Povezane vesti
Haos u Liverpulu: Van Dajk sazvao sastanak - igrači digli bunu!
B92 pre 7 sati
Fudbaleri liverpula stali su na stgranu Mohameda Salaha, pišu engleski mediji. Liverpul prolazi kroz najturbulentniji period u proteklih nekoliko godina. Rezultati izostaju, igra je ispod standarda, a atmosfera u ekipi puca po šavovima. Najnovije… »
Pobuna u Liverpulu: Igrači stali uz Salaha i traže odlazak trenera
Nova pre 9 sati
Liverpul tone u jednu od najdubljih kriza poslednjih godina, a prema navodima engleskih medija – situacija je eksplodirala unutar svlačionice. Nakon dramatičnog remija protiv Lidsa (3:3) i šokantne izjave Mohameda Salaha, atmosfera na Enfildu dovedena je… »
Hitan sastanak u Liverpulu, Salah leti iz tima?!
Telegraf pre 9 sati
Velika bura podigla se na "Enfildu" posle sinoćnjeg lošeg rezultat Liverpula protiv Lidsa (3:3), ali najviše zbog izjave Mohameda Salaha. Egipatski igrač već treću utakmicu u nizu bio je na klupi, a po završetku meča odlučio je da progovori i "opleo" je… »
Šta ako?
Sportske.net pre 10 sati
Jutro u Liverpulu nakon prokockanih 0:2 na "Eland roudu", a kasnije propuštenom prilikom za trijumfom posle gola Aoa Tanake u petom minutu nadoknade, može biti samo sumorno. Utakmica koja na površinu nije donela samo činjenicu da ekipa i dalje izgleda… »
Slot objasnio nula minuta za Salaha
B92 pre 10 sati
Trener Liverpula Arne Slot objasnio je zbog čega je Mohameda Salaha držao čitav meč na klupi protiv Lidsa. "Redsi" su na "Eland Roudu" vodili 2:0, pa 3:2, na kraju ostali bez pobede u šestom minutu nadoknade vremena. Salah je treći meč zaredom počeo sa… »
Salah: Kada Kejn ne da gol, to je u redu, ali kada ja ne dam…
Sport klub pre 11 sati
Centralna tema u Engleskoj jesu izjave Mohameda Salaha po završetku utakmice Lids - Liverpul, koju je sjajni Egipćanin presedeo na klupi. Prošle sezone najbolji igrač Liverpula, pa i čitave lige, ove je neprepoznatljiv. Jasno je da se nalazi u lošoj… »
Salah najavio odlazak iz Liverpula?!
B92 pre 12 sati
Mohamed Salah je indirektno najavio odlazak iz Liverpula. Liverpul se suočava sa krizom bez presedana, a poslednji šok stigao je sa terena Lidsa, gde su "crveni" ispustili pobedu u nadoknadi vremena. Iako je ekipa vodila sa 2:0, a kasnije i sa 3:2… »
„Izgleda da me je klub bacio pod autobus“: Salah tvrdi da ga neko ne želi u Liverpulu
Nedeljnik pre 12 sati
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da je njegov odnos sa trenerom Arneom Slotom narušen i utvrdio da ga neko ne želi u klubu. Salah, koji je potpisao novi ugovor na kraju prošle sezone, rekao je novinarima posle remija sa Lidsom (3:3) da nije… »
U Liverpulu popaljeni svi alarmi – ljut je i Salah: „Klub me baca pod autobus“
Sputnik pre 13 sati
Fudbaleri Liverpula odigrali su nerešeno protiv Lidsa (3:3) uprkos tome što su najpre imali prednost od 2:0. Situacija u klubu deluje alarmantno, a na sve to sada je nezadovoljstvo iskazao i Mohamed Salah, fudbaler koji je u ovom timu od 2017. godine… »
Šok! Mohamed Salah pozvao roditelje na svoju oproštajnu utakmicu na Enfildu za Liverpul
Telegraf pre 12 sati
Nema kraja šokovima za Liverpul! Aktuelni šampion Engleske se žestoko muči ove sezone, iako je delovalo pre početka sezone da je sklopio još jači tim i da će se "prošetati" do titule u Premijer ligi. Ipak, skupo plaćena pojačanja se nisu navikla, dok je… »
Slot izdao Liverpulov DNK - objašenjenje za Salaha je najava rata navijačima
Sportske.net pre 13 sati
Drugi meč uzastopno najbolji fudbaler Liverpula Mohamed Salah presedao je na klupi, ali je "hlađenje" protiv Lidsa, za razliku od onog u prošlonedeljnom okršaju protiv Vest Hema izazvalo daleko veće reakcije jer je Egipćanin javno izneo razočaranje… »
Rasulo u Liverpulu, Salah osuo paljbu po treneru: „Deluje mi kao da me klub baca pod autobus“
Nova pre 13 sati
Liverpul je ponovo ostao bez pobede u Premijer ligi, i to na dramatičan način. Gol Aoa Tanake u šestom minutu nadoknade doneo je Lidsu vredan bod u spektakularnom remiju 3:3, dok su „redsi“ nastavili da tonu na tabeli. A najveći odjek nije proizvela… »
"Liverpul me bacio pod autobus" Salah kipti od besa! Treći meč zaredom presedeo na klupi, pa osuo paljbu: Neko me ne želi u…
Kurir pre 14 sati
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah rekao je da je njegov odnos sa trenerom Arneom Slotom narušen i ustvrdio da ga neko ne želi u klubu. Salah, koji je potpisao novi ugovor na kraju prošle sezone, rekao je novinarima posle remija sa Lidsom (3:3) da nije… »
(VIDEO) Novi kiks Liverpula u Premijer ligi
Danas pre 24 sata
Fudbaleri Lidsa i Liverpula odigrali su nerešeno 3:3, u utakmici 15. kola Premijer lige. Posle prvog poluvremena bez golova, usledilo je uzbudljivo drugo poluvreme koje je sa golovima u 48. i 50. minutu, a posle grešaka odbrane Lidsa, otvorio Ugo Ekitike… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju traje 60 dana. Počinje sutra u 4 ujutru, ovo je sve što bi građani trebalo da znaju
Alo pre 3 satajoš 34 povezane
„Treba zdrobiti rusku ratnu ekonomiju“: Dva poteza mogu da nateraju Putina da prekine rat
Nova pre 2 satajoš 51 povezana