Povezane vesti
"Prvi put nisam znao šta da uradim": Saša Obradović se grizao za usnu, evo šta se sve čulo u Areni posle derbija
Mondo pre 1 dan
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u večitom derbiju rezultatom 79:76. Crveno-beli su imali +16 u trećoj deonici, ali su domaći u poslednja dva minuta stigli do izjednačenja na nešto više od dva minuta do kraja, a potom odigrali sjajnu… »
Emotivna konferencija ocokoljića: Trener Partizana pobedu u derbiju posvetio čika Bući
Kurir pre 1 dan
"Srećan sam zbog pobede, zbog igrača i zbog navijača, bila je sjajna podrška, hvala im na tome. Bila je teška utakmica, na kraju smo našli način kako da pobedimo. Promenili smo odbranu, našao sam postavu koja je bila efektivna, koja je pogodila neke… »
Ovo je bio Zvezdin plan za poslednji napad: "Nacrtali smo akciju, ali smo morali na plan B"
Mondo pre 1 dan
Zvezdin krilni košarkaš Semi Odželej jedini je stao među crveno-belima pred novinare i govorio o porazu protiv Partizana. Crno-beli su savladali večitog rivala ogromnim preokretom u poslednjoj deonici, u kojoj su ubacili čak 30 poena i nadoknadili… »
UŽIVO - Veliki peh za Zvezdu pred derbi, povreda jača od Monekea, Obradović sa dvojicom juniora
Sportske.net pre 1 dan
Jedan od naboljih košarkaša Crvene zvezde u tekućoj sezoni Čima Moneke neće ipak konkuristati za tim za večerašnji okršaj protiv Partizana pošto je zbog povrede Ahilove tetive u poslednji čas otpao, prenosi naš reporter sa lica mesta. Iako je pre nedelju… »
Zvezda izgubila prednost od 16 poena, Obradović opravdanje traži u sudijskom kriterijumu
Nova pre 1 dan
Saša Obradović, trener Crvene zvezde, kao glavni uzrok poraza svog tima od Partizana nakon ispuštene prednosti od 16 poena označio je - sudijski kriterijum. „Partizan je pobedio, mi smo izgubili. Nismo se prilagodili na sudijski kriterijum u poslednjoj… »
Dvejn Vašington nakon što je okrenuo derbi: "Imali smo navijače iza nas, nadam se da će tako ostati"
Mondo pre 1 dan
Partizan je savladao Crvenu zvezdu u prvom ovogodišnjem večitom derbiju 79:76, a apsolutno najbitniji igrač u ovoj pobedi bio je Dvejn Vašington. Američki bek sa nemačkim papirima pokrenuo je crno-bele kada su bili na 16 poena minusa, a na kraju je u… »
Ocokoljić najurio parkera, a Saša je verovao čoveku koji mu to nije vratio! Evo kako je sve puklo u Zvezdi posle plus 16!
Kurir pre 1 dan
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u meču 15. kola Evrolige rezultatom 79:76. Partizan je do početka četvrte deonice bio na konopcima, već prežaljen, a onda je usledio totalni preokret na parketu! Zašto i kako je Zvezda pala, to je na Saši… »
Prve reči Mirka Ocokoljića posle istorijske pobede Partizana: "Tresem se..."
Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u večitom derbiju u 15. kolu Evrolige 79:76, uprkos katastrofalnom trećem kvartalu i minusu od šesnaest poena. U poslednjoj deonici zablistali su Dvejn Vašington, Isak Bonga i Tajrik Džons. Trener crno-belih… »
Baća iz lože bodrio Partizan! Navijači će se oduševiti kad vide s kim je bio - jedan od žestokih Grobara
Telegraf pre 1 dan
Crvena Zvezda i Partizan odmerili su snage u derbiju u novoj rundi Eurolige, a crno-beli su odneli pobedu rezultatom 79-76! Duel se igrao u Beogradskoj areni koja je bila krcata. Na ovakvim mečevima često su prisutne i mnoge poznate ličnosti koje su… »
Veliki preokret Partizana za pobedu u dramatičnom "večitom derbiju"
RTS pre 1 sat
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) preokretom sa minus 16 u prvom "večitom derbiju" ove sezone, u sklopu 15. kola Evrolige. Partizan je savladao Crvenu zvezdu u meču u kom je proveo tek tri minuta i 46… »
Paspalj posle pobede: "Ovo nema veze sa Željkom, ovo je Partizan! Mirko će uvek biti tu"
Sportske.net pre 1 sat
Novi sportski direktor Partizana Žarko Paspalj bio je oduševljen nakon velike pobede protiv Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige, ističući da se nada da će sledeći put biti malo manje neizvesno, progovorivši potom o statusu trenera Mirka Ockoljića i daleko… »
Jasno je šta misli - Nervozni Saša Obradović indirektno okrivio sudije za poraz!
Sportske.net pre 2 sata
Ekipa Crvene zvezde je izgubila praktično dobijenu utakmicu od Partizana, od +16 do -3, na kraju 79:76 za Partizan. Šta je rekao na konferenciji Saša Obradović? "Nismo se prilagodili sudijskom kriterijumu u poslednjoj deonici. Nisam znao šta je trebalo… »
Ocokoljić: Pre bih da dobijemo Zvezdu ovako, nego sa 20 razlike
RTS pre 1 sat
Trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić rekao je posle večerašnjeg trijumfa nad Crvenom zvezdom (79:76) da je utakmica bila teška ali da je njegova ekipa i pored velikog minusa uspela da nađe način da pobedi. Partizan je slavio nad Crvenom zvezdom… »
(Tvitovi) „delije“ gore od besa: „Ovo vam nikad nećemo oprostiti, treba da vas bude sramota!“
Hot sport pre 1 sat
Emotivno su podneli ovaj poraz crveno-beli Poraz Crvene zvezde od Partizana 79:76 u večitom derbiju Evrolige izazvao je talas besa među navijačima crveno-belih na društvenoj mreži „X“. Iako je Zvezda veći deo meča bila u vođstvu i u jednom trenutku imala… »
Draže mi je ovo nego 20 razlike: Našao sam postavu koja je sve rešila!
Hot sport pre 1 sat
Kakva poslednja četvrtina! Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastali su se u petak od 20.30 časova u Beogradskoj areni u okviru 15. kola Evrolige, u prvom ovosezonskom „večitom derbiju“, a rezultat meča je 79:76 za Partizan nakon istorijskog preokreta… »
(Tvitovi) „grobari“ slave: „Samo da ovaj poraz odvede ci*ane u kontra smer, klub pun legendi uvek sruši mutanta!“
Hot sport pre 1 sat
Važna pobeda za crno-bele Pobeda Partizana nad Crvenom zvezdom 79:76 u 15. kolu Evrolige izazvala je talas oduševljenja među Grobarima, koji su na mreži „X“ slavili trijumf i veliki preokret. Crno-beli su u Beogradskoj areni nadoknadili 14 poena… »
Poraz koji će doživotno pamtiti: Prve reči Saše Obradovića nakon debakla u poslednjoj deonici!
Hot sport pre 1 sat
Kakva poslednja četvrtina! Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastali su se u petak od 20.30 časova u Beogradskoj areni u okviru 15. kola Evrolige, u prvom ovosezonskom „večitom derbiju“, a rezultat meča je 79:76 za Partizan nakon istorijskog preokreta… »
Obradović: Ne bih javno iznosio šta stvarno mislim…
Sport klub pre 1 sat
"Oni su pobedili, mi smo izgubili. To je to". Očigledno još pod utiskom teškog poraza, to je bilo sve što je trener Crvene zvezde Saša Obradović izgovorio u miks zoni. Nedugo zatim, trener Crvene zvezde govorio je i na konferenciji za medije posle poraza… »
Ocokoljić: Bila je teška utakmica, ali smo pronašli način da pobedimo
Radio sto plus pre 1 sat
“Srećan sam zbog pobede, zbog igrača i zbog navijača, bila je sjajna podrška, hvala im na tome. Bila je teška utakmica, na kraju smo našli način kako da pobedimo. Promenili smo odbranu, našao sam postavu koja je bila efektivna, koja je pogodila neke… »
"Zvezda izgubila zbog dvojice, video sam njihov bezobrazluk": Đurović žestoko kritikovao tragičare derbija
Mondo pre 1 sat
Poznati srpski trener Vlade Đurović rekao je da Zvezda nije "uzela" pobedu koju joj je Partizan nudio u večitom derbiju u Beogradskoj areni. Završeno je čudesnim preokretom crno-belih i trijumfom nakon što su gubili 16 razlike u trećoj deonici. "Partizan… »
Obradović nakon poraza u derbiju: Prvi put nisam znao šta treba da radim u završnici
Euronews pre 1 sat
Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su poraz od Partizana u "večitom derbiju". Meč su definitivno završili puni razočarenjak pretežno jer su tokom treće četvrtine stigli i do 15 poena prednosti - koja je na kraju protraćena. Svoje utiske posle "večitog… »
"Da, čuo sam se Obradovićem": Karlik Džons odao priznanje junaku derbija, ali odbio da kaže ono što sve zanima
Mondo pre 1 sat
Košarkaš Partizana Karlik Džons ne može da dočeka povratak na teren, a nakon velike pobede tima protiv Crvene zvezde u večitom derbiju otkrio je da se čuo sa doskorašnjim trenerom Željkom Obradovićem. Ipak, detalje razgovora je zadržao za sebe. Džons je… »
(VIDEO) Paspalj: Da li Mirko ostaje prvi trener? Videćemo…
Sport klub pre 1 sat
Košarkaši Partizana slavili su protiv Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige sa 79:76, iako je tokom treće deonice imao minus od 16 poena – 60:44. Posle meča i zaista dramatičnog derbija protkanog velikim preokretom sa novinarima je razgovorao i sportski… »
Đurović: "Ono što je Batler uradio u trećoj četvrtini je bezobrazluk"
Sportske.net pre 2 sata
Vlade Đurović je, kao i uvek, veoma zanimljiv našim čitaocima i ovoga puta je imao šta da kaže posle poraza Crvene zvezde. U studiju TV Arena sport je istakao da su glavni krivci za poraz Crvene zvezde - Batler i Mekintajer. "Prvo poluvreme je bilo… »
Partizan nadoknadio minus od 16 poena i pobedio Zvezdu u Evroligi
Novi magazin pre 2 sata
Košarkaši Partizana pobedili su večeras na svom terenu u Beogradu gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16), u utakmici 15. kola Evrolige. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Dvejn Vašington sa 25 poena. Isak Bonga je… »
Ocokoljić posle velike pobede: Kako ćemo dalje, ne znam…
Sport klub pre 1 sat
Trener Partizana govorio o preokretu u večitom derbiju, ali i svom statusu u crno-belom taboru. Prvi ovosezonski večiti derbi, pa još u Evroligi, pripao je Partizanu, koji je na čudesan način nadoknadio 16 poena minusa. „Pre svega, srećan sam zbog… »
Kurir na licu mesta! Arena gori: Grobari slave uz pesmu - besne Delije bacaju topovske udare
Kurir pre 1 sat
Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu u Beogradu gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16), u utakmici 15. kola Evrolige. Grobari su imali lep povod za slavlje, dok su Delije svoju ljutnju izrazile bacajući topovske… »
„Pobedu posvećujem Zdravku Bućanu“ Ocokoljić nakon trijumfa crno-belih: Bila je teška utakmica, ali smo našli način da pobedimo…
Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić rekao je posle večerašnjeg trijumfa nad Crvenom zvezdom (79:76) da je utakmica bila teška, ali da je njegova ekipa i pored velikog minusa uspela da nađe način da pobedi. Prvo sam srećan zbog pobede… »
Sterling Braun: "Košarka je naš posao, nije bilo teško, pokazali smo karakter!"
Sportske.net pre 1 sat
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) u 15. kolu Evrolige, a posle susreta medijima se obratio Sterling Braun. Braun je istakao da je zadovoljan reakcijom ekipe nakon velikog preokreta. "Ponosan sam na tim… »
Mirko Ocokoljić posle pobede nad Zvezdom: I dalje se malo tresem...
Kurir pre 1 sat
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 79:76 u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone. Trener crno-belog tima Mirko Ocokoljić izneo je prve utiske. "Osećaj je sjajan. I dalje se malo tresem, ovak kraj utakimce je bio… »
Obradović iskren posle bolnog poraza: Prvi put nisam znao šta da radim na klupi...
Kurir pre 1 sat
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige rezultatom 79:76. Partizan je slavio posle neverovatnog preokreta, a na konferenciji za medije posle meča govorio je trener crveno-belih Saša Obradović. "Partizan je pobedio, nismo se… »
Vrhunac drame na derbiju: Ovo je poslednji napad posle kog je rešeno pitanje pobednika VIDEO
Nova pre 2 sata
Košarkaši Partizana slavili su kao domaćini protiv Crvene zvezde rezultatom 79:76 u 15. kolu Evrolige a pitanje pobednika bilo je rešeno u poslednjem napadu. Upravo ovaj rezultat bio je aktivan i na 9.5 sekundi do kraja utakmice, koliko je Zvezda imala… »
Karlik: "Nikada ne mislim da je gotovo, vraćam se u januaru!"
Sportske.net pre 1 sat
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) u utakmici 15. kola Evrolige odigranoj u Beogradu. Jedan od igrača “crno-belih” koji je duže van terena zbog povrede, Karlik Džons, posle meča je otkrio da bi… »
Tabela Evrlolige nakon Partizanovog preokreta protiv Zvezde: Crveno-beli ispali iz top 6, crno-beli blizu top 10
Nova pre 1 sat
Utakmica između Partizana i Crvene zvezde okončana je epskim preokretom i pobedom crno-belih 79:76, a došlo je i do promena na tabeli. Zvezda je u meč ušla sa ciljem da se nakon poraza od Barselone vrati na pobednički kolosek, ali su umesto toga doživeli… »
Bonga: "Pobede poput ove mogu mnogo da promene, nevolje nas ujedinile"
Sportske.net pre 1 sat
Košarkaš Partizana Isak Bonga rekao je da trijumf protiv Crvene zvezde u prvom ovosezonskom večitom derbiju može da preokrene sezone u pozitivnom smeru za crno-bele, dodajući da sve što radi čini zarad dobrobiti tima pa je u skladu sa tim i ovaj… »
Tajrik: "Ovo je tek početak!"
Sportske.net pre 1 sat
Impresivna poslednja deonica Partizana. No, jedan od konstantnijih igrača tokom cele utakmice za crno-bele je bio Tajrik Džons. Večeras je imao najveći indeks, imao je 15 poena, 8 skokova i čak 4 ukradene lopte. Na kraju - indeks 30. "Pobedili smo… »
Obradović: Nije tragedija, utakmica kao svaka druga
RTS pre 1 sat
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je posle poraza od Partizana (79:76) da se njegova ekipa nije prilagodila sudijskom kriterijumu u poslednjoj četvrtini. Crvena zvezda je poražena u prvom ovosezonskom "večitom derbiju" od Partizana… »
„Čestitao sam igračima posle meča“ Obradović nakon poraza od Partizana: Mislim da smo dobro igrali, pali smo u poslednjoj…
Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je posle poraza od Partizana (79:76) da se njegova ekipa nije prilagodila sudijskom kriterijumu u poslednjoj četvrtini. Partizan je pobedio, mi smo izgubili. Nismo se prilagodili sudijskom… »
Obradović nikad kraći: Evo šta je trener Zvezde rekao posle neverovatnog poraza od Partizana...
Kurir pre 2 sata
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 u utakmici 15. kola Evrolige. Svoje prve impresije posle neverovatnog poraza svog tima izneo je trener crveno-belih Saša Obradović "Oni su pobedili, mi smo izgubili. Bili smo bolji – i… »
Saša Obradović posle poraza u derbiju: "Ne bih javno o tome šta stvarno mislim"
Mondo pre 2 sata
Saša Obradović je posle poraza Crvene zvezde od Partizana u večitom derbiju istakao da nije nezadovoljan igrom svog tima, ali da se ekipa nije adaptirala na sudijski kriterijum u četvrtoj četvrtini. "Bio je mnogo bolji i svakim danom napreduje. Sada već… »
Ocokoljić: Još se tresem! Obradović: Zaslužili smo da pobedimo
Sputnik pre 1 sat
Košarkaši Partizana nadigrali su Crvenu zvezdu sa 79:76 u evroligaškom večitom derbiju, a posle duela utiske su izneli treneri Mirko Ocokoljić i Saša Obradović. Ocokoljić posle meča nije uspevao da sakrije uzbuđenje zbog pobede ostvarene na takav… »
Nvori je ovo poraz kao i svaki drugi: "Zbog ovakvih okruženja se voli košarka"
Sportske.net pre 1 sat
Pobeda ekipe Partizana u prvom "večitom derbiju" ove sezone, jednom od dva sigurna. Crno-beli su stigli do velikog preokreta u poslednjim minutima utakmice, a najbolji igrač Crvene zvezde u prvom poluvremenu, Džordan Nvora, rekao je posle meča da je… »
Epska pobeda Partizana nakon nestvarnog preokreta na krilima Vašingtona, Batler od Zvezdinog heroja – tragičar
Nova pre 2 sata
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 79:76 u utakmici 15. kola Evrolige nakon neverovatnog preokreta na krilima spektakularnog Dvejna Vašingtona. Pred sam početak meča, iako je u pitanju derbi, Zvezda je imala ulogu favorita iz jednostavnog… »
Mirko Ocokoljić pobedio Zvezdu i priznao: "Bolje ovako nego sa 20 razlike"
Mondo pre 1 sat
Trener Partizana Mirko Ocokoljić je posle pobede Partizana nad Crvenom zvezdom istakao da mu je drago što je pobedio derbi u vrlo neizvesnom derbiju. Naglasio je da ga je postavkom meča iznenadio Saša Obradović sa druge strane, a o svom statusu u klubu… »
Ovako izgleda tabela Evrolige posle ludog večitog derbija: Partizan beži sa dna, Zvezda klizi na dole...
Kurir pre 1 sat
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 u utakmici 15. kola Evrolige. Nakon ove pobede Partizan ima skor 6-9, dok Zvezda nakon drugog uzastopnog poraza ima skor 9-6. Partizan je nakon druge uzastopne pobede 14. na tabeli, a Zvezda… »
Ocokoljić posle pobede: Najemotivnija pobeda, ne bih da pričam o ostanku...
Euronews pre 1 sat
Partizan je izrežirao sjajan preokret na "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde. Nadoknadili su veliku, dvocifrenu, razliku i na kraju stigli do pobede koja je bila preko potrebna. Mirko Ocokoljić je ubrzo po završetku partije došao na konferenciju za… »
Vašington progovorio na srpskom: "Za slavni klub!"
Sportske.net pre 1 sat
Dvejn Vašington je odgovarao na pitanja novinara posle utakmice, a istakao je da je ovaj meč za njega zaista poseban i da bi mogao da bude prekretnica kao i prošle sezone. "Odlična prekretnica za nas. I prošle sezone smo preokrenuli sezonu u derbiju. Za… »
Odželej posle kraha Zvezde u večitom derbiju: Utakmica traje 40 minuta...
Kurir pre 1 sat
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 u utakmici 15. kola Evrolige. Svoje utiske posle meča izneo je igrač crveno -belih Šemi Odželej. "Vodili smo do završnice, igrali smo dobro do tog trenutka, ali utakmica traje 40 minuta. I… »
Neverovatan povratak Partizana: Ovako su crno-beli okrenuli Zvezdu
Kurir pre 1 sat
Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu u Beogradu gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16), u utakmici 15. kola Evrolige. Pogledajte najbolje momente sa ovog meča:… »
(VIDEO) Bonga: Nedaće nas povezale, ovakve pobede menjaju mnogo
Sport klub pre 1 sat
“Tajrik!”, odgovara Isak Bonga na pitanje reportera Sport kluba Nikole Novakovića ko je najveseliji čovek u svlačionici posle pobede nad Crvenom zvezdom (79:76). Crno-beli su nadoknadili -16 i došli do šeste pobede u Evroligi. “Osećaj je sjajan, na… »
Obradović: "Ako ne uspeš da se adaptiraš na sudijski kriterijum, onda možeš da izgubiš"
B92 pre 2 sata
Trener Crvene zvezde Saša Obradović je izneo utiske posle poraza od Partizan u prvom ovosezonskom "večitom" derbiju u Evroligi. Crno-beli su savladali crveno-bele na domaćem parketu sa 79:76, u okviru 15. kola Evrolige. Obradović je veoma kratko… »
Tajrik Džons: "Ocokoljić nas podsetio ko smo" VIDEO
B92 pre 1 sat
Centar Partizana Tajrik Džons rekaoje posle adrenalinske borbe i pobede nad Zvezdom u derbiju 79:76 da je ekipa sve vreme verovala u preokret. Crno-beli su bili na ivici provalije, gubili 16 razlike od večitog rivala, ali je potom usledio veliki… »
Noa zabezeknut derbijem: "Nemam reči - ovo nije ni blizu NBA!" VIDEO
B92 pre 1 sat
Žoakim Noa, proslavljeni NBA as, bio je zabezeknut viđenim na "večitom" košarkaškom derbiju. Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone. Noa je došao na svoj prvi… »
Ocokoljić: "Da li ću ostati trener Partizana? To nije pitanje za mene"
B92 pre 1 sat
Trener Partizana Mirko Ocokoljić je izneo utiske posle pobede nad Crvenom zvezdom, u prvom ovosezonskom "večitom" derbiju u Evroligi. Crno-beli su slavili protiv crveno-belih na domaćem parketu sa 79:76, u okviru 15. kola Evrolige. "Veoma sam srećan zbog… »
Navijači, red je na vas - ocenite igrače Partizana i Zvezde ANKETA
B92 pre 2 sata
Još jedan "večiti" derbi za pamćenje su odigrali Partizan i Crvena zvezda, a ovog puta je pobedu odneo crno-beli tim rezultatom 79:76. Videli smo veliki preokret, od -16 do konačnih +3 za tim Mirka Ocokoljića, koji ima skor 3-0 od kako je preuzeo tim od… »
Karlik Džons oduševljen Vašingtonom: "Ludilo! Čuo sam se sa Željkom" VIDEO
B92 pre 1 sat
Mnogi navijači Partizana smatraju da bi ova sezona bila mnogo drugačija da se Karlik Džons nije teže povredio na samom početku. Ali, i bez njega su ove večeri crno-beli ostvarili pobedu u Večitom derbiju protiv Crvene zvezde rezultatom 79:76. Karlik… »
E, to je derbi - Partizan "okrenuo" 16 razlike i srušio Zvezdu!
B92 pre 2 sata
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u prvom ovosezonskom "večitom" derbiju nakon što su nadoknadili čak 16 poena zaostatka u trećoj četvrtini. Partizan je do pobede nad Zvezdom, u 15. kolu Evrolige, došao rezultatom 79:76 (15:18, 20:21, 14:21… »
Odželej otkrio zašto je Zvezda izgubila od Partizana
B92 pre 1 sat
Šemi Odželej, košarkaš Crvene zvezde, sumirao je utiske posle poraza u prvom "večitom" derbiju ove sezone. Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 u 15. kolu Evrolige, u prvom košarkaškom "večitom" derbiju sezone. Odželej je… »
Obradović: Nismo se prilagodili sudijskom kriterijumu u poslednjoj četvrtini
Politika pre 1 sat
Obradović je dodao da je njegova ekipa zaslužila pobedu uprkos porazu. Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je posle poraza od Partizana (79:76) da se njegova ekipa nije prilagodila sudijskom kriterijumu u poslednjoj četvrtini. „Partizan… »
Ocokoljić: Bila je teška utakmica, ali smo našli način da pobedimo
Politika pre 1 sat
Trener Partizana hvali borbenost ekipe posle velikog preokreta i ističe da je pitanje njegovog ostanka na klupi u rukama kluba. Trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić rekao je posle večerašnjeg trijumfa nad Crvenom zvezdom (79:76) da je utakmica bila… »
Mirko Ocokoljić: "Pobeda u derbiju je za čoveka koji je bio najveći partizanovac koga sam upoznao u životu"
Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Partizana savladali su Zvezdu u 15. kolu Evrolige, gde su posle neverovatnog derbija slavili sa 79:76, iako je delovalo da su izgubili svaku šansu kada su gubili sa 16 poena razlike, a vd trenera Mirko Ocokoljić je tako upisao i treću pobedu iz… »
Delije zapalile baklje u praznoj Areni nakon teškog poraza od Partizana, poslušajte šta su zapevali
Telegraf pre 2 sata
Ekipa Partizana uspela je da dođe do neverovatne pobede protiv Crvene zvezde u večitom derbiju u 15. kolu Evrolige 79:76, i to posle velikog preokreta. Na tribinama je sve vreme vladala vatrena atmosfera, a ni na samom terenu nije razočarala atmosfera… »
Mirko Ocokoljić šokirao sve posle meča: "Draže mi je ovako nego da je bilo 20 razlike, ovo nikome nisam rekao"
Telegraf pre 1 sat
Veliku pobedu u ključnom momentu sezone upisao je Partizan u derbiju 15. kola Evrolige protiv Crvene zvezde 79:76 i tako došao do skora 6-9, odnosno vezao drugu pobedu. U uvodnoj reči na konferenciji posle meča, Mirko Ocokoljić je ponovio reči nakon… »
Saša Obradović upitao da li je tragedija što je Zvezda izgubila od Partizana u Evroligi: "Zašto je najteži..."
Telegraf pre 2 sata
Crvena zvezda je poražena od Partizana u prvom ovosezonskom derbiju u Evroligi, iako su crveno-beli imali prednost od 16 poena i na kraju nisu uspeli da slave. Na konferenciji za medije Saša Obradović, trener Crvene zvezde, nije bio mnogo besan, ali… »
Vlade Đurović oštar posle derbija: "Ovo su glavni krivci za Zvezdin poraz, poklonili su pobedu Partizanu"
Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Partizana savladali su Zvezdu u 15. kolu Evrolige, gde su posle neverovatnog derbija slavili sa 79:76, iako je delovalo da su izgubili svaku šansu kada su gubili sa 16 poena razlike, ali su na krilima Dvejna Vašingtona došli do pobede. Posle… »
Dok je Odželej analizirao derbi, pored njega je prolazio Saša Obradović: Neće mu se svideti njegove reči!
Telegraf pre 1 sat
Delovalo je da će Crvena zvezda odneti pobedu u prvom košarkaškom večitom derbiju, ali je u Partizan uspeo da istopi 16 poena razlike i da neverovatno dođe do pobede u poslednjim sekundama meča na krilima Dvejna Vašingtona. Posle meča je trener Saša… »
Tajrik Džons bio upitan da li je motivisaniji kada igra protiv Crvene zvezde, on kratko odgovorio: "Ne..."
Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Partizana slavili su protiv Crvene zvezde u ispunjenoj Beogradskoj areni rezultatom 79:76, nadoknadivši zaostatak od čak 16 poena s kraja treće četvrtine. Crno-beli su, nošeni energijom sa tribina, upisali drugu uzastopnu pobedu i popravili… »
Grobari ga terali zbog Žoca, sada junak derbija prvi prišao navijačima i ludovao posle pobede nad Zvezdom!
Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Partizana su napravili neverovatan preokret i slavili protiv Crvene zvezde - 79:76, u 15. kolu Evrolige i prvom ovosezonskom derbiju. Iako je tim sa Malog Kalemegdana vodio i imao u jednom momentu maksimalnih plus 16, crno-beli se nisu predali… »
Poljski novinar se javio za reč posle derbija, pa postavio pitanje na srpskom i nasmejao trenera Partizana
Telegraf pre 1 sat
Košarkaši Partizana savladali su Zvezdu u 15. kolu Evrolige, gde su posle neverovatnog derbija slavili sa 79:76, iako je delovalo da su izgubili svaku šansu kada su gubili sa 16 poena razlike, a vd trenera Mirko Ocokoljić je tako upisao i treću pobedu iz… »
Pobeda Partizana u derbiju posle velikog preokreta
Nedeljnik pre 2 sata
Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 u okviru 15. kola Evrolige, Danas. Na samom početku utakmice smo videli veliki broj promašenih šuteva i neiskoripčenih napada na obe strane pa je nakon pet minuta igre rezultat bio 5:5. Potom… »
Ocokoljić blista od sreće, hoće li ostati na klupi Partizana posle svega?
Sportske.net pre 2 sata
Partizan je večeras posle velikog preokreta uspeo da savlada Crvenu zvezdu u ''Beogradskoj areni'' sa 79:76, iako su crveno-beli u najvećem delu utakmice imali kontrolu dešavanja na terenu. Crno-beli sada vode sa 4:3 u pobedama nad večitim rivalom u… »
Derbi sve okrenuo: Evo kako izgleda tabela Evrolige nakon Partizanove pobede nad Zvezdom!
Hot sport pre 2 sata
Videćemo šta nam donose naredne runde Partizan je pobedom nad Crvenom zvezdom 79:76 u Beogradskoj areni preokretom upisao šestu evroligašku pobedu i značajno promenio raspored na tabeli. Crno-beli su slavili u prvom ovosezonskom večitom derbiju u… »
Partizanovo čudo u Evroligi, okrenuli -16 u večitom derbiju: Pad Crvene zvezde o kome će se pričati godinama!
Hot sport pre 2 sata
Tabela Evrolige posle Partizanovog čuda u derbiju: Crvena zvezda ispustila veliku šansu, evo kako stoje večiti
Mondo pre 2 sata
Partizan je pobedio Crvenu zvezdu u "večitom derbiju" posle čudesnog preokreta u Beogradskoj areni. Tim Mirka Ocokoljića vratio se iz minusa od 16 poena i ostvario šestu pobedu u Evroligi, ostavši tako u aktivnoj trci za plasman u sledeću fazu. Partizan… »
Obradović: "Bili smo bolji"
Sportske.net pre 2 sata
Partizan je bio sjajan večeras u poslednjoj deonici i uspeo je da sustigne ekipu Crvene zvezde iako je imao -16 u drugom poluvremenu. Na kraju - 79:76 za crno-bele. Posle meča u obaveznim izjavama za TV Evrolige Saša Obradović nije želeo mnogo da priča… »
TVITOVI KKP - Pobeda koja okreće sezonu, navijači se pitaju, u čemu je tajna "Ocokoljićeve četvrtine"?
Sportske.net pre 2 sata
Košarkaši Partizana savladali su kao domaćini ekipu Crvene zvezde rezultatom 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) u meču 15. kola Evrolige. Tim Mirka Ocokljića slavio je u izuzetno borbenom, ali i uzbudljivom derbiju u kojem je u poslednjoj četvrtini uspeo… »
TABELA - Zvezda sve dalje od vrha, Partizan ima šansu sezone u duplom kolu
Sportske.net pre 2 sata
Nakon završenog 15. kola Evroliga i trijumfa Partizana nad večitim rivalom razlika na tabeli između dva beogradska kluba je svega tri pobede u korist Crvene zvezde, što je daleko manje u odnosu na pre samo nekoliko nedelja kada je poredak bio daleko… »
TVITOVI KKCZ - Bes obuzeo navijače Zvezde: "Sramota!"
Sportske.net pre 2 sata
Kakav derbi! Crvena zvezda je vodila čitav meč, Partizan se na kraju vratio zahvaljujući fantastičnom Vašingtonu i slavio veliku pobedu rezultatom 79:76! Šta kažu navijači Crvene zvezde? Naravno, osećaju veliki bes, imali su +16 u jednom trenutku, meč je… »
Najbolji meč Barse ove sezone: Panter i Klajburn srušili Oli
Sport klub pre 2 sata
Košarkaši Barselone pobedili su Olimpijakos kao domaćini u meču 15. kola Evrolige rezlutatom 98:85. Barsi je trijumf doneo tandem Kevin Panter – Vil Klajburn. Bivši kapiten Partizana je meč završio sa 24 poena, 5 skokova i po 3 asistencije i ukradene… »
Nestvaran preokret košarkaša Partizana od minus 16 do pobede u derbiju
Dnevnik pre 2 sata
Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu 79:76 posle velikog preokreta u 15. kolu Evrolige. Na samom startu igralo se ne toliko precizno sa obe strane. Nisu mogli ni jedni ni drugi da pronađu adekvatan napadački ritam, ali je gostujući sastav prvi… »
Uvrede za Vučića i Mijailovića na derbiju Partizana i Zvezde VIDEO
Nova pre 2 sata
Košarkaši Partizana kao domaćini igraju protiv Crvene zvezde u Beogradskoj areni a na toj utakmici mogle su se čuti uvrede upućene Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, i Ostoji Mijailoviću, predsedniku Košarkaškog kluba Partizan. Sedmi evroligaški… »
"Još drhtim": Partizanov trener Ocokoljić teško dolazio sebi posle derbija
Mondo pre 2 sata
Partizanov trener Mirko Ocokoljić bio je vidno emotivan posle pobede protiv Crvene zvezde u prvom večitom derbiju ove sezone, odigranom u okviru Evrolige. "Osećaj je sjajan, još malo drhtim. Bio sam nervozan, bilo je stresno. Pobedili smo, nije mi se… »
(VIDEO) Ocokoljić: Još uvek se tresem, srećan sam baš!
Sport klub pre 2 sata
Košarkaši Partizana slavili su protiv Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige sa 79:76, iako je tokom treće deonice imao minus od 16 poena – 60:44. Usledilo je veliko slavlje navijača Partizana, a naravno i ogromna sreća meču igračima i stručnim štabom, iako… »
Tabela posle derbija: Zvezda upala u gužvu, Partizan se diže
Sport klub pre 2 sata
Partizan je pobedio Crvenu zvezdu u prvom ovosezonskom večitom derbiju i učinio tabelu Evrolige veoma zanimljivom posle 15 kola. Sa dve vezane pobede, od čega jedna u „utakmici nad utakmicama“ Partizan je napravio skok na tabeli i iza sebe između već… »
(VIDEO) Vašington je glavni u Beogradu
Sport klub pre 2 sata
Partizan je nakon spektakularnog preokreta slavio u prvom ovosezonskom derbiju protiv Zvezde, a epitet junak zaslužio je Duejn Vašington. Završio je meč sa 25 poena, a u ključnim momentima pogađa je šuteve koji su na kraju i doneli trijumf crno-belima… »
Kakva pobeda Partizana: Pala Zvezda posle velike drame
Euronews pre 2 sata
Prvi ovosezonski večiti derbi u Evroligi odigran je večeras u „Beogradskoj areni“ u okviru 15. kola, gde je Partizan, posle velikog preokreta u završnici, savladao Crvenu zvezdu rezultatom 79:76. Uvodni minuti protekli su u rastrzanoj i nervoznoj igri… »
Košarkaši Partizana pobedili Crvenu zvezdu u Evroligi
Radio sto plus pre 2 sata
Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Dvejn Vašington sa 25 poena. Isak Bonga je dodao 16 poena i 11 skokova, dok je Tajrik Džouns upisao 15 poena i osam skokova. U ekipi Crvene zvezde najefikasniji sa po 20 poena su bili Džered Batler i Džordan Nvora… »
"Još se tresem..." Trener Partizana otvorio dušu nakon pobede nad Zvezdom
Večernje novosti pre 2 sata
Partizan je nakon preokreta savladao Zvezdu u 15. kolu Evrolige, a trener crno-belih Mirko Ocokoljić izneo je utiske. Foto: Profimedia - Sjajno se osećamo. Još se tresem. Bio sam nervozan, bilo je stresno. Pobedili smo. Nije mi se dopalo kako smo… »
"Bili smo bolji, izgubili smo": Saša Obradović utučen nakon poraza od Partizana
CRVENA zvezda je izgubila od Partizana u prvom ovosezonskom večitom derbiju (76:79), a trener crveno-belih Saša Obradović bio je kratak u izjavi posle utakmice. FOTO: N. Skenderija On je istakao da je njegov tim bio bolji i izgubio je. - Oni su pobedili… »
Velika drama u "Večitom derbiju": Partizan savladao Zvezdu nakon preokreta
KOŠARKAŠI Partizana dočekali su Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige. Nakon velike drame i preokreta slavio je Partizan 79:76. FOTO: N. Skenderija Spektakl koji je gledala cela Evropa, meč koji se prenosio u preko 100 zemalja sveta opravdao je svoja… »
Tajrik Džons imao poruku za "grobare" posle pobede nad Zvezdom
B92 pre 2 sata
Tajrik Džons, košarkaš Partizana, sumirao je utiske nakon trijumfa u prvom ovosezonskom derbiju. Crno-beli su u okviru 15. kola nadigrali Zvezdu 79:76 nadoknadivši 16 poena zaostatka. "Sjajan je osećaj. Morali smo da se borimo u četvrtoj četvrtini, to… »
Ocokoljić: "Još uvek se tresem!" - Obradović nikad kraći
B92 pre 2 sata
Treneri Partizana i Crvene zvezde, Mirko Ocokoljić i Saša Obradović, izneli su prve impresije nakon "večitog" derbija u 15. kolu Evrolige. Pobedu je odneo Partizan rezultatom 79:76, i to nakon što je gubio sa 16 poena razlike u trećoj četvrtini… »
Velika pobeda Partizana posle preokreta u evroligaškom derbiju (video)
Politika pre 2 sata
Crveno-beli su vodili 16 razlike u poslednjoj četvrtini, ali su crno-beli na kraju su došli do trijumfa. Košarkaši Partizana pobedili su večeras Crvenu zvezdu rezultatom 79:76 u meču 15. kola Evrolige, iako su krajem treće deonice gubili 16 razlike… »
Saša Obradović besan, nikad kraća izjava posle poraza od Partizana u Evroligi: "Bili smo bolji, ali..."
Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Partizana su na neverovata način stigli do trijumfa nad Crvenom zvezdom, posle preokreta i zaostatka od minus 16. Tako su crno-beli došli do šeste pobede u Evroligi posle 15 odigranih utakmica, dok je Crvena zvezda upisala drugi uzastopni… »
Ocenite košarkaše Partizana i Zvezde posle prvog večitog derbija u Evroligi
Telegraf pre 2 sata
Iza nas je izuzetno uzbudljiv večiti derbi, prvi ove sezone između Partizana i Crvene zvezde, i to u okviru 15. kola Evrolige, a na kraju je Partizan došao do pobede posle neverovatnog preokreta sa minus 16 do trijumfa od 79:76. Bio je to lud meč u kojem… »
Ovako izgleda tabela Evrolige posle neverovatne pobede Partizana protiv Crvene zvezde u večitom derbiju
Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Partizana su u Beogradskoj Areni savladali Crvenu zvezdu posle velikog preokreta u prvom ovosezonskom evroligaškom derbiju - 79:76 . Na taj način, ekipa Mirka Ocokoljića zabeležila je šestu pobedu, dok je Crvena zvezda upisala drugi vezani… »
Pogledajte kakav su delirijum napravili grobari posle Zvezdinog promašenog šuta za produžetak
Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Partizana savladali su Zvezdu u prvom ovosezonskom derbiju pošto su posle neverovatnog derbija slavili sa 79:76, nakon što su u četvrtoj deonici gubili sa 16 poena razlike, ali su na krilima Dvejna Vašingtona došli do pobede. Spektakularna… »
POLUVREME - ''Hrkljuš'' na početku, Batler probudio Zvezdu, a Partizan i dalje nema pravog lidera
Sportske.net pre 3 sata
U ''Beogradskoj areni'' je u toku prvi ovosezonski večiti derbi koji se igra u okviru 15. kola Evrolige, a posle prvog poluvremena rezultat je: Partizan - Crvena zvezda 35:39. Zvezda večeras nastupa bez povređenog Čime Monekea, iako je bio najavljen za… »
Prva četvrtina za zaborav: Večiti donirali cigle za izgradnju nove beogradske hale!
Hot sport pre 3 sata
Evo kako je prošla prva deonica! Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastali su se u petak od 20.30 časova u Beogradskoj areni u okviru 15. kola Evrolige, u prvom ovosezonskom „večitom derbiju“, a oba tima u meč su ušla oslabljena. Rezultat nakon deset… »
(Poluvreme) Crvena zvezda vodi u Areni, stranci vode glavnu reč: Partizan mora da radi za preokret!
Hot sport pre 3 sata
Poluvreme na večitom derbiju! Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastali su se u petak od 20.30 časova u Beogradskoj areni u okviru 15. kola Evrolige, u prvom ovosezonskom „večitom derbiju“, a oba tima u meč su ušla oslabljena. Rezultat na poluvremenu… »
Svi ste vi Željko – Pantić: Delije prozvale jutjub kreatora i sve grobare!
Hot sport pre 3 sata
Baneri o kojim će se pričati! Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastali su se u petak od 20.30 časova u Beogradskoj areni u okviru 15. kola Evrolige, u prvom ovosezonskom „večitom derbiju“ Rezultat na poluvremenu je 35:39 za Crvenu zvezdu koja je… »
Trejsi zapalila „grobare“: Žena Matijasa Lesora sve oduševila jedinstvenim kaputom!
Hot sport pre 4 sati
Ona je jasno poručila šta misli Beogradska arena bila je ispunjena emocijama tokom večitog derbija Partizana i Crvene zvezde, a pažnju navijača privukla je supruga Matijasa Lesora. Na meču 15. kola Evrolige prisustvovala je porodica bivšeg centra… »
„Gori“ derbi: Bakljada, uvrede Vučiću, „svi ste vi Željko…“
Sport klub pre 3 sata
"Gori" na terenu, "gori" i na tribinama. Uporedo sa okršajem košarkaša Partizana i Crvene zvezde, traje i nadjačavanje navijača na tribinama krcate „Beogradske arene“. Počelo je porukom delija… Grobari su odgovorili sa… Skandiranje Željku Obradoviću na… »
Saša Obradović zastao kraj klupe Partizana: Zvezdin trener se zagrlio sa trojicom crno-belih
Mondo pre 4 sati
Trener Crvene zvezde Saša Obradović izašao je na "večiti" derbi u Partizanovoj areni uz zvižduke navijača crno-belih i skandiranje Delija "Obradović Saša". Na putu ka svojoj klupi, zastao je kod Partizanove i srdačno se pozdravio sa Žarkom Paspaljem… »
(Video) „Gori“ Arena: Bakljada navijača Partizana zadimila večiti derbi
Dnevnik pre 3 sata
Košarkaški večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde igra se u Beogradskoj areni. Kao i uvek, uzbudljivo je i na terenu, ali i na tribinama. Partizan je domaćin u ovom evroligaškom susretu, ali je ustupio večitom rivalu 1.000 karata, tako da i… »
Čuveni američki novinar u Beogradskoj areni, došao u Beograd samo zbog derbija
Nova pre 3 sata
Čuveni novinar ESPN-a i insajder u NBA ligi, Brajan Vindhorst, iz Beogradske arene gleda derbi Partizana i Crvene zvezde. Partizan kao domaćin igra protiv najvećeg rivala u 15. kolu Evrolige a Vindhorst je došao u Beograd samo zbog ovog spektakla. Viđen… »
Svi su gledali u voditeljku na poluvremenu derbija: Kristina Tomić u zelenoj haljini očarala Delije i Grobare!
Telegraf pre 3 sata
Beograd je danas centar sveta kada je košarka u pitanju jer se u okviru 15. kola Evrolige igra večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Mnogo je poznatih lica stiglo u prestonicu Srbije, a derbi je uveličala i Kristina Tomić, voditeljka Arene, koja… »
Sloboda ubedljivo do treće pobede u nizu
Zoom UE pre 4 sati
UŽICE – Košarkaši Slobode su u 11. kolu prvenstva u „Velikom parku“ savladali Metalac rezultatom 100:67. Time su došli do treće pobede u nizu, ukupno sedme u ligi. Užičani su od starta bili ubedljivi, o čemu svedoči i činjenica da su već posle prvih… »
Katastrofa za Zvezdu: Moneke ne igra protiv Partizana!
Hot sport pre 4 sati
Problem za crveno-bele uoči derbija Crvena zvezda će u večiti derbi 15. kola Evrolige protiv Partizana ući bez Čime Monekea, koji je zbog povrede otpao iz sastava neposredno pred početak meča. Neizvesnost je trajala do poslednjeg trenutka, ali je odluka… »
Obradović željko odzvanja arenom: Pogledajte atmosferu koju su Grobari doveli do usijanaj!
Hot sport pre 4 sati
Definitivno će cele sezone dobijati podršku! U petak veče od 20.30 nas očekuje prvi ovosezonski ‘večiti derbi’. Partizan na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu. Grobari i dalje nisu prešli preko odlaska Željka Obradovića što se jasano videlo u Areni i… »
Čuveni trener otkrio favorita: Evo ko bi trebalo da dobije derbi po mišljenju Đurovića!
Hot sport pre 4 sati
Smatra da su crno-beli u prednosti! U petak veče od 20.30 nas očekuje prvi ovosezonski ‘večiti derbi’. Partizan na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu. Evo šta je čuveni trener Vlade Đurović rekao o prognozama pre meča na TV ArenaSport: – Mislim da je… »
Zvezda sa dvojicom juniora udara na Partizan: Ko su klinci koje je Obradović gurnuo u vatru?
Mondo pre 4 sati
KK Crvena zvezda će zbog velikog broja povreda protiv Partizana igrati sa dvojicom juniora. Jedan od lidera crveno-belih Čima Moneke je otpao u poslednjem trenutku, dok su na listi povređenih Ognjen Dobrić, Uroš Plavšić i Jago Dos Santos. Saša Obradović… »
Slobodan Penezić Krcun na tribini Partizana: Evo zašto njegovim likom na zastavi provociraju navijače Zvezde
Mondo pre 4 sati
Navijači Crvene zvezde popunili su jednu tribinu iza koša u "Beogradskoj areni", a čim su stigli na večiti derbi krenule su prozivke. Navijači Partizana su se prvo oglasili zastavom na kojoj piše "Četnici Sever", a na njoj je Slobodan Penezić Krcun… »
Šmekerski potez Saše Obradovića, svi su primetili gest prema Paspalju i Ocokoljiću, odmah posle počelo skandiranje Željku…
Nova pre 4 sati
Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu a trener crveno-belih, Saša Obradović prišao je klupi protivnika pred početak utakmice. Derbi se igra u okviru 15. kola Evrolige a beogradske klubove predvode Obradović i Mirko Ocokoljić kao treneri. Saša… »
(Video) 10 rakija, pa na derbi: Bivša NBA zvezda oduševljena: Pitao sam Divca o čemu se radi, ovo je nešto sasvim drugačije…
Dnevnik pre 4 sati
Košarkaški derbi Partizana i Zvezde u okviru Evrolige uživo će pratiti i bivši francuski košarkaš, dugodišnji član Čikaga i Njujorka, Joakim Noa. Dok je čekao početak susret za društvene mreže Evrolige pričao je o večitom derbiju: – Išao sam nekoliko… »
Veliki problem za Zvezdu pred Partizan: Jedan od najvažnijih igrača ne igra derbi
Mondo pre 5 sati
Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde Čima Moneke neće igrati u večitom derbiju protiv Partizana. Crveno-beli gostuju u Beogradskoj areni najvećem rivalu od 20.30 u 15. kolu Evrolige, a na zagrevanju nema energičnog Nigerijca. On je doživeo povredu na… »
Video: Pogledajte najbolje momente sa meča Dubai - Bajern
Kurir pre 4 sati
Košarkaši Dubaija pobedili su na svom terenu ekipu Bajerna iz Minhena sa 89:88 (24:23, 18:23, 16:20, 31:22), u utakmici 15. kola Evrolige Pogledajte najbolje momente sa ovog meča:… »
Kakva poruka: Oglasio se Bogdan Bogdanović pred utakmicu Partizan - Crvena zvezda
Večernje novosti pre 4 sati
PARTIZAN i Crvena zvezda igraju prvi ovosezonski večiti derbi u Evroligi, a pred utakmicu se oglasio kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović. FOTO: FIBA.Basketball Bivši košarkaš klub iz Humske se ostvatio kratku, ali jasnu poruku pred duel… »
Legendarni trener "bocnuo" Partizan: Govorio o favoritu u "večitom derbiju", pa pomenuo Žoca, Parkera, Brauna...
Večernje novosti pre 4 sati
PARTIZAN i Zvezda igraju prvi derbi u sezoni i to u Evroligi, a pred duel je govorio i proslavljeni trener Vlade Đurović. STAV Vlade Đurović/FOTO: N. Paraušić Iako je poznato da Đurović više simpatiše Zvezdu, istakao je da je Partizan zbog domaćeg terena… »
"Svi ste vi Željko Pantić": Ovim transparentom su Delije provocirale Grobare na početku večitog derbija
Telegraf pre 4 sati
Počeo je večiti derbi u Beogradskoj areni u okviru 15. kola Evrolige, a atmosfera je paklena na startu utakmice, gde su se odmah provocirali navijači Partizana i Zvezde. Partizan ima prednost domaćeg terena, ali i Zvezda ima oko 1.000 navijača u hali u… »
Sramne pesme Delija i Grobara na derbiju, jedna za Željka Obradovića, druga za Vesnu Čović
Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Partizana u Beogradskoj areni od 20:30 igraju utakmicu protiv Crvene zvezde u 15. kolu Evrolige. Atmosfera dostiže vrhunac pred početak utakmice, videli smo standardne prozivke sa obe strane, a onda su Delije prozvale Željka Obradovića, a… »
Grobari u transu zbog Lesorove žene kad se okrenula i pokazala šta ima na leđima kaputa
Telegraf pre 4 sati
Pravo grotlo napravljeno je u Beogradskoj areni na večitom derbiju gde se u 15. kolu Evrolige sastaju Partizan i Crvena zvezda, a u hali je i mnogo poznatih lica. Grobare je posebno oduševio dolazak pororodice Matijasa Lesora, tu su njegova supruga… »
Užasne vesti za Zvezdu i Delije: Moneke ne igra protiv Partizana!
Telegraf pre 5 sati
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaju se u okviru 15. kola Evrolige u Beogradskoj Areni od 20 časova i 30 minuta, a loše vesti stigle su za crveno-bele samo pola sata pred početak utakmice. Naime, kako javlja Meridian sport, Čima Moneke neće biti u… »
Brutalna provokacija Grobara, navijači Partizana stavili Krcuna na zastavu "Četnici sever"
Telegraf pre 4 sati
Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u 15. kolu Evrolige, a na tribinama već kuva pred start utakmice. Delije su nakon kortea ušle u Beogradsku arenu malo više od sata pre početka susreta. Usledile su standardne prozivke i odgovori Grobara sa druge… »
Zbog ovoga se igra košarka, jedva čekam da vidim šta će se desiti: Legendarni Noa stigao u Arenu!
Hot sport pre 5 sati
Čuveni košarkaš je tu! U petak veče od 20.30 nas očekuje prvi ovosezonski ‘večiti derbi’. Partizan na svom terenu dočekuje Crvenu zvezdu. U Areni je i nekada planetarna zvezda svetske košarke, Žoakim Noa, koji je u superlativu govorio o srpskom derbiju… »
Legenda NBA lige dolazi na derbi: Ispričao poznatim jutjuberima šta je tajna srpskih uspeha koju mu je otkrio Divac
Nova pre 6 sati
Beograd je danas epicentar košarkaškog ludila u Evropi, a i šire. Razlog je, naravno, večiti derbi koji je na programu večeras od 20.30. Zbog toga su se u prestonici Srbije okupile brojne poznate ličnosti iz sveta košarke, ali i dvojica najpoznatijih… »
Navijači Crvene zvezde zauzeli mesto u Partizanovoj areni: Sa jednim transparentom se pojavili sat ranije
Mondo pre 5 sati
Sat vremena pred početak prvog "večitog derbija" u košarci ove sezone navijači Crvene zvezde su zauzeli svoju poziciju na "nivou 400 " Beogradske arene. Oko 1.000 navijača crveno-belih došlo je do karata za ovaj meč i smešteni su iznad jednog od semafora… »
Moneke ne igra Večiti derbi? Fotka sa lica mesta iz Arene - sve je jasno kao dan?
Kurir pre 5 sati
Košarkaši Crvene zvezde gostuju Partizanu u 15. kolu Evrolige od 20.30. Danima unazad vlada dilema - da li će Čima Moneke biti spreman za okršaj sa Partizanom. O povredi Monekea govorio je i Saša Obradović, a neposredno pred utakmicu u Areni pojavilla se… »
Došao u Beograd da shvati Srbe, pitao i Divca: Žoakim Noa misli da je blizu odgovora
Mondo pre 6 sati
Bivši NBA košarkaš Žoakim Noa poželeo je da oseti atmosferu u Beogradskoj areni, pa je tako stigao u prestonicu Srbije, kao bi u 15. kolu Evrolige gledao meč Partizana i Crvene zvezde. Kako i sam kaže - mnogo je slušao o mentalitetu naroda koji trenutno… »
Bivši NBA as posetio srpsku „Kuću košarke“: Vlade Divac i on mi je spomenuo srpski inat, šta je to?
Sputnik pre 5 sati
Bivši NBA as, nekadašnji centar Čikaga, Njujorka, Memfisa i LA Klipersa Joakim Noa, posetio je danas „Kuću košarke“. Glavni razlog Noinog dolaska u Beograd jeste večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde i dokumentarac koji se snima tim povodom… »
"Zvezdaši bi me streljali jer ću ovo reći o derbiju": Za Đurovića je Partizan favorit i može da stigne Zvezdu
Mondo pre 5 sati
Poznati srpski trener Vlade Đurović smatra da je Partizan "blagi favorit" u evroligaškom večitom derbiju Partizan - Zvezda u petak u Beogradskoj areni. "Mislim da je Partizan blagi favorit, ali to ne znači da će da pobedi. Ima više razloga za to. Prvo… »
Debakl Partizanove filijale!
Sportske.net pre 5 sati
U susret večerašnjem evroligaškom derbiju, loše vesti za crno-bele stigle su iz Užica, gde je domaća Sloboda deklasirala valjevski Metalac koji je odnedavno i Partizanova ''filijala'' gde se razvijaju igrači za veliku evropsku scenu. Ali, rezultatski im… »
Užičani razbili Metalac za nastavak pobedničkog niza
Sport klub pre 5 sati
Košarkaši Slobode iz Užica pobedili su kao domaćini valjevski Metalac u meču 11. kola Košarkaške lige Srbije rezultatom 100:67. Metalac je zabeležio treći poraz, a Sloboda treću pobedu u nizu. Sloboda je već u uvodnoj fazi utakmice došla do dvocifrene… »
"Uživa u kulturi Srbije": Noa stigao u Beograd, Evroliga odmah reagovala zbog onoga šta je uradio (video)
Večernje novosti pre 6 sati
Košarkaški svet gleda u Beograd, a francuski košarkaš i nekadašnja zvezda Čikago Bulsa Žoakim Noa stigao je kako bi uživo gledao "derbi". Foto: Depositphotos On je isčekujući početak košarkaške utakmice koja će se prenositi u stotinu zemalja odlučio da… »
Joakim Noa davao izjavu novinarima, a onda se okrenuo ka Delijama, ono što je usledilo, oduševiće celu Srbiju
Telegraf pre 5 sati
Košarkaški večiti derbi igra se ovog petka od 20:30, tribine će biti krcate, a na njima je sat vremena pre meča bio i legendarni francuski košarkaš i bivši član Čikago Bulsa, pre svih Joakim Noa. Dao je bivši centar izjavu za Telegraf, govorio o tome… »
Joakim Noa došao na derbi Partizan - Zvezda, pitali smo ga za koga navija: "Ovde sam zbog..."
Telegraf pre 5 sati
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaće se ovog petka u velikom derbiju u Evroligi u okviru 15. kola. Tribine će biti krcate, u hali će biti navijača oba tima, a na njima će se naći i legenda NBA lige kada je 21. vek u pitanju i bivši Ol-star igrač… »
Delije ušle u Arenu i zapevale pesmu na račun Partizana i Grobara, usledili zvižduci domaćih navijača
Telegraf pre 5 sati
Cela Evropa sa nestrpljenjem očekuje početak meča 15. kola Evrolige između Partizana i Crvene zvezde. Poznato je da dva srpska kluba imaju visoku reputaciju na Starom kontinentu, a naravno da su za to i delom zaslužni navijači beogradskih timova. Grobari… »
Vlade Đurović prognozirao derbi i iznenadio sve: "Bocnuo" je Žoca zbog Parkera, Vašingtona i Džonsa!
Telegraf pre 5 sati
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odmeriće u Beogradskoj areni od 20.30 snage u 15. kolu Evrolige, a u studiju Arena Sport televizije bio je proslavljeni srpski trener Vlade Đurović, koji je dao i prognozu ovog meča. Iako je poznato da Vlade Đurović… »
Bivša NBA zvezda u Beogradu zbog derbija: "Ovo je nešto sasvim drugačije" VIDEO
B92 pre 6 sati
Košarkaški derbi Partizana i Zvezde u okviru Evrolige uživo će pratiti i bivši francuski košarkaš, duggodišnji član Čikaga i Njujorka, Joakim Noa. Osim njega u Beogradu su na dan derbija "primećena" i dvojicaa fristajl basketaša i šoumena, influenseri… »
Kakva podrška stigla Partizanu za derbi protiv Zvezde: Grobari će biti oduševljeni kada ih vide u Areni!
Telegraf pre 6 sati
Beograd je danas centar svetske košarke, pošto se od 20.30 igra večiti derbi u kojem će snage odmeriti Partizan i Crvena zvezda! Ovaj duel postao je nešto najatraktivnije što nudi Evroliga, pa i ne čudi što je mnogo poznatih odlučilo da dođe u Arenu… »
VIDEO Hezonja poželeo „grobarima“ sreću za derbi i izabrao najboljeg igrača ikad
Nova pre 7 sati
Mario Hezonja je u četvrtak prevodio Real do pobede nad Baskonijom u okviru 15 kola Evrolige sa 17 poena, a nakon toga se na tik toku osvrnuo i na večiti derbi. On je u komentarima na jedan svoj video dogovarao navijačima Partizana na razne poruke i u… »
Hrvat zapalio mreže pred večiti derbi: Evo šta je Mario Hezonja uradio pred Partizan - Zvezda (foto)
Večernje novosti pre 8 sati
KOŠARKAŠI Partizana igraju protiv Crvene zvezde, a oči Evrope uprte su u Beograd. Zbog svega se oglasio i hrvatski košarkaš. Foto: Profimedia Mario Hezonja je na društvenim mrežama objavio video, a jedan od komentara na TikToku pozvao ga je da pozdravi… »
Mario Hezonja poželeo sreću Partizanu pred derbi: Društvene mreže eksplodirale
Mondo pre 8 sati
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja ne krije da je simpatizer Partizana, pa je navijačima poželeo sreću pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom. As Reala je na društevnoj mreži "Tik tok" objavio video na kome rangira najbolje košarkaše u istoriji, a ispod… »
Najpoznatiji ulični basketaši u Beogradu zbog derbija: MK odabrao stranu, "Profesor" očekuje haos
Telegraf pre 9 sati
Beograd je danas epicentar košarkaškog ludila u Evropi, a i šire. Razlog je, naravno, večiti derbi koji je na programu večeras od 20.30. Zbog toga su se u prestonici Srbije okupile brojne poznate ličnosti iz sveta košarke, ali i dvojica najpoznatijih… »
Sloboda od 18 časova protiv Metalca (VIDEO)
Zoom UE pre 15 sati
UŽICE – Košarkaši Slobode će u 11. kolu prvenstva večeras od 18 časova u „Velikom parku“ dočekati ekipu Metalca. Užičani su ostvarili dve pobede u nizu, a ukupan skor im je šest pobeda i četiri poraza. „Treba da držimo agresivnost na visokom nivou, ako… »
Bruno: Računamo 100% na naše navijače
Sport klub pre 16 sati
Centar Partizana Bruno Fernando rekao je pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom da on i njegova ekipa računaju na navijače, kao i da će meč u petak biti nešto drugačiji sa tog aspekta u odnosu na duel sa Bajernom. Tada su navijači bili još uvek pod utiskom… »
Vesti dana »
Evroliga: Pobeda Partizana u večitom derbiju posle velikog preokreta
Danas pre 9 minutajoš 5 povezanih
Tramponomika nije dobra nikome! Čuveni ekonomista Džozef Stiglic u Beogradu: "Evro je preživeo, ali smo izgleda od AI napravili atomsku bombu"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Pritvor mladiću iz BiH osumnjičenom za krijumčarenje migranata čamcem koji se prevrnuo na Savi
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Šaljemo jasan signal Rusiji!" Oglasila se Ursula fon der Lajen o žestokoj odluci EU: "Ovo je snažna poruka"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Kaja Kalas o zamrznutoj imovini Rusije: Neće im biti vraćena dok Moskva ne plati reparacije Ukrajini
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana