Povezane vesti
Hrana koju treba da jedete kad je zagađen vazduh – po preporuci stručnjaka
Nova pre 22 dana
Zavod za javno zdravlje Kantona Sarajevo izdao je smernice za ishranu u zimskom periodu, namenjene stanovnicima urbanih sredina sa povećanim zagađenjem vazduha. U preporukama se ističe veći unos povrća poput kupusa, brokolija i spanaća, zatim paprike… »
Preporuke lekara: Kako se hraniti u sredini sa zagađenim vazduhom
Moj Novi Sad pre 22 dana
Zavod za javno zdravlje Kantona Sarajevo izdao je smernice za ishranu u zimskom periodu, namenjene stanovnicima urbanih sredina sa povećanim zagađenjem vazduha. U preporukama se ističe veći unos povrća poput kupusa, brokolija i spanaća, zatim paprike… »
Ako ste u sredini sa zagađenim vazduhom: Objavljene preporuke kako da se hraniti u tom slučaju
Radio 021 pre 22 dana
Tokom zimskih meseci, stanovnici urbanih sredina vrlo često su izloženi povišenim koncentracijama zagađujućih materija u vazduhu, što nepovoljno utiče prvenstveno na disajne i kardiovaskularne funkcije. Zavod za javno zdravstvo Kantona Sarajevo objavio… »
Doktori savetuju: Ako udišete zagađen vazduh, jedite ovu hranu
Danas pre 22 dana
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Srećna pravoslavna Nova 2026. godina: “Večernje novosti” čestitaju svima koji slave dolazak novog leta po julijanskom kalendaru
Večernje novosti pre 3 satajoš 6 povezanih
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 3 satajoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana