Povezane vesti

Lundberg se vraća u kuću devojke koja ga je izbacila: Izraelci najavljuju osvetu Danca Partizanu...

Lundberg se vraća u kuću devojke koja ga je izbacila: Izraelci najavljuju osvetu Danca Partizanu...

Kurir pre 27 minuta
Ife Lundberg, koji igra kao preporođen od prelaska u Makabi iz Tel Aviva u petak će imati priliku da se prvi put suprotstavi Partizanu od neslavnog odlaska iz redova crno-belih, što je bio povod da se izraelski mediji bliže dotaknu ove teme. Nakon što je… »
Džabari Parker i Penjarojin osmeh: Poseban igrač…

Džabari Parker i Penjarojin osmeh: Poseban igrač…

Sport klub pre 1 sat
U turbulentnoj evroligaškoj polusezoni Partizana, o jednom igraču se najviše govorilo – Džabariju Parkeru (30). Najavljen kao najveće pojačanje, Parker nije prikazao ni delić onoga što se očekivalo. Sada će ponovo sarađivati sa Đoanom Penjarojom, sa… »
Izraelci o Lundbergu i Partizanu: "Vraća se u kuću devojke koja ga je izbacila"

Izraelci o Lundbergu i Partizanu: "Vraća se u kuću devojke koja ga je izbacila"

Sportske.net pre 2 sata
Iskusni danski košarkaš Ife Lundberg, koji igra kao preporođen od prelaska u Makabi iz Tel Aviva, sutra popodne će imati priliku da se prvi put suprotstavi Partizanu od neslavnog odlaska iz ovog beogradskog kluba, što je bio povod da se izraelski mediji… »
Penjarojin prvi izazov – probuditi Džabarija Parkera

Penjarojin prvi izazov – probuditi Džabarija Parkera

RTS pre 2 sata
U dosadašnjem delu sezone Džabari Parker se pokazao kao veliki promašaj Partizana i igrač koji nije ispunio ni delić, doduše pozamašnih očekivanja. Dolazak Žoana Penjaroje na mesto trenera je verovatno i poslednja prilika da se to promeni. Nakon… »
Vule Avdalović najavljuje težak meč u Podgorici: "Igrali smo protiv njih pre mesec dana, znamo..."

Vule Avdalović najavljuje težak meč u Podgorici: "Igrali smo protiv njih pre mesec dana, znamo..."

Telegraf pre 2 sata
Košarkaši Mege u okviru 12. kola ABA lige gostuju u Podgorici ekipi Budućnosti. Susert u dvorani Morača na programu je u petak, 26. decembra, od 18.00 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport. Trener Mege,Vule Avdalović, izneo je utiske pred meč sa… »
"Još učim pravila, možemo do finala Evrolige": Kameron Pejn otkrio zašto nije došao u Partizan pre 2 meseca

"Još učim pravila, možemo do finala Evrolige": Kameron Pejn otkrio zašto nije došao u Partizan pre 2 meseca

Mondo pre 3 sata
Kameron Pejn je najnovije pojačanje Partizana. Stigao je u Beograd direktno iz NBA lige i po prvi put je razgovarao sa srpskim medijima. Na konferenciji za medije je odgovarao na pitanja. "Pričao sam sa Vašingtonom dosta pre dolaska ovde. Ne znam mnogo o… »
"Bilo je razgovora sa Partizanom pre dolaska Željka Obradovića": Đoan Penjaroja otkrio sve o pregovorima

"Bilo je razgovora sa Partizanom pre dolaska Željka Obradovića": Đoan Penjaroja otkrio sve o pregovorima

Mondo pre 3 sata
Đoan Penjaroja se obratio javnosti prvi put otkako je izabran za novog trenera Partizana posle odlaska Željka Obradovića iz kluba. Španski stručnjak je otkrio da je pregovore o dolasku na klupu započeo pre tri nedelje. Ipak to nisu prvi pregovori sa… »
Džabari Parker nije najveći problem Partizana: Đoan Penjaroja zna zašto crno-beli gube

Džabari Parker nije najveći problem Partizana: Đoan Penjaroja zna zašto crno-beli gube

Mondo pre 4 sati
Partizan je u krizi i to je jasno, drugi najubedljiviji poraz u istoriji kluba dogodio se od Žalgirisa u Kaunasu (109:68) i jasno je da su alarmi odavno upaljeni. Došao je Đoan Penjaroja da pokuša da "ugasi požar" i da proba da "probudi" ekipu. Jedan od… »
Ko je čovek koji je prevodio Penjarojine reči? Biće važan deo Partizana

Ko je čovek koji je prevodio Penjarojine reči? Biće važan deo Partizana

Nova pre 5 sati
Đoan Penjaroja je i zvanično promovisan u novog trenera Partizana, a već u četvrtak se prvi put obratio medijima pred duel sa Makabijem. Tokom konferencije, u momentima kada je govorio na španskom jeziku, pomagao mu je Uroš Dragićević, koji je prevodio… »
"Tim iznad svakog igrača!" Đoan Penjeroja o Parkeru

"Tim iznad svakog igrača!" Đoan Penjeroja o Parkeru

Večernje novosti pre 5 sati
Novi trener košarkaša Partizana, Đoan Penjeroja, na pres konferenciji pričao je i o jednom od najslabijih pojedinaca u taboru crno-belih Džabariju Parkeru. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanovic Penjaroja je sa Amerikancem sarađivao u Barseloni, ali od… »
Pejn: "Hemija je na "off", ali osećam talenat u ekipi!"

Pejn: "Hemija je na "off", ali osećam talenat u ekipi!"

Sportske.net pre 6 sati
Nakon Đoana Penjaroje, navijačima i javnosti se predstavio i Kameron Pejn, novi plejmejker Partizana koji će pokušati svojim kvalitetom u napadu da probudi ekipu iz letargije. Pre nego što je došao u Partizan, Kameron Pejn je kontaktirao Dvejna… »
Penjaroja: Upoznat sam sa situacijom u Partizanu, igrači svesni šta moraju da promene

Penjaroja: Upoznat sam sa situacijom u Partizanu, igrači svesni šta moraju da promene

RTS pre 6 sati
Novi trener košarkaša Partizana Žoan Penjaroja rekao je da je veoma srećan i uzbuđen što je došao u veliki klub kakav je Partizan. Istakao je da je upoznat sa situacijom, ali i napomenuo da su on i igrači koncentrisani samo na teren i poboljšanje igre… »
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan

Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan

NIN pre 6 sati
Novi trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je danas na promociji da je veoma srećan i uzbuđen što je došao u veliki klub kakav je Partizan i zahvalio se predsedniku Ostoji Mijailoviću što mu je ukazao priliku. "Veoma sam srećan i uzbuđen što… »
Penjaroja podelio prve utiske: „Biće teško, Parker igra lošije nego u Barseloni, ali nije jedini!“

Penjaroja podelio prve utiske: „Biće teško, Parker igra lošije nego u Barseloni, ali nije jedini!“

Hot sport pre 6 sati
Novi trener crno-belih govorio za srpske medije Đoan Penjaroja je pred debi protiv Makabija u Evroligi istakao ogromno poštovanje prema Željku Obradoviću i najavio promene u igri Partizana. Košarkaši Partizana u petak od 18 časova u Beogradskoj areni… »
Partizan predstavio novog trenera: Penjaroja: Zbog Željka je moja odgovornost još veća

Partizan predstavio novog trenera: Penjaroja: Zbog Željka je moja odgovornost još veća

Dnevnik pre 6 sati
Košarkaški klub Partizan zvanično je u četvrtak predstavio novog trenera Đoana Penjaroju. – Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u ovako veliki klub kakav je Partizan. Znam da je ovu ekipu trenirao jedan od najboljih trenera u Evropi u poslednjih 25… »
Njih dvojica se odlično poznaju! Pogledaje kako su Penjaroja i Parker sarađivali u Barseloni! Galerija

Njih dvojica se odlično poznaju! Pogledaje kako su Penjaroja i Parker sarađivali u Barseloni! Galerija

Kurir pre 5 sati
Novi trener KK Partizan, Đoan Penjaroja, obratio se javnosti po prvi put, a jedna od tema na konferenciji za medije bio je i Džabari Parker. Penjaroja i Parker su već sarađivali tokom karijere, a Džabari u Partizanu igra veoma loše. Ipak, Penjaroja nije… »
Penjaroja prvi put pred medijima: Plan je da „očistimo glave“

Penjaroja prvi put pred medijima: Plan je da „očistimo glave“

Sputnik pre 6 sati
Đoan Penjaroja preuzeo je ulogu trenera u Partizanu, a prve utiske po dolasku u Beograd izneo je na konferenciji za medije. U svom prvom obraćanju Đoan Penjaroja je najpre želeo da govori o utakmici protiv Makabija koja će ujedno biti i njegov… »
Đoan Penjaroja se oglasio o Džabariju Parkeru: "Tačno je da igra lošije nego u Barseloni, ali..."

Đoan Penjaroja se oglasio o Džabariju Parkeru: "Tačno je da igra lošije nego u Barseloni, ali..."

Kurir pre 6 sati
Novi trener KK Partizan, Đoan Penjaroja, obratio se javnosti po prvi put, a jedna od tema na konferenciji za medije bio je i Džabari Parker. Penjaroja i Parker su već sarađivali tokom karijere, a Džabari u Partizanu igra veoma loše. Ipak, Penjaroja nije… »
"Svestan sam da su navijači ljuti": Đoan Penjaroja otkrio kako će izvesti Partizan iz krize

"Svestan sam da su navijači ljuti": Đoan Penjaroja otkrio kako će izvesti Partizan iz krize

Mondo pre 6 sati
Novi trener Partizana Đoan Penjaroja prvi put se obratio javnosti, a nakon treninga u "Beogradskoj areni" odgovarao je na pitanja novinara. Nakon što je otkrio sve o pregovorima sa crno-belima istakao je da mu je jasan stav navijača. Istakao je da mu je… »
Penjaroja potpuno otvorio dušu: Znam sve šta navijači Partizana misle - ekipa će morati da igra potpuno drugačije!

Penjaroja potpuno otvorio dušu: Znam sve šta navijači Partizana misle - ekipa će morati da igra potpuno drugačije!

Kurir pre 6 sati
Od najnovijeg Hronološki "Ovo je najteži momenat u istoriji Partizana da se preuzme mesto trenera, posebno za stranca. Međutim, izuzetno sam srećan što sam ovde. Želim da promenim situaciju, ali mi je potrebno vreme". "Tačno je da on igra lošije nego što… »
Kameron Pejn: Mogu odmah da igram za Partizan

Kameron Pejn: Mogu odmah da igram za Partizan

Euronews pre 6 sati
Posle trenera Đoana Penjaroje, medijima se obratio i Kameron Pejn. Američki plejmejker, bivši igrač Njujork Niksa je stigao u nedelju, priključio se u ponedeljak treninzima i ne krije da jedva čeka da istrči na teren. Videćemo da li će to biti sutra… »
Đoan Penjaroja dao jedno obećanje navijačima Partizana! Otkrio je šta ekipa mora da pokaže Grobarima, a igrači to vrlo dobro…

Đoan Penjaroja dao jedno obećanje navijačima Partizana! Otkrio je šta ekipa mora da pokaže Grobarima, a igrači to vrlo dobro…

Kurir pre 6 sati
Novi trener KK Partizan Đoan Penjaroja imao je opširnu konferenciju za medije pred evroligaški meč sa Makabijem. Iskusni stručnjak je danas prvi put razgovarao sa srpskim medijima, i tom prilikom govorio o brojnim temama. Penjaroja je između ostalog… »
Penjaroja otkrio dugo čuvanu tajnu, pa progovorio o Džabariju i atmosferi u Partizanu: „Znam da su navijači ljuti na ekipu“…

Penjaroja otkrio dugo čuvanu tajnu, pa progovorio o Džabariju i atmosferi u Partizanu: „Znam da su navijači ljuti na ekipu“…

Nova pre 6 sati
Đoan Penjaroja i Kameron Pejn prvi put se obraćaju novinarima od dolaska u Košarkaški klub Partizan. Pomenuti dvojac nedavno je stigao u Beograd, a celo njihovo obraćanje možete da pratite u nastavku teksta. Evo koje su bile prve reči Španca na… »
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen, došao sam u veliki klub

Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen, došao sam u veliki klub

Newsmax Balkans pre 6 sati
Novi trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je na promociji da je veoma srećan i uzbuđen što je došao u veliki klub kakav je Partizan i zahvalio se predsedniku Ostoji Mijailoviću što mu je ukazao priliku. "Veoma sam srećan i uzbuđen što sam… »
"Zbog toga je odgovornost još veća!" Đoan Penjeroja "zapalio" navijače Partizana

"Zbog toga je odgovornost još veća!" Đoan Penjeroja "zapalio" navijače Partizana

Večernje novosti pre 6 sati
Novi trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja rekao je danas na promociji da je veoma srećan i uzbuđen što je došao u veliki klub kakav je Partizan i zahvalio se predsedniku Ostoji Mijailoviću što mu je ukazao priliku. FOTO: Profimedia "Veoma sam srećan… »
Penjaroja o Parkeru: "Tim je iznad svakog igrača" VIDEO

Penjaroja o Parkeru: "Tim je iznad svakog igrača" VIDEO

B92 pre 6 sati
Đoan Penjaroja, novi trener košarkaša Partizana, govorio je o odnosu sa Džabarijem Parkerom. Penjaroja je sa Amerikancem sarađivao u Barseloni, ali od dolaska među crno-bele Parker ne beleži partije na istom nivou. "Džabari je jedan poseban igrač. Imao… »
Najnovije pojačanje Partizana Žocu, pa poslao brutalnu poruku: "Najveći svih vremena, volim ovo sr**e..."

Najnovije pojačanje Partizana Žocu, pa poslao brutalnu poruku: "Najveći svih vremena, volim ovo sr**e..."

Telegraf pre 6 sati
Košarkaši Partizana igraju u petak od 18 časova utakmicu 18. kola Evrolige u Beogradskoj Areni protiv Makabija iz Tel Aviva. Neće ovo biti obična utakmica za crno-bele, pošto će po prvi put na klupi sedeti novi trener - Đoan Penjaroja. Nije ovo jedino… »
Moglo je da se desi da Željko Obradović ne bude trener Partizana: Penjaroja imao pregovore pre Žocovog dolaska

Moglo je da se desi da Željko Obradović ne bude trener Partizana: Penjaroja imao pregovore pre Žocovog dolaska

Telegraf pre 6 sati
Košarkaški klub Partizan i dalje prolazi kroz veoma turbulentan period, ali se sada nada da će novi trener Đoan Penjaroja imati uticaj na stabilizaciju, posebno u timu. On je imao svoje prvo obraćanje pred medijima, pa je imao i reči hvale za Željka… »
Penjaroja predstavljen: „Pre samog odlaska Obradovića bila je komunikacija između kluba i mene kako bih došao u Partizan“…

Penjaroja predstavljen: „Pre samog odlaska Obradovića bila je komunikacija između kluba i mene kako bih došao u Partizan“…

Danas pre 6 sati
KK Partizan je predstavio novog trener Đoana Penjaroju. – Veoma sam uzbuđen što ću biti trener ovog istorijskog kluba – poručio je kratko na engleskom Penjaroja pre nego što se prebacio na španski. Osvrnuo se na predstojeći meč koji Partizan u Evroligi… »
Penjaroja: "Niti bolji, niti gori od Željka, primeniću svoje metode"

Penjaroja: "Niti bolji, niti gori od Željka, primeniću svoje metode"

Sportske.net pre 7 sati
Đoan Penjaroja je danas predstavljen kao novi šef struke ekipe Partizana, a danas se obratio i medijima u pres centru sa zakašnjenjem od 20 minuta. "Veoma sam srećan što sam ovde. Uzbuđen sam da budem trener Partizana", rekao je prvo, a onda se obratio… »
Penjaroja: "Ekipa ne sme da deluje kao ranije!"

Penjaroja: "Ekipa ne sme da deluje kao ranije!"

Sportske.net pre 6 sati
Đoan Penjaroja se danas pojavio na konferenciji za novinare pred punom salom za konferencije, a nakon uvodnog izlaganja, nastavio je da govori o timu i o promenama koje se očekuju. Očekuje veliku žrtvu svojih igrača u narednom periodu. "Jasno je da ja… »
Penjaroja: Želim da Partizan igra bržu košarku, ali je potrebno vreme za prilagođavanje

Penjaroja: Želim da Partizan igra bržu košarku, ali je potrebno vreme za prilagođavanje

Euronews pre 6 sati
Košarkaši Partizana u petak od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) u Beogradskoj Areni igraju utakmicu 18. kola Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva, a danas je pred medije izašao prvi put novi trener Đoan Penjaroja. "Čast mi je što ću trenirati tim sa… »
Novi trener Partizana o Parkeru: "Pa, i ostali igraju slabo!"

Novi trener Partizana o Parkeru: "Pa, i ostali igraju slabo!"

Sportske.net pre 6 sati
Naravno, posebno pitanje je bilo vezano za Džabarija Parkera koji ne igra sjajno u Partizanu. Naprotiv. "Džabari Parker... Svi vole da govore o njemu. On je poseban igrač. Ali, ja sam u ovom klubu samo tri dana. Za to vreme ne mogu da promenim mnogo, ali… »
Penjaroja otkrio istinu o pregovorima sa Partizanom! Crno-beli su ga zvali pre tri nedelje, ali nije mogao da dođe dok se…

Penjaroja otkrio istinu o pregovorima sa Partizanom! Crno-beli su ga zvali pre tri nedelje, ali nije mogao da dođe dok se…

Kurir pre 6 sati
Košarkaše Partizana sutra od 18 časova u Beogradskoj areni igraju duel 18. kola Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva, a taj meč imaće poseban značaj za crno-bele. Naime, protiv izraelskog tima na klupi Partizana prvi put će sedeti novi šef struke Đoan… »
Đoan Penjaroja prvo obraćanje javnosti kao trenera Partizana počeo rečima o Željku Obradoviću: "On je..."

Đoan Penjaroja prvo obraćanje javnosti kao trenera Partizana počeo rečima o Željku Obradoviću: "On je..."

Telegraf pre 7 sati
Košarkaši Partizana u petak od 18 časova u Beogradskoj Areni igraju utakmicu 18. kola Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva. Biće ovo poseban duel za crno-bele, pošto će na klupi debitovati novi trener Đoan Penjaroja. Njegov poslednji angažman bio je u… »
Kriza trese Humsku: Bivši igrač crno-belih otvoreno o Partizanu i Vanji – „Njega ovo najviše boli“

Kriza trese Humsku: Bivši igrač crno-belih otvoreno o Partizanu i Vanji – „Njega ovo najviše boli“

Hot sport pre 8 sati
Teška situacija u klubu od odlaska Obradovića Mihajlo Andrić poručio je da Vanja Marinković najteže podnosi dešavanja u Partizanu i da kao kapiten pokušava da podigne ekipu u nestabilnom trenutku. Situacija u Partizan i dalje je pod lupom javnosti i… »
O situaciji u Partizanu: „Vanja sigurno najviše oseća…“

O situaciji u Partizanu: „Vanja sigurno najviše oseća…“

Sport klub pre 10 sati
Situacija u Partizanu i dalje je nestabilna, uprkos tome što je početkom nedelje zvanično predstavljen naslednik Željka Obradovića – Đoan Penjaroja. U centru svih događaja poslednjih nedelja, logično, nalazi se kapiten tima Vanja Marinković. Srpski… »

Vesti dana »