Povezane vesti
Rute: Mi smo naredna meta Rusije
Euronews pre 1 sat
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je danas u Berlinu da su članice Alijanse naredna meta Rusije. On je na konferenciji za medije rekao da NATO mora da uloži sve napore kako bi sprečio rat koji bi mogao da bude "u razmerima rata koji su… »
"Mi smo sledeća meta, Rusija je postala još drskija!" Generalni sekretar NATO upozorio saveznike da na potencijalni sukob…
Kurir pre 5 sati
Generalni sekretar NATO Mark Rute upozorio je da su zemlje Severnoatlanske alijanse sledeća meta Rusije, a Evropa se suočava sa rastućim rizikom od sukoba ukoliko ruski predsednik Vladimir Putin ostvari svoje ciljeve u Ukrajini. "Došao sam danas da vam… »
"NATO je sledeća meta Rusije, mora da se deluje": Rute o mračnim prognozama za Evropu, najavljuje promene
Mondo pre 7 sati
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute danas je pozvao saveznike da pojačaju odbrambene napore kako bi sprečili rat koji bi mogla da pokrene Rusija, odnosno " rat kakav su iskusili naši dedovi i pradede". Govoreći u Berlinu, Rute je naglasio da previše… »
Rute: Rusija je vratila rat u Evropu. Vreme nije na našoj strani
Nova pre 7 sati
Generalni sekretar NATO Mark Rute je danas zatražio od članica alijanse da ulože veća sredstva u odbranu, kako bi sprečile rat sa Rusijom. Rute je u Berlinu ocenio da suviše članica NATO ne prepoznaju opasnost kakvu Rusija predstavlja za Evropu. Prema… »
Mi smo sledeća meta Rusije! Mark Rute zagrmeo iz Berlina, o njegovoj poruci bruji svet
Alo pre 7 sati
Moramo preći na ratni način razmišljanja, naglasio je Rute. Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je danas u Berlinu da su članice Alijanse naredna meta Rusije. On je na konferenciji za medije rekao da NATO mora da uloži sve napore kako bi sprečio… »
Rute: Mi smo sledeća meta Rusije VIDEO
B92 pre 7 sati
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je danas u Berlinu da su članice Alijanse naredna meta Rusije. On je na konferenciji za medije rekao da NATO mora da uloži sve napore kako bi sprečio rat koji bi mogao da bude "u razmerima rata koji su… »
Sukob nam je pred vratima Rute upozorava: Mi smo sledeća meta Rusije
Večernje novosti pre 7 sati
RUSIJA bi mogla da bude spremna da upotrebi vojnu silu protiv NATO-a u narednih pet godina, smatra generalni sekretar NATO-a Mark Rute. Foto Tanjug/AP/Alex Brandon - Sa ekonomijom koja je u potpunosti orijentisana na vođenje rata, Rusija bi mogla da bude… »
Generalni sekretar NATO-a: Mi smo naredna meta Rusije
RTV pre 8 sati
BERLIN - Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je da će Sjedinjene Američke Države ostati posvećene kolektivnoj bezbednosti svojih saveznika unutar alijanse, uprkos novoj Strategiji nacionalne bezbednosti (NSB). Generalni sekretar NATO-a Mark Rute… »
Podmukli rute: NATO je sledeća meta Rusije
Pravda pre 7 sati
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je da su zemlje članice te alijanse "sledeća meta Rusije". Tokom konferencije za novinare u Berlinu, rekao je da savez mora da učini sve napore da spreči rat koji bi mogao biti "istih razmera kao rat koji su… »
„Mi smo sledeća meta Rusije i već smo u opasnosti“: Generalni sekretar NATO upozorio da su „nam sukobi na vratima“
Danas pre 7 sati
„Danas sam ovde da vam kažem koja je pozicija NATO-a i šta moramo da uradimo da zaustavimo rat pre nego što počne. A da bismo to uradili, moramo biti kristalno jasni u vezi sa pretnjom – mi smo sledća meta Rusije i već smo u opasnosti“. Ovako je… »
Rute upozorio saveznike da mogu da budu sledeća meta Rusije: Sukob je na vratima Evrope
N1 Info pre 8 sati
Generalni sekretar NATO Mark Rute pozvao je saveznike da pojačaju odbrambene napore kako bi sprečili rat koji vodi Rusija, a koji bi mogao biti "razmera rata prošlih generacija", preneo je Rojters. U govoru u Berlinu, Rute je rekao da previše saveznika… »
Šef NATO-a: Mi smo sljedeća meta Rusije
Slobodna Evropa pre 8 sati
Generalni sekretar NATO-a Mark Rutte pozvao je saveznike da pojačaju napore u jačanju obrane kako bi spriječili rat koji je pokrenula Rusija, a koji bi mogao biti "u razmjerima rata kakav su iskusili naši djedovi i pradjedovi". Tijekom govora u Berlinu… »
"Mi smo sledeća meta, spremite se za borbu" Dramatično upozorenje prvog čoveka NATO: "Ovo će biti rat razmera onog koji su…
Blic pre 8 sati
Evropske zemlje se podstiču na povećanje odbrambenih resursa za suzbijanje ruskih agresivnih planova Rusija bi mogla da bude spremna da reaguje vojno protiv NATO u narednih pet godina, ocenjuje generalni sekretar Generalni sekretar NATO Mark Rute izjavio… »
Rute: Rusija bi u narednih pet godina mogla da krene na NATO
Sputnik pre 7 sati
Rusija bi mogla da bude spremna da upotrebi vojnu silu protiv NATO-a u narednih pet godina, smatra državni sekretar NATO-a Mark Rute. Prema njegovim rečima, vreme nije na strani Alijanse u njenom suprotstavljanju Rusiji. „Plašim se da se mnogi previše… »
Rute upozorio saveznike da mogu da budu sledeća meta Rusije
Novi magazin pre 8 sati
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute (Rutte) pozvao je danas saveznike da pojačaju odbrambene napore kako bi sprečili rat koji vodi Rusija, a koji bi mogao biti "razmera rata prošlih generacija", prenela je britanska agencija Rojters (Reuters) na svom… »
NIN pre 8 sati
Oni su naredna meta Rusije! Oglasio se Rute: Vreme za akciju je sada
Alo pre 9 sati
"Ali SAD ne mogu da budu bezbedne bez bezbedne Evrope", rekao je on. Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je danas u Berlinu da su članice Alijanse naredna meta Rusije. On je na konferenciji za medije rekao da NATO mora da uloži sve napore kako bi… »
Politika pre 8 sati
Pozvao saveznike da hitno povećaju odbrambene izdatke i proizvodnju oružja kako bi sprečili potencijalni rat u Evropi. Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je danas u Berlinu da su članice Alijanse naredna meta Rusije. On je na konferenciji za… »
"Mi smo sledeća meta Rusije, Putin ponovo gradi carstvo": Dramatično upozorenje šefa NATO
Telegraf pre 9 sati
Generalni sekretar NATO, Mark Rute, rekao je na konferenciji za novinare u Berlinu da veruje da su oni sledeća meta Rusije. "Danas sam ovde da kažem šta je stav NATO-a i šta moramo da uradimo da zaustavimo rat pre nego što počne. a da bismo to uradili… »
Evropa ulazi u ratnu fazu; Rute: Moramo biti spremi da se borimo sa Rusima
B92 pre 10 sati
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je da će SAD ostati posvećene kolektivnoj bezbednosti svojih saveznika unutar alijanse, uprkos novoj Strategiji nacionalne bezbednosti (NSB), kao i da evropske zemlje moraju biti spremne da se "bore protiv… »
Riter: SAD neće braniti Evropu ako ona izazove rat sa Rusijom
Pravda pre 14 sati
Bivši obaveštajni oficir američkog Marinskog korpusa i geopolitički analitičar - Skot Riter – ukazao je da nova američka Strategija nacionalne bezbednosti, evropske jastrebove identifikuje kao pretnju SAD, a ne Rusiju. Prema njegovim rečima, taj dokument… »
Vesti dana »
Zvezdini rivali kiksnuli: Malme poražen u Portugalu, Selta izbugila na svom terenu!
Hot sport pre 21 minutajoš 42 povezane
Zelenski: SAD nas teraju da vojno napustimo Donbas i pristanemo na "slobodnu ekonomsku zonu"
N1 Info pre 11 minutajoš 22 povezane
Bugarski premijer podneo ostavku pod pritiskom masovnih protesta protiv korupcije
Vreme pre 5 satijoš 31 povezana
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 7 satijoš 48 povezanih