Повезане вести

"То је за нас велика срамота!" Асминов отац бесан због његовог понашања: "Чули смо да је спавао с неком..."

"То је за нас велика срамота!" Асминов отац бесан због његовог понашања: "Чули смо да је спавао с неком..."

Телеграф пре 5 сати
Станија Добројевић дефинитивно је пресекла све везе са бившим партнером Асмином Дурџићем након што је завршио у кревету са цимерком из ријалитија, Сандром Тодић. Ситуација је изазвала праву буру, а сада се огласио и Асминов… »
"Срамота ме је Бога и народа", Асминов отац шокиран његовим понашањем, отказао новогодишњу посету у Елити: "Каква Маја, она…

"Срамота ме је Бога и народа", Асминов отац шокиран његовим понашањем, отказао новогодишњу посету у Елити: "Каква Маја, она…

Ало пре 6 сати
Не може да верује како му се син понаша пред камерама. Ријалити звезда Станија Добројевић одлучила је да дефинитивно стави тачку на однос са бившим дечком Асмином Дурџићем Алибабом, након што је у кревет привео цимерку из Елите… »
"Изабрао је пут ка дну, у шоку сам" Станија ван себе након Асминове вреле акције са цимерком

"Изабрао је пут ка дну, у шоку сам" Станија ван себе након Асминове вреле акције са цимерком

Ало пре 6 сати
Станија је остала у шоку када је видела снимак бившег дечка са учесницом. Природа емотивног односа учесника Елите Асмина Дурџића Алибабе и ријалити звезде Станије Добројевић последњих месеци збуњује многе гледаоце, али након… »
"Чуо сам да је спавао са неком, то је велика срамота" Отац Асмина Дурџића шокиран понашањем сина, хитно се огласио: "Не…

"Чуо сам да је спавао са неком, то је велика срамота" Отац Асмина Дурџића шокиран понашањем сина, хитно се огласио: "Не…

Блиц пре 6 сати
Асминов отац, Мустафа Дурџић, изразио је незадовољство поступцима свог сина. Мустафа се негативно осврнуо на сугестије о вези Асмина са другим учесницама ријалитија. Станија Добројевић дефинитивно је ставила тачку на однос са… »
"Изабрао је пут ка дну, у шоку сам" Станија се огласила након Асминове вреле акције са цимерком у "Елити"

"Изабрао је пут ка дну, у шоку сам" Станија се огласила након Асминове вреле акције са цимерком у "Елити"

Блиц пре 7 сати
Асмин Дурџић признао је да је имао искрене емоције према Маји Маринковић Станија Добројевић није желела много да коментарише његов однос са Сандром Асмин Дурџић покирао је све када је легао у кревет са Сандром Тодић, са којом… »

Вести дана »