Povezane vesti

Jovanović šokiran posle epskog poraza: "Nemam šta da kažem"

Jovanović šokiran posle epskog poraza: "Nemam šta da kažem"

Sportske.net pre 4 sati
Trener košarkaša subotičkog Spartaka Vladimir Jovanović bio je iznenađen pristupom svojih momaka u drugom poluvremenu meča protiv Bosne u okviru 11. kola AdmiralBet ABA lige. Prošle večeri je u "Dudovoj šumi" priređena prava senzacija u režiji košarkaša… »
"Što se tiče mojih momaka, stvarno ne znam..." Jovanović ostao bez reči posle šokantnog poraza svog tima!

"Što se tiče mojih momaka, stvarno ne znam..." Jovanović ostao bez reči posle šokantnog poraza svog tima!

Kurir pre 4 sati
Trener košarkaša subotičkog Spartaka Vladimir Jovanović bio je iznenađen pristupom svojih momaka u drugom poluvremenu meča protiv Bosne u okviru 11. kola AdmiralBet ABA lige. Prošle večeri je u "Dudovoj šumi" priređena prava senzacija u režiji košarkaša… »
Košarka: Spartak ispustio 25 poena prednosti: Bosna slavila posle preokreta (86:93)

Košarka: Spartak ispustio 25 poena prednosti: Bosna slavila posle preokreta (86:93)

Subotica.com pre 8 sati
U subotičkoj Hali sportova viđen je jedan od najtežih poraza u skorijoj istoriji subotičke košarke. U 11. kolu ABA liga košarkaši Spartaka ispustili su gotovo dobijen meč protiv Bosna Royal i posle neverovatnog preokreta poraženi sa 86:93. Delovalo je da… »

Vesti dana »