Повезане вести
Ливерпул - Шта ако?
Спортске.нет 07.12.2025
Јутро у Ливерпулу након прокоцканих 0:2 на "Еланд роуду", а касније пропуштеном приликом за тријумфом после гола Аоа Танаке у петом минуту надокнаде, може бити само суморно. Утакмица која на површину није донела само чињеницу да… »
Хаос у Ливерпулу: Ван Дајк сазвао састанак - играчи дигли буну!
Б92 07.12.2025
Фудбалери ливерпула стали су на стграну Мохамеда Салаха, пишу енглески медији. Ливерпул пролази кроз најтурбулентнији период у протеклих неколико година. Резултати изостају, игра је испод стандарда, а атмосфера у екипи пуца по… »
Побуна у Ливерпулу: Играчи стали уз Салаха и траже одлазак тренера
Нова 07.12.2025
Ливерпул тоне у једну од најдубљих криза последњих година, а према наводима енглеских медија – ситуација је експлодирала унутар свлачионице. Након драматичног ремија против Лидса (3:3) и шокантне изјаве Мохамеда Салаха… »
Хитан састанак у Ливерпулу, Салах лети из тима?!
Телеграф 07.12.2025
Велика бура подигла се на "Енфилду" после синоћњег лошег резултат Ливерпула против Лидса (3:3), али највише због изјаве Мохамеда Салаха. Египатски играч већ трећу утакмицу у низу био је на клупи, а по завршетку меча одлучио је… »
Слот објаснио нула минута за Салаха
Б92 07.12.2025
Тренер Ливерпула Арне Слот објаснио је због чега је Мохамеда Салаха држао читав меч на клупи против Лидса. "Редси" су на "Еланд Роуду" водили 2:0, па 3:2, на крају остали без победе у шестом минуту надокнаде времена. Салах је… »
Салах: Када Кејн не да гол, то је у реду, али када ја не дам…
Спорт клуб 07.12.2025
Централна тема у Енглеској јесу изјаве Мохамеда Салаха по завршетку утакмице Лидс - Ливерпул, коју је сјајни Египћанин преседео на клупи. Прошле сезоне најбољи играч Ливерпула, па и читаве лиге, ове је непрепознатљив. Јасно је… »
Салах најавио одлазак из Ливерпула?!
Б92 07.12.2025
Мохамед Салах је индиректно најавио одлазак из Ливерпула. Ливерпул се суочава са кризом без преседана, а последњи шок стигао је са терена Лидса, где су "црвени" испустили победу у надокнади времена. Иако је екипа водила са 2:0… »
„Изгледа да ме је клуб бацио под аутобус“: Салах тврди да га неко не жели у Ливерпулу
Недељник 07.12.2025
Фудбалер Ливерпула Мохамед Салах рекао је да је његов однос са тренером Арнеом Слотом нарушен и утврдио да га неко не жели у клубу. Салах, који је потписао нови уговор на крају прошле сезоне, рекао је новинарима после ремија са… »
У Ливерпулу попаљени сви аларми – љут је и Салах: „Клуб ме баца под аутобус“
Спутник 07.12.2025
Фудбалери Ливерпула одиграли су нерешено против Лидса (3:3) упркос томе што су најпре имали предност од 2:0. Ситуација у клубу делује алармантно, а на све то сада је незадовољство исказао и Мохамед Салах, фудбалер који је у овом… »
Шок! Мохамед Салах позвао родитеље на своју опроштајну утакмицу на Енфилду за Ливерпул
Телеграф 07.12.2025
Нема краја шоковима за Ливерпул! Актуелни шампион Енглеске се жестоко мучи ове сезоне, иако је деловало пре почетка сезоне да је склопио још јачи тим и да ће се "прошетати" до титуле у Премијер лиги. Ипак, скупо плаћена појачања… »
Слот издао Ливерпулов ДНК - објашењење за Салаха је најава рата навијачима
Спортске.нет 07.12.2025
Други меч узастопно најбољи фудбалер Ливерпула Мохамед Салах преседао је на клупи, али је "хлађење" против Лидса, за разлику од оног у прошлонедељном окршају против Вест Хема изазвало далеко веће реакције јер је Египћанин… »
Расуло у Ливерпулу, Салах осуо паљбу по тренеру: „Делује ми као да ме клуб баца под аутобус“
Нова 07.12.2025
Ливерпул је поново остао без победе у Премијер лиги, и то на драматичан начин. Гол Аоа Танаке у шестом минуту надокнаде донео је Лидсу вредан бод у спектакуларном ремију 3:3, док су „редси“ наставили да тону на табели. А највећи… »
"Ливерпул ме бацио под аутобус" Салах кипти од беса! Трећи меч заредом преседео на клупи, па осуо паљбу: Неко ме не жели у…
Курир 07.12.2025
Фудбалер Ливерпула Мохамед Салах рекао је да је његов однос са тренером Арнеом Слотом нарушен и устврдио да га неко не жели у клубу. Салах, који је потписао нови уговор на крају прошле сезоне, рекао је новинарима после ремија са… »
(ВИДЕО) Нови кикс Ливерпула у Премијер лиги
Данас 06.12.2025
Фудбалери Лидса и Ливерпула одиграли су нерешено 3:3, у утакмици 15. кола Премијер лиге. После првог полувремена без голова, уследило је узбудљиво друго полувреме које је са головима у 48. и 50. минуту, а после грешака одбране… »
Вести дана »
Касно Сабаленка на финале стиже - Рибакина шампионка УС опена! ВИДЕО
Б92 пре 52 минутајош 7 повезаних
Протест у Нишу због одбијања општинских оверивача да оверавају потписе за Студентску листу
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Изгубио контролу над "голфом", слетео с пута и ударио у стабло: Детаљи несреће у Рожајама у којој је страдао младић (23), девојка повређена
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Ево колико је пара зарадио Дарко Стошић после крваве борбе са Хатефом и освајања ФНЦ појаса у Загребу
Телеграф пре 41 минутајош 4 повезане