Povezane vesti

Tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice

Tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice

Vreme 13.12.2025
Tužiteljka čiji je automobil pre nekoliko dana zapaljen u Subotici smatra taj čin zastrašivanjem nje i njene porodice. Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je u subotu (13. decembar) da paljenje njenog… »
Paljenje mog automobila je čin zastrašivanja, kaže tužiteljka iz Subotice

Paljenje mog automobila je čin zastrašivanja, kaže tužiteljka iz Subotice

Slobodna Evropa 13.12.2025
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je u nedelju da paljenje njenog automobila pre nekoliko dana ne smatra napadom na imovinu, već direktnim napadom na nju i njenu porodicu. Četiri osobe osumnjičene su da su… »

N1 Info 13.12.2025
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je danas da paljenje njenog automobila pre nekoliko dana na parkingu kod zgrade gde stanuje ne smatra napadom na imovinu, već direktnim napadom na nju i njenu porodicu… »
Subotička tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice

Subotička tužiteljka Stojsavljević: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i moje porodice

Beta 13.12.2025
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je danas da paljenje njenog automobila pre nekoliko dana na parkingu kod zgrade gde stanuje ne smatra napadom na imovinu, već direktnim napadom na nju i njenu porodicu… »
Tužiteljka iz Subotice: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i porodice, očekujem zaštitu

Tužiteljka iz Subotice: Zapaljen automobil je zastrašivanje mene i porodice, očekujem zaštitu

Radio 021 13.12.2025
Tužiteljka Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici Aleksandra Stojsavljević izjavila je da paljenje njenog automobila na parkingu kod zgrade gde stanuje smatra direktnim napadom na nju i njenu porodicu. "To je bio jedan čin zastrašivanja", izjavila je… »
Tužiteljka iz Subotice kojoj su zapalili automobil ispred zgrade: Zastrašivanje mene i moje porodice

Tužiteljka iz Subotice kojoj su zapalili automobil ispred zgrade: Zastrašivanje mene i moje porodice

Nova 13.12.2025

NIN 13.12.2025

Radio sto plus 13.12.2025

Novi magazin 13.12.2025
Tužiteljka Aleksandra Stojsavljević na skupu u Subotici: „Ovo je napad na mene i moju porodicu“

Tužiteljka Aleksandra Stojsavljević na skupu u Subotici: „Ovo je napad na mene i moju porodicu“

Nedeljnik 13.12.2025
Neformalna grupa sudija i tužilaca „Odbrana struke“ održala je danas od 12 časova u Subotici kod zgrade suda strukovni skup, zbog paljenja automobila tužiteljke Aleksandre Stojsavljevljević ispred njenog mesta stanovanja, čime je, kako kažu, ozbiljno… »
Pravda ne sme da se zastraši: Podrška tužiocu nakon paljenja automobila

Pravda ne sme da se zastraši: Podrška tužiocu nakon paljenja automobila

Subotica.com 13.12.2025
Ispred subotičkog suda održan je skup podrške zamenici javnog tužioca Aleksandri Stojsavljević, kojoj je zapaljen automobil. Pravosudni radnici poručili su da se pritisci i zastrašivanje neće tolerisati i da očekuju brzu reakciju institucija. Skup… »
Tužiteljka Aleksandra Stojsavljević na skupu u Subotici: „Ovo je napad na mene i moju porodicu, hoće da me zastraše“

Tužiteljka Aleksandra Stojsavljević na skupu u Subotici: „Ovo je napad na mene i moju porodicu, hoće da me zastraše“

Danas 13.12.2025
Neformalna grupa sudija i tužilaca „Odbrana struke“ održala je danas od 12 časova u Subotici kod zgrade suda strukovni skup, zbog paljenja automobila tužiteljke Aleksandre Stojsavljevljević ispred njenog mesta stanovanja, čime je kako kažu ozbiljno… »
Subotički studenti: Skup podrške tužiteljki isključivo za sudije, tužioce i advokate

Subotički studenti: Skup podrške tužiteljki isključivo za sudije, tužioce i advokate

Radio 021 13.12.2025
Studenti u blokadi fakulteta u Subotici saopštili su da je protest koji se održava danas, 13. decembra, ispred suda u Subotici namenjen isključivo nosiocima pravosudnih funkcija – sudijama, tužiocima i advokatima. Ovaj skup održava se kao podrška javnoj… »

Vesti dana »