Повезане вести

Оцокољић најурио паркера, а Саша је веровао човеку који му то није вратио! Ево како је све пукло у Звезди после плус 16!

Оцокољић најурио паркера, а Саша је веровао човеку који му то није вратио! Ево како је све пукло у Звезди после плус 16!

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду у мечу 15. кола Евролиге резултатом 79:76. Партизан је до почетка четврте деонице био на конопцима, већ прежаљен, а онда је уследио тотални преокрет на паркету! Зашто и како је… »
"Да, чуо сам се Обрадовићем": Карлик Џоунс одао признање јунаку дербија, али одбио да каже оно што све занима

"Да, чуо сам се Обрадовићем": Карлик Џоунс одао признање јунаку дербија, али одбио да каже оно што све занима

Мондо 12.12.2025
Кошаркаш Партизана Карлик Џоунс не може да дочека повратак на терен, а након велике победе тима против Црвене звезде у вечитом дербију открио је да се чуо са доскорашњим тренером Жељком Обрадовићем. Ипак, детаље разговора је… »
Чувени амерички новинар у био Београдској арени, дошао у Београд само због дербија

Чувени амерички новинар у био Београдској арени, дошао у Београд само због дербија

Нова 12.12.2025
Чувени новинар ЕСПН-а и инсајдер у НБА лиги, Брајан Виндхорст, из Београдске арене је гледао дерби Партизана и Црвене звезде. Партизан је као домаћин дочекао против највећег ривала у 15. колу Евролиге а Виндхорст је дошао у… »
Емотивна конференција оцокољића: Тренер Партизана победу у дербију посветио чика Бући

Емотивна конференција оцокољића: Тренер Партизана победу у дербију посветио чика Бући

Курир 12.12.2025
"Срећан сам због победе, због играча и због навијача, била је сјајна подршка, хвала им на томе. Била је тешка утакмица, на крају смо нашли начин како да победимо. Променили смо одбрану, нашао сам поставу која је била ефективна… »
Ово је био Звездин план за последњи напад: "Нацртали смо акцију, али смо морали на план Б"

Ово је био Звездин план за последњи напад: "Нацртали смо акцију, али смо морали на план Б"

Мондо 12.12.2025
Звездин крилни кошаркаш Семи Оџелеј једини је стао међу црвено-белима пред новинаре и говорио о поразу против Партизана. Црно-бели су савладали вечитог ривала огромним преокретом у последњој деоници, у којој су убацили чак 30… »
"Први пут нисам знао шта да урадим": Саша Обрадовић се гризао за усну, ево шта се све чуло у Арени после дербија

"Први пут нисам знао шта да урадим": Саша Обрадовић се гризао за усну, ево шта се све чуло у Арени после дербија

Мондо 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду у вечитом дербију резултатом 79:76. Црвено-бели су имали +16 у трећој деоници, али су домаћи у последња два минута стигли до изједначења на нешто више од два минута до краја, а… »
УЖИВО - Велики пех за Звезду пред дерби, повреда јача од Монекеа, Обрадовић са двојицом јуниора

УЖИВО - Велики пех за Звезду пред дерби, повреда јача од Монекеа, Обрадовић са двојицом јуниора

Спортске.нет 12.12.2025
Један од набољих кошаркаша Црвене звезде у текућој сезони Чима Монеке неће ипак конкуристати за тим за вечерашњи окршај против Партизана пошто је због повреде Ахилове тетиве у последњи час отпао, преноси наш репортер са лица… »
Звезда изгубила предност од 16 поена, Обрадовић оправдање тражи у судијском критеријуму

Звезда изгубила предност од 16 поена, Обрадовић оправдање тражи у судијском критеријуму

Нова 12.12.2025
Саша Обрадовић, тренер Црвене звезде, као главни узрок пораза свог тима од Партизана након испуштене предности од 16 поена означио је - судијски критеријум. „Партизан је победио, ми смо изгубили. Нисмо се прилагодили на судијски… »
Двејн Вашингтон након што је окренуо дерби: "Имали смо навијаче иза нас, надам се да ће тако остати"

Двејн Вашингтон након што је окренуо дерби: "Имали смо навијаче иза нас, надам се да ће тако остати"

Мондо 12.12.2025
Партизан је савладао Црвену звезду у првом овогодишњем вечитом дербију 79:76, а апсолутно најбитнији играч у овој победи био је Двејн Вашингтон. Амерички бек са немачким папирима покренуо је црно-беле када су били на 16 поена… »
Баћа из ложе бодрио Партизан! Навијачи ће се одушевити кад виде с ким је био - један од жестоких Гробара

Баћа из ложе бодрио Партизан! Навијачи ће се одушевити кад виде с ким је био - један од жестоких Гробара

Телеграф 12.12.2025
Црвена Звезда и Партизан одмерили су снаге у дербију у новој рунди Еуролиге, а црно-бели су однели победу резултатом 79-76! Дуел се играо у Београдској арени која је била крцата. На оваквим мечевима често су присутне и многе… »
Прве речи Мирка Оцокољића после историјске победе Партизана: "Тресем се..."

Прве речи Мирка Оцокољића после историјске победе Партизана: "Тресем се..."

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду у вечитом дербију у 15. колу Евролиге 79:76, упркос катастрофалном трећем кварталу и минусу од шеснаест поена. У последњој деоници заблистали су Двејн Вашингтон, Исак Бонга и Тајрик… »
Велики преокрет Партизана за победу у драматичном "вечитом дербију"

Велики преокрет Партизана за победу у драматичном "вечитом дербију"

РТС 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) преокретом са минус 16 у првом "вечитом дербију" ове сезоне, у склопу 15. кола Евролиге. Партизан је савладао Црвену звезду у мечу у ком је провео… »
Паспаљ после победе: "Ово нема везе са Жељком, ово је Партизан! Мирко ће увек бити ту"

Паспаљ после победе: "Ово нема везе са Жељком, ово је Партизан! Мирко ће увек бити ту"

Спортске.нет 12.12.2025
Нови спортски директор Партизана Жарко Паспаљ био је одушевљен након велике победе против Црвене звезде у 15. колу Евролиге, истичући да се нада да ће следећи пут бити мало мање неизвесно, проговоривши потом о статусу тренера… »
Јасно је шта мисли - Нервозни Саша Обрадовић индиректно окривио судије за пораз!

Јасно је шта мисли - Нервозни Саша Обрадовић индиректно окривио судије за пораз!

Спортске.нет 12.12.2025
Екипа Црвене звезде је изгубила практично добијену утакмицу од Партизана, од +16 до -3, на крају 79:76 за Партизан. Шта је рекао на конференцији Саша Обрадовић? "Нисмо се прилагодили судијском критеријуму у последњој деоници… »
Оцокољић: Пре бих да добијемо Звезду овако, него са 20 разлике

Оцокољић: Пре бих да добијемо Звезду овако, него са 20 разлике

РТС 12.12.2025
Тренер кошаркаша Партизана Мирко Оцокољић рекао је после вечерашњег тријумфа над Црвеном звездом (79:76) да је утакмица била тешка али да је његова екипа и поред великог минуса успела да нађе начин да победи. Партизан је… »
Пораз који ће доживотно памтити: Прве речи Саше Обрадовића након дебакла у последњој деоници!

Пораз који ће доживотно памтити: Прве речи Саше Обрадовића након дебакла у последњој деоници!

Хот спорт 12.12.2025
Каква последња четвртина! Кошаркаши Црвене звезде и Партизана састали су се у петак од 20.30 часова у Београдској арени у оквиру 15. кола Евролиге, у првом овосезонском „вечитом дербију“, а резултат меча је 79:76 за Партизан… »
(Твитови) „делије“ горе од беса: „Ово вам никад нећемо опростити, треба да вас буде срамота!“

(Твитови) „делије“ горе од беса: „Ово вам никад нећемо опростити, треба да вас буде срамота!“

Хот спорт 12.12.2025
Емотивно су поднели овај пораз црвено-бели Пораз Црвене звезде од Партизана 79:76 у вечитом дербију Евролиге изазвао је талас беса међу навијачима црвено-белих на друштвеној мрежи „КС“. Иако је Звезда већи део меча била у вођству… »
Драже ми је ово него 20 разлике: Нашао сам поставу која је све решила!

Драже ми је ово него 20 разлике: Нашао сам поставу која је све решила!

Хот спорт 12.12.2025
Каква последња четвртина! Кошаркаши Црвене звезде и Партизана састали су се у петак од 20.30 часова у Београдској арени у оквиру 15. кола Евролиге, у првом овосезонском „вечитом дербију“, а резултат меча је 79:76 за Партизан… »
(Твитови) „гробари“ славе: „Само да овај пораз одведе ци*ане у контра смер, клуб пун легенди увек сруши мутанта!“

(Твитови) „гробари“ славе: „Само да овај пораз одведе ци*ане у контра смер, клуб пун легенди увек сруши мутанта!“

Хот спорт 12.12.2025
Важна победа за црно-беле Победа Партизана над Црвеном звездом 79:76 у 15. колу Евролиге изазвала је талас одушевљења међу Гробарима, који су на мрежи „КС“ славили тријумф и велики преокрет. Црно-бели су у Београдској арени… »
Обрадовић: Не бих јавно износио шта стварно мислим…

Обрадовић: Не бих јавно износио шта стварно мислим…

Спорт клуб 12.12.2025
"Они су победили, ми смо изгубили. То је то". Очигледно још под утиском тешког пораза, то је било све што је тренер Црвене звезде Саша Обрадовић изговорио у микс зони. Недуго затим, тренер Црвене звезде говорио је и на… »
Оцокољић: Била је тешка утакмица, али смо пронашли начин да победимо

Оцокољић: Била је тешка утакмица, али смо пронашли начин да победимо

Радио сто плус 12.12.2025
“Срећан сам због победе, због играча и због навијача, била је сјајна подршка, хвала им на томе. Била је тешка утакмица, на крају смо нашли начин како да победимо. Променили смо одбрану, нашао сам поставу која је била ефективна… »
Бонга: "Победе попут ове могу много да промене, невоље нас ујединиле"

Бонга: "Победе попут ове могу много да промене, невоље нас ујединиле"

Спортске.нет 12.12.2025
Кошаркаш Партизана Исак Бонга рекао је да тријумф против Црвене звезде у првом овосезонском вечитом дербију може да преокрене сезоне у позитивном смеру за црно-беле, додајући да све што ради чини зарад добробити тима па је у… »
Тајрик: "Ово је тек почетак!"

Тајрик: "Ово је тек почетак!"

Спортске.нет 12.12.2025
Импресивна последња деоница Партизана. Но, један од константнијих играча током целе утакмице за црно-беле је био Тајрик Џонс. Вечерас је имао највећи индекс, имао је 15 поена, 8 скокова и чак 4 украдене лопте. На крају - индекс… »
Стерлинг Браун: "Кошарка је наш посао, није било тешко, показали смо карактер!"

Стерлинг Браун: "Кошарка је наш посао, није било тешко, показали смо карактер!"

Спортске.нет 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) у 15. колу Евролиге, а после сусрета медијима се обратио Стерлинг Браун. Браун је истакао да је задовољан реакцијом екипе након великог преокрета… »
Оцокољиц́: Још се тресем! Обрадовиц́: Заслужили смо да победимо

Оцокољиц́: Још се тресем! Обрадовиц́: Заслужили смо да победимо

Спутник 12.12.2025
Кошаркаши Партизана надиграли су Црвену звезду са 79:76 у евролигашком вечитом дербију, а после дуела утиске су изнели тренери Мирко Оцокољиц́ и Саша Обрадовиц́. Оцокољиц́ после меча није успевао да сакрије узбуђење због… »
Невероватан повратак Партизана: Овако су црно-бели окренули Звезду

Невероватан повратак Партизана: Овако су црно-бели окренули Звезду

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су на свом терену у Београду градског ривала, екипу Црвене звезде 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16), у утакмици 15. кола Евролиге. Погледајте најбоље моменте са овог меча:… »
Оцокољић после победе: Најемотивнија победа, не бих да причам о останку...

Оцокољић после победе: Најемотивнија победа, не бих да причам о останку...

Еуроневс 12.12.2025
Партизан је изрежирао сјајан преокрет на "вечитом дербију" против Црвене звезде. Надокнадили су велику, двоцифрену, разлику и на крају стигли до победе која је била преко потребна. Мирко Оцокољић је убрзо по завршетку партије… »
Вашингтон проговорио на српском: "За славни клуб!"

Вашингтон проговорио на српском: "За славни клуб!"

Спортске.нет 12.12.2025
Двејн Вашингтон је одговарао на питања новинара после утакмице, а истакао је да је овај меч за њега заиста посебан и да би могао да буде прекретница као и прошле сезоне. "Одлична прекретница за нас. И прошле сезоне смо… »
(ВИДЕО) Бонга: Недаће нас повезале, овакве победе мењају много

(ВИДЕО) Бонга: Недаће нас повезале, овакве победе мењају много

Спорт клуб 12.12.2025
“Тајрик!”, одговара Исак Бонга на питање репортера Спорт клуба Николе Новаковића ко је највеселији човек у свлачионици после победе над Црвеном звездом (79:76). Црно-бели су надокнадили -16 и дошли до шесте победе у Евролиги… »
Оцокољић после велике победе: Како ћемо даље, не знам…

Оцокољић после велике победе: Како ћемо даље, не знам…

Спорт клуб 12.12.2025
Тренер Партизана говорио о преокрету у вечитом дербију, али и свом статусу у црно-белом табору. Први овосезонски вечити дерби, па још у Евролиги, припао је Партизану, који је на чудесан начин надокнадио 16 поена минуса. „Пре… »
Курир на лицу места! Арена гори: Гробари славе уз песму - бесне Делије бацају топовске ударе

Курир на лицу места! Арена гори: Гробари славе уз песму - бесне Делије бацају топовске ударе

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су на свом терену у Београду градског ривала, екипу Црвене звезде 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16), у утакмици 15. кола Евролиге. Гробари су имали леп повод за славље, док су Делије своју љутњу… »
Табела Еврлолиге након Партизановог преокрета против Звезде: Црвено-бели испали из топ 6, црно-бели близу топ 10

Табела Еврлолиге након Партизановог преокрета против Звезде: Црвено-бели испали из топ 6, црно-бели близу топ 10

Нова 12.12.2025
Утакмица између Партизана и Црвене звезде окончана је епским преокретом и победом црно-белих 79:76, а дошло је и до промена на табели. Звезда је у меч ушла са циљем да се након пораза од Барселоне врати на победнички колосек… »
Карлик: "Никада не мислим да је готово, враћам се у јануару!"

Карлик: "Никада не мислим да је готово, враћам се у јануару!"

Спортске.нет 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду резултатом 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) у утакмици 15. кола Евролиге одиграној у Београду. Један од играча “црно-белих” који је дуже ван терена због повреде, Карлик Џонс… »
„Победу посвећујем Здравку Бућану“ Оцокољић након тријумфа црно-белих: Била је тешка утакмица, али смо нашли начин да победимо…

„Победу посвећујем Здравку Бућану“ Оцокољић након тријумфа црно-белих: Била је тешка утакмица, али смо нашли начин да победимо…

Дневник 12.12.2025
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Мирко Оцокољић рекао је после вечерашњег тријумфа над Црвеном звездом (79:76) да је утакмица била тешка, али да је његова екипа и поред великог минуса успела да нађе начин да победи. Прво… »
"Звезда изгубила због двојице, видео сам њихов безобразлук": Ђуровић жестоко критиковао трагичаре дербија

"Звезда изгубила због двојице, видео сам њихов безобразлук": Ђуровић жестоко критиковао трагичаре дербија

Мондо 12.12.2025
Познати српски тренер Владе Ђуровић рекао је да Звезда није "узела" победу коју јој је Партизан нудио у вечитом дербију у Београдској арени. Завршено је чудесним преокретом црно-белих и тријумфом након што су губили 16 разлике у… »
Обрадовић: Није трагедија, утакмица као свака друга

Обрадовић: Није трагедија, утакмица као свака друга

РТС 12.12.2025
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је после пораза од Партизана (79:76) да се његова екипа није прилагодила судијском критеријуму у последњој четвртини. Црвена звезда је поражена у првом овосезонском "вечитом… »
Оџелеј после краха Звезде у вечитом дербију: Утакмица траје 40 минута...

Оџелеј после краха Звезде у вечитом дербију: Утакмица траје 40 минута...

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду резултатом 79:76 у утакмици 15. кола Евролиге. Своје утиске после меча изнео је играч црвено -белих Шеми Оџелеј. "Водили смо до завршнице, играли смо добро до тог тренутка, али… »
Саша Обрадовић после пораза у дербију: "Не бих јавно о томе шта стварно мислим"

Саша Обрадовић после пораза у дербију: "Не бих јавно о томе шта стварно мислим"

Мондо 12.12.2025
Саша Обрадовић је после пораза Црвене звезде од Партизана у вечитом дербију истакао да није незадовољан игром свог тима, али да се екипа није адаптирала на судијски критеријум у четвртој четвртини. "Био је много бољи и сваким… »
Обрадовић никад краћи: Ево шта је тренер Звезде рекао после невероватног пораза од Партизана...

Обрадовић никад краћи: Ево шта је тренер Звезде рекао после невероватног пораза од Партизана...

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду резултатом 79:76 у утакмици 15. кола Евролиге. Своје прве импресије после невероватног пораза свог тима изнео је тренер црвено-белих Саша Обрадовић "Они су победили, ми смо изгубили… »
Мирко Оцокољић победио Звезду и признао: "Боље овако него са 20 разлике"

Мирко Оцокољић победио Звезду и признао: "Боље овако него са 20 разлике"

Мондо 12.12.2025
Тренер Партизана Мирко Оцокољић је после победе Партизана над Црвеном звездом истакао да му је драго што је победио дерби у врло неизвесном дербију. Нагласио је да га је поставком меча изненадио Саша Обрадовић са друге стране, а… »
Нвори је ово пораз као и сваки други: "Због оваквих окружења се воли кошарка"

Нвори је ово пораз као и сваки други: "Због оваквих окружења се воли кошарка"

Спортске.нет 12.12.2025
Победа екипе Партизана у првом "вечитом дербију" ове сезоне, једном од два сигурна. Црно-бели су стигли до великог преокрета у последњим минутима утакмице, а најбољи играч Црвене звезде у првом полувремену, Џордан Нвора, рекао… »
Епска победа Партизана након нестварног преокрета на крилима Вашингтона, Батлер од Звездиног хероја – трагичар

Епска победа Партизана након нестварног преокрета на крилима Вашингтона, Батлер од Звездиног хероја – трагичар

Нова 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду 79:76 у утакмици 15. кола Евролиге након невероватног преокрета на крилима спектакуларног Двејна Вашингтона. Пред сам почетак меча, иако је у питању дерби, Звезда је имала улогу… »
(ВИДЕО) Паспаљ: Да ли Мирко остаје први тренер? Видећемо…

(ВИДЕО) Паспаљ: Да ли Мирко остаје први тренер? Видећемо…

Спорт клуб 12.12.2025
Кошаркаши Партизана славили су против Црвене звезде у 15. колу Евролиге са 79:76, иако је током треће деонице имао минус од 16 поена – 60:44. После меча и заиста драматичног дербија протканог великим преокретом са новинарима је… »
Овако изгледа табела Евролиге после лудог вечитог дербија: Партизан бежи са дна, Звезда клизи на доле...

Овако изгледа табела Евролиге после лудог вечитог дербија: Партизан бежи са дна, Звезда клизи на доле...

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду резултатом 79:76 у утакмици 15. кола Евролиге. Након ове победе Партизан има скор 6-9, док Звезда након другог узастопног пораза има скор 9-6. Партизан је након друге узастопне… »
Обрадовић након пораза у дербију: Први пут нисам знао шта треба да радим у завршници

Обрадовић након пораза у дербију: Први пут нисам знао шта треба да радим у завршници

Еуроневс 12.12.2025
Кошаркаши Црвене звезде претрпели су пораз од Партизана у "вечитом дербију". Меч су дефинитивно завршили пуни разочарењак претежно јер су током треће четвртине стигли и до 15 поена предности - која је на крају протраћена. Своје… »
„Честитао сам играчима после меча“ Обрадовић након пораза од Партизана: Мислим да смо добро играли, пали смо у последњој…

„Честитао сам играчима после меча“ Обрадовић након пораза од Партизана: Мислим да смо добро играли, пали смо у последњој…

Дневник 12.12.2025
БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је после пораза од Партизана (79:76) да се његова екипа није прилагодила судијском критеријуму у последњој четвртини. Партизан је победио, ми смо изгубили. Нисмо се… »
Ђуровић: "Оно што је Батлер урадио у трећој четвртини је безобразлук"

Ђуровић: "Оно што је Батлер урадио у трећој четвртини је безобразлук"

Спортске.нет 12.12.2025
Владе Ђуровић је, као и увек, веома занимљив нашим читаоцима и овога пута је имао шта да каже после пораза Црвене звезде. У студију ТВ Арена спорт је истакао да су главни кривци за пораз Црвене звезде - Батлер и Мекинтајер… »
Партизан надокнадио минус од 16 поена и победио Звезду у Евролиги

Партизан надокнадио минус од 16 поена и победио Звезду у Евролиги

Нови магазин 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су вечерас на свом терену у Београду градског ривала, екипу Црвене звезде 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16), у утакмици 15. кола Евролиге. Најефикаснији у екипи Партизана био је Двејн Вашингтон са 25… »
Врхунац драме на дербију: Ово је последњи напад после ког је решено питање победника ВИДЕО

Врхунац драме на дербију: Ово је последњи напад после ког је решено питање победника ВИДЕО

Нова 12.12.2025
Кошаркаши Партизана славили су као домаћини против Црвене звезде резултатом 79:76 у 15. колу Евролиге а питање победника било је решено у последњем нападу. Управо овај резултат био је активан и на 9.5 секунди до краја утакмице… »
Мирко Оцокољић после победе над Звездом: И даље се мало тресем...

Мирко Оцокољић после победе над Звездом: И даље се мало тресем...

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду са 79:76 у 15. колу Евролиге, у првом кошаркашком "вечитом" дербију сезоне. Тренер црно-белог тима Мирко Оцокољић изнео је прве утиске. "Осећај је сјајан. И даље се мало тресем… »
Обрадовић искрен после болног пораза: Први пут нисам знао шта да радим на клупи...

Обрадовић искрен после болног пораза: Први пут нисам знао шта да радим на клупи...

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду у 15. колу Евролиге резултатом 79:76. Партизан је славио после невероватног преокрета, а на конференцији за медије после меча говорио је тренер црвено-белих Саша Обрадовић. "Партизан… »
Навијачи, ред је на вас - оцените играче Партизана и Звезде АНКЕТА

Навијачи, ред је на вас - оцените играче Партизана и Звезде АНКЕТА

Б92 12.12.2025
Још један "вечити" дерби за памћење су одиграли Партизан и Црвена звезда, а овог пута је победу однео црно-бели тим резултатом 79:76. Видели смо велики преокрет, од -16 до коначних +3 за тим Мирка Оцокољића, који има скор 3-0… »
Ноа забезекнут дербијем: "Немам речи - ово није ни близу НБА!" ВИДЕО

Ноа забезекнут дербијем: "Немам речи - ово није ни близу НБА!" ВИДЕО

Б92 12.12.2025
Жоаким Ноа, прослављени НБА ас, био је забезекнут виђеним на "вечитом" кошаркашком дербију. Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду резултатом 79:76 у 15. колу Евролиге, у првом кошаркашком "вечитом" дербију сезоне. Ноа… »
Оцокољић: "Да ли ћу остати тренер Партизана? То није питање за мене"

Оцокољић: "Да ли ћу остати тренер Партизана? То није питање за мене"

Б92 12.12.2025
Тренер Партизана Мирко Оцокољић је изнео утиске после победе над Црвеном звездом, у првом овосезонском "вечитом" дербију у Евролиги. Црно-бели су славили против црвено-белих на домаћем паркету са 79:76, у оквиру 15. кола… »
Оџелеј открио зашто је Звезда изгубила од Партизана

Оџелеј открио зашто је Звезда изгубила од Партизана

Б92 12.12.2025
Шеми Оџелеј, кошаркаш Црвене звезде, сумирао је утиске после пораза у првом "вечитом" дербију ове сезоне. Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду резултатом 79:76 у 15. колу Евролиге, у првом кошаркашком "вечитом" дербију… »
Тајрик Џонс: "Оцокољић нас подсетио ко смо" ВИДЕО

Тајрик Џонс: "Оцокољић нас подсетио ко смо" ВИДЕО

Б92 12.12.2025
Центар Партизана Тајрик Џонс рекаоје после адреналинске борбе и победе над Звездом у дербију 79:76 да је екипа све време веровала у преокрет. Црно-бели су били на ивици провалије, губили 16 разлике од вечитог ривала, али је… »
Е, то је дерби - Партизан "окренуо" 16 разлике и срушио Звезду!

Е, то је дерби - Партизан "окренуо" 16 разлике и срушио Звезду!

Б92 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду у првом овосезонском "вечитом" дербију након што су надокнадили чак 16 поена заостатка у трећој четвртини. Партизан је до победе над Звездом, у 15. колу Евролиге, дошао резултатом… »
Обрадовић: "Ако не успеш да се адаптираш на судијски критеријум, онда можеш да изгубиш"

Обрадовић: "Ако не успеш да се адаптираш на судијски критеријум, онда можеш да изгубиш"

Б92 12.12.2025
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић је изнео утиске после пораза од Партизан у првом овосезонском "вечитом" дербију у Евролиги. Црно-бели су савладали црвено-беле на домаћем паркету са 79:76, у оквиру 15. кола Евролиге. Обрадовић… »
Карлик Џонс одушевљен Вашингтоном: "Лудило! Чуо сам се са Жељком" ВИДЕО

Карлик Џонс одушевљен Вашингтоном: "Лудило! Чуо сам се са Жељком" ВИДЕО

Б92 12.12.2025
Многи навијачи Партизана сматрају да би ова сезона била много другачија да се Карлик Џонс није теже повредио на самом почетку. Али, и без њега су ове вечери црно-бели остварили победу у Вечитом дербију против Црвене звезде… »
Обрадовић: Нисмо се прилагодили судијском критеријуму у последњој четвртини

Обрадовић: Нисмо се прилагодили судијском критеријуму у последњој четвртини

Политика 12.12.2025
Обрадовић је додао да је његова екипа заслужила победу упркос поразу. Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је после пораза од Партизана (79:76) да се његова екипа није прилагодила судијском критеријуму у… »
Оцокољић: Била је тешка утакмица, али смо нашли начин да победимо

Оцокољић: Била је тешка утакмица, али смо нашли начин да победимо

Политика 12.12.2025
Тренер Партизана хвали борбеност екипе после великог преокрета и истиче да је питање његовог останка на клупи у рукама клуба. Тренер кошаркаша Партизана Мирко Оцокољић рекао је после вечерашњег тријумфа над Црвеном звездом… »
Док је Оџелеј анализирао дерби, поред њега је пролазио Саша Обрадовић: Неће му се свидети његове речи!

Док је Оџелеј анализирао дерби, поред њега је пролазио Саша Обрадовић: Неће му се свидети његове речи!

Телеграф 12.12.2025
Деловало је да ће Црвена звезда однети победу у првом кошаркашком вечитом дербију, али је у Партизан успео да истопи 16 поена разлике и да невероватно дође до победе у последњим секундама меча на крилима Двејна Вашингтона. После… »
Пољски новинар се јавио за реч после дербија, па поставио питање на српском и насмејао тренера Партизана

Пољски новинар се јавио за реч после дербија, па поставио питање на српском и насмејао тренера Партизана

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Звезду у 15. колу Евролиге, где су после невероватног дербија славили са 79:76, иако је деловало да су изгубили сваку шансу када су губили са 16 поена разлике, а вд тренера Мирко Оцокољић је тако… »
Мирко Оцокољић шокирао све после меча: "Драже ми је овако него да је било 20 разлике, ово никоме нисам рекао"

Мирко Оцокољић шокирао све после меча: "Драже ми је овако него да је било 20 разлике, ово никоме нисам рекао"

Телеграф 12.12.2025
Велику победу у кључном моменту сезоне уписао је Партизан у дербију 15. кола Евролиге против Црвене звезде 79:76 и тако дошао до скора 6-9, односно везао другу победу. У уводној речи на конференцији после меча, Мирко Оцокољић… »
Мирко Оцокољић: "Победа у дербију је за човека који је био највећи партизановац кога сам упознао у животу"

Мирко Оцокољић: "Победа у дербију је за човека који је био највећи партизановац кога сам упознао у животу"

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Звезду у 15. колу Евролиге, где су после невероватног дербија славили са 79:76, иако је деловало да су изгубили сваку шансу када су губили са 16 поена разлике, а вд тренера Мирко Оцокољић је тако… »
Делије запалиле бакље у празној Арени након тешког пораза од Партизана, послушајте шта су запевали

Делије запалиле бакље у празној Арени након тешког пораза од Партизана, послушајте шта су запевали

Телеграф 12.12.2025
Екипа Партизана успела је да дође до невероватне победе против Црвене звезде у вечитом дербију у 15. колу Евролиге 79:76, и то после великог преокрета. На трибинама је све време владала ватрена атмосфера, а ни на самом терену… »
Гробари га терали због Жоца, сада јунак дербија први пришао навијачима и лудовао после победе над Звездом!

Гробари га терали због Жоца, сада јунак дербија први пришао навијачима и лудовао после победе над Звездом!

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана су направили невероватан преокрет и славили против Црвене звезде - 79:76, у 15. колу Евролиге и првом овосезонском дербију. Иако је тим са Малог Калемегдана водио и имао у једном моменту максималних плус 16… »
Тајрик Џонс био упитан да ли је мотивисанији када игра против Црвене звезде, он кратко одговорио: "Не..."

Тајрик Џонс био упитан да ли је мотивисанији када игра против Црвене звезде, он кратко одговорио: "Не..."

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана славили су против Црвене звезде у испуњеној Београдској арени резултатом 79:76, надокнадивши заостатак од чак 16 поена с краја треће четвртине. Црно-бели су, ношени енергијом са трибина, уписали другу… »
Саша Обрадовић упитао да ли је трагедија што је Звезда изгубила од Партизана у Евролиги: "Зашто је најтежи..."

Саша Обрадовић упитао да ли је трагедија што је Звезда изгубила од Партизана у Евролиги: "Зашто је најтежи..."

Телеграф 12.12.2025
Црвена звезда је поражена од Партизана у првом овосезонском дербију у Евролиги, иако су црвено-бели имали предност од 16 поена и на крају нису успели да славе. На конференцији за медије Саша Обрадовић, тренер Црвене звезде, није… »
Владе Ђуровић оштар после дербија: "Ово су главни кривци за Звездин пораз, поклонили су победу Партизану"

Владе Ђуровић оштар после дербија: "Ово су главни кривци за Звездин пораз, поклонили су победу Партизану"

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Звезду у 15. колу Евролиге, где су после невероватног дербија славили са 79:76, иако је деловало да су изгубили сваку шансу када су губили са 16 поена разлике, али су на крилима Двејна Вашингтона… »
Победа Партизана у дербију после великог преокрета

Победа Партизана у дербију после великог преокрета

Недељник 12.12.2025
Кошаркаши Партизана победили су Црвену звезду резултатом 79:76 у оквиру 15. кола Евролиге, Данас. На самом почетку утакмице смо видели велики број промашених шутева и неискорипчених напада на обе стране па је након пет минута… »
Оцокољић блиста од среће, хоће ли остати на клупи Партизана после свега?

Оцокољић блиста од среће, хоће ли остати на клупи Партизана после свега?

Спортске.нет 12.12.2025
Партизан је вечерас после великог преокрета успео да савлада Црвену звезду у ''Београдској арени'' са 79:76, иако су црвено-бели у највећем делу утакмице имали контролу дешавања на терену. Црно-бели сада воде са 4:3 у победама… »
Партизаново чудо у Евролиги, окренули -16 у вечитом дербију: Пад Црвене звезде о коме ће се причати годинама!

Партизаново чудо у Евролиги, окренули -16 у вечитом дербију: Пад Црвене звезде о коме ће се причати годинама!

Хот спорт 12.12.2025
Дерби све окренуо: Ево како изгледа табела Евролиге након Партизанове победе над Звездом!

Дерби све окренуо: Ево како изгледа табела Евролиге након Партизанове победе над Звездом!

Хот спорт 12.12.2025
Видећемо шта нам доносе наредне рунде Партизан је победом над Црвеном звездом 79:76 у Београдској арени преокретом уписао шесту евролигашку победу и значајно променио распоред на табели. Црно-бели су славили у првом овосезонском… »
Обрадовић: "Били смо бољи"

Обрадовић: "Били смо бољи"

Спортске.нет 12.12.2025
Партизан је био сјајан вечерас у последњој деоници и успео је да сустигне екипу Црвене звезде иако је имао -16 у другом полувремену. На крају - 79:76 за црно-беле. После меча у обавезним изјавама за ТВ Евролиге Саша Обрадовић… »
ТВИТОВИ ККП - Победа која окреће сезону, навијачи се питају, у чему је тајна "Оцокољићеве четвртине"?

ТВИТОВИ ККП - Победа која окреће сезону, навијачи се питају, у чему је тајна "Оцокољићеве четвртине"?

Спортске.нет 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су као домаћини екипу Црвене звезде резултатом 79:76 (15:18, 20:21, 14:21, 30:16) у мечу 15. кола Евролиге. Тим Мирка Оцокљића славио је у изузетно борбеном, али и узбудљивом дербију у којем је у… »
ТАБЕЛА - Звезда све даље од врха, Партизан има шансу сезоне у дуплом колу

ТАБЕЛА - Звезда све даље од врха, Партизан има шансу сезоне у дуплом колу

Спортске.нет 12.12.2025
Након завршеног 15. кола Евролига и тријумфа Партизана над вечитим ривалом разлика на табели између два београдска клуба је свега три победе у корист Црвене звезде, што је далеко мање у односу на пре само неколико недеља када… »
(ВИДЕО) Вашингтон је главни у Београду

(ВИДЕО) Вашингтон је главни у Београду

Спорт клуб 12.12.2025
Партизан је након спектакуларног преокрета славио у првом овосезонском дербију против Звезде, а епитет јунак заслужио је Дуејн Вашингтон. Завршио је меч са 25 поена, а у кључним моментима погађа је шутеве који су на крају и… »
Каква победа Партизана: Пала Звезда после велике драме

Каква победа Партизана: Пала Звезда после велике драме

Еуроневс 12.12.2025
Први овосезонски вечити дерби у Евролиги одигран је вечерас у „Београдској арени“ у оквиру 15. кола, где је Партизан, после великог преокрета у завршници, савладао Црвену звезду резултатом 79:76. Уводни минути протекли су у… »
Нестваран преокрет кошаркаша Партизана од минус 16 до победе у дербију

Нестваран преокрет кошаркаша Партизана од минус 16 до победе у дербију

Дневник 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Црвену звезду 79:76 после великог преокрета у 15. колу Евролиге. На самом старту играло се не толико прецизно са обе стране. Нису могли ни једни ни други да пронађу адекватан нападачки ритам, али… »
Најбољи меч Барсе ове сезоне: Пантер и Клајбурн срушили Оли

Најбољи меч Барсе ове сезоне: Пантер и Клајбурн срушили Оли

Спорт клуб 12.12.2025
Кошаркаши Барселоне победили су Олимпијакос као домаћини у мечу 15. кола Евролиге резлутатом 98:85. Барси је тријумф донео тандем Кевин Пантер – Вил Клајбурн. Бивши капитен Партизана је меч завршио са 24 поена, 5 скокова и по 3… »
Кошаркаши Партизана победили Црвену звезду у Евролиги

Кошаркаши Партизана победили Црвену звезду у Евролиги

Радио сто плус 12.12.2025
Најефикаснији у екипи Партизана био је Двејн Вашингтон са 25 поена. Исак Бонга је додао 16 поена и 11 скокова, док је Тајрик Џоунс уписао 15 поена и осам скокова. У екипи Црвене звезде најефикаснији са по 20 поена су били Џеред… »
"Још дрхтим": Партизанов тренер Оцокољић тешко долазио себи после дербија

"Још дрхтим": Партизанов тренер Оцокољић тешко долазио себи после дербија

Мондо 12.12.2025
Партизанов тренер Мирко Оцокољић био је видно емотиван после победе против Црвене звезде у првом вечитом дербију ове сезоне, одиграном у оквиру Евролиге. "Осећај је сјајан, још мало дрхтим. Био сам нервозан, било је стресно… »
(ВИДЕО) Оцокољић: Још увек се тресем, срећан сам баш!

(ВИДЕО) Оцокољић: Још увек се тресем, срећан сам баш!

Спорт клуб 12.12.2025
Кошаркаши Партизана славили су против Црвене звезде у 15. колу Евролиге са 79:76, иако је током треће деонице имао минус од 16 поена – 60:44. Уследило је велико славље навијача Партизана, а наравно и огромна срећа мечу играчима… »
Табела после дербија: Звезда упала у гужву, Партизан се диже

Табела после дербија: Звезда упала у гужву, Партизан се диже

Спорт клуб 12.12.2025
Партизан је победио Црвену звезду у првом овосезонском вечитом дербију и учинио табелу Евролиге веома занимљивом после 15 кола. Са две везане победе, од чега једна у „утакмици над утакмицама“ Партизан је направио скок на табели… »
Табела Евролиге после Партизановог чуда у дербију: Црвена звезда испустила велику шансу, ево како стоје вечити

Табела Евролиге после Партизановог чуда у дербију: Црвена звезда испустила велику шансу, ево како стоје вечити

Мондо 12.12.2025
Партизан је победио Црвену звезду у "вечитом дербију" после чудесног преокрета у Београдској арени. Тим Мирка Оцокољића вратио се из минуса од 16 поена и остварио шесту победу у Евролиги, оставши тако у активној трци за пласман… »
Увреде за Вучића и Мијаиловића на дербију Партизана и Звезде ВИДЕО

Увреде за Вучића и Мијаиловића на дербију Партизана и Звезде ВИДЕО

Нова 12.12.2025
Кошаркаши Партизана као домаћини играју против Црвене звезде у Београдској арени а на тој утакмици могле су се чути увреде упућене Александру Вучићу, председнику Србије, и Остоји Мијаиловићу, председнику Кошаркашког клуба… »
ТВИТОВИ ККЦЗ - Бес обузео навијаче Звезде: "Срамота!"

ТВИТОВИ ККЦЗ - Бес обузео навијаче Звезде: "Срамота!"

Спортске.нет 12.12.2025
Какав дерби! Црвена звезда је водила читав меч, Партизан се на крају вратио захваљујући фантастичном Вашингтону и славио велику победу резултатом 79:76! Шта кажу навијачи Црвене звезде? Наравно, осећају велики бес, имали су +16… »
"Били смо бољи, изгубили смо": Саша Обрадовић утучен након пораза од Партизана

"Били смо бољи, изгубили смо": Саша Обрадовић утучен након пораза од Партизана

Вечерње новости 12.12.2025
ЦРВЕНА звезда је изгубила од Партизана у првом овосезонском вечитом дербију (76:79), а тренер црвено-белих Саша Обрадовић био је кратак у изјави после утакмице. ФОТО: Н. Скендерија Он је истакао да је његов тим био бољи и… »
Оцокољић: "Још увек се тресем!" - Обрадовић никад краћи

Оцокољић: "Још увек се тресем!" - Обрадовић никад краћи

Б92 12.12.2025
Тренери Партизана и Црвене звезде, Мирко Оцокољић и Саша Обрадовић, изнели су прве импресије након "вечитог" дербија у 15. колу Евролиге. Победу је однео Партизан резултатом 79:76, и то након што је губио са 16 поена разлике у… »
"Још се тресем..." Тренер Партизана отворио душу након победе над Звездом

"Још се тресем..." Тренер Партизана отворио душу након победе над Звездом

Партизан је након преокрета савладао Звезду у 15. колу Евролиге, а тренер црно-белих Мирко Оцокољић изнео је утиске. Фото: Профимедиа - Сјајно се осећамо. Још се тресем. Био сам нервозан, било је стресно. Победили смо. Није ми… »
Тајрик Џонс имао поруку за "гробаре" после победе над Звездом

Тајрик Џонс имао поруку за "гробаре" после победе над Звездом

Б92 12.12.2025
Тајрик Џонс, кошаркаш Партизана, сумирао је утиске након тријумфа у првом овосезонском дербију. Црно-бели су у оквиру 15. кола надиграли Звезду 79:76 надокнадивши 16 поена заостатка. "Сјајан је осећај. Морали смо да се боримо у… »
Велика драма у "Вечитом дербију": Партизан савладао Звезду након преокрета

Велика драма у "Вечитом дербију": Партизан савладао Звезду након преокрета

КОШАРКАШИ Партизана дочекали су Црвену звезду у 15. колу Евролиге. Након велике драме и преокрета славио је Партизан 79:76. ФОТО: Н. Скендерија Спектакл који је гледала цела Европа, меч који се преносио у преко 100 земаља света… »
Велика победа Партизана после преокрета у евролигашком дербију (видео)

Велика победа Партизана после преокрета у евролигашком дербију (видео)

Политика 12.12.2025
Црвено-бели су водили 16 разлике у последњој четвртини, али су црно-бели на крају су дошли до тријумфа. Кошаркаши Партизана победили су вечерас Црвену звезду резултатом 79:76 у мечу 15. кола Евролиге, иако су крајем треће… »
Погледајте какав су делиријум направили гробари после Звездиног промашеног шута за продужетак

Погледајте какав су делиријум направили гробари после Звездиног промашеног шута за продужетак

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана савладали су Звезду у првом овосезонском дербију пошто су после невероватног дербија славили са 79:76, након што су у четвртој деоници губили са 16 поена разлике, али су на крилима Двејна Вашингтона дошли до… »
Оцените кошаркаше Партизана и Звезде после првог вечитог дербија у Евролиги

Оцените кошаркаше Партизана и Звезде после првог вечитог дербија у Евролиги

Телеграф 12.12.2025
Иза нас је изузетно узбудљив вечити дерби, први ове сезоне између Партизана и Црвене звезде, и то у оквиру 15. кола Евролиге, а на крају је Партизан дошао до победе после невероватног преокрета са минус 16 до тријумфа од 79:76… »
Овако изгледа табела Евролиге после невероватне победе Партизана против Црвене звезде у вечитом дербију

Овако изгледа табела Евролиге после невероватне победе Партизана против Црвене звезде у вечитом дербију

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана су у Београдској Арени савладали Црвену звезду после великог преокрета у првом овосезонском евролигашком дербију - 79:76 . На тај начин, екипа Мирка Оцокољића забележила је шесту победу, док је Црвена звезда… »
Саша Обрадовић бесан, никад краћа изјава после пораза од Партизана у Евролиги: "Били смо бољи, али..."

Саша Обрадовић бесан, никад краћа изјава после пораза од Партизана у Евролиги: "Били смо бољи, али..."

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана су на неверовата начин стигли до тријумфа над Црвеном звездом, после преокрета и заостатка од минус 16. Тако су црно-бели дошли до шесте победе у Евролиги после 15 одиграних утакмица, док је Црвена звезда… »
ПОЛУВРЕМЕ - ''Хркљуш'' на почетку, Батлер пробудио Звезду, а Партизан и даље нема правог лидера

ПОЛУВРЕМЕ - ''Хркљуш'' на почетку, Батлер пробудио Звезду, а Партизан и даље нема правог лидера

Спортске.нет 12.12.2025
У ''Београдској арени'' је у току први овосезонски вечити дерби који се игра у оквиру 15. кола Евролиге, а после првог полувремена резултат је: Партизан - Црвена звезда 35:39. Звезда вечерас наступа без повређеног Чиме Монекеа… »
Сви сте ви Жељко – Пантић: Делије прозвале јутјуб креатора и све гробаре!

Сви сте ви Жељко – Пантић: Делије прозвале јутјуб креатора и све гробаре!

Хот спорт 12.12.2025
Банери о којим ће се причати! Кошаркаши Црвене звезде и Партизана састали су се у петак од 20.30 часова у Београдској арени у оквиру 15. кола Евролиге, у првом овосезонском „вечитом дербију“ Резултат на полувремену је 35:39 за… »
Прва четвртина за заборав: Вечити донирали цигле за изградњу нове београдске хале!

Прва четвртина за заборав: Вечити донирали цигле за изградњу нове београдске хале!

Хот спорт 12.12.2025
Ево како је прошла прва деоница! Кошаркаши Црвене звезде и Партизана састали су се у петак од 20.30 часова у Београдској арени у оквиру 15. кола Евролиге, у првом овосезонском „вечитом дербију“, а оба тима у меч су ушла… »
(Полувреме) Црвена звезда води у Арени, странци воде главну реч: Партизан мора да ради за преокрет!

(Полувреме) Црвена звезда води у Арени, странци воде главну реч: Партизан мора да ради за преокрет!

Хот спорт 12.12.2025
Полувреме на вечитом дербију! Кошаркаши Црвене звезде и Партизана састали су се у петак од 20.30 часова у Београдској арени у оквиру 15. кола Евролиге, у првом овосезонском „вечитом дербију“, а оба тима у меч су ушла ослабљена… »
Трејси запалила „гробаре“: Жена Матијаса Лесора све одушевила јединственим капутом!

Трејси запалила „гробаре“: Жена Матијаса Лесора све одушевила јединственим капутом!

Хот спорт 12.12.2025
Она је јасно поручила шта мисли Београдска арена била је испуњена емоцијама током вечитог дербија Партизана и Црвене звезде, а пажњу навијача привукла је супруга Матијаса Лесора. На мечу 15. кола Евролиге присуствовала је… »
„Гори“ дерби: Бакљада, увреде Вучићу, „сви сте ви Жељко…“

„Гори“ дерби: Бакљада, увреде Вучићу, „сви сте ви Жељко…“

Спорт клуб 12.12.2025
"Гори" на терену, "гори" и на трибинама. Упоредо са окршајем кошаркаша Партизана и Црвене звезде, траје и надјачавање навијача на трибинама крцате „Београдске арене“. Почело је поруком делија… Гробари су одговорили са…… »
Саша Обрадовић застао крај клупе Партизана: Звездин тренер се загрлио са тројицом црно-белих

Саша Обрадовић застао крај клупе Партизана: Звездин тренер се загрлио са тројицом црно-белих

Мондо 12.12.2025
Тренер Црвене звезде Саша Обрадовић изашао је на "вечити" дерби у Партизановој арени уз звиждуке навијача црно-белих и скандирање Делија "Обрадовић Саша". На путу ка својој клупи, застао је код Партизанове и срдачно се поздравио… »
(Видео) „Гори“ Арена: Бакљада навијача Партизана задимила вечити дерби

(Видео) „Гори“ Арена: Бакљада навијача Партизана задимила вечити дерби

Дневник 12.12.2025
Кошаркашки вечити дерби између Партизана и Црвене звезде игра се у Београдској арени. Као и увек, узбудљиво је и на терену, али и на трибинама. Партизан је домаћин у овом евролигашком сусрету, али је уступио вечитом ривалу 1.000… »
Сви су гледали у водитељку на полувремену дербија: Кристина Томић у зеленој хаљини очарала Делије и Гробаре!

Сви су гледали у водитељку на полувремену дербија: Кристина Томић у зеленој хаљини очарала Делије и Гробаре!

Телеграф 12.12.2025
Београд је данас центар света када је кошарка у питању јер се у оквиру 15. кола Евролиге игра вечити дерби између Партизана и Црвене звезде. Много је познатих лица стигло у престоницу Србије, а дерби је увеличала и Кристина… »
Слобода убедљиво до треће победе у низу

Слобода убедљиво до треће победе у низу

Зоом УЕ 12.12.2025
УЖИЦЕ – Кошаркаши Слободе су у 11. колу првенства у „Великом парку“ савладали Металац резултатом 100:67. Тиме су дошли до треће победе у низу, укупно седме у лиги. Ужичани су од старта били убедљиви, о чему сведочи и чињеница… »
Обрадовић жељко одзвања ареном: Погледајте атмосферу коју су Гробари довели до усијанај!

Обрадовић жељко одзвања ареном: Погледајте атмосферу коју су Гробари довели до усијанај!

Хот спорт 12.12.2025
Дефинитивно ће целе сезоне добијати подршку! У петак вече од 20.30 нас очекује први овосезонски ‘вечити дерби’. Партизан на свом терену дочекује Црвену звезду. Гробари и даље нису прешли преко одласка Жељка Обрадовића што се… »
Катастрофа за Звезду: Монеке не игра против Партизана!

Катастрофа за Звезду: Монеке не игра против Партизана!

Хот спорт 12.12.2025
Проблем за црвено-беле уочи дербија Црвена звезда ће у вечити дерби 15. кола Евролиге против Партизана ући без Чиме Монекеа, који је због повреде отпао из састава непосредно пред почетак меча. Неизвесност је трајала до последњег… »
Чувени тренер открио фаворита: Ево ко би требало да добије дерби по мишљењу Ђуровића!

Чувени тренер открио фаворита: Ево ко би требало да добије дерби по мишљењу Ђуровића!

Хот спорт 12.12.2025
Сматра да су црно-бели у предности! У петак вече од 20.30 нас очекује први овосезонски ‘вечити дерби’. Партизан на свом терену дочекује Црвену звезду. Ево шта је чувени тренер Владе Ђуровић рекао о прогнозама пре меча на ТВ… »
Велики проблем за Звезду пред Партизан: Један од најважнијих играча не игра дерби

Велики проблем за Звезду пред Партизан: Један од најважнијих играча не игра дерби

Мондо 12.12.2025
Један од најбољих играча Црвене звезде Чима Монеке неће играти у вечитом дербију против Партизана. Црвено-бели гостују у Београдској арени највећем ривалу од 20.30 у 15. колу Евролиге, а на загревању нема енергичног Нигеријца… »
Слободан Пенезић Крцун на трибини Партизана: Ево зашто његовим ликом на застави провоцирају навијаче Звезде

Слободан Пенезић Крцун на трибини Партизана: Ево зашто његовим ликом на застави провоцирају навијаче Звезде

Мондо 12.12.2025
Навијачи Црвене звезде попунили су једну трибину иза коша у "Београдској арени", а чим су стигли на вечити дерби кренуле су прозивке. Навијачи Партизана су се прво огласили заставом на којој пише "Четници Север", а на њој је… »
Шмекерски потез Саше Обрадовића, сви су приметили гест према Паспаљу и Оцокољићу, одмах после почело скандирање Жељку…

Шмекерски потез Саше Обрадовића, сви су приметили гест према Паспаљу и Оцокољићу, одмах после почело скандирање Жељку…

Нова 12.12.2025
Кошаркаши Партизана дочекују Црвену звезду а тренер црвено-белих, Саша Обрадовић пришао је клупи противника пред почетак утакмице. Дерби се игра у оквиру 15. кола Евролиге а београдске клубове предводе Обрадовић и Мирко Оцокољић… »
Звезда са двојицом јуниора удара на Партизан: Ко су клинци које је Обрадовић гурнуо у ватру?

Звезда са двојицом јуниора удара на Партизан: Ко су клинци које је Обрадовић гурнуо у ватру?

Мондо 12.12.2025
КК Црвена звезда ће због великог броја повреда против Партизана играти са двојицом јуниора. Један од лидера црвено-белих Чима Монеке је отпао у последњем тренутку, док су на листи повређених Огњен Добрић, Урош Плавшић и Јаго… »
(Видео) 10 ракија, па на дерби: Бивша НБА звезда одушевљена: Питао сам Дивца о чему се ради, ово је нешто сасвим другачије…

(Видео) 10 ракија, па на дерби: Бивша НБА звезда одушевљена: Питао сам Дивца о чему се ради, ово је нешто сасвим другачије…

Дневник 12.12.2025
Кошаркашки дерби Партизана и Звезде у оквиру Евролиге уживо ће пратити и бивши француски кошаркаш, дугодишњи члан Чикага и Њујорка, Јоаким Ноа. Док је чекао почетак сусрет за друштвене мреже Евролиге причао је о вечитом… »
Видео: Погледајте најбоље моменте са меча Дубаи - Бајерн

Видео: Погледајте најбоље моменте са меча Дубаи - Бајерн

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Дубаија победили су на свом терену екипу Бајерна из Минхена са 89:88 (24:23, 18:23, 16:20, 31:22), у утакмици 15. кола Евролиге Погледајте најбоље моменте са овог меча:… »
Каква порука: Огласио се Богдан Богдановић пред утакмицу Партизан - Црвена звезда

Каква порука: Огласио се Богдан Богдановић пред утакмицу Партизан - Црвена звезда

ПАРТИЗАН и Црвена звезда играју први овосезонски вечити дерби у Евролиги, а пред утакмицу се огласио капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Бивши кошаркаш клуб из Хумске се остватио кратку, али… »
Легендарни тренер "боцнуо" Партизан: Говорио о фавориту у "вечитом дербију", па поменуо Жоца, Паркера, Брауна...

Легендарни тренер "боцнуо" Партизан: Говорио о фавориту у "вечитом дербију", па поменуо Жоца, Паркера, Брауна...

ПАРТИЗАН и Звезда играју први дерби у сезони и то у Евролиги, а пред дуел је говорио и прослављени тренер Владе Ђуровић. СТАВ Владе Ђуровић/ФОТО: Н. Параушић Иако је познато да Ђуровић више симпатише Звезду, истакао је да је… »
Срамне песме Делија и Гробара на дербију, једна за Жељка Обрадовића, друга за Весну Човић

Срамне песме Делија и Гробара на дербију, једна за Жељка Обрадовића, друга за Весну Човић

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана у Београдској арени од 20:30 играју утакмицу против Црвене звезде у 15. колу Евролиге. Атмосфера достиже врхунац пред почетак утакмице, видели смо стандардне прозивке са обе стране, а онда су Делије прозвале… »
Гробари у трансу због Лесорове жене кад се окренула и показала шта има на леђима капута

Гробари у трансу због Лесорове жене кад се окренула и показала шта има на леђима капута

Телеграф 12.12.2025
Право гротло направљено је у Београдској арени на вечитом дербију где се у 15. колу Евролиге састају Партизан и Црвена звезда, а у хали је и много познатих лица. Гробаре је посебно одушевио долазак порородице Матијаса Лесора, ту… »
Ужасне вести за Звезду и Делије: Монеке не игра против Партизана!

Ужасне вести за Звезду и Делије: Монеке не игра против Партизана!

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана и Црвене звезде састају се у оквиру 15. кола Евролиге у Београдској Арени од 20 часова и 30 минута, а лоше вести стигле су за црвено-беле само пола сата пред почетак утакмице. Наиме, како јавља Меридиан… »
Брутална провокација Гробара, навијачи Партизана ставили Крцуна на заставу "Четници север"

Брутална провокација Гробара, навијачи Партизана ставили Крцуна на заставу "Четници север"

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана дочекују Црвену звезду у 15. колу Евролиге, а на трибинама већ кува пред старт утакмице. Делије су након кортеа ушле у Београдску арену мало више од сата пре почетка сусрета. Уследиле су стандардне прозивке и… »
"Сви сте ви Жељко Пантић": Овим транспарентом су Делије провоцирале Гробаре на почетку вечитог дербија

"Сви сте ви Жељко Пантић": Овим транспарентом су Делије провоцирале Гробаре на почетку вечитог дербија

Телеграф 12.12.2025
Почео је вечити дерби у Београдској арени у оквиру 15. кола Евролиге, а атмосфера је паклена на старту утакмице, где су се одмах провоцирали навијачи Партизана и Звезде. Партизан има предност домаћег терена, али и Звезда има око… »
Због овога се игра кошарка, једва чекам да видим шта ће се десити: Легендарни Ноа стигао у Арену!

Због овога се игра кошарка, једва чекам да видим шта ће се десити: Легендарни Ноа стигао у Арену!

Хот спорт 12.12.2025
Чувени кошаркаш је ту! У петак вече од 20.30 нас очекује први овосезонски ‘вечити дерби’. Партизан на свом терену дочекује Црвену звезду. У Арени је и некада планетарна звезда светске кошарке, Жоаким Ноа, који је у суперлативу… »
"Звездаши би ме стрељали јер ћу ово рећи о дербију": За Ђуровића је Партизан фаворит и може да стигне Звезду

"Звездаши би ме стрељали јер ћу ово рећи о дербију": За Ђуровића је Партизан фаворит и може да стигне Звезду

Мондо 12.12.2025
Познати српски тренер Владе Ђуровић сматра да је Партизан "благи фаворит" у евролигашком вечитом дербију Партизан - Звезда у петак у Београдској арени. "Мислим да је Партизан благи фаворит, али то не значи да ће да победи. Има… »
Монеке не игра Вечити дерби? Фотка са лица места из Арене - све је јасно као дан?

Монеке не игра Вечити дерби? Фотка са лица места из Арене - све је јасно као дан?

Курир 12.12.2025
Кошаркаши Црвене звезде гостују Партизану у 15. колу Евролиге од 20.30. Данима уназад влада дилема - да ли ће Чима Монеке бити спреман за окршај са Партизаном. О повреди Монекеа говорио је и Саша Обрадовић, а непосредно пред… »
Бивши НБА ас посетио српску „Куц́у кошарке“: Владе Дивац и он ми је споменуо српски инат, шта је то?

Бивши НБА ас посетио српску „Куц́у кошарке“: Владе Дивац и он ми је споменуо српски инат, шта је то?

Спутник 12.12.2025
Бивши НБА ас, некадашњи центар Чикага, Њујорка, Мемфиса и ЛА Клиперса Јоаким Ноа, посетио је данас „Куц́у кошарке“. Главни разлог Ноиног доласка у Београд јесте вечити дерби између Партизана и Црвене звезде и документарац који… »
Навијачи Црвене звезде заузели место у Партизановој арени: Са једним транспарентом се појавили сат раније

Навијачи Црвене звезде заузели место у Партизановој арени: Са једним транспарентом се појавили сат раније

Мондо 12.12.2025
Сат времена пред почетак првог "вечитог дербија" у кошарци ове сезоне навијачи Црвене звезде су заузели своју позицију на "нивоу 400 " Београдске арене. Око 1.000 навијача црвено-белих дошло је до карата за овај меч и смештени су… »
Легенда НБА лиге долази на дерби: Испричао познатим јутјуберима шта је тајна српских успеха коју му је открио Дивац

Легенда НБА лиге долази на дерби: Испричао познатим јутјуберима шта је тајна српских успеха коју му је открио Дивац

Нова 12.12.2025
Београд је данас епицентар кошаркашког лудила у Европи, а и шире. Разлог је, наравно, вечити дерби који је на програму вечерас од 20.30. Због тога су се у престоници Србије окупиле бројне познате личности из света кошарке, али и… »
Дошао у Београд да схвати Србе, питао и Дивца: Жоаким Ноа мисли да је близу одговора

Дошао у Београд да схвати Србе, питао и Дивца: Жоаким Ноа мисли да је близу одговора

Мондо 12.12.2025
Бивши НБА кошаркаш Жоаким Ноа пожелео је да осети атмосферу у Београдској арени, па је тако стигао у престоницу Србије, као би у 15. колу Евролиге гледао меч Партизана и Црвене звезде. Како и сам каже - много је слушао о… »
Ужичани разбили Металац за наставак победничког низа

Ужичани разбили Металац за наставак победничког низа

Спорт клуб 12.12.2025
Кошаркаши Слободе из Ужица победили су као домаћини ваљевски Металац у мечу 11. кола Кошаркашке лиге Србије резултатом 100:67. Металац је забележио трећи пораз, а Слобода трећу победу у низу. Слобода је већ у уводној фази… »
Дебакл Партизанове филијале!

Дебакл Партизанове филијале!

Спортске.нет 12.12.2025
У сусрет вечерашњем евролигашком дербију, лоше вести за црно-беле стигле су из Ужица, где је домаћа Слобода декласирала ваљевски Металац који је однедавно и Партизанова ''филијала'' где се развијају играчи за велику европску… »
"Ужива у култури Србије": Ноа стигао у Београд, Евролига одмах реаговала због онога шта је урадио (видео)

"Ужива у култури Србије": Ноа стигао у Београд, Евролига одмах реаговала због онога шта је урадио (видео)

Кошаркашки свет гледа у Београд, а француски кошаркаш и некадашња звезда Чикаго Булса Жоаким Ноа стигао је како би уживо гледао "дерби". Фото: Депоситпхотос Он је исчекујући почетак кошаркашке утакмице која ће се преносити у… »
Јоаким Ноа дошао на дерби Партизан - Звезда, питали смо га за кога навија: "Овде сам због..."

Јоаким Ноа дошао на дерби Партизан - Звезда, питали смо га за кога навија: "Овде сам због..."

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана и Црвене звезде састаће се овог петка у великом дербију у Евролиги у оквиру 15. кола. Трибине ће бити крцате, у хали ће бити навијача оба тима, а на њима ће се наћи и легенда НБА лиге када је 21. век у… »
Делије ушле у Арену и запевале песму на рачун Партизана и Гробара, уследили звиждуци домаћих навијача

Делије ушле у Арену и запевале песму на рачун Партизана и Гробара, уследили звиждуци домаћих навијача

Телеграф 12.12.2025
Цела Европа са нестрпљењем очекује почетак меча 15. кола Евролиге између Партизана и Црвене звезде. Познато је да два српска клуба имају високу репутацију на Старом континенту, а наравно да су за то и делом заслужни навијачи… »
Јоаким Ноа давао изјаву новинарима, а онда се окренуо ка Делијама, оно што је уследило, одушевиће целу Србију

Јоаким Ноа давао изјаву новинарима, а онда се окренуо ка Делијама, оно што је уследило, одушевиће целу Србију

Телеграф 12.12.2025
Кошаркашки вечити дерби игра се овог петка од 20:30, трибине ће бити крцате, а на њима је сат времена пре меча био и легендарни француски кошаркаш и бивши члан Чикаго Булса, пре свих Јоаким Ноа. Дао је бивши центар изјаву за… »
Владе Ђуровић прогнозирао дерби и изненадио све: "Боцнуо" је Жоца због Паркера, Вашингтона и Џонса!

Владе Ђуровић прогнозирао дерби и изненадио све: "Боцнуо" је Жоца због Паркера, Вашингтона и Џонса!

Телеграф 12.12.2025
Кошаркаши Партизана и Црвене звезде одмериће у Београдској арени од 20.30 снаге у 15. колу Евролиге, а у студију Арена Спорт телевизије био је прослављени српски тренер Владе Ђуровић, који је дао и прогнозу овог меча. Иако је… »
Бивша НБА звезда у Београду због дербија: "Ово је нешто сасвим другачије" ВИДЕО

Бивша НБА звезда у Београду због дербија: "Ово је нешто сасвим другачије" ВИДЕО

Б92 12.12.2025
Кошаркашки дерби Партизана и Звезде у оквиру Евролиге уживо ће пратити и бивши француски кошаркаш, дуггодишњи члан Чикага и Њујорка, Јоаким Ноа. Осим њега у Београду су на дан дербија "примећена" и двојицаа фристајл баскеташа… »
Каква подршка стигла Партизану за дерби против Звезде: Гробари ће бити одушевљени када их виде у Арени!

Каква подршка стигла Партизану за дерби против Звезде: Гробари ће бити одушевљени када их виде у Арени!

Телеграф 12.12.2025
Београд је данас центар светске кошарке, пошто се од 20.30 игра вечити дерби у којем ће снаге одмерити Партизан и Црвена звезда! Овај дуел постао је нешто најатрактивније што нуди Евролига, па и не чуди што је много познатих… »
ВИДЕО Хезоња пожелео „гробарима“ срећу за дерби и изабрао најбољег играча икад

ВИДЕО Хезоња пожелео „гробарима“ срећу за дерби и изабрао најбољег играча икад

Нова 12.12.2025
Марио Хезоња је у четвртак преводио Реал до победе над Басконијом у оквиру 15 кола Евролиге са 17 поена, а након тога се на тик току осврнуо и на вечити дерби. Он је у коментарима на један свој видео договарао навијачима… »
Хрват запалио мреже пред вечити дерби: Ево шта је Марио Хезоња урадио пред Партизан - Звезда (фото)

Хрват запалио мреже пред вечити дерби: Ево шта је Марио Хезоња урадио пред Партизан - Звезда (фото)

КОШАРКАШИ Партизана играју против Црвене звезде, а очи Европе упрте су у Београд. Због свега се огласио и хрватски кошаркаш. Фото: Профимедиа Марио Хезоња је на друштвеним мрежама објавио видео, а један од коментара на ТикТоку… »
Марио Хезоња пожелео срећу Партизану пред дерби: Друштвене мреже експлодирале

Марио Хезоња пожелео срећу Партизану пред дерби: Друштвене мреже експлодирале

Мондо 12.12.2025
Хрватски кошаркаш Марио Хезоња не крије да је симпатизер Партизана, па је навијачима пожелео срећу пред вечити дерби са Црвеном звездом. Ас Реала је на друштевној мрежи "Тик ток" објавио видео на коме рангира најбоље кошаркаше… »
Најпознатији улични баскеташи у Београду због дербија: МК одабрао страну, "Професор" очекује хаос

Најпознатији улични баскеташи у Београду због дербија: МК одабрао страну, "Професор" очекује хаос

Телеграф 12.12.2025
Београд је данас епицентар кошаркашког лудила у Европи, а и шире. Разлог је, наравно, вечити дерби који је на програму вечерас од 20.30. Због тога су се у престоници Србије окупиле бројне познате личности из света кошарке, али и… »
Слобода од 18 часова против Металца (ВИДЕО)

Слобода од 18 часова против Металца (ВИДЕО)

Зоом УЕ 12.12.2025
УЖИЦЕ – Кошаркаши Слободе ће у 11. колу првенства вечерас од 18 часова у „Великом парку“ дочекати екипу Металца. Ужичани су остварили две победе у низу, а укупан скор им је шест победа и четири пораза. „Треба да држимо… »
Бруно: Рачунамо 100% на наше навијаче

Бруно: Рачунамо 100% на наше навијаче

Спорт клуб 12.12.2025
Центар Партизана Бруно Фернандо рекао је пред вечити дерби са Црвеном звездом да он и његова екипа рачунају на навијаче, као и да ће меч у петак бити нешто другачији са тог аспекта у односу на дуел са Бајерном. Тада су навијачи… »

Вести дана »