Povezane vesti
Tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice
Vreme pre 18 sati
Tužiteljka čiji je automobil pre nekoliko dana zapaljen u Subotici smatra taj čin zastrašivanjem nje i njene porodice. Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je u subotu (13. decembar) da paljenje njenog… »
Paljenje mog automobila je čin zastrašivanja, kaže tužiteljka iz Subotice
Slobodna Evropa pre 18 sati
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je u nedelju da paljenje njenog automobila pre nekoliko dana ne smatra napadom na imovinu, već direktnim napadom na nju i njenu porodicu. Četiri osobe osumnjičene su da su… »
Tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice
N1 Info pre 18 sati
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je danas da paljenje njenog automobila pre nekoliko dana na parkingu kod zgrade gde stanuje ne smatra napadom na imovinu, već direktnim napadom na nju i njenu porodicu… »
Subotička tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice
Beta pre 18 sati
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je danas da paljenje njenog automobila pre nekoliko dana na parkingu kod zgrade gde stanuje ne smatra napadom na imovinu, već direktnim napadom na nju i njenu porodicu… »
Tužiteljka iz Subotice: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i porodice, očekujem zaštitu
Radio 021 pre 18 sati
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je da paljenje njenog automobila na parkingu kod zgrade gde stanuje smatra direktnim napadom na nju i njenu porodicu. "To je bio jedan čin zastrašivanja", izjavila je… »
Tužiteljka iz Subotice kojoj su zapalili automobil ispred zgrade: Zastrašivanje mene i moje porodice
Nova pre 18 sati
Subotička tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice
Radio sto plus pre 18 sati
NIN pre 18 sati
Novi magazin pre 18 sati
Tužiteljka Aleksandra Stojsavljević na skupu u Subotici: „Ovo je napad na mene i moju porodicu“
Nedeljnik pre 20 sati
Neformalna grupa sudija i tužilaca „Odbrana struke“ održala je danas od 12 časova u Subotici kod zgrade suda strukovni skup, zbog paljenja automobila tužiteljke Aleksandre Stojsavljevljević ispred njenog mesta stanovanja, čime je, kako kažu, ozbiljno… »
Pravda ne sme da se zastraši: Podrška tužiocu nakon paljenja automobila
Subotica.com pre 19 sati
Ispred subotičkog suda održan je skup podrške zamenici javnog tužioca Aleksandri Stojsavljević, kojoj je zapaljen automobil. Pravosudni radnici poručili su da se pritisci i zastrašivanje neće tolerisati i da očekuju brzu reakciju institucija. Skup… »
Tužiteljka Aleksandra Stojsavljević na skupu u Subotici: „Ovo je napad na mene i moju porodicu, hoće da me zastraše“
Danas pre 20 sati
Neformalna grupa sudija i tužilaca „Odbrana struke“ održala je danas od 12 časova u Subotici kod zgrade suda strukovni skup, zbog paljenja automobila tužiteljke Aleksandre Stojsavljevljević ispred njenog mesta stanovanja, čime je kako kažu ozbiljno… »
Subotički studenti: Skup podrške tužiteljki isključivo za sudije, tužioce i advokate
Radio 021 pre 1 dan
Studenti u blokadi fakulteta u Subotici saopštili su da je protest koji se održava danas, 13. decembra, ispred suda u Subotici namenjen isključivo nosiocima pravosudnih funkcija – sudijama, tužiocima i advokatima. Ovaj skup održava se kao podrška javnoj… »
Vesti dana »
VREME DANAS: Oblačno, maglovito i hladno sa slabom kišom i vetrom
Nedeljnik pre 27 minutajoš 16 povezanih
Potraga za osumnjičenim za ubistvo dvoje studenata Univerziteta Braun i dalje traje, FBI pomaže u istrazi
RTS pre 52 minutajoš 17 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Masovni napad dronovima tokom noći: Ruska PVO oborila čak 141 letelicu
Euronews pre 51 minutajoš 10 povezanih
SSP: Vlast kobajagi radi na Zakonu roditelj-negovatelj, a zapravo odbija da primeni naš predlog
N1 Info pre 6 minutajoš 4 povezane