Povezane vesti
"Sramota me je Boga i naroda", Asminov otac šokiran njegovim ponašanjem, otkazao novogodišnju posetu u Eliti: "Kakva Maja, ona…
Alo pre 21 dana
Ne može da veruje kako mu se sin ponaša pred kamerama. Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević odlučila je da definitivno stavi tačku na odnos sa bivšim dečkom Asminom Durdžićem Alibabom, nakon što je u krevet priveo cimerku iz Elite Sandru Todić, što je… »
"To je za nas velika sramota!" Asminov otac besan zbog njegovog ponašanja: "Čuli smo da je spavao s nekom..."
Telegraf pre 21 dana
Stanija Dobrojević definitivno je presekla sve veze sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem nakon što je završio u krevetu sa cimerkom iz rijalitija, Sandrom Todić. Situacija je izazvala pravu buru, a sada se oglasio i Asminov otac, Mustafa Durdžić, koji… »
"Izabrao je put ka dnu, u šoku sam" Stanija van sebe nakon Asminove vrele akcije sa cimerkom
Alo pre 21 dana
Stanija je ostala u šoku kada je videla snimak bivšeg dečka sa učesnicom. Priroda emotivnog odnosa učesnika Elite Asmina Durdžića Alibabe i rijaliti zvezde Stanije Dobrojević poslednjih meseci zbunjuje mnoge gledaoce, ali nakon njegovog najnovijeg poteza… »
"Čuo sam da je spavao sa nekom, to je velika sramota" Otac Asmina Durdžića šokiran ponašanjem sina, hitno se oglasio: "Ne…
Blic pre 21 dana
Asminov otac, Mustafa Durdžić, izrazio je nezadovoljstvo postupcima svog sina. Mustafa se negativno osvrnuo na sugestije o vezi Asmina sa drugim učesnicama rijalitija. Stanija Dobrojević definitivno je stavila tačku na odnos sa bivšim dečkom Asminom… »
"Izabrao je put ka dnu, u šoku sam" Stanija se oglasila nakon Asminove vrele akcije sa cimerkom u "Eliti"
Blic pre 21 dana
Asmin Durdžić priznao je da je imao iskrene emocije prema Maji Marinković Stanija Dobrojević nije želela mnogo da komentariše njegov odnos sa Sandrom Asmin Durdžić pokirao je sve kada je legao u krevet sa Sandrom Todić, sa kojom je razmenjivao nežnosti… »
Vesti dana »
Svet dočekuje Novu godinu - Kiribati prvi zakoračili u 2026, vatrometi u Japanu, Južnoj i Severnoj Koreji
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 37 povezanih
RTS: U Prištini podignuta još jedna optužnica za ratne zločine protiv albanskih zatvorenika
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
Radno vreme i dežurstva tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Srbiji 2026
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 22 povezane