vučić uživo obećao da Srbija neće imati…

Dve odlične vesti za Srbiju: Lukoil je dobio produženje licence do 26. aprila, Vučić uživo obećao da Srbija neće imati…

Dnevnik pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras pred nacijom govori o svim važnim temama za Srbiju i njene građane. Predsednik Vučić gostuje u Nacionalnom dnevniku gde govori o akutelnim temama, izazovima koji su pred Srbijom i mogućim rešenjima. Predsednik… »
Dramatično smo podigli penzije, ponosan sam na državu! Vučić objavio još jednu ekskluzivnu informaciju

Dramatično smo podigli penzije, ponosan sam na državu! Vučić objavio još jednu ekskluzivnu informaciju

Alo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Nacionalnom dnevniku govorio je o vrlo bitnim temama. - U najtežim uslovima uspeli smo da spustimo inflaciju, podignemo dramatično penzije, već od 1. decembra i sve smo to uradili. Ja sam ponosan na državu. Imamo mi… »
Uživo: Predsednik Vučić: Srbija do leta neće imati problema sa gasom

Uživo: Predsednik Vučić: Srbija do leta neće imati problema sa gasom

Telegraf pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je večeras Nacionalnog dnevnika na TV Pink, a govori o najaktuelnijim temama u Srbiji i svetu. Vučić se na početku obraćanja osvrnuo na susret saambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan Harčenkom. "Imam dve male, nisu… »

Vesti dana »