Povezane vesti

Karlos Alkaraz prekinuo saradnju sa trenerom posle sedam godina

Karlos Alkaraz prekinuo saradnju sa trenerom posle sedam godina

NIN 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz prekinuo je danas saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom posle sedam godina tokom koji je osvojio šest grend slem pehara. "Veoma mi je teško da napišem ovaj post… Posle više od sedam godina zajedno, Huanki i ja smo… »
Oglasio se Ferero posle Alkarazove objave: "Voleo bih da sam mogao da nastavim"

Oglasio se Ferero posle Alkarazove objave: "Voleo bih da sam mogao da nastavim"

Dnevnik 17.12.2025
Karlos Alkaraz je objavio da Huan Karlos Ferero neće više biti njegov trener, a ubrzo se oglasio i čuveni Španac. U emotivnoj objavi, Ferero nije štedeo komplimente o njihovoj saradnji. "Voleo bih da sam mogao da nastavim”, navodi Ferero na kraju… »
Alkaras otpustio trenera!

Vesti online 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaras prekinuo je saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom. Saradnja je prekinuta posle sedam godina tokom kojih je Alkaras osvojio šest Gren slem pehara. „Posle više od sedam godina zajedno, Huanki i ja smo odlučili da… »
Alkaraz ima novog trenera: Lopez ostaje u timu

Alkaraz ima novog trenera: Lopez ostaje u timu

Dnevnik 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz rastao se sa Huanom Karlosom Fererom, ali trenersko mesto nije upražnjeno. Samjuel Lopez, koji je radio sa Fererom, ostaće u Karlitosovom boksu i pratiće ga na turneji po Australiji početkom godine kao glavni trener. Lopez… »
Alkaraz reagovao nakon neverovatne odluke: Poznato ko je novi trener španskog tenisera!

Alkaraz reagovao nakon neverovatne odluke: Poznato ko je novi trener španskog tenisera!

Večernje novosti 17.12.2025
KAO grom iz vedra neba odjeknula je vest da se Karlos Alkraz rastao sa trenerom Huanom Karlosom Fererom. Mnogi su se pitali sa kim će Španac od sad sarađivati, a i to je postalo poznato. FOTO: Tanjug/AP U pitanju je Samu Lopez koji će ostati uz najboljeg… »
Poznato ko će umesto Ferera predvoditi Alkaraza u pohod na titulu Australijan opena

Poznato ko će umesto Ferera predvoditi Alkaraza u pohod na titulu Australijan opena

Danas 17.12.2025
Vest da Huan Karlos Ferero više neće biti trener Karlosa Alkaraza izazvala je pravu pometnju u teniskoj javnosti. Sam trenutak, u kojem je Alkaraz izašao sa ovim obaveštenjem, na manje od dve nedelje do početka sezone, takođe ukazuje da je ova odluka… »
„Voleo bih da sam mogao nastaviti“: Emotivne reči trenera nakon rastanka sa Alkarazom

„Voleo bih da sam mogao nastaviti“: Emotivne reči trenera nakon rastanka sa Alkarazom

Nova 17.12.2025
Huan Karlos Ferero, španski teniski trener, oglasio se nakon neočekivanog prekida saradnje sa Karlosom Alkarazom. Kao grom iz vedra neba je u sredu stigla vest da Ferero i Alkaraz više neće sarađivati, nakon što su u prethodnih sedam godina imali mnogo… »
"Voleo bih da sam mogao da nastavim..." Ferero utučen posle rastanka sa Alkarazom! Objavio emotivno saopštenje, evo šta je…

"Voleo bih da sam mogao da nastavim..." Ferero utučen posle rastanka sa Alkarazom! Objavio emotivno saopštenje, evo šta je…

Kurir 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz i njegov dugogodišnji trener Huan Karlos Ferero saopštili su danas da su sporazumno prekinuli profesionalnu saradnju. Prvi teniser sveta i Ferero bili su zajedno tokom čitave dosadašnje karijere Alkaraza. Španac iz Mursije… »
Poznato ko je novi Alkarasov trener

Poznato ko je novi Alkarasov trener

B92 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaras rastao se sa Huanom Karlosom Fererom, ali trenersko mesto nije upražnjeno. Samjuel Lopes, koji je radio sa Fererom, ostaće u Karlitosovom boksu i pratiće ga na turneji po Australiji početkom godine kao glavni trener. Lopes… »
Španci o teniskom raskidu veka – ko je kriv

Španci o teniskom raskidu veka – ko je kriv

Sport klub 17.12.2025
Ovakav igračko-teniski raskid koji su danas priredili Karlos Alkaras, najbolji teniser sveta, i njegov dugogodišnji trener Huan Karlos Ferero, pre nekoliko dana dobitnik nagrade za najboljeg stručnjaka godine na izmaku, zaista se ne pamti. Da teniser i… »
Ferero poslao zagonetnu poruku: "Voleo bih da sam mogao da nastavim"

Ferero poslao zagonetnu poruku: "Voleo bih da sam mogao da nastavim"

Telegraf 17.12.2025
Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da su Karlos Alkaraz i Huan Karlos Ferero završili saradnju, a prvi put se posle ove vesti oglasio i doskorašnji trener Španca. Fereru je očigledno teško pao rastanak, to se može videti i po poruci koju je ostavio… »
Alkaraz kao grom iz vedra neba: Teško mi je da ovo napišem…

Alkaraz kao grom iz vedra neba: Teško mi je da ovo napišem…

Sport klub 17.12.2025
Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz objavio je šokantnu vest uoči početka nove sezone! Kako je naveo na društvenim mrežama, Huan Karlos Ferero više neće biti njegov trener. “Veoma mi je teško da napišem ovu objavu… Posle više od sedam godina zajedno… »

Sputnik 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaras prekinuo je saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom. Saradnja je prekinuta posle sedam godina tokom kojih je Alkaras osvojio šest Gren slem pehara. „Posle više od sedam godina zajedno, Huanki i ja smo odlučili da… »
"Hvala što si mi snove pretvorio u stvarnost": Alkaraz prekinuo saradnju sa trenerom nakon sedam godina

"Hvala što si mi snove pretvorio u stvarnost": Alkaraz prekinuo saradnju sa trenerom nakon sedam godina

Newsmax Balkans 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz prekinuo je saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom posle sedam godina tokom koji je osvojio šest grend slem pehara. "Veoma mi je teško da napišem ovaj post… Posle više od sedam godina zajedno, Huanki i ja smo odlučili… »
Alkaraz i Ferero okončali saradnju posle sedam godina

Alkaraz i Ferero okončali saradnju posle sedam godina

Sportske.net 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz i njegov dugogodišnji trener Huan Karlos Ferero saopštili su danas da su sporazumno prekinuli profesionalnu saradnju. Prvi teniser sveta i Ferero bili su zajedno tokom čitave dosadašnje karijere Alkaraza. Španac iz Mursije… »
Karlos Alkaraz posle sedam godina saradnje otpustio prvog trenera

Karlos Alkaraz posle sedam godina saradnje otpustio prvog trenera

Danas 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz iza sebe ima još jednu veoma uspešnu kalendarsku godinu u kojoj je uspeo da dođe do dva Grend slem trofeja, a 2026. dočekuje na poziciji jedan na ATP listi. Ipak, i pored svih uspeha odlučio je da prekine saradnju sa svojim… »
Alkaraz prekinuo saradnju sa Fererom posle sedam godina

Alkaraz prekinuo saradnju sa Fererom posle sedam godina

RTS 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz prekinuo je saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom posle sedam godina tokom koji je osvojio šest grend slem pehara. Alakraz je 2018. godine počeo profesionalnu karijeru na ATP turu i do sada je osvojio 24 titule… »
Karlos Alkaraz prekinuo sedmogodišnju saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom

Karlos Alkaraz prekinuo sedmogodišnju saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom

Euronews 17.12.2025
Posle više od sedam godina zajedno Karlos Alkaraz je odlučio da prekine saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom. Španski tandem završio je sezonu na prvom mestu ATP rang liste, ali je očigledno došlo vreme za neke nove izazove. Ferero je pre svega… »
A posle šok odluke Karlosa Alkaraza! Oglasio se čovek koga je Španac precrtao preko noći

A posle šok odluke Karlosa Alkaraza! Oglasio se čovek koga je Španac precrtao preko noći

Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz, saopštio je šokantnu odluku. FOTO: Tanjug/AP Uprkos tome što je sa 22 godine već osvojio 24 titule i što je u 2025. godini osam puta dizao trofeje i igrao na izuzetno visokom nivou, Alkaraz je odlučio da smeni… »
Teniski potres! Karlos Alkaraz objavio neočekivane vesti

Teniski potres! Karlos Alkaraz objavio neočekivane vesti

Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz objavio je šokantnu vest uoči početka nove sezone! Foto AP Kako je naveo na društvenim mrežama, Huan Karlos Ferero više neće biti njegov trener. Objava koju deli Carlos Alcaraz Garfia (@carlitosalcarazz) - Veoma mi je… »
Šokantna odluka Karlosa Alkaraza: Otpustio trenera pre početka sezone

Šokantna odluka Karlosa Alkaraza: Otpustio trenera pre početka sezone

Nova 17.12.2025
Karlos Alkaraz je objavio pravu tenisku bombu. Odlučio je da se rastane sa Huanom Karlosom Fererom koji mu više neće biti trener. Njih dvojica su sarađivali sedam godina, ali je sada došao trenutak za rastanak. Ovo je pravi grom iz vedra neba, niko nije… »
Karlos Alkaraz iznenadio celu planetu! Španac objavio vest koju niko nije mogao da očekuje

Karlos Alkaraz iznenadio celu planetu! Španac objavio vest koju niko nije mogao da očekuje

Kurir 17.12.2025
Uprkos tome što je sa 22 godine već osvojio 24 titule i što je u 2025. godini osam puta dizao trofeje i igrao na izuzetno visokom nivou, Alkaraz je odlučio da smeni trenera Huana Karlosa Ferera. Ovakva odluka je nešto što apsolutno niko nije mogao da… »
Alkaraz objavio šokantnu vest: Posle više od sedam godina...

Alkaraz objavio šokantnu vest: Posle više od sedam godina...

Dnevnik 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz prekinuo je saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom posle sedam godina tokom koji je osvojio šest grend slem pehara. – Veoma mi je teško da napišem ovaj post… Posle više od sedam godina zajedno, Huanki i ja smo… »
Karlos Alkaraz otpustio trenera: Šok u svetu tenisa, pravo niotkuda

Karlos Alkaraz otpustio trenera: Šok u svetu tenisa, pravo niotkuda

Mondo 17.12.2025
Najbolji teniser sveta Karlos Alkaraz odlučio je da otpusti Huana Karlosa Ferera. Ovo je prilično iznenađujuća vest koja je i te kako potresla teniske navijače pošto ništa nije govorilo da između njih postoje problemi, a saradnja je tekla prilično dobro… »
Karlos Alkaras se rastao sa trenerom!

Karlos Alkaras se rastao sa trenerom!

B92 17.12.2025
Iznenađujuća odluka Karlosa Alkarasa... Odlučio je da pred početak nove sezone prekine saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom. Posle sedam godina saradnje, došlo je vreme za rastanak. Malo ko je ovome mogao da se nada. Za sada nije poznato ko bi… »
Reagovao i Ferero: Voleo bih da sam mogao da nastavim!

Reagovao i Ferero: Voleo bih da sam mogao da nastavim!

Sport klub 17.12.2025
Nakon što je Karlos Alkaraz objavio kraj saradnje posle sedam zajedničkih godina, tim povodom na društvenim mrežama oglasio se i njegov trener Huan Karlos Ferero. “Voleo bih da sam mogao da nastavim”, navodi popularni Komarac na kraju dostojanstvenog… »
Oglasio se Alkarasov trener!

Oglasio se Alkarasov trener!

B92 17.12.2025
Karlos Alkaras je objavio da Huan Karlos Ferero neće više biti njegov trener, a ubrzo se oglasio i čuveni Španac. U emotivnoj objavi, Ferero nije štedeo komplimente o njihovoj saradnji. "Voleo bih da sam mogao da nastavim", navodi Ferero na kraju… »
Alkaraz prekinuo saradnju sa trenerom

Alkaraz prekinuo saradnju sa trenerom

Politika 17.12.2025
po dva puta osvajao Ju Es open, Vimbldon i Rolan Garos, ali još uvek nije uspeo da podigne pehar na Australijan openu. Španski teniser Karlos Alkaraz prekinuo je danas saradnju sa trenerom Huanom Karlosom Fererom posle sedam godina tokom koji je osvojio… »
Šok! Alkaraz otpustio trenera posle 7 godina: "Dečje snove si pretvorio u stvarnost..."

Šok! Alkaraz otpustio trenera posle 7 godina: "Dečje snove si pretvorio u stvarnost..."

Telegraf 17.12.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz iza sebe ima još jednu veoma uspešnu kalendarsku godinu u kojoj je uspeo da dođe do dva Grend slem trofeja, ali, u susret novoj on je odlučio da prekine saradnju sa svojim trenerom Huanom Karlsom Fererom. Karlitos je… »

Vesti dana »