Povezane vesti
"Ćerka mi je genije, pogledajte ovo!" Jovana Jeremić pokazala šta radi sa Leom: "To je misaona imenica"
Telegraf 24.12.2025
Jovana Jeremić, voditeljka "Pinka", često ističe koliko je ponosna na svoju ćerkicu Leu a neretko i podeli neki trenutak sa njom. Malu Leu dobila je u braku sa Vojislavom Miloševićem. Voditeljka ističe koliko je ona pametna pa otkriva i kako joj ide u… »
(Video) "Ćerka mi je čist genije, pogledajte vi ovo" Jovana Jeremić pokazala šta radi sa malom Leom: "To je moja omiljena reč"…
Blic 23.12.2025
Jovana hvali ćerku za napisan tekst i daje joj najbolju ocenu. Voditeljka je otkrila da je srećna nakon što se saznalo za njenu vezu sa Tigrom. Jovana Jeremić, voditeljka "Pinka", podelila je na društvenim mrežama trenutke sa ćerkom Leom, koju je dobila… »
Vesti dana »
Reakcije zbog hapšenja na Srba na Kosovu: Svečlja kaže da je Srbija počinila genocid; Marko Jakšić da Kurti želi da se svaki Srbin oseća nesigurno
Insajder pre 57 minutajoš 37 povezanih
(Foto, video) Grad tuče na sve strane, krovovi se zabeleli kao usred zime! Jako nevreme već tutnji Srbijom: Upravo je udarilo na ovaj deo zemlje, a sada se premešta
Blic pre 22 minutajoš 74 povezane
Jaćimović ide u zatvor zbog kazni koje osporava: "Nisam kriv, nisam imao mogućnost da se žalim"
N1 Info pre 8 satijoš 5 povezanih
Jahta potonula kod Dubrovnika: Ljudi zatekli plovilo u plamenu: "Nije bilo nikog unutra"
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
(Video) Naoružani specijalci na užadima upali na ruski tanker Snimljena drama u Lamanšu: Počeo pretres, hitno se oglasio britanski premijer
Blic pre 12 minutajoš 28 povezanih