Povezane vesti

Zašto će igrači Zvezde Dekija Stankovića zvati Mister? Iza čuvenog nadimka se krije posebna priča

Zašto će igrači Zvezde Dekija Stankovića zvati Mister? Iza čuvenog nadimka se krije posebna priča

Mondo pre 8 minuta
Crvena zvezda je u svoje redove, posle tri godine, vratila Dejana Stankovića. Nakon što je kao igrač zadužio klub i krajem devedesetih ostavio neizbrisiv trag, na "Marakani" je kao trener imao tri trofejne godine od 2019. do 2022. Kako sam priznaje, ipak… »
"Znam da ste me videli u Rusiji, ispričaću vam šta se tamo dešava": Dejan Stanković kaže da se vratio mirniji

"Znam da ste me videli u Rusiji, ispričaću vam šta se tamo dešava": Dejan Stanković kaže da se vratio mirniji

Mondo pre 43 minuta
Kakav se Dejan Stanković (47) vratio drugi put u Zvezdu? Prema njegovim rečima na promociji na "Marakani", sada je iskusniji i mirniji. Tvrdi to potpuno svestan da se prema njegovim istupima u Rusiji nije moglo zaključiti da je miran. "Moj prvi boravak u… »
Dejan Stanković: Tu smo da odgovorimo na sve zahteve, dogovorili smo se za minut

Dejan Stanković: Tu smo da odgovorimo na sve zahteve, dogovorili smo se za minut

Danas pre 3 sata
Fudbalski klub Crvena zvezda ima novog trenera. Reč je o proslavljenom reprezentativcu Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, Dejanu Stankoviću, čija je promocija održana na stadionu „Rajko Mitić“. Generalni direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić se prvi… »
"Čuo sam šta je rekao Saša Obradović": Dejan Stanković odslušao njegovu konferenciju i prepoznao sebe

"Čuo sam šta je rekao Saša Obradović": Dejan Stanković odslušao njegovu konferenciju i prepoznao sebe

Mondo pre 3 sata
Crvena zvezda predstavila je novog-starog trenera Dejana Stankovića koji je na klupi zamenio jednog od najuspešnijih stručnjaka u istoriji crveno-belih Vladana Milojevića. Na konferenciji za medije Stanković je citirao aktuelnog trenera košarkaškog kluba… »
Dejan Stanković: U mom povratku ima i Siniše Mihajlovića, teren je jedino merilo

Dejan Stanković: U mom povratku ima i Siniše Mihajlovića, teren je jedino merilo

RTS pre 3 sata
Dejan Stanković vratio se na klupu Fudbalskog kluba Crvena zvezda i drugi put preuzeo funkciju šefa stručnog štaba šampiona Srbije. Stanković je u obraćanju na konferenciji za medije istakao da je Vladan Milojević ostavio dobru ekipu. Nekadašnji kapiten… »
Stanković se zvanično vratio

Stanković se zvanično vratio

Vesti online pre 3 sata
Dejan Stanković vratio se posle tri godine u Crvenu zvezdu. Nasledio je Vladana Milojevića sa kojim je prevremeno raskinut ugovor. Stanković će kao primarni cilj imati da pretekne ljutog rivala Partizan i tako sačuva titulu na Marakani. Crno-beli su… »
"Sećate li se šta je Miha rekao?": Stanković došao u Zvezdu da opravda "ćaletove" reči

"Sećate li se šta je Miha rekao?": Stanković došao u Zvezdu da opravda "ćaletove" reči

Mondo pre 3 sata
Sećanja na Sinišu Mihajlovića ne blede, a to je dokazao i Dejan Stanković na konferenciji za medije. Baš zahvaljujući legendarnom Mihi, Arnautović je stigao u Crvenu zvezdu, kako bi ispunio obećanje, a tvrdi i Stanković da je njegov povratak u Zvezdu… »
Trudiću se da opravdam ono što je Ćale hteo: Dejan Stanković o novim izazovima i Mihinom uticaju koji ne bledi

Trudiću se da opravdam ono što je Ćale hteo: Dejan Stanković o novim izazovima i Mihinom uticaju koji ne bledi

Story pre 4 sati
Povratak Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde dočekan je sa snažnim emocijama. Legendarni kapiten crveno-belih danas je promovisan na stadionu "Rajko Mitić" kao novi-stari trener, nasledivši Vladana Milojevića, ali i preuzimajući veliku odgovornost… »
Stanković progovorio i o ''Partizanovoj deci''

Stanković progovorio i o ''Partizanovoj deci''

Sportske.net pre 5 sati
Dejan Stanković je danas zvanično promovisan na mesto šefa struke Crvene zvezde, na kom je kao i pre šest godina nasledio Vladana Milojevića. Ovoga puta će u drugom delu sezone morati da juri minimalan zaostatak za Partizanom koji ima bod više posle… »
Stanković nasmejao sve pričom o Arnautoviću: „U Interu se više slikao nego što je…“

Stanković nasmejao sve pričom o Arnautoviću: „U Interu se više slikao nego što je…“

Nova pre 4 sati
Dejan Stanković i Marko Arnautović odlično se poznaju iz Intera, put ih je opet spojio u Crvenoj zvezdi, a novi-stari trener nasmejao je sve na promociji anegdotom o iskusnom napadaču. Otišao je Vladan Milojević, sada bivši trener Crvene zvezde, a… »
U mom povratku ima i Siniše Mihajlovića: Stanković se setio dragog prijatelja

U mom povratku ima i Siniše Mihajlovića: Stanković se setio dragog prijatelja

Euronews pre 5 sati
Svako ko iole poznaje karijeru Dejana Stankovića zna koliko je bio blizak sa Sinišom Mihajlovićem, odnosno koliko mu je ostao zahvalan na svemu što je činio za njega, fudbalski i životno. Igrački i trenerski. Zbog toga ne propušta priliku da ga pominje i… »
Zvezda već sad razmišlja o Ligi šampiona, najavljeno osvajanje duple krune

Zvezda već sad razmišlja o Ligi šampiona, najavljeno osvajanje duple krune

Nova pre 4 sati
Dejan Stanković se vratio na klupu Crvene zvezde, na toj poziciji je kao i 2019. nasledio Vladana Milojevića, a zajedno sa čelnicima kluba najavio je osvajanje trofeja i napad na Ligu šampiona. Između dva mandata u Zvezdi je Dejan Stanković radio u… »
Dejan Stanković promovisan na Marakani: Kad Zvezda zove odmah se javljaš, dogovorili smo se za minut

Dejan Stanković promovisan na Marakani: Kad Zvezda zove odmah se javljaš, dogovorili smo se za minut

Nova pre 4 sati
Dejan Stanković se vratio na klupu Crvene zvezde, kao i 2019. godine, kada je prvi put postao trener voljenog kluba, na toj poziciji je nasledio Vladana Milojevića, otkrio je šta bi promenio, šta mu je veliki cilj, a biranim rečima pričao je o Siniši… »
"Žao mi je što nije 100 odsto spreman": Stanković otkrio šta Arnatutović donosi Crvenoj zvezdi

"Žao mi je što nije 100 odsto spreman": Stanković otkrio šta Arnatutović donosi Crvenoj zvezdi

Mondo pre 5 sati
Crvena zvezda predstavila je novog, ali dobro poznatog trenera, u ekipu se vratio iskusni Dejan Stanković. Bivši fudbaler na raspolaganju će imati i neka dobro poznata imena, a tu je i njegov bivši saigrač Marko Arnautović. Još jedna nit povezuje… »
(VIDEO) „U mom povratku ima i Siniše Mihajlovića“

(VIDEO) „U mom povratku ima i Siniše Mihajlovića“

Sport klub pre 4 sati
Emotivan deo promocije Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi bio je govor o pokojnom Siniši Mihajloviću. Kad je prvi put dolazio na Marakanu kao trener, Stankovića je dopratio Mihajlović. Na žalost, legendarni fudbaler je preminuo 2022. godine posle duge… »
Deki emotivno o Mihi: Gledaću da opravdam sve što je ćale mislio o meni

Deki emotivno o Mihi: Gledaću da opravdam sve što je ćale mislio o meni

Nova pre 5 sati
Dejan Stanković se vratio na klupu Crvene zvezde, na toj poziciji je nasledio Vladana Milojevića kao i 2019, a na promociji je otkrio šta bi promenio, šta mu je veliki cilj i emotivno je pričao o pokojnom prijatelju i legendi fudbala Siniši Mihajloviću… »
Terzić: Biće zvezdaši zadovoljni, Kostov sigurno ostaje

Terzić: Biće zvezdaši zadovoljni, Kostov sigurno ostaje

Sport klub pre 5 sati
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, govorio je na promociji Dejana Stankovića o budućem i bivšem treneru. Posle smene trenera i Milojevićevog odlaska, zahvalio mu je Terzić na angažovanju u Zvezdi. „Veliko hvala Milojeviću na svemu što je… »
Nova era na Marakani! Dejan Stanković preuzeo Zvezdu i iznenadio i "delije" i Ruse!

Nova era na Marakani! Dejan Stanković preuzeo Zvezdu i iznenadio i "delije" i Ruse!

Večernje novosti pre 5 sati
DEJAN Stanković se vratio u Crvenu zvezdu. On se tako vratio na "Marakanu" i započeo je drugi mandat. FOTO: FK Crvena zvezda Ovaj 47-godišnji stručnjak iz Beograda nije krio oduševljenje što je opet seo na klupu voljenog kluba. Hronološki posmatrano, na… »
Zvezdan Terzić otkrio zašto je došlo do rastanka sa Vladanom Milojevićem

Zvezdan Terzić otkrio zašto je došlo do rastanka sa Vladanom Milojevićem

Sportske.net pre 6 sati
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić predstavio je danas novog trenera Dejana Stankovića, ali isprva je želeo da pojasni zbog čega je došlo do smene Vladana Milojevića. Tokom jučerašnjeg dana klub se rastao sa Vladanom Milojevićem posle dve… »
Dejan Stanković se vratio u Crvenu zvezdu: "Promenio sam se i kao čovek i kao trener, mnogo sam mirniji sada"

Dejan Stanković se vratio u Crvenu zvezdu: "Promenio sam se i kao čovek i kao trener, mnogo sam mirniji sada"

Sportske.net pre 5 sati
Dejan Stanković se vratio kući. Kaže da je mirniji, iskusniji, da donosi mnogo toga. I zna šta treba da radi - trofeji i Liga šampiona. A glavni motiv mu je da "izbriše zarez" iz prvog mandata. Naravno, nije propustio priliku da pomene svog Sinišu… »
Zvezdan Terzić potpuno iskren: Ovo su razlozi za odlazak Vladana Milojevića!

Zvezdan Terzić potpuno iskren: Ovo su razlozi za odlazak Vladana Milojevića!

Hot sport pre 6 sati
Mnogo je uradio za klub! Trenutno se na stadionu Rajko Mitić održava predstavljanje novog-starog trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića. Klub je zvanično napustio Vladan Milojević, kom se Zvezdan Terzić odmah zahvalio na svemu što je učinio sa… »
Dejan Stanković detaljno o svemu: Milojević, Katai, Ivanić, Liga Evrope, autogol Pavkova!

Dejan Stanković detaljno o svemu: Milojević, Katai, Ivanić, Liga Evrope, autogol Pavkova!

Hot sport pre 5 sati
Zna gde je došao, kakva su očekivanja i šta ga očekuje! Trenutno se na stadionu Rajko Mitić održava predstavljanje novog-starog trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića. Na pitanje novinara koliko se promenio, Dejan Stanković je rekao: „Dosta. Dosta se i… »
Prve reči Dejana Stankovića: Zahvalio se Milojeviću, pa poslao jasnu poruku – „Zvezda zove, nema razmišljanja!“

Prve reči Dejana Stankovića: Zahvalio se Milojeviću, pa poslao jasnu poruku – „Zvezda zove, nema razmišljanja!“

Hot sport pre 6 sati
Vratio se svojoj drugoj kući! Trenutno se na stadionu Rajko Mitić održava predstavljanje novog-starog trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića. Po imenovanju za glavnog trenera, Dejan Stanković je rekao: „I ja bih, kao kolega i kao zvezdaš, da se… »
Dejan Stanković i zvanično ponovo na klupi Zvezde! Legendarno ime srpskog fudbala opet na mestu uspeha!

Dejan Stanković i zvanično ponovo na klupi Zvezde! Legendarno ime srpskog fudbala opet na mestu uspeha!

Dnevnik pre 5 sati
BEOGRAD: Srpski fudbalski stručnjak Dejan Stanković zvanično je danas imenovan za novog trenera Crvene zvezde. Stanković je na klupi Crvene zvezde zamenio Vladana Milojevića, koji je u nedelju sporazumno raskinuo ugovor sa beogradskim klubom. Stanković… »
Ko će pomagati Dejanu Stankoviću u Crvenoj zvezdi?! Novi trener tima sa Marakane otkrio na koga računa!

Ko će pomagati Dejanu Stankoviću u Crvenoj zvezdi?! Novi trener tima sa Marakane otkrio na koga računa!

Kurir pre 5 sati
Dejan Stanković promovisan je u trenera FK Crvena zvezda, a na konferenciji za medije povodom njegovog povratka na Marakanu govorio je i o stručnom štabu koji će mu pomagati. - Nisam se sa Vladom čuo. Pratio sam utakmice koliko god sam mogao kada sam se… »
Zbog čega je Vladan Milojević otišao iz Crvene zvezde?! Zvezdan Terzić se oglasio i otkrio sve detalje!

Zbog čega je Vladan Milojević otišao iz Crvene zvezde?! Zvezdan Terzić se oglasio i otkrio sve detalje!

Kurir pre 6 sati
Dejan Stanković promovisan je u trenera FK Crvena zvezda, a na konferenciji za medije povodom njegovog povratka na Marakanu, Zvezdan Terzić je objasnio zbog čega je Vladan Milojević napustio klub. - Želeo bih da se zahvalim Vladanu Milojeviću na svemu… »
"Milojević će se vratiti u Zvezdu jednog dana": Terzić objasnio zašto je trener tražio da ode sa Marakane

"Milojević će se vratiti u Zvezdu jednog dana": Terzić objasnio zašto je trener tražio da ode sa Marakane

Mondo pre 6 sati
Vladan Milojević je otišao iz Crvene zvezde, a Dejan Stanković je zvanično predstavljen na stadionu kao novo-staro lice na mestu trenera. Zašto je došlo do promena? O tome je direktno pričao generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. "Dobro došli na… »
Stanković se zvanično vratio: „Zvezda zove – Zvezdi se javljaš“

Stanković se zvanično vratio: „Zvezda zove – Zvezdi se javljaš“

Sputnik pre 6 sati
Dejan Stanković vratio se posle tri godine u Crvenu zvezdu. Nasledio je Vladana Milojevića sa kojim je prevremeno raskinut ugovor. Stanković će kao primarni cilj imati da pretekne ljutog rivala Partizan i tako sačuva titulu na Marakani. Crno-beli su… »
Kako je Obradović motivisao Stankovića?! "Slušao sam ga..."

Kako je Obradović motivisao Stankovića?! "Slušao sam ga..."

Kurir pre 5 sati
Dejan Stanković promovisan je u trenera FK Crvena zvezda, a na konferenciji za medije povodom njegovog povratka na Marakanu otkrio je i kako je dobio motivaciju posle jednog obraćanja Saše Obradovića. - Dosta se i meni izdešavalo stvari. Nadam se da sam… »
Emotivni Dejan Stanković se setio Siniše Mihajlovića! Vratio se u Crvenu zvezdu, pa otkrio tajnu: "Ćale je hteo..."

Emotivni Dejan Stanković se setio Siniše Mihajlovića! Vratio se u Crvenu zvezdu, pa otkrio tajnu: "Ćale je hteo..."

Kurir pre 5 sati
Dejan Stanković promovisan je u trenera FK Crvena zvezda, a na konferenciji za medije povodom njegovog povratka na Marakanu govorio je i o Siniši Mihajloviću. - Sećam se jednog intervjua. Miha je rekao. Neka Deki ostane deset godina pa neka mi sačuva… »
Zvezdan Terzić: Hvala Milojeviću na svemu, vrata su mu uvek otvorena u Zvezdi

Zvezdan Terzić: Hvala Milojeviću na svemu, vrata su mu uvek otvorena u Zvezdi

Euronews pre 5 sati
Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, prvi se obratio medijima na promociji novog trenera Dejana Stankovića, ali pošto mu je uputio dobrodošlicu zahvalio se Vladanu Milojeviću na svemu što je uradio za klub u vom drugom mandatu. "Hvala… »
Stanković se prisetio i Mihe: "Da opravdam sve što je Ćale mislio o meni"

Stanković se prisetio i Mihe: "Da opravdam sve što je Ćale mislio o meni"

B92 pre 5 sati
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković vratio se u klub posle tri i po godine. Stanković je na tom mestu zamenio Vladana Milojevića, baš kao i 2019. godine. Neizbežna tema je bio pokojni Siniša Mihajlović, Stankovićev kum i veliki prijatelj. "Miha je… »
Terzić: "Milojević je tražio da ode"

Terzić: "Milojević je tražio da ode"

B92 pre 6 sati
Predsednik Crvene zvezde Zvezdan Terzić se obratio medijima na konferenciji prilikom imenovanja Dejana Stankovića kao novo trenera prvog tima. Terzić je na početku iskoristio priliku da se zahvali Vladanu Milojeviću na dosadašnjem zalaganju. "Hvala… »
Stanković o Arnautoviću kao saigraču: "Više se radovao, nego što je igrao"

Stanković o Arnautoviću kao saigraču: "Više se radovao, nego što je igrao"

B92 pre 5 sati
Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković na konferenciji za medije prilikom predstavljanja je pričao i o Marku Arnautoviću. Jedna od konstatacija je bila da se Stanković i Arnautović znaju još iz Intera, kada su bili saigrači. Stanković je ispricao… »
Stanković: "Nisam se čuo sa Milojevićem"

Stanković: "Nisam se čuo sa Milojevićem"

B92 pre 6 sati
Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković ističe da se nije čuo sa Vladanom Milojevićem. Stanković je po drugi put u karijeri zamenio Milojevića na klupi šampiona Srbije. "Nisam se sa Vladom čuo, pratio sam utakmice. Video sam dosta toga, oni su imali… »
Stanković se vratio u Zvezdu - pričao o Partizanu, Mihi, Arnautoviću: "Da izbrišem taj zarez"

Stanković se vratio u Zvezdu - pričao o Partizanu, Mihi, Arnautoviću: "Da izbrišem taj zarez"

B92 pre 5 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je novog-starog trenera, Dejana Stankovića. Stanković je na tom mestu zamenio Vladana Milojevića, baš kao i 2019. godine. "Dogovorili smo se za minut, nisam razmišljao. Zvezda zove, nema razmišljanja! Svi ciljevi… »
Ovi ljudi će činiti stručni štab Dejana Stankovića u povratničkom mandatu u Crvenoj zvezdi

Ovi ljudi će činiti stručni štab Dejana Stankovića u povratničkom mandatu u Crvenoj zvezdi

Telegraf pre 5 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda promovisao je danas Dejana Stankovića na mestu glavnog trenera kluba na stadionu "Rajko Mitić" na konferenciji za medije. Pored trenera Zvezde na konferenciji su se našli i generalni direktor Zvezdan Terzić, zatim sportski… »
Zvezdan Terzić odmah objasnio zašto je Vladan Milojević otišao: "To je bila isključivo njegova želja"

Zvezdan Terzić odmah objasnio zašto je Vladan Milojević otišao: "To je bila isključivo njegova želja"

Telegraf pre 6 sati
Fudbaleri Crvene zvezde danas promovišu Dejana Stankovića na mestu novog trenera, a on će zameniti Vladana Milojevića, koji je pre samo par dana otišao sa klupe crveno-belih. Pre samog početka predstavljanja Dejana Stankovića, generalni direktor Zvezdan… »
Prve reči Dejana Stankovića po povratku u Crvenu zvezdu, izjava će oduševiti sve Delije

Prve reči Dejana Stankovića po povratku u Crvenu zvezdu, izjava će oduševiti sve Delije

Telegraf pre 6 sati
Kao i 2019. godine, Dejan Stanković menja Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, a ovog ponedeljka promovisan je na stadionu "Rajko Mitić" kao novi-stari trener. Stanković se obratio medijima, a u provj izjavi je istakao: - Lepo je opet biti kući… »
Zvezdan Terzić iznenadio: "Vladan Milojević je otišao - privremeno!"

Zvezdan Terzić iznenadio: "Vladan Milojević je otišao - privremeno!"

Večernje novosti pre 5 sati
Prilikom promocije Dejana Stankovića na mesto trenera Crvene zvezde, oglasio se i predsednik kluba Zvezdan Terzić. FOTO: M. Vukadinović On je na početku iskoristio priliku da se zahvali Vladanu Milojeviću za sve što je uradio za klub. "Hvala Vladanu… »
Pitali smo Stankovića o Marku Arnautoviću i Siniši Mihajloviću, odgovorio nikad emoivnije: "Ćale je hteo..."

Pitali smo Stankovića o Marku Arnautoviću i Siniši Mihajloviću, odgovorio nikad emoivnije: "Ćale je hteo..."

Telegraf pre 5 sati
Dejan Stanković zamenio je Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, a ovog ponedeljka promovisan je na stadionu "Rajko Mitić" kao novi-stari trener. Među brojnim pitanjima, novinar Telegrafa upitoa je Stankovića za dane u Interu u kojima je nastupao sa… »
Dejan Stanković otkrio kako ga je Saša Obradović motivisao: "Slušao sam ga, rekao je 'autokrata' i mora..."

Dejan Stanković otkrio kako ga je Saša Obradović motivisao: "Slušao sam ga, rekao je 'autokrata' i mora..."

Telegraf pre 6 sati
Kao i 2019. godine, Dejan Stanković menja Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, a ovog ponedeljka promovisan je na stadionu "Rajko Mitić" kao novi-stari trener. Stanković je istakao da se nije dvoumio, a otkrio je i na koji način su ga reči trenera… »
Ovako izgleda fer-plej tabela Super lige Srbije: Partizan bez crvenog kartona, Zvezdi pripada vrh

Ovako izgleda fer-plej tabela Super lige Srbije: Partizan bez crvenog kartona, Zvezdi pripada vrh

Telegraf pre 6 sati
Iako se u Super ligi Srbije najčešće govori o bodovima, golovima i borbi za vrh tabele, fer-plej statistika donosi potpuno drugačiji pogled na polusezonu domaćeg prvenstva. Prema fer-plej tabeli Superlige Srbije, Crvena zvezda je najdisciplinovaniji tim… »
Šta čeka Stankovića u Zvezdi? Odmah "vatra", manjak vremena i dva ključna zadatka

Šta čeka Stankovića u Zvezdi? Odmah "vatra", manjak vremena i dva ključna zadatka

Kurir pre 12 sati
Dejan Stanković se od danas i zvanično vraća na Marakanu - drugi put u ulozi šefa stručnog štaba Crvene zvezde. Legenda kluba preuzima ekipu u trenutku koji nosi i pritisak i ozbiljna očekivanja, jer Zvezda posle kratke pauze ulazi u ključnu fazu sezone… »
Stanković počinje remont u postmilojevoj eri: Šta je sada zatekao u Zvezdi?

Stanković počinje remont u postmilojevoj eri: Šta je sada zatekao u Zvezdi?

Nova pre 13 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda prvi deo sezone u Superligi Srbije okončao je na drugom mestu, iza Partizana, igraće i (sem ako ne bude nekih baš ozbiljnih iznenađenja) u prolećnom delu Lige Evrope (trenutno su 17. na tabeli sa 10 bodova uz dva meča do… »

Vesti dana »