Povezane vesti

"Hajde, pusti mi tvoj broj, pa kad izađem..." Asmin Durdžić pokušao da muva Radu Manojlović u Eliti, ona mu pokazala mesto…

"Hajde, pusti mi tvoj broj, pa kad izađem..." Asmin Durdžić pokušao da muva Radu Manojlović u Eliti, ona mu pokazala mesto…

Alo pre 1 dan
Iskoristio je priliku da se popne na binu i priđe pevačici, pa je pokušao da od nje dobije kontakt. Učesnik rijalitija programa Elita 9, Asmin Durdžić javno je zatražio broj telefona pevačici Radi Manojlović, koja je nedavno zabavljala zadrugare na… »
"Hajde pusti mi tvoj broj..." Asmin spopadao Radu na žurci: Tražio joj broj telefona, pa krenuo da šapuće

"Hajde pusti mi tvoj broj..." Asmin spopadao Radu na žurci: Tražio joj broj telefona, pa krenuo da šapuće

Telegraf pre 1 dan
Učesnik rijalitija "Zadruga 9 Elita", Asmin Durdžić, je javno tražio broj telefona pevačici Radi Manojlović. Rada je pre par večeri nastupala u rijalitiju a očigledno je da je zapala Asminu za oko. On se popeo na binu dok je Rada pevala, te joj je bez… »
"Hajde, pusti mi tvoj broj, pa kad izađem..." Asmin Durdžić tražio broj telefona Radi Manojlović na žurki u Eliti: Prišao joj…

"Hajde, pusti mi tvoj broj, pa kad izađem..." Asmin Durdžić tražio broj telefona Radi Manojlović na žurki u Eliti: Prišao joj…

Blic pre 1 dan
Pevačica je podelila svoje viđenje šta čini damu. Rada Manojlović kulturno je odgovorila i nastavila da peva. Učesnik rijalitija "Zadruga 9 Elita", Asmin Durdžić, je javno tražio broj telefona pevačici Radi Manojlović. Pevačica je zabavljala učesnike pre… »

Vesti dana »